Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το χωριό μου ανήκει στης λευκές περιοχές, τα τελευταία χρόνια εχουμε ένα πιάτο με ένα δορυφορικό δέκτη το οποίο το έχει πέρασει ένας τύπος ο οποίος απλά μάθαμε ότι τα περνούσε και βάλαμε και εμείς.

Ολα καλά μέχρι πριν λίγες μέρες που σταμάτησαν να παίζουν.

Μάθαμε ότι πρέπει να περαστεί κάτι μέσα στον δέκτη ώστε να ξανά παίξουν τα κανάλια.

Ο τύπος ήρθε στο χωριό και με ένα στικάκι πέρασε σε κάμποσους κάτι και δούλεψαν εμείς δεν τον προλάβαμε και δεν ξέρω πότε θα ξανά έρθει, αν θα ξανά έρθει.

Έχει κάποιος γνώσεις να με βοηθήσει να το φτιάξω?

Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση το commander 8500 αλλά τίποτα.

Έσβησα και όλα τα κανάλια..

Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων...

Θέλω να το στήσω από το 0

Δημοσ.

Καλημερα,

Γραψε σε τι δορυφόρο ηταν τα καναλια πχ Hotbird, Eutelsat κτλπ. Γενικά τι παρακολουθούσες πριν και τωρα δεν παιζει.

Πιθανόν ο δέκτης σου ετρεχε καποιον εμιουλατορα ο οποιος θελει αναβάθμιση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Καλημερα,

Γραψε σε τι δορυφόρο ηταν τα καναλια πχ Hotbird, Eutelsat κτλπ. Γενικά τι παρακολουθούσες πριν και τωρα δεν παιζει.

Πιθανόν ο δέκτης σου ετρεχε καποιον εμιουλατορα ο οποιος θελει αναβάθμιση.

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από δορυφόρο κτλ. 

Τα βασικά κανάλια θέλουμε mega ant1 star skai ert ert2 open Μακεδονία 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από δορυφόρο κτλ. 

Τα βασικά κανάλια θέλουμε mega ant1 star skai ert ert2 open Μακεδονία 

Αν έβλεπες αυτα τα κανάλια πριν που αναφέρεις ο δορυφόρος είναι ο Eutelsat 3B (3,1E). Ξεκινά απο εδω βάζοντας τις συχνότητες για να κατεβάσεις τα κανάλια.

Απο εκει και περα επειδή einai feeds εχουν κάποιο κλειδί. Ψαξε στο ιντερνετ θα τα βρεις και θα τα περάσεις χειροκίνητα στον δέκτη σου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Αν έβλεπες αυτα τα κανάλια πριν που αναφέρεις ο δορυφόρος είναι ο Eutelsat 3B (3,1E). Ξεκινά απο εδω βάζοντας τις συχνότητες για να κατεβάσεις τα κανάλια.

Απο εκει και περα επειδή einai feeds εχουν κάποιο κλειδί. Ψαξε στο ιντερνετ θα τα βρεις και θα τα περάσεις χειροκίνητα στον δέκτη σου.

Αυτόν το δορυφόρο δεν τον βλέπω καν στη λίστα μου ομμος!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Αυτόν το δορυφόρο δεν τον βλέπω καν στη λίστα μου ομμος!

Δεν πειραζει βαλε καρφωτές τις συχνότητες και κανε scan σε αυτες (TP search)

Δημοσ.

Δεν ηταν θεμα συντονισμου. Biss keys ηθελε καινουργια.. Τωρα τελευταια η digea παιζει με τα νευρα μας και τα αλλαζει συνεχως....

Δημοσ.
Στις 8/11/2021 στις 2:45 ΠΜ, graphist83 είπε

Δεν ηταν θεμα συντονισμου. Biss keys ηθελε καινουργια.. Τωρα τελευταια η digea παιζει με τα νευρα μας και τα αλλαζει συνεχως....

Καλημέρα.

Δεν μας πέρασε κανένα ΕΡΤ και θέλω σήμερα να δω μαραθώνιο γιατί τρέχει ο αδερφός μου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα βήμα να περάσω αυτά τα biss keys

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Τα κρατικά είναι σε άλλο δορυφόρο.

Πριν τα έβλεπες?

Όχι δεν τα έβλεπα πρίν και αποτι έμαθα στο χωριό δεν τα βλέπουν όλοι.

Δεν ξέρω γιατί

Υπάρχει τρόπος να το περάσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κρατικά κανάλια με SD & HD ανάλυση είναι στον δορυφόρο Hellasat 39E με κωδικοποίηση Biss.
Υπάρχουν επίσης ελεύθερα τα κανάλια ERT WORLD - RIKSAT - 4E

Συχνότητες: 12223Η 13380 & 12241H 13380

Tα ιδιωτικά κανάλια με ανάλυση SD είναι στον δορυφόρο Eutelsat 3E επίσης με κωδικοποίηση Biss.

Ο λόγος που δεν τα βλέπατε ήταν η αλλαγή συχνότητας και όχι η αλλαγή κλειδιών.

Επεξ/σία από music_1896
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετική με αυτά τα μαραφετια.

Έχουμε ένα πιάτο το οποίο βγάζει ένα καλώδιο και σε κάποιο σημείο έχω βάλει ένα ταφ το οποίο σπάει και πάει σε δύο διαφορετικά σημεία του σπιτιού.

Έχουμε ομμος έναν αποκωδικοποιητή και δύο τηλεοράσεις οπότε ανάλογα μια στο τόσο η μητέρα μου αλλάζει θέση στον αποκωδικοποιητή και στα δύο σήμεια παίζει κανονικά.

Έαν πάρω δεύτερο αποκωδικοποιητή θα και τους έχω και τους δύο πάνω ταυτόχρονα θα δουλέψουν? 

Σε ένα κατάστημα που πήγα σήμερα μου τα έλεγαν περίεργα ότι θέλει δύο μάτια για να δουλέψει και κάτι τέτοια αλλά η λογική μου λέει ότι θα δουλεύει.

Θέλω να παραγγείλω ένα δεύτερο αλλά μην τον πάρω και δεν κάνω τίποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...