elpenor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δεν με καλύπτει με τίποτα η UWP εφαρμογή του Netflix για windows και δεν μπορώ να βρω εναλλακτική. Όταν θέλω να το πάω μπροστά ή πίσω η εικόνα κάνει dim. Όταν με παίρνει ο ύπνος την ώρα που βλέπω μία σειρά συνεχίζει να παίζει όλα τα επεισόδια για ώρες αντί να σταματάει. Δεν μπορώ να φτιάξω τα keyboard shortcuts όπως θέλω. Ενώ έχω τη μεγαλύτερη συνδρομή και 4Κ HDR οθόνη δεν προβάλει 4K HDR σε αντίθεση με την τηλεόραση. Ακόμα όμως και στα 1080p κάνει απαίσιο upscaling χωρίς καθόλου sharpening. Όταν βάζω να παίξει fullscreen χάνει frames, αυτό συμβαίνει μόνο στο PC που έχω πολλές οθόνες ενωμένες και όχι στο laptop. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι για κάτι από αυτά μπορεί να φταίει το PC με τον 3700Χ/2060/Dell S2721QS. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη αλλιώς θα συνεχίσω να κατεβάζω torrents παρά την ενεργή συνδρομή μου....
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Για την αυτόματη προβολή υπάρχει ρύθμιση. Μπες από browser και πήγαινε διαχείριση προφίλ, επέλεξε το προφίλ σου και ξετσεκάρισε την αυτόματη αναπαραγωγή επόμενου επεισόδιου. Επίσης, αφού έχεις τηλεόραση smart (φαντάζομαι) γιατί δεν βλέπεις από την εφαρμογή της tv και παιδεύεσαι με το pc; Εναλλακτική, το μόνο που φαντάζομαι είναι το kodi με το netflix addon αλλά νομίζω δεν παίζει 4k. Εγώ, επειδή η tv είναι λίγο για τον π.... και δεν παίζει η εφαρμογή, έχω βάλει ένα roku stick που παίζει άψογα και σε πλήρη ανάλυση. 1
elpenor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @micos000 Ευχαριστώ φίλε μου, έβαλα το plugin του kodi και λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα μου. Άνω του μετρίου upscaling, color managment, ρυθμίσεις σε υπότιτλους, καλύτερο interface, πραγματικά απορώ πως δεν το είχα βρει τόσο καιρό, μου άνοιξες τα μάτια. Το μόνο πρόβλημα που έχει παραμείνει είναι ότι δεν μπορώ να δω 4K HDR ακόμα, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν το υποστηρίζει το Netflix σε windows/linux και ότι δεν υπάρχει λύση, όμως μικρό το κακό. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από elpenor
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 To nf αναφέρει ότι για αναπαραγωγή hdr σε υπολογιστή θα πρέπει να γίνει μέσα από τον edge ή την εφαρμογή από το app Επίσης... Αναφορά σε κείμενο Το Netflix υποστηρίζει 2 μορφές streaming σε HDR, το Dolby Vision και το HDR10. Για να παρακολουθείτε Netflix σε αυτές τις μορφές, απαιτείται: Ένα πρόγραμμα Netflix που υποστηρίζει streaming σε Ultra HD. Μια συσκευή streaming που υποστηρίζει Dolby Vision ή HDR και το Netflix. Μια smart TV που υποστηρίζει Dolby Vision ή HDR10, συνδεδεμένη στη συσκευή σας μέσω θύρας HDMI που υποστηρίζει HDCP 2.2 ή νεότερη έκδοση (αυτή είναι συνήθως η θύρα HDMI 1). Σταθερή ταχύτητα σύνδεσης στο Internet 25 Mbps και άνω. Ποιότητα streaming ρυθμισμένη σε Υψηλή. 1
elpenor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, micos000 είπε To nf αναφέρει ότι για αναπαραγωγή hdr σε υπολογιστή θα πρέπει να γίνει μέσα από τον edge ή την εφαρμογή από το app Όταν έβαλα την οθόνη σε HDR mode επιτέλους έπαιξε HDR με το official app. Είχα συνηθίσει από τον video player μου που την έβαζε μόνος του σε HDR mode. Ευχαριστώ ξανά! 100% επιτυχία με τις συμβουλές σου. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα