Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτρέποντας την εγκατάσταση οποιουδήποτε Android app και παιχνιδιού στα Windows 11

Χάρη σε έναν developer/φοιτητή σχεδιασμού από την Ιταλία, πλέον οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να τρέξουν το Google Play Store, το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό και επιτρέπει την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής και παιχνιδιού, όπως και την εκτέλεσή του μαζί με τα Windows apps.

Η Microsoft ξεκίνησε επίσημα τις δοκιμασίες υποστήριξης Android εφαρμογών την περασμένη εβδομάδα, με την επίσημη λύση να είναι περιορισμένη στο Amazon Appstore με λιγότερες από 50 εφαρμογές κατά την preview φάση. Από την άλλη, με το Google Play Store εγκατεστημένο, τα Windows 11 έχουν πρόσβαση σε κάθε εφαρμογή και παιχνίδι.

Ο ADeltaX που είναι υπεύθυνος για τη μέθοδο εγκατάστασης, παρέχει και όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει κανείς. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει γνώση Linux εντολών, η διαδικασία ίσως να είναι πιο απαιτητική, αλλά ο ADeltaX δημιούργησε ένα αναλυτικό βίντεο για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν.

Ο Tom Warren του The Verge αναφέρει πως κατάφερε να κάνει τη διαδικασία μέσα σε 30 λεπτά, κατεβάζοντας τα απαραίτητα εργαλεία, ενεργοποιώντας το Windows Subsystem για Linux και κάνοντας εγκατάσταση τα Ubuntu.

Όλες οι οδηγίες είναι διαθέσιμες στο GitHub, με το βίντεο να είναι χρήσιμο για όσους δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με κάτι αντίστοιχο. Φυσικά μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένουμε η Microsoft να διαθέσει το Windows Subsystem για Android, μαζί με μεγαλύτερη υποστήριξη για το Amazon Appstore.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήταν δύσκολο. Όλα έπαιξαν τέλεια με την 1η. Όλα αυτά σε έναν 3770K του 2012. Τα παιχνίδια τρέχουν 60 fps και δεν έχω καν κάρτα γραφικών, αλλά μόνο την ενσωματωμένη HD 4000

image.png.0e7397da2d3fdaac7760413abb282c27.png

games.jpg.b97b46892fb17ef812a8d34104a7070b.jpg

amazon.jpg

Skyforce.jpg

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.

Επιτέλους, η μάνα μου θα μπορεί να τρέξει το Twitter στον υπολογιστή!

Βέβαια θα με ρωτάει γιατί της έλεγα τόσο καιρό ότι δεν γίνεται όπως στο Tablet και άντε να εξηγείς...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Επιτέλους, η μάνα μου θα μπορεί να τρέξει το Twitter στον υπολογιστή!

Βέβαια θα με ρωτάει γιατί της έλεγα τόσο καιρό ότι δεν γίνεται όπως στο Tablet και άντε να εξηγείς...

Καλύτερα να της πάρεις ένα Chromebook !

Δημοσ.

Είναι απλό. Βάζεις Ubundu , πάνω  στο συμβατο Linux ,που είναι μέσα στα Windows και τρέχεις προγράμματα που ήδη τα έχεις στο κινητό  στον υπολογιστή .   

---- Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α     Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Α  ----  🤣😚 

Δημοσ.

Βαζεις τον βασικο google λογαριασμο σου σε αυτο ή τρέμεις μην φας κανενα ban;
Εκανα πριν λίγες ήμερες το laptop μου Chromebook (20 λεπτα υποθεση) αλλα παλι δεν ήμουν σίγουρος ποσο αυστηρη ειναι η Google με αυτα, οποτε παλι δεν εβαλα το βασικο google λογαριασμο μου (με οτι επιπτωσεις εχει αυτο στην εμπειρια χρησης.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αυτή την είδηση συνειδητοποιείς πόσο αδιαφορούν για τους πιθανούς νέους χρήστες αλλά και πόσο στην κοσμάρα τους είναι όσοι αναπτύσσουν Linux distros…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μετά από αυτή την είδηση συνειδητοποιείς πόσο αδιαφορούν για τους πιθανούς νέους χρήστες αλλά και πόσο στην κοσμάρα τους είναι όσοι αναπτύσσουν Linux distros…

Που κολλάει αυτό;

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jtsarnas είπε

Που κολλάει αυτό;

Φανταζομαι γιατι θα επρεπε να ειναι οι πρωτοι που το ειχαν κανει....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Say whaaaaat?

Θα επρεπε να λεμε τι κανει η microsoft τοσα χρονια που δεν το εκανε, μια εταιρια με τοσα πολλα λεφτα. Ενω στο linux ποιος ασχολειται, μονο μικρες εταιριες και ατομα στον ελευθερο τους χρονο.

Εκτος αν εννοουσες κατι αλλο με το σχολιο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...