MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε Το αν θα σε μυνησει θα το μάθεις εν καιρο.Αστυνομικός εναι θα την βρει την ακρη.Εσυ έχεις αδεια τελικα η τσαμπα τραμπουκιζεις τον κοσμο Εγώ δεν τρεμπουκησα κανέναν, ο κύριος είχε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο 5+ μέρες του είχα αφήσει και χαρτί παρακαλώ μετακινήσετε το αμάξι. Ασε που μου είπε πως μπορεί να μην το κινεί και μήνα
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε αλλο ειναι δεν εχω βρει την αδεια και αλλο ΔΕΝ εχει αδεια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Αν η "αυλή με πορτόνι" της μακαρίτισσας της θείας δεν έχει άδεια και το μάθει ο αστυνομικός, εκεί, ναι, μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με καταγγελία για παράνομο πάρκινγκ. Κατά τα άλλα, αν δεν βρεθεί/υπάρχει άδεια, κάνει ένσταση και σβήνεται η κλήση. Κάτι άλλο, χωρίς να πάμε σε κινηματογραφικά σενάρια, δεν μπορώ να φανταστώ. Στην όλη ιστορία, πάντως, αν μου κάνει κάτι εντύπωση, είναι η τροχαία που ήρθε και βεβαίωσε κλήση χωρίς να δει άδεια πάρκινγκ. 3
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Θα πάρω αύριο στον δήμο να ρωτήσω κακός βέβαια που δεν το έκανα νωρίτερα
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Snoob είπε Απορία: Έστω ότι εγώ καλώ την τροχαία να κόψει κλήση. Η τροχαία έρχεται, βλέπει μια "αυλή με πορτόνι", δεν ζητάει άδεια νόμιμου χώρου στάθμευσης και κόβει κλήση έτσι, αέρα-πατέρα; Δυστυχως αν υπαρχει σημα παρκιν ετσι κανει η τροχαια χωρις καν να ελενξει.Για αυτο σιγουρα θα υπαρχει και τροποσ αντιδρασης.Κατάγγειλεια επώνυμη στην πολεοδρομια που θα εξετασει σιγουρα και θα απαντηθει
Nabuko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Η τροχαία έρχεται, βλέπει μια "αυλή με πορτόνι", δεν ζητάει άδεια νόμιμου χώρου στάθμευσης και κόβει κλήση έτσι, αέρα-πατέρα; Αν ερχόταν η τροχαία θα τα ζητούσε όλα αυτά. Κατά 99,9% έρχεται περιπολικό του ΑΤ ή της ΑΔ οπότε κόβουν μια κλήση και φεύγουν, εκτός κι αν είναι πιο έμπειροι και κάτσουν να ασχοληθούν παραπάνω. Γι' αυτό έγραψα ότι αυτός που έφαγε την κλήση μπορεί να ζητήσει να διαγραφεί ως μη έγκυρη και να κάνει μανούρα με τους αστυνομικούς που την έκοψαν και να ζητήσει να ελεγχθούν πειθαρχικά.
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Snoob είπε Κατά τα άλλα, αν δεν βρεθεί/υπάρχει άδεια, κάνει ένσταση και σβήνεται η κλήση. Δεν μου έδειξε τέτοια πρόθεση 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αν ερχόταν η τροχαία θα τα ζητούσε όλα αυτά. Κατά 99,9% έρχεται περιπολικό του ΑΤ ή της ΑΔ οπότε κόβουν μια κλήση και φεύγουν, εκτός κι αν είναι πιο έμπειροι και κάτσουν να ασχοληθούν παραπάνω. Γι' αυτό έγραψα ότι αυτός που έφαγε την κλήση μπορεί να ζητήσει να διαγραφεί ως μη έγκυρη και να κάνει μανούρα με τους αστυνομικούς που την έκοψαν και να ζητήσει να ελεγχθούν πειθαρχικά. Από το 100 ήρθαν, λογικά άμεση δράση
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Θα πάρω αύριο στον δήμο να ρωτήσω κακός βέβαια που δεν το έκανα νωρίτερα Δηλαδη δεν εχει αδεια μεχρι νεωτερας Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από SPY_oo7
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Δυστυχως αν υπαρχει σημα παρκιν ετσι κανει η τροχαια χωρις καν να ελενξει.Για αυτο σιγουρα θα υπαρχει και τροποσ αντιδρασης.Κατάγγειλεια επώνυμη στην πολεοδρομια που θα εξετασει σιγουρα και θα απαντηθει Μου κάνει εντύπωση γιατί, προ ετών, στο σχολείο της κόρης μου (σε μια γειτονιά γεμάτη "πάρκινγκ"/αυλές με πόρτες που δεν άνοιγαν ποτέ και απλά λειτουργούσαν ως καβάντζα για θέση παρκαρμίσματος εκτός του υποτιθέμενου πάρκινγκ) είχε δημιουργηθεί σκηνικό με αυτοκίνητο γονέα που το είχε σταθμεύσει μπροστά σε ένα τέτοιο χώρο, κλήθηκε η τροχαία, αλλά το πλήρωμα είδε πως η πόρτα του "πάρκινγκ" είχε να ανοίξει από την εποχή του Νώε, ζήτησε άδεια, άδεια φυσικά δεν υπήρχε και το περιπολικό έφυγε. Θυμάμαι είχαμε κάνει γερό χάζι. Τώρα, αν ήταν εκείνο το περιστατικό η εξαίρεση στον κανόνα και απλά τους φτάνει να δουν μια πινακίδα των 5 ευρώ για να βεβαιώσουν παράβαση... τι άλλο να πω από ένα (ακόμη) εύγε στην Τροχαία μας. edit: τώρα διάβασα αυτό που γράψατε, πως δεν είναι η Τροχαία αλλά η φανταστρουμφική Αστυνομία... οκ, και πάλι εύγε. 1
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε Δηλαδη δεν εχει αδεια. Από την μεριά της θείας μου της συγχωρεμένης ξέρω ότι υπήρχε. Εμείς τώρα μπήκαμε και ακόμα προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη σε όλα τα χαρτιά.
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν υπαρχουν παρων οι εμπλεκομενοι και γινει μανουρα μπορει και να ελενξουν.Διαφορετικα κοβουν και φευγουν 3 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Από την μεριά της θείας μου της συγχωρεμένης ξέρω ότι υπήρχε. Εμείς τώρα μπήκαμε και ακόμα προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη σε όλα τα χαρτιά. ΟΚ δεκτο αλλα πρωτα την βρίσκεις και μετα παίρνεις τηλ.Επεσες και σε αστυνομικο.Αν την βρεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα ας παει και στον αρειο παγο Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από SPY_oo7
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Και αν δεν την βρω; Μπορεί να μου κάνει μήνυση;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, MilaMouVromika είπε Και αν δεν την βρω; Μπορεί να μου κάνει μήνυση; Όχι. Θα αιτηθεί ακύρωση της κλήσης και, αναλόγως της διάθεσής του, μπορεί να προβεί σε καταγγελία στην πολεοδομία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό αν βρεθεί παράβαση. Αυτά τα περί μηνύσεων κτλ. δεν στέκουν. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Και αν δεν την βρω; Μπορεί να μου κάνει μήνυση; Και αν σου κάνει τι νομίζεις θα γίνει; 1
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Και αν σου κάνει τι νομίζεις θα γίνει; Δικαστήριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα