prototypegr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Κανοντας τον συνήγορο του διαβολου, στην είσοδο του parking, δεν θα πρεπει να παρκαρει κανενας! ούτε αυτος στον οποιο ανηκει το parking. Προφανως στην αυλη ίσως δεν χωραει να μπει αυτοκινητο, και το θεμα ειναι ότι ο αστυνομικος επιασε την θέση! εγω στην θέση του αστυνομικου, καθε μερα που θα περνουσα απο το σημείο και υπηρχε οχημα στον δρόμο και όχι μεσα στην αυλη θα εγγραφα κλήση, μέχρι και τις πινακιδες θα αφαιρουσα. Τα είπες όλα. Αυτό είναι και το νόμιμο. Το ότι είναι η είσοδος για το πάρκινγκ σου, δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να το παρκάρεις πάνω στον δρόμο.
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Update. Ο κύριος όργανο ξαναήρθε για να μου δώσει την κλήση να την πληρώσω, δεν ήμουν σπίτι ήταν ο φίλος μου , φυσικά και δεν την δέχτηκε και ούτε του έδωσε τον αριθμό μου που του ζήτησε
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Update. Ο κύριος όργανο ξαναήρθε για να μου δώσει την κλήση να την πληρώσω, δεν ήμουν σπίτι ήταν ο φίλος μου , φυσικά και δεν την δέχτηκε και ούτε του έδωσε τον αριθμό μου που του ζήτησε ΌΟΟΟχι πες του, να σου κάνει μήνυση και σε πάει στο δικαστήριο όπως σου έλεγε χτες. 1
agnostos13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Update. Ο κύριος όργανο ξαναήρθε για να μου δώσει την κλήση να την πληρώσω, δεν ήμουν σπίτι ήταν ο φίλος μου , φυσικά και δεν την δέχτηκε και ούτε του έδωσε τον αριθμό μου που του ζήτησε Δεν κατάφερε να τη σβήσει;
jadawin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Θα πάρω αύριο στον δήμο να ρωτήσω κακός βέβαια που δεν το έκανα νωρίτερα πολύ κακός!
dkstopo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Update. Ο κύριος όργανο ξαναήρθε για να μου δώσει την κλήση να την πληρώσω, δεν ήμουν σπίτι ήταν ο φίλος μου , φυσικά και δεν την δέχτηκε και ούτε του έδωσε τον αριθμό μου που του ζήτησε 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ΌΟΟΟχι πες του, να σου κάνει μήνυση και σε πάει στο δικαστήριο όπως σου έλεγε χτες. για να κανει καποιος μήνυση πρεπει να πληρώσει 150 ή 200 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MilaMouVromika είπε Update. Ο κύριος όργανο ξαναήρθε για να μου δώσει την κλήση να την πληρώσω, δεν ήμουν σπίτι ήταν ο φίλος μου , φυσικά και δεν την δέχτηκε και ούτε του έδωσε τον αριθμό μου που του ζήτησε Εκανε μαλακια, επρεπε να την παρει να την "πληρωσει" και να του ρθει σε 5 χρονια με προσαυξησεις στην εφορια. ΜΑ ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ? 2
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, dkstopo είπε για να κανει καποιος μήνυση πρεπει να πληρώσει 150 ή 200 ευρω αν θυμαμαι καλα. Και όχι μόνο αυτό, τα περί μηνύσεων δεν στέκουν καν. 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εκανε μαλακια, επρεπε να την παρει να την "πληρωσει" και να του ρθει σε 5 χρονια με προσαυξησεις στην εφορια. ΜΑ ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ? Και ο μπάτσος (δεν τη χρησιμοποιώ συχνά αυτή τη λέξη αλλά σε αυτόν ταιριάζει) νομίζεις θα τον πίστευε αν του έλεγε ότι την πλήρωσε χωρίς να του δείξει αποδεικτικό...
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και όχι μόνο αυτό, τα περί μηνύσεων δεν στέκουν καν. Και ο μπάτσος (δεν τη χρησιμοποιώ συχνά αυτή τη λέξη αλλά σε αυτόν ταιριάζει) νομίζεις θα τον πίστευε αν του έλεγε ότι την πλήρωσε χωρίς να του δείξει αποδεικτικό... Δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι μετα θα ειχε εξτρα ταλαιπωρια...
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι μετα θα ειχε εξτρα ταλαιπωρια... Δεν θα βγάλουμε άκρη, ότι πεις.
prototypegr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dkstopo είπε για να κανει καποιος μήνυση πρεπει να πληρώσει 150 ή 200 ευρω αν θυμαμαι καλα. Νομίζω καταργήθηκε αυτό.
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, prototypegr είπε Νομίζω καταργήθηκε αυτό. Καταργήθηκε για κάποιες περιπτώσεις μόνο, πχ για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας. Αν το αδίκημα δεν διώκεται αυτεπάγγελτα, τότε πληρώνεις κανονικά.
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, jmmys είπε Αν η ζήλια ήταν ψώρα. Έρχεσαι εδώ να μας πεις μέσω Λαμίας ότι ΟΚ, και παράνομες να είναι οι ψευτοπινακίδες "No Parking" είναι ελληνάρας ο άλλος που σε κλείνει. Να βάλω κι εγώ ένα ξύλο για ράμπα και το μηχανάκι μέσα στην είσοδο και να βάλω κι εγώ σαν έξυπνος ένα αυτοκόλλητο "No Parking" (όπως κάνουν πολλοί) να μην παρκάρει κανείς απ' έξω γιατί μπορεί να βιάζομαι να φύγω μια μέρα, κι άμα λάχει να βάζω εγώ το δικό μου αυτοκίνητο όποτε μου 'ρθει. Κατά τ' άλλα μουτζοκλάμα για τους κακούς νόμους που είναι υπέρ του παραβάτη (lol), όπως ακριβώς κάνεις και στα νήματα με τους ενοικιαστές (εκεί κι αν lol). 3
Nabuko Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Update. Ο κύριος όργανο ξαναήρθε για να μου δώσει την κλήση να την πληρώσω, δεν ήμουν σπίτι ήταν ο φίλος μου , φυσικά και δεν την δέχτηκε και ούτε του έδωσε τον αριθμό μου που του ζήτησε Διατηρούσα κάποιες επιφυλάξεις αλλά τώρα σιγουρεύτηκα ότι μας έχεις φλομώσει στο ψέμα 😂 1 1
dimitrisgeorgo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε εμένα η απορία μου είναι για ποιον λόγο μπορεί να με μηνύσει; Εμενα κατι μου λέει οτι δεν υπάρχει άδεια για το πάρκινγκ. Απορω πως εκοψαν κληση οι αστυνομικοί στον αλλο χωρίς να τους την δείξεις. Πιθανόν να τους φέρεις και αυτους αντιμέτωπους με ευθυνες και μετα να σε σκισουν ολοι μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα