Προς το περιεχόμενο

EON TV Box

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από X4Tz1S,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/9/2024 στις 4:01 ΜΜ, just_a_dude είπε

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το κυκλάκι; Μου έχει σπάσει τα νεύρα, εμφανίζεται σε όλα τα αθλητικά κανάλια (novasports και cosmote). Πήρα τηλ το support αλλά δεν ήξεραν.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG-20240907-155558.jpg

Και αυτό το βελτιστοποίηση βίντεο; Ούτε αυτό το ήξεραν στο support χαχα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG-20240907-155626.jpg

Το κυκλακι ίσως ειναι για κάποιον έλεγχο για  πειρατικές μεταδοσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και όντως το βγάζει και το eon και το cosmote!

• Like 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, navigator0 είπε

Το κυκλακι ίσως ειναι για κάποιον έλεγχο για  πειρατικές μεταδοσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και όντως το βγάζει και το eon και το cosmote!

τι εννοείς πειρατικές; έχω συνδρομή κανονικά με την nova.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, just_a_dude είπε

τι εννοείς πειρατικές; έχω συνδρομή κανονικά με την nova.

Εννοώ μήπως ξεχωρίζουν έτσι κάποια πειρατική μετάδοση από μια κανονική. Εμείς έχουμε την νόμιμη με το κυκλακι. 

Υποθέσεις κάνω δεν ξέρω κάτι... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα και η παρανομη κυκλακι εχει.Νομιζω οτι γεμιζει σαν ρολοι.Σαν τιμερ του τι δειχνει

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας.

Μηπως γνωριζει κανεις οταν ειμαστε μεσα σε ενα οποιοδηποτε καναλι, ποιο κουμπι πρεπει να πατησουμε ωστε να βγει απ το καναλι και ταυτοχρονα να σταματησει το καναλι αυτο να παιζει?

Ρωταω γιατι οταν παταω το back, ναι μεν βγαινει απ το καναλι αλλα συνεχιζει να παιζει στο background!

Εχω φαει τα λυσσακα μου αλλα δεν το βρισκω.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σε παλιότερο σχόλιο σε αυτό το θέμα αναφέρεται ότι μπορείς έστω και άτυπα να μεταφέρεις το ΕΟΝ TV Box σε άλλο σπίτι (πχ στο εξοχικό) και να το συνδέσεις στο εκεί ασύρματο δίκτυο. Έχει αλλάξει κάτι;  Εξακολουθεί να μπορεί να γίνει αυτό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos_m2002 είπε

Καλημέρα,

Σε παλιότερο σχόλιο σε αυτό το θέμα αναφέρεται ότι μπορείς έστω και άτυπα να μεταφέρεις το ΕΟΝ TV Box σε άλλο σπίτι (πχ στο εξοχικό) και να το συνδέσεις στο εκεί ασύρματο δίκτυο. Έχει αλλάξει κάτι;  Εξακολουθεί να μπορεί να γίνει αυτό;

Νομίζω ναι. Δεν έχει αλλάξει κάτι 

Δημοσ.

Αν θελω να μεταφερω απο το εον που εχω στο κινητο την εικονα στην τηλεοραση πρεπει να εχω εγκατεστημενη την εφαρμογη εον και στην τηλεοραση? γιατι δεν θυμαμαι τους κωδικους προσβασης

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Αν θελω να μεταφερω απο το εον που εχω στο κινητο την εικονα στην τηλεοραση πρεπει να εχω εγκατεστημενη την εφαρμογη εον και στην τηλεοραση? γιατι δεν θυμαμαι τους κωδικους προσβασης

Οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Πως γίνεται δηλαδή? Επίσης τι τηλεόραση πρέπει να έχω με λογισμικό android?

Δεν χρειάζεται να είναι android, και σε samsung γίνεται και σε lg, απλά πρέπει να είναι και τα δύο  συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο και η τηλεόραση να υποστηρίζει την λειτουργία Screen Mirroring, η δική μου samsung που είναι μοντέλο του 2018 το κάνει.

Επεξ/σία από manoskost
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

Δεν χρειάζεται να είναι android, και σε samsung γίνεται και σε lg, απλά πρέπει να είναι και τα δύο  συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο και η τηλεόραση να υποστηρίζει την λειτουργία Screen Mirroring, η δική μου samsung που είναι μοντέλο του 2018 το κάνει.

το miracast και το Chromecast Built-In ειναι το ιδιο με το screen mirroring?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...