Ultimategr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα, πριν μια εβδομαδα αγορασα την Dell S2721dgfa οθονη.Για μια 6 μερες δουλευε χωρις κανενα απολυτως προβλημα,την Κυριακη μετα απο μια επανεκκινηση η οθονη εγινε τελειως μαυρη/νεκρωσε,το led του κουμπιου ανοιγματος της οθονης παρεμενε μονιμα ασπρο και δεν ειχα προσβαση στο OSD μενου μεσο των κουμπιων της οθονης .Ο μονος τροπος για να φτιαξει ηταν να την βγαλω απο το ρευμα για 10 δευτερολεπτα.Επικοινωνησα με την Dell οπου μου ειπαν και εκανα διαφορα τεστ αλλα το προβλημα παραμενει.Συγκεκριμμενα δοκιμαστηκαν αλλα καλωδια ρευματος,hdmi,displayport κτλ.Τις τελευταιες 3 μερες το εχει κανει 5 φορες περιπου.Η Dell μου ανεφερε οτι η πολιτικη της ειναι να μην επισκευαζει τις οθονες αλλα να τις αντικαθιστα με καινουργιες και οχι με ανακατασκευασμενες,αλλα ειναι μια διαδικασια που διαρκει 4-6 εβρομαδες καθως η οθονη θα ερθει απευθειας απο το εργοστασιο. Ψαχνοντας βρηκα αυτο https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/mokr14/dell_s2721dgf_black_screen_no_menu_when_turned_on/ οπου και αλλοι εχουν το ιδιο ακριβως προβλημα με εμενα Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το συγκεκριμμενο προβλημα?Αν προκειται για γενικο προβλημα και μου το κανει και η καινουργια οθονη που θα μου στειλουν?Να ζητησω να μου δοσει το καταστημα που την αγορασα καποιο πιστωτικο αφου προκειται για Doa προιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Ψαχνοτας στο φορουμ της Dell βρηκα αυτο https://www.dell.com/community/Monitors/S2721DGFA-DP-not-waking-from-sleep-SOLVED/m-p/7825471#M133577 Διαφορετικη περιπτωση αλλα προχωρησσα στην συγκεκριμμενη αλλαγη στο μενου της οθονης μηπως και τελικα λυθει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 κατι λεν για deep sleep στο reddit. μηπως ειναι καμμια επιλογη στο μενου της dgfa που το κλεινει? αν ναι δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, rofl είπε κατι λεν για deep sleep στο reddit. μηπως ειναι καμμια επιλογη στο μενου της dgfa που το κλεινει? αν ναι δοκιμασε το. Δυστυχως το συγκεκριμμενο μοντελο δεν εχει αυτη την επιλογη.Εκανα μια αλλαγη στο μενου της οθονης που μολις ποσταρα και θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα