Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Τώρα, συζητάμε θεωρητικά και υποθετικά όμως, εάν και εφόσον δεν υπάρχει άδεια, πιο πολύ θα ανησυχούσα αν ανήκα στο πλήρωμα του περιπολικού που βεβαίωσε παράβαση σε συνάδελφο βασιζόμενο στο τίποτε. 3
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υποθετω εαν ειναι αστυνομικός θα μαθει πριν απο σενα αν έχεις η δεν έχεις αδεια.Οποτε αν τον ξαναδείς απεξω παρκαρισμενο μην πάρεις τηλ γιατι θα στην εχει στημενη και τοτε θα σου την ζητησουν σιγουρα την αδεια. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από SPY_oo7
makis269 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Εγώ δεν τρεμπουκησα κανέναν, ο κύριος είχε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο 5+ μέρες του είχα αφήσει και χαρτί παρακαλώ μετακινήσετε το αμάξι. Ασε που μου είπε πως μπορεί να μην το κινεί και μήνα φίλε μου αν είναι δρόμος και όχι είσοδος πάρκινγκ χωρίς άδεια καλά σου έκανε και πάρκαρε και αγνόησε το χαρτί σου. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από makis269 6
lector Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καθαρη επιδειξη (και καταχρηση ισως) εξουσιας απο το μπατσο, κατα τη γνωμη μου μη μπλεξεις γιατι αφου ειναι τοσο @#$#@ να σε τραμπουκισει για το παρκινγκ και για 20€ επιδεικνυοντας οτι ειναι μπατσος, αν του πας κι αλλο κοντρα μπορει ξαφνικα στο παρκινγκ να "φυτρωσουν" διαφορα αξιοποινα αντικειμενα, και μετα θα τρεχεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... 5 1 4 1
Hellfire45 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MilaMouVromika είπε Δικαστήριο; Φίλτατε μην αγχώνεσαι Δεν θα σου κάνει τίποτα ..απλά εκφοβισμός ήταν ( κλασικό παράδειγμα ) . Ο χώρος αυτός εάν είναι εντός Ιδιοκτησίας σου ( σκεπαστό , ξεσκέπαστο , ανοιχτό κλειστό βάλε μια Πινακίδα που να λέει Προσοχή μην Παρκάρεται Είσοδος - Έξοδος <> Προσοχή να λέει και τα 2 ( ενοώ το Είσοδος - Έξοδος ) όχι μόνο Parking ( Υπάρχουν οι Πινακίδες αυτές ). Άδεις για Parking δεν δίνονται πλέον ( έχω διαβάσει και ψάξει πρόσφατα την νομοθεσία για δικό μου θέμα για αυτό σου λέω για την πινακίδα το αναφέρει στην νομοθεσία ότι όταν η είσοδος και έξοδος είναι ίδια Δέν μπορούν να κλείνουν την μοναδίκη δίοδο διέλευσης με όχημα )Άδεια μόνο από πολεοδομία εάν είναι Σκεπαστό ώς κτίσμα ( κλειστό όμως ) εάν είναι διαμπερές θεωρείται Σκέπαστρο και δεν χρειάζεται Άδεια Μικράς Κλίμακας πλέον από το 2018. Όλα αυτά που αναφέρω επισημαίνω ότι μιλάμε για Δικιά σου Ιδιοκτησία εντός δηλαδή του οικοπέδου του σπιτιού σου !!. Άστον να σφυράει Αστυνομικός και να μην πώ τίποτα !!!! Ας κάνει ότι θέλει ( Δεν θα κάνει τίποτα !!!! μόνο την κλήση του θα σβήσει και καλά έκανες ) εφόσον Πάλι επαναλαμβάνω είναι εντός Ιδιοκτησίας του οικοπέδου σου . Και αν παρκάρει μπροστά πάλι την τροχαία να φέρεις και πάλι κλήση θα φάει !!! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από Hellfire45 3 1
nemom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε ο κύριος είχε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο 5+ μέρες... ...μου είπε πως μπορεί να μην το κινεί και μήνα εγώ γιατί καταλαβαίνω πως ο αστυνομικός τραμπουκίζει για το λόγο ότι θέλει να ξαναπαρκάρει σε μόνιμη βάση μπροστά από το πάρκιν και τραμπουκίζει τον ts να μην ξανακαλέσει το 100 από τη στιγμή που δεν επιδεικνύει την άδεια; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από nemom 1
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, Hellfire45 είπε Φίλτατε μην αγχώνεσαι Δεν θα σου κάνει τίποτα ..απλά εκφοβισμός ήταν ( κλασικό παράδειγμα ) . Ο χώρος αυτός εάν είναι εντός Ιδιοκτησίας σου ( σκεπαστό , ξεσκέπαστο , ανοιχτό κλειστό βάλε μια Πινακίδα που να λέει Προσοχή μην Παρκάρεται Είσοδος - Έξοδος <> Προσοχή να λέει και τα 2 ( ενοώ το Είσοδος - Έξοδος ) όχι μόνο Parking ( Υπάρχουν οι Πινακίδες αυτές ). Άδεις για Parking δεν δίνονται πλέον ( έχω διαβάσει και ψάξει πρόσφατα την νομοθεσία για δικό μου θέμα για αυτό σου λέω για την πινακίδα το αναφέρει στην νομοθεσία ότι όταν η είσοδος και έξοδος είναι ίδια Δέν μπορούν να κλείνουν την μοναδίκη δίοδο διέλευσης με όχημα )Άδεια μόνο από πολεοδομία εάν είναι Σκεπαστό ώς κτίσμα ( κλειστό όμως ) εάν είναι διαμπερές θεωρείται Σκέπαστρο και δεν χρειάζεται Άδεια Μικράς Κλίμακας πλέον από το 2018. Όλα αυτά που αναφέρω επισημαίνω ότι μιλάμε για Δικιά σου Ιδιοκτησία εντός δηλαδή του οικοπέδου του σπιτιού σου !!. Άστον να σφυράει Αστυνομικός και να μην πώ τίποτα !!!! Ας κάνει ότι θέλει ( Δεν θα κάνει τίποτα !!!! μόνο την κλήση του θα σβήσει και καλά έκανες ) εφόσον Πάλι επαναλαμβάνω είναι εντός Ιδιοκτησίας του οικοπέδου σου . Και αν παρκάρει μπροστά πάλι την τροχαία να φέρεις και πάλι κλήση θα φάει !!! Είχε παρκάρει ακριβώς μπροστά από την πόρτα που είναι η πινακίδα η οποία είναι 15+ χρόνια, σε ευχαριστώ πολύ και θα το ψάξω και αυτό για την πινακίδα που λέει είσοδο έξοδο.
tigergreg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Το ειχα ξαναγραψει παλιοτερα σε αναλογο θεμα.... Το οργανο βεβαιωνει παραβαση παρακωλησης εισοδου/εξοδου σε δημοσιο δρομο. Δεν εχει δικαιοδοσια σε πολεοδομικα τερτιπια. Υποτιθεται οτι τετοια θεματα θα ηταν στην δικαιοδοσια της δημοτικης αστυνομιας που απλα δεν υπαρχει στους περισσοτερους δημους. Ουτε ο ιδιοκτητης εχει δικαιωμα παρκαρισματος στην εισοδο. Αν υπαρχει πολεοδομικη αδεια η τακτοποιηση συνηθως φαινεται απο τα παρανομα "τσιμεντακια". 1
great Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Hellfire45 είπε εις για Parking δεν δίνονται πλέον ( έχω διαβάσει και ψάξει πρόσφατα την νομοθεσία για δικό μου θέμα για αυτό σου λέω για την πινακίδα το αναφέρει στην νομοθεσία ότι όταν η είσοδος και έξοδος είναι ίδια Δέν μπορούν να κλείνουν την μοναδίκη δίοδο διέλευσης με όχημα ) οπα τι γραφεις τωρα. Δηλαδη μας λες οτι οποιο σπιτι μονοκατοικια εχει μια εισοδο πορτα οχι γκαραζ εισοδο με κουδουνι και δεν εχει αλλη και μπροστα εινα κανονικα το πεζοδρομιο χωρις σημα χωρις τιποτα απαγορευετε να παρκαρεις μπροστα απο την πορτα γιατι ειναι η μονη εισοδος; Και τι παει να πει την κλεινεις ? εχει ενα πεζοδρομιο 1.5 μετρο απο τον δημο και εσυ παρκαρεια κνονικα. δηλαδη ουσιαστικα δεν μπορει κανεις να παρκαρει πουθενα διοτι ολοι εχουν μια εισοδο εξοδο. Θα πρεπει να κανουμε ελεγχο γυρω γυρω το σπιτι πριν παρκαρουμε να δουμε εαν εχει και αλλη πορτα ?!?! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από great 1
babisskg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Snoob είπε Απορία: Έστω ότι εγώ καλώ την τροχαία να κόψει κλήση. Η τροχαία έρχεται, βλέπει μια "αυλή με πορτόνι", δεν ζητάει άδεια νόμιμου χώρου στάθμευσης και κόβει κλήση έτσι, αέρα-πατέρα; Έτσι , να τα λέμε κι' αυτά !
Conan2046 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Hellfire45 είπε βάλε μια Πινακίδα που να λέει Προσοχή μην Παρκάρεται Είσοδος - Έξοδος <> Προσοχή να λέει και τα 2 ( ενοώ το Είσοδος - Έξοδος ) όχι μόνο Parking ( Υπάρχουν οι Πινακίδες αυτές ). ΆδειΕς για Parking δεν δίνονται πλέον ( έχω διαβάσει και ψάξει πρόσφατα την νομοθεσία για δικό μου θέμα για αυτό σου λέω για την πινακίδα το αναφέρει στην νομοθεσία ότι όταν η είσοδος και έξοδος είναι ίδια Δέν μπορούν να κλείνουν την μοναδίκη δίοδο διέλευσης με όχημα ) Δεν ξέρω αν δίνονται άδειες για χρήση πάρκινγκ από την πολεοδομία, λογικά δική της δουλειά θα είναι αλλά σίγουρα ο εκάστοτε Δήμος θα δίνει άδειες εισόδου-εξόδου για την θέση που θα χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ, το τι δικαιολογητικά θα έχει σχέση με αυτό που λες προφανώς. Οι ταμπέλες για το πάρκινγ δεν πρέπει να αναγράφουν επάνω και τον αριθμό της άδειας κανονικά;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Ξέχωρα από τη συγκεκριμένη περίπτωση (ό,τι είχα να πω επ' αυτού το είπα, άλλωστε) πραγματικά απορώ: Τοποθετώ εγώ μια πινακίδα των 5 ευρώ στο πορτόνι της αυλής μου, γράφω κι ένα ωραίο νουμεράκι από πάνω, ας πούμε "Αρ. Άδειας 2987/09", καλώ την Τροχαία/Αστυνομία, αυτοί έρχονται και βεβαιώνουν παράβαση βασισμένοι σε ένα κομμάτι τενεκέ και ένα νούμερο που γράφει ή δε γράφει πάνω του το κομμάτι του τενεκέ; Πραγματικά, όσο περισσότερο παρακολουθώ το νήμα, τόσο περισσότερο σαστίζω, μου φαντάζει αδιανόητο πως μια δημόσια υπηρεσία επιφορτισμένη με την τήρηση της τάξης ενεργεί με τέτοια ελαφρότητα. Κακώς, ενδεχομένως, μου κάνει εντύπωση, αλλά δεν παύει να μου κάνει. 3
babisskg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα περιστατικό, χθες έκανα ανώνυμη καταγγελία για παράνομη στάθμευση, τέλος πάντων ήρθε ένα περιπολικό τους εξήγησα ότι προς το παρών δν έχουμε βρει την άδεια καθώς τώρα το πήραμε από την θεία μου η οποία δεν ζει πια. Του έδωσαν 20€ κλήση. Σήμερα ήρθε και με βρήκε ο ιδιοκτήτης του αμαξιού και για κακή μου τύχη είναι αστυνομικός, μου έδειξε και την ταυτότητα του. Μου είπε πως θα μου κάνει μήνυση και να φέρω την άδεια στο δικαστήριο. Τι γίνεται τώρα; Η άδεια τελικά , όταν βρεθεί , σε τίνος όνομα είναι σήμερα ?
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Snoob είπε Ξέχωρα από τη συγκεκριμένη περίπτωση (ό,τι είχα να πω επ' αυτού το είπα, άλλωστε) πραγματικά απορώ: Τοποθετώ εγώ μια πινακίδα των 5 ευρώ στο πορτόνι της αυλής μου, γράφω κι ένα ωραίο νουμεράκι από πάνω, ας πούμε "Αρ. Άδειας 2987/09", καλώ την Τροχαία/Αστυνομία, αυτοί έρχονται και βεβαιώνουν παράβαση βασισμένοι σε ένα κομμάτι τενεκέ και ένα νούμερο που γράφει ή δε γράφει πάνω του το κομμάτι του τενεκέ; Πραγματικά, όσο περισσότερο παρακολουθώ το νήμα, τόσο περισσότερο σαστίζω, μου φαντάζει αδιανόητο πως μια δημόσια υπηρεσία επιφορτισμένη με την τήρηση της τάξης ενεργεί με τέτοια ελαφρότητα. Κακώς, ενδεχομένως, μου κάνει εντύπωση, αλλά δεν παύει να μου κάνει. Καταρχήν μια πινακίδα των 5€ δεν αρκεί, χρειάζονται δύο με συγκεκριμένες προδιαγραφές που σίγουρα θα σου κοστίσουν πολλά περισσότερα. Κατά τα άλλα έτσι όπως το περιγράφεις προβλέπεται να γίνεται, τα όργανα βεβαιώνουν παραβάσεις βασισμένοι στη σήμανση, ή σε ένα "κομμάτι τενεκέ" αν το προτιμάς έτσι. Ή μήπως είναι εφικτό για το όργανο πριν βεβαιώσει την παράβαση να επιβεβαιώσει με τον Δήμο ότι πράγματι έχει δώσει άδεια ή με την περιφέρεια (ή όποια άλλη υπηρεσία είναι αρμόδια) πως όντως έχει βάλει την πινακίδα? Επίσης εντελώς ενημερωτικά η τοποθέτηση οποιασδήποτε πινακίδας από σένα τιμωρείται με 2.000€ πρόστιμο και 12 μήνες φυλάκιση, άρθρο 10 του κ.ο.κ. παράγραφοι 8 & 9: https://www.glavopoulos.com/kok-010/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω τι εννοείς "εφικτό". Θα πάθουν κάτι να ζητήσουν την άδεια του χώρου, τον οποίο υποτίθεται πως ήρθαν να περιφρουρήσουν από τον παραβάτη; Προφανέστατα και είναι εφικτό, μια επίδειξη άδειας ζητάνε, όπως ζητάνε διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας κτλ. Δεν φαντάζομαι να είναι τόσο δύσκολο, ακόμη και για την Τροχαία/Αστυνομία. Είπαμε να έχουμε χαμηλές απαιτήσεις από τα όργανα της τάξης, αλλά τόσο χαμηλές; Υ.Γ. Μην ορκίζεσαι πως "δεν αρκεί". Εδώ κόβουν κλήσεις έτσι, στον αέρα, χωρίς να τσεκάρουν τα στοιχειώδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα