Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Η κληση των 20 ευρω μια χαρα στεκει. Τοσο ειναι.

14 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Τελευταία φορά που με γράψαν για παράνομη στάθμευση ήταν 40 έχει γύρω στο μήνα πάνω κάτω

Νομίζω ότι έχει δίκιο ο @Ntinaras έχει γίνει τροποποίηση του άρθρου 34 γιατί πρόσθεσαν τα ΕΠΗΟ και ταυτόχρονα άλλαξαν και τα πρόστιμα. 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε κάποιες σελίδες πίσω, η αστυνομία δεν ελέγχει τη νομιμότητα του πάρκινγκ όταν τη καλούνε (δεν έχει καν τη δυνατότητα να το κάνει). Ελέγχει αν υπάρχει παρεμπόδιση εισόδου σε δημόσιο δρόμο και με βάση αυτό γράφει τον παραβάτη.

Για τη νομιμότητα του παρκινγκ πρέπει φαντάζομαι κάποιος να απευθυνθεί στη πολεοδομία.

Όπως το καταλαβαίνω εγώ, αν εμποδίζεις κάποιον να βγει σε δημόσιο δρόμο, ακόμα και αν βρίσκεται εντός παράνομου πάρκινγκ, τότε θα σε γράψουν γιατί υπάρχει η λογική ότι αυτός ο κάποιος μπορεί να χρειαστεί σε μια ανάγκη να κάνει χρήση του οχήματός του και εσύ τον εμπόδισες (είπαμε η νομιμότητα του πάρκινγκ εδώ πάει περίπατο).

Αυτό που δε ξέρω είναι τι γίνεται στην ανάποδη περίπτωση όπου δηλαδή δεν εμποδίζεις την είσοδο σε δημόσιο δρόμο αλλά την είσοδο σε ιδιωτικό χώρο (νόμιμο ή μη). Με άλλα λόγια το "παρκινγκ" είναι άδειο από οχήματα και εσύ παρκάρεις με τρόπο που δε μπορούν να εισέλθουν σε αυτό (αφού όμως είναι άδειο, δεν εμποδίζεις κάποιον να βγει από αυτό).

Εκεί φαντάζομαι είναι που θα πέσεις σε θέμα αστυνομικού. Κάποιοι ίσως απλά να γράψουν την ίδια παράβαση, ενώ το πιο σωστό φαντάζομαι είναι να ζητήσουν αποδεικτικό της νομιμότητας του παρκινγκ και αν δεν υπάρχει, να εξηγήσουν ότι το ζήτημα δε αφορά την αστυνομία αλλά είναι αντιπαράθεση μεταξύ ιδιωτών και να τα βρούνε μεταξύ τους με μηνύσεις κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Τελευταία φορά που με γράψαν για παράνομη στάθμευση ήταν 40 έχει γύρω στο μήνα πάνω κάτω

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Νομίζω ότι έχει δίκιο ο @Ntinaras έχει γίνει τροποποίηση του άρθρου 34 γιατί πρόσθεσαν τα ΕΠΗΟ και ταυτόχρονα άλλαξαν και τα πρόστιμα. 

Πριν κανα διμηνο με εγραψε δημοτικη  10 ευρω οτι εκλεινα πεζοδρομο με το μηχανακι,για να μη γραψει οτι ημουν πανω στον πεζοδρομο και μου παρουν τις πινακιδες.

Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,τι γινεται αν δεν πληρωθει αυτη η κληση;

Ξερω οτι υπαρχει περιπτωση να μην περαστει στο βιβλιο και να χαθει στη ληθη,οπως εχει γινει με πολλες αλλες κλησεις.

Στη χειροτερη τι γινεται;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Στη χειροτερη τι γινεται;

Θα σε ενημερώσουν με επιστολή κάποια στιγμή και αν δεν πληρώσεις ξανά θα πάει στην εφορία.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Εκεί φαντάζομαι είναι που θα πέσεις σε θέμα αστυνομικού. Κάποιοι ίσως απλά να γράψουν την ίδια παράβαση, ενώ το πιο σωστό φαντάζομαι είναι να ζητήσουν αποδεικτικό της νομιμότητας του παρκινγκ και αν δεν υπάρχει, να εξηγήσουν ότι το ζήτημα δε αφορά την αστυνομία αλλά είναι αντιπαράθεση μεταξύ ιδιωτών και να τα βρούνε μεταξύ τους με μηνύσεις κλπ.

Εγω θα πω το αλλο κουλο.

Εχει κλεισει καποιος αδειο παρκινγκ.

Φωναζουν αστυνομια.

Ειναι ο ιδιοκτητης του παρκινγκ και λεει να γραψουν το αυτοκινητο.

Ειναι ο οδηγος και λεει οτι ειναι παρανομο το παρκινγκ και αρα δε μπορουν να τον γραψουν ,αλλα ζηταει να γραψουν τον ιδιοκτητη του ενδεχομενως παρανομου παρκινγκ γιατι εχει βαλει πινακιδες(το οποιο τιμωρειται με προστιμο αν δεν εχεις αδεια).

Η αστυνομια πως θα διαπιστωσει ποιος ειναι ο παρανομος και πρεπει να φαει προστιμο?

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Θα σε ενημερώσουν με επιστολή κάποια στιγμή και αν δεν πληρώσεις ξανά θα πάει στην εφορία.

Ειχα ξεχασει την επιστολη.

Εδω θελω να πω οτι καποτε που καποιος ειχε φαει κληση με το αμαξι μου και δεν τη βρηκε πανω στο αμαξι,μου ηρθε εμενα η επιστολη μετα απο κανα χρονο. Δεν την πληρωσαμε τοτε,και δεν εγινε τιποτα.Αυτο εχει γινει πανω απο 6 χρονια.

Μπορω να παω στη δημοτικη και να την πληρωσω;
Εχουν περασει λιγο παραπανω απο 2 μηνες.

Παραπεσε το χαρτι και ξεχασα να την πληρωσω ο βλακας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν την πληρωσαμε τοτε,και δεν εγινε τιποτα.Αυτο εχει γινει πανω απο 6 χρονια.

Δεν ξέρω, εγώ για 20 ευρώ δεν το ρίσκαρα.

3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μπορω να παω στη δημοτικη και να την πληρωσω;

Υποθέτω πως ναι. Χρήματα μαζεύουν. Μην σε πάρω στο λαιμό μου. Αν είσαι επαρχία και έχεις ελεύθερο χρόνο πετάξου μία και ρώτα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρω, εγώ για 20 ευρώ δεν το ρίσκαρα.

Δε θα το ρισκαρα ουτε εγω,υποτιθεται οτι θα πηγαινε ο αλλος ο @@δης να την πληρωσει,επειδη αυτος την ειχε φαει.

Αργοτερα εμαθα οτι δεν την πληρωσε,επειδη θεωρουσε οτι δεν την ειχε φαει αυτος.

Εγω ξερω οτι δεν την ειχα φαει,γιατι δεν μπαινω ευκολα κεντρο με το αμαξι,και αν μπω δε θα παρκαρω ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Θα παω να ρωτησω,το θυμηθηκα χθες σκεψου,και την ειχα φαει 30/8 .

• Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εγω θα πω το αλλο κουλο.

Εχει κλεισει καποιος αδειο παρκινγκ.

Φωναζουν αστυνομια.

Ειναι ο ιδιοκτητης του παρκινγκ και λεει να γραψουν το αυτοκινητο.

Ειναι ο οδηγος και λεει οτι ειναι παρανομο το παρκινγκ και αρα δε μπορουν να τον γραψουν ,αλλα ζηταει να γραψουν τον ιδιοκτητη του ενδεχομενως παρανομου παρκινγκ γιατι εχει βαλει πινακιδες(το οποιο τιμωρειται με προστιμο αν δεν εχεις αδεια).

Η αστυνομια πως θα διαπιστωσει ποιος ειναι ο παρανομος και πρεπει να φαει προστιμο?

Αφου ο ιδιοκτήτης είναι παρών θα ζητήσουν την άδεια.

Δημοσ.

Μια ακομα απορια ρε παιδια ...Γινεται να δινουν αδεια για παρκινγκ για ενα αυτοκινητο μονο ?

Δηλαδη κλεινω μια θεση στο δρομο και εχω μια θεση πχ στην αυλη μου κτλ

Δεν θα επρεπε να υπαρχει μια αναλογια ?

Ο δημος να δινει αδεια για παρκινγκ εαν κερδιζει σε θεσεις στον δρομο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μια ακομα απορια ρε παιδια ...Γινεται να δινουν αδεια για παρκινγκ για ενα αυτοκινητο μονο ?

Δηλαδη κλεινω μια θεση στο δρομο και εχω μια θεση πχ στην αυλη μου κτλ

Δεν θα επρεπε να υπαρχει μια αναλογια ?

Ο δημος να δινει αδεια για παρκινγκ εαν κερδιζει σε θεσεις στον δρομο.

Μα δεν χάνεται κάποια θέση, είτε μέσα στο πάρκινγκ το έχει είτε έξω στο δρόμο μια θέση καταλαμβάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μα δεν χάνεται κάποια θέση, είτε μέσα στο πάρκινγκ το έχει είτε έξω στο δρόμο μια θέση καταλαμβάνει

Χανεται για του υπολοιπους της γειτονιας οσο αυτος ειναι πχ στην δουλεια του.

Στην ουσια εξασφαλιζει θεση .

Εαν παρκαρε στον δρομο δεν θα ηταν 24/7 πιασμενη η θεση .

Για παραδειγμα εχεις πυλωτη που χωραει 2 αυτοκινητα δεν μπορεις να πιανεις χωρο στο πεζοδρομιο για 2 αλλα για 1 μονο.

Να υπαρχει κερδος σε θεσεις.

Επεξ/σία από k_w_t
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Χανεται για του υπολοιπους της γειτονιας οσο αυτος ειναι πχ στην δουλεια του.

Στην ουσια εξασφαλιζει θεση .

Εαν παρκαρε στον δρομο δεν θα ηταν 24/7 πιασμενη η θεση .

Έχεις δίκιο. Δεν το είχα δει από αυτή την οπτική. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Δεν ειναι ολες οι παρανομες σταθμευσεις το ιδιο.

Ξεκινανε απο 10 και φτανουν μεχρι 150 ευρω.

Για κλεισιμο γκαραζ ειναι 20 ευρω, το ξερω σιγουρα, γιατι περσι φωναξα και γραψαν εναν παπαρα που μου ειχε κλεισει το γκαραζ επι 8 ωρες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Για κλεισιμο γκαραζ ειναι 20 ευρω, το ξερω σιγουρα, γιατι περσι φωναξα και γραψαν εναν παπαρα που μου ειχε κλεισει το γκαραζ επι 8 ωρες.

Αν περάσει 3ωρο και είναι ακόμα εκεί μπορείς να ξανακαλέσεις και να κόψουν και 2η κλήση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...