1234re3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Πριν 2 χρόνια έβαλα vodafone φοιτητικό πρόγραμμα ιντερνετ (διάρκειας 2 χρόνων), με πρώτη ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού στις 26/10/19 (για περίοδο 26/09-25/10). Τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε και ο 24ος λογαριασμός (για περίοδο 26/08-25/09) και στη συνέχεια έκανα αίτηση διακοπής του συμβολαίου. Χθές ήρθε στο σπίτι μου λογαριασμός (αναγραφόμενης περιόδου 26/09-25/10), όπου στο πάγιο αναγράφεται αρνητικό ποσό (-5.58 ευρώ), ενώ προστίθεται «τέλος διακοπής» 48 ευρώ, και τελικώς σύνολο 52.73 ευρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω πως προκύπτει αυτό; Οφείλεται σε δικό μου λάθος κατά την διακοπή; Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Στον πρώτο λογαριασμό που σου ήρθε, προπληρωνουμε το πάγιο του επόμενου μήνα και την αναλογία των ημερών από την ημέρα που ενεργοποιήθηκε το σταθερό μέχρι την ημέρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός. Οπότε η ημερομηνία που γράφεις 25/9 δε νομίζω να είναι η ημερομηνία ενεργοποίησης ( που στην ουσία ξεκινάει το συμβόλαιο). Τώρα για το κόστος διακοπής για ούτε ένα μήνα νωρίτερα 48€ είναι υπέρογκο ποσό βάση του κανονισμού της ΕΕΤΤ ΑΠΟ 1/1/2019. Στην ουσία έπρεπε να πληρώσεις την έκπτωση του παγίου για ένα μήνα. Εκτός και αν σου έκαναν 48€ έκπτωση τότε πάω πάσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα