deerhunter Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος φαρμακείο ή μικροβιολογικό εργαστήριο που κάνει με 5 ευρώ covid test στην Ρόδο? ευχαριστώ
greekfragma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 μικροβιολογικό σίγουρα κανένα. φαρμακεία κάτω από 20 έχει όλα κι όλα στη πόλη. Πάρτα τηλέφωνο με τη σειρά και ρώτα.
deerhunter Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε μικροβιολογικό σίγουρα κανένα. φαρμακεία κάτω από 20 έχει όλα κι όλα στη πόλη. Πάρτα τηλέφωνο με τη σειρά και ρώτα. σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . Η fix τιμή είναι 10 ευρώ . εγώ ρωτάω για τιμή κάτω από 10 ευρώ ,εάν υπάρχει κάπου, γιατί αυτό συμβαίνει σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας.
greekfragma Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, deerhunter είπε σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . Η fix τιμή είναι 10 ευρώ . εγώ ρωτάω για τιμή κάτω από 10 ευρώ ,εάν υπάρχει κάπου, γιατί αυτό συμβαίνει σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας.
papoys1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί κόλησες στα 5 ευρώ. Δηλαδή θα σε χαλάσει αν είναι 7-8 ευρώ. Λίγο δύσκολο σε τέτοιες μικρές περιοχές όμως διότι λειτουργούν σαν καρτέλ οπότε σπάνια κάποιος να σπάσει την αλυσίδα.Μεσόγεια ξέρω με 7,5 ευρώ για πακέτο 4 το μήνα ενδεχομένως τώρα με τα 8 σίγουρα θα είναι καλύτερη τιμή. Λίγα είναι αυτά που δίνουν καλύτερη τιμή από τα 10 ευρώ και δεν το ανακοινώνουν ευρέως διότι πέφτει πίεση από συλλόγους ή άλλα φαρμακεία. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από papoys1
Bitbit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Η τιμή πάει ανάλογα τον ανταγωνισμό. Σε μικρές περιοχές όπου είναι 2-3 φαρμακεία δε παίζει να βρεις κάτω από 10€. Στη Ρόδο φαντάζομαι θα έχουν συνεννοηθεί όλοι στα 10€. Σχετικά με αυτό, ένας γνωστός μου είπε ότι την "πέσανε" σε φαρμακείο που χρέωνε 5€. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Τους κυνηγάνε όντως; Έχω δει φαρμακεία που το διαφημίζουν πάντως
bitmk2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Bitbit είπε Η τιμή πάει ανάλογα τον ανταγωνισμό. Σε μικρές περιοχές όπου είναι 2-3 φαρμακεία δε παίζει να βρεις κάτω από 10€. Στη Ρόδο φαντάζομαι θα έχουν συνεννοηθεί όλοι στα 10€. Σχετικά με αυτό, ένας γνωστός μου είπε ότι την "πέσανε" σε φαρμακείο που χρέωνε 5€. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Τους κυνηγάνε όντως; Έχω δει φαρμακεία που το διαφημίζουν πάντως τι μπορούν δηλαδή να τους κάνουν;
Decano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Bitbit είπε Η τιμή πάει ανάλογα τον ανταγωνισμό. Σε μικρές περιοχές όπου είναι 2-3 φαρμακεία δε παίζει να βρεις κάτω από 10€. Στη Ρόδο φαντάζομαι θα έχουν συνεννοηθεί όλοι στα 10€. Σχετικά με αυτό, ένας γνωστός μου είπε ότι την "πέσανε" σε φαρμακείο που χρέωνε 5€. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Τους κυνηγάνε όντως; Έχω δει φαρμακεία που το διαφημίζουν πάντως Γιατι να την πέσουν; Και στην πόλη μου 5ε κοστίζει
Bitbit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, bitmk2 είπε τι μπορούν δηλαδή να τους κάνουν; 29 λεπτά πριν, Decano είπε Γιατι να την πέσουν; Και στην πόλη μου 5ε κοστίζει καταρχήν δεν ξέρω αν ισχύει, μπορεί να είναι μούφα. Και καλά αθέμητος ανταγωνισμός και τέτοια.
crupo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Bitbit είπε Σχετικά με αυτό, ένας γνωστός μου είπε ότι την "πέσανε" σε φαρμακείο που χρέωνε 5€. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Τους κυνηγάνε όντως; Έχω δει φαρμακεία που το διαφημίζουν πάντως Ισχυει αυτο εγινε στην περιοχη μου. Εβαλε ενα φαρμακειο 5 ευρω το rapid και του την ''πεσανε'' οι αλλοι φαρμακοποιοι (με την έννοια οτι του διαμαρτυρηθηκαν δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο) 4 ώρες πριν, bitmk2 είπε τι μπορούν δηλαδή να τους κάνουν; Και για να απαντησω και σε εσενα μαζι. Μπορουν να του ....κλ@σουν μια μαντρα. Μαλιστα ο τυπος που αναφερομαι επειδη τσατιστηκε απο την σταση των υπολοιπων που του την ''επεσαν'', κατεβασε και αλλο το rapid. Απο 5 σε 3 ευρω! Ολοι οι αλλοι το πηγαν 5 τελικα...😀😀 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από crupo 1
bitmk2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, crupo είπε Ισχυει αυτο εγινε στην περιοχη μου. Εβαλε ενα φαρμακειο 5 ευρω το rapid και του την ''πεσανε'' οι αλλοι φαρμακοποιοι (με την έννοια οτι του διαμαρτυρηθηκαν δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο) Και για να απαντησω και σε εσενα μαζι. Μπορουν να του ....κλ@σουν μια μαντρα. Μαλιστα ο τυπος που αναφερομαι επειδη τσατιστηκε απο την σταση των υπολοιπων που του την ''επεσαν'', κατεβασε και αλλο το rapid. Απο 5 σε 3 ευρω! Ολοι οι αλλοι το πηγαν 5 τελικα...😀😀 Άραγε υπάρχει τέτοιο περιθώριο κέρδους ή ανθρωπος μπαίνει μέσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις