Noname2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος/α εμπειρία σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις Αρχιτεκτονικής Ξάνθης; Γνωρίζω την ύλη, είμαι απόφοιτος σχετικής σχολής και γνωρίζω τα μαθήματα. Το ερώτημά μου είναι εάν γνωρίζει κάποιος παλαιότερα θέματα και γενικά πως ήταν σαν εμπειρία. Το γραμμικό επίσης, είναι σαν το γραμμικό των πανελληνίων για τη συγκεκριμένη σχολή; Κάθε πληροφορία χρήσιμη. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Κατατακτηριες που οδηγουν στην ανεργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pi314 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Κατατακτηριες που οδηγουν στην ανεργια Γενικά οι κατατακτήριες? Ή ειδικά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noname2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Κατατακτηριες που οδηγουν στην ανεργια Έχω εργασία. Το χόμπυ μου κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα