Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/3/2023 στις 6:24 ΜΜ, great είπε

σοκαριστικος Ελληνάρας!

εγω θα επαιρνα ενα χρέπι απο μαντρα και θα πηγαινα να το παρκάρω οχι μπροστα , αλλα η ραμπα η εξω να ειναι αναμεσα απο τους δυο αξονες του αυτοκινητου (μπρος-πισω ροδες). Και ας βαλει φωτια να το κάψει αν θελει.

Σήμερα μου έκανε σαματά 8μιση το πρωί γιατί το είχα ακόμα παρκαρισμένο εκεί ( χρησιμοποιώ το εταιρικό περισσότερο οπότε το δικό μου μένει αρκετές φορές στην ίδια θέση ) και δεν έχει πολύ χώρο ....εδώ και ο λίγος χώρος 😅

336398454_6158692510820634_6010911476148862628_n.jpg

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη η μπροστινη ροδα ειναι οτι πρεπει για να περασει καποιος και να του δωσει μια. Σιγουρα βγαινει πιο εξω απο το μπλε (δικο σου φανταζομαι)

Δημοσ.

Όχι το ''αστείο'' είναι ότι το δικό μου είναι το γκρί που φαίνεται ελάχιστα στα αριστερά. Εξου και τρελένομαι που μου κάνει παρατήρηση ότι δεν έχει πολύ χώρο. 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συζητάμε ότι είναι φως φανάρι ότι η ράμπα έχει φτιαχτεί παράνομα! Μια νόμιμη ράμπα δεν εξέχει το πεζοδρομίου! Να βολευτεί εκείνος και ας χτυπάμε τα αυτοκίνητα μας οι άλλοι !

Κάντε τους ρε σεις καταγγελία. Δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλους!

9 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Το θέμα με αυτό είναι ότι ζεις στην Ελλάδα… Δεν ξέρω, εγώ θα φοβόμουν. Όχι μη μου κάνει τίποτα ο γείτονας, αλλά ότι θα μάθαινε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ποιος έκανε καταγγελία.

Εεεε άμα το μάθει το έμαθε. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά στα μούτρα πρέπει να τους το λέμε όταν βλέπουμε κάτι τέτοια!

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, teoxen είπε

Οπότε μπορώ να πάρω το 100 να τους πω έτσι και έτσι ανώνυμα? Θα έρθουν αυτοί να το δουν και θα χτυπήσουν κουδούνι να των βρουν?

Και όσον αφορά τα μηχανάκια μιας και αναφέρθηκε, τι γίνεται στην περίπτωση που παρκάρει το μηχανάκι για να πιάσει θέσει για αυτοκίνητο νομικά τι παίζει?

Το 100 δε θα κανει τιποτα ,γιατι δεν ειναι δουλεια του να κανει κατι. Για αυτα θες καταγγελια στη πολεοδομια. Θα ελεγα να ξεκινησεις μεσω της εφαρμογης του δημου Αθηναιου που βγαζεις φωτο και ερχονται για ελεγχο.

Με τα μηχανακια, εφοσον εχουν πινακιδα και πληρωνουν τελη δε μπορεις να κανεις τιποτα. Δικαιουνται να παρκαρουν στο δρομο μια χαρα. Τι σημαινει το πιανουν θεση αυτοκινητου; Ασε που ο ΚΟΚ προβλεπει οτι κανονικα πρεπει να παρκαρουν παραλληλα με το πεζοδρομιο οι μηχανες.

Αν εχεις ορεξη να του τη πεις με το γαντι ,την επομενη φορα που θα στη πει πες του οτι δε κανεις τιποτα παρανομο και αν εχει προβλημα να φωναξει την αστυνομια. Και οτι εαν συνεχισει θα τη φωναξεις εσυ επειδη σε παρενοχλει.

Αν εχεις ορεξη να τον τσιγκλισεις παραπανω πες του οτι ξερεις οτι δεν εχει αδεια και οτι ειναι παρανομο αυτο που εχει κανει και οτι θα του κανεις καταγγελια.

Επισης φανταζομαι η βαση που εχει βαλει στο πεζοδρομιο εκει αριστερα με τη κουλουρα ειναι δικια του. Επισης ειναι παρανομο.

Εν τω μεταξυ κανει ολη αυτη την ιστορια για να βαζει το χρεπι το σουπρα και το συμ; Να χε κανα σοβαρο εργαλειο να λεγαμε οκ.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δεν συζητάμε ότι είναι φως φανάρι ότι η ράμπα έχει φτιαχτεί παράνομα! Μια νόμιμη ράμπα δεν εξέχει το πεζοδρομίου! Να βολευτεί εκείνος και ας χτυπάμε τα αυτοκίνητα μας οι άλλοι !

Κάντε τους ρε σεις καταγγελία. Δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλους!

Εεεε άμα το μάθει το έμαθε. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά στα μούτρα πρέπει να τους το λέμε όταν βλέπουμε κάτι τέτοια!

συμφωνω, τα ιδια λεω και εγω και ακουω μα ειναι γειτονας μας, μα δεν κανει δεν πρεπει ασε τον ανθρωπο και κατι τετοια.

Το θεμα ομως εδω ειναι οτι ο καημενος ειναι δεδομενο οτι θα βρει το αυτοκινητο με συκωμενους υαλοκαθαριστήρες και καμια γρατζουνια και λες δεν αξιζει τον κοπο για τον βλακα. Απο την αλλη αν δεν κανουμε τιποτα συντηρουμε αυτο το πραγμα.

Διαφωνω οτι η Αστυνομια δεν θα κανει κατι, ξεκινας με καταγγελια και μπορεις να τους ρωτησεις εαν σου πουν δημο πηγαινε δημο, αυτο που προτεινε με το app ειναι πολυ καλό να ξεκινησεις απο εκει. Εγω σου ειπα θα ξεκιναγα απο το να παρκαρω πανω στην ραμπα το αυτοκινητο

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, great είπε

Διαφωνω οτι η Αστυνομια δεν θα κανει κατι

Αφου δεν ειναι αρμοδιοτητα της λεμε. Τσαμπα θα τους ενοχλησει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...