Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε τύπο με ταβέρνα δίπλα στο σπίτι που έχει βγάλει ψησταριές με ροδάκια(!) και τσουλάνε καθώς δεν έχει βάλει τίποτα για στοπ και παρκάρουμε τα αυτοκίνητα τι μπορώ να κάνω; Θα τραβήξει 10 μέρες αυτό το πράγμα, μιας και έχει πανηγύρι στην πόλη και ψήνει 🐷.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, funkopop είπε

Σε τύπο με ταβέρνα δίπλα στο σπίτι που έχει βγάλει ψησταριές με ροδάκια(!) και τσουλάνε καθώς δεν έχει βάλει τίποτα για στοπ και παρκάρουμε τα αυτοκίνητα τι μπορώ να κάνω; Θα τραβήξει 10 μέρες αυτό το πράγμα, μιας και έχει πανηγύρι στην πόλη και ψήνει 🐷.

Μπορείς για 10 ημέρες να μην παρκάρεις έξω από το σπίτι αλλά λίγο πιο πέρα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδώ στην γειτονιά μου, έχει ένας μια πόρτα που φαίνεται σαν να είναι πάρκιν αλλά δεν έχει ούτε ράμπα ούτε τίποτα που να μπορεί να μπει αυτοκίνητο μέσα ένα τζιπ επειδή έχει μεγάλο κράσπεδο ίσως μπει. Εχει βάλει πινακίδα απαγορεύεται το πάρκιν και έχει 3 κωνους έξω που τους βάζει και πολύ αραια χωράει άνετα δηλαδή 1.5 αμάξι και όταν έρχεται τους βγάζει και παρκάρει,βέβαια αρκετές φορές παρκάρει δίπλα και αφήνει τους κώνους εκεί. Μια μέρα σε μια διαφωνία μου είπε ότι έχει άδεια. Τι μπορώ να κάνω? Περνώ το 100? Βέβαια ότι και να κάνω θέλω ανώνυμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teoxen είπε

Εδώ στην γειτονιά μου, έχει ένας μια πόρτα που φαίνεται σαν να είναι πάρκιν αλλά δεν έχει ούτε ράμπα ούτε τίποτα που να μπορεί να μπει αυτοκίνητο μέσα ένα τζιπ επειδή έχει μεγάλο κράσπεδο ίσως μπει. Εχει βάλει πινακίδα απαγορεύεται το πάρκιν και έχει 3 κωνους έξω που τους βάζει και πολύ αραια χωράει άνετα δηλαδή 1.5 αμάξι και όταν έρχεται τους βγάζει και παρκάρει,βέβαια αρκετές φορές παρκάρει δίπλα και αφήνει τους κώνους εκεί. Μια μέρα σε μια διαφωνία μου είπε ότι έχει άδεια. Τι μπορώ να κάνω? Περνώ το 100? Βέβαια ότι και να κάνω θέλω ανώνυμα.

Το 100 μπορείς να το καλέσεις και να ζητήσουν την άδεια. Για καταγγελία ψάξε τον Δήμο. Ανώνυμα το βλέπω χλωμό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teoxen είπε

Όταν το δεις παρκαρισμένο έξω από την πόρτα με το απαγορευτικό κάλεσε το 100 ότι δήθεν σε έχει κλείσει 😕

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Όταν το δεις παρκαρισμένο έξω από την πόρτα με το απαγορευτικό κάλεσε το 100 ότι δήθεν σε έχει κλείσει 😕

Ναι, αλλά αν δεν έχει άδεια δεν μπορούν να του κανουν τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε

Ναι, αλλά αν δεν έχει άδεια δεν μπορούν να του κανουν τίποτα.

1)Η συνήθης πρακτική είναι να κόβουν κλήση χωρίς να εξετάζουν την ύπαρξη άδειας.

2) Αν όντως δεν έχει τότε είναι πολύ χειρότερα γι'αυτόν που χρησημοποιεί καταχρηστικά πινακίδες σήμανσης.

Συμπέρασμα. Όταν έχεις χρόνο παίρνεις ποπκορν, κάθεσαι στο μπαλκόνι και καλείς την αστυνομία ότι δήθεν έχουν παρκάρει έξω από το γκαράζ σου (φυσικά δίνεις τη διεύθυνσή του).

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, teoxen είπε

δεν εχει αδεια που να χτυπαμε ολοι το κεφαλι μας κατω. κλασσικη περιπτωση που θελει να παρκαρει μπροστα στο σπιτι του.

βασικα ειναι αυτο οτι οταν ερθουν δεν ελεγχουν αν εχει αδεια απλα κοβουν κληση και μετα πας εσυ για αμφισβιτηση.

βγαλε τους κωνους παρκαρε εκει και περιμενε, θα βγει σιγουρα στο μπαλκονι να σου πει οτι ειναι δικια μου θεση, πες του οχι δικια μου ειναι εχω αδεια. αμα θες πες του φωναξε την τροχαια. και περιμενε.

στην χειροτερη να φασ κληση εαν οντως εχει αδεια (που δεν εχει) αλλα θα εχεις ευχαριστηθει πολυ την ολη διαδικασια.

Και για να προλαβω, το εχω κανει, ενας τυπος στο σπιτι της κοπελας μου παρκαρε μπροστα απο την πορτα του μου σηκωνει υαλοκαθαριστήρες οποτε το βαζω εκει και μια φορα βγηκε στο μπαλκονι, συγγνωμη εκει θα παρκαρετε ναι λεω μα εκει το βαζουμε εμεις, δεν πειραζει λεω τωρα το εβαλα εγω. δεν μπορειτε λεει ειναι δικια μας θεσ, ωραια λεω καλεστε τροχαια να το παρει. 

Θεσεις με κωνους ακομα και στην περιοχη να μην θελω να παρκαρω πραγματικα μου ερχετε να παω να το βαλω και μετα να παρω ταξι να παω στο σπιτι μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Άμα έχεις θεωρητικά μία θέση στάθμευσης, δεν σου βάφουν τον χώρο και βάζουν και πινακίδες απογοητευτικής στάσης και στάθμευσης στο σημείο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...