motocross Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρίας για χρήση internet. Είναι αρκετά φθηνή και μου κάνει εντύπωση. Ευχαριστώ!
dimxr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Συμφωνώ. Κι εγώ το σκέφτομαι. Ήμουν παλιότερα (πριν 2 χρόνια περίπου) και ήταν αρκετά αξιόπιστοι, αλλά είχαν και τα downtimes τους. Από τότε υποτίθεται όπως μου είχαν πει ότι θα σήκωναν κι άλλους κόμβους οπότε η κατάσταση θα βελτιωνόταν αρκετά. Έχετε ιδέα αν έχουν σηκώσει τον κόμβο στη Δελφών;
madrivermadonus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 τη συγκεκριμένη δεν τη γνωρίζω. Γνωρίζω όμως άλλο πάροχο WISP. Όπως καταλαβαίνεις σου δίνουν ιντερνετ με α΄συρματη ζεύξη με ότι αυτό συνεπάγεται. Αξίζει σε περιοχές που δεν μπορείς να έχεις σταθερή γραμμή ή θέλεις οπωσδήποτε γρήγορο ιντερνετ πχ 50αρα αλλα λόγω της περιοχής σου παίζεις με πχ 5... Προβληματάκια θα έχεις. Ίσως κάποια μέρα/μερες να μην έχεις ιντερνετ ή να έχει πρόβλημα πρόσβασης σε κάποια site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα