Ioannisto Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Το οτι ειναι αστυνομικος αυτος που πηρε την κληση, δεν κανει καμια διαφορα. Η διαδικασια ειναι η ιδια: πρεπει να κανει ενσταση στο τμημα που εκοψε την κληση, να αναφερθουν οι λογοι της ενστασης, να εξεταστει απ τον δκτη κ αναλογως, διαγραφεται η κληση ή αποριπτεται το αιτημα (βεβαια λογω συναδερφικης αλληλεγγυης συνηθως διαγραφεται). Ειναι αξιο αποριας γτ δεν το εκανε ο αστυνομικος. Επισης σε τετοιες περιπτωσεις η αστυνομια δεν ζηταει συμβολαιογραφικες πραξεις συστασης χωρου σταθμευσης (η οποια ειναι απαραιτητη για να εχεις νομιμο παρκιν) κοβει την κληση κ φευγει, εχει κ πιο σοβαρες δουλειες να κανει.
NotebookFreak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μηπως το αυτοκίνητο ήταν το chaos του πανόπουλου και έχετε αφρίσει όλοι σας απο τη χολή?
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Διατηρούσα κάποιες επιφυλάξεις αλλά τώρα σιγουρεύτηκα ότι μας έχεις φλομώσει στο ψέμα 😂 Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Άλλη όρεξη δεν είχα πραγματικά
yanyul Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Εγώ απ'οτι γνωρίζω η τροχαία δεν έχει δικαίωμα να κόψει κλήση σε σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο αυτοκίνητο. Το λέω γιατί και εγώ έχω αγορασμένη θέση στάθμευσης δίπλα στο σπίτι μου και παρόλο που έχω πινακίδα, πάντα υπάρχει κάποιος μαλάκας που θα παρκάρει εκεί το αμάξι του. Και μια φορά που πήρα τηλέφωνο την τροχαία μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν είναι δημόσιο το μέρος, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω μήνυση. Στην ουσία δεν μπορώ να κάνω και τίποτα με λίγα λόγια. Τώρα στην δική σου περίπτωση πώς μπόρεσαν και έκοψαν την κλήση, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Nabuko Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Άλλη όρεξη δεν είχα πραγματικά Το έβγαλα γιατί τίποτα από αυτά που γράφεις δεν φαίνεται φυσιολογικό. Ούτε η κλήση των 20 ευρώ στέκει, ούτε αστυνομικός να σου λέει θα σου κάνω μήνυση για κάτι που δε γίνεται, ούτε αστυνομικός ενώ μπορεί άνετα να σβήσει κλήση που δεν ισχύει να μην το κάνει, ούτε τίποτα. Μήπως είναι κανένας σεκιούριτι ή κανένας δημοτικός αστυνομικός? Άποψή μου είναι τα παραπάνω και επιλέγω να μην σε πιστεύω.
k_w_t Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, yanyul είπε Καλησπέρα. Εγώ απ'οτι γνωρίζω η τροχαία δεν έχει δικαίωμα να κόψει κλήση σε σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο αυτοκίνητο. Το λέω γιατί και εγώ έχω αγορασμένη θέση στάθμευσης δίπλα στο σπίτι μου και παρόλο που έχω πινακίδα, πάντα υπάρχει κάποιος μαλάκας που θα παρκάρει εκεί το αμάξι του. Και μια φορά που πήρα τηλέφωνο την τροχαία μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν είναι δημόσιο το μέρος, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω μήνυση. Στην ουσία δεν μπορώ να κάνω και τίποτα με λίγα λόγια. Τώρα στην δική σου περίπτωση πώς μπόρεσαν και έκοψαν την κλήση, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτο νομιζω ισχυει μονο αμα μπει ο αλλος μεσα στο parking σου και οχι στην εισοδο - δημοσιο δρομο.. Το εκανε ενας συνεχεια σε μια πολυκατοικια στην Καλλιθεα. Αφηνε το αμαξι του σε πυλωτη απεναντι πολυκατοικιας. Η τροχαια δεν μπορουσε να επεμβει και μια μερα εβαλαν συρόμενη πορτα την αφησαν ανοιχτη ,μπηκε ο μαγκας και μετα του κλειδωσαν το αμαξι μεσα 2-3 μερες.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από k_w_t 1 1
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το έβγαλα γιατί τίποτα από αυτά που γράφεις δεν φαίνεται φυσιολογικό. Ούτε η κλήση των 20 ευρώ στέκει, ούτε αστυνομικός να σου λέει θα σου κάνω μήνυση για κάτι που δε γίνεται, ούτε αστυνομικός ενώ μπορεί άνετα να σβήσει κλήση που δεν ισχύει να μην το κάνει, ούτε τίποτα. Μήπως είναι κανένας σεκιούριτι ή κανένας δημοτικός αστυνομικός? Άποψή μου είναι τα παραπάνω και επιλέγω να μην σε πιστεύω. Μου έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα
k_w_t Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Μου έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα Αστυνομικη ταυτοτητα εχουμε ολοι.. ταυτοτητα αστυνομικου οχι... Ελπιζω να ξερεις οτι: η ταυτοτητα των αστυνομικων δεν ειναι μπλε ! Μηπως την κληση την εκοψε η Δημοτικη αστυνομια και για αυτο δεν μπορει να την σβησει ? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από k_w_t
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Μου έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα Πες του την επόμενη φορά να χαμογελάει γιατί τον γράφει η κάμερα.
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αστυνομικη ταυτοτητα εχουμε ολοι.. ταυτοτητα αστυνομικου οχι... Ελπιζω να ξερεις οτι: η ταυτοτητα των αστυνομικων δεν ειναι μπλε ! Μηπως την κληση την εκοψε η Δημοτικη αστυνομια και για αυτο δεν μπορει να την σβησει ? Ναι την ταυτότητα αστυνομικού.
Hellfire45 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, great είπε οπα τι γραφεις τωρα. Δηλαδη μας λες οτι οποιο σπιτι μονοκατοικια εχει μια εισοδο πορτα οχι γκαραζ εισοδο με κουδουνι και δεν εχει αλλη και μπροστα εινα κανονικα το πεζοδρομιο χωρις σημα χωρις τιποτα απαγορευετε να παρκαρεις μπροστα απο την πορτα γιατι ειναι η μονη εισοδος; Και τι παει να πει την κλεινεις ? εχει ενα πεζοδρομιο 1.5 μετρο απο τον δημο και εσυ παρκαρεια κνονικα. δηλαδη ουσιαστικα δεν μπορει κανεις να παρκαρει πουθενα διοτι ολοι εχουν μια εισοδο εξοδο. Θα πρεπει να κανουμε ελεγχο γυρω γυρω το σπιτι πριν παρκαρουμε να δουμε εαν εχει και αλλη πορτα ?!?! Άλλο είπα και άλλο κατάλαβες φίλτατε μιλάω για την Νομοθεσία για χώρους παρκαρίσματος Οχημάτων ( Γενική Νομοθεσία κράτους και Δήμων )...όχι εισόδους ανθρώπων στο κτήριο . Το θέμα και η ερώτηση που έγινε σε αυτό αναφέρεται μην παρερμηνεύεις και διαστρεβλώνεις αυτά που γράφουμε . Όταν έχει είσοδο παρκαρίσματος Οχήματος 1ια ( δηλαδή από εκεί που μπαίνει στο Πάρκινγκ δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και πρέπει παράδειγμα να βγει με όπισθεν Δεν μπορείς να παρκάρεις κλείνοντας τον ώστε να μην μπορεί να βγει στον Δημόσιο Δρόμο . Αν διαφωνείς ψάξε το !!!! 14 ώρες πριν, Conan2046 είπε Δεν ξέρω αν δίνονται άδειες για χρήση πάρκινγκ από την πολεοδομία, λογικά δική της δουλειά θα είναι αλλά σίγουρα ο εκάστοτε Δήμος θα δίνει άδειες εισόδου-εξόδου για την θέση που θα χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ, το τι δικαιολογητικά θα έχει σχέση με αυτό που λες προφανώς. Οι ταμπέλες για το πάρκινγ δεν πρέπει να αναγράφουν επάνω και τον αριθμό της άδειας κανονικά; Και πάλι δέν διαβάζεται σωστά τα γραφόμενα Δέν είπα οτι άδεια Πάρκινγ δίνει η Πολεοδομία ...ο Δήμος >>>Εδινε πλέον δέν δίνουν . Την πολεοδομία την ανέφερα σε περίπτωση που υπάρχει σκεπαστό Πάρκιν το οποίο αν είναι διαμπερές Δέν χρειάζετασι Άδεια μικράς κλίμακας απο 2018 και μετά αυτό είπα . Άν είναι κλειστό χρειάζεται Άδεια Μικράς Κλίμακας απο Πολεοδομία 9 λεπτά πριν, Hellfire45 είπε Άλλο είπα και άλλο κατάλαβες φίλτατε μιλάω για την Νομοθεσία για χώρους παρκαρίσματος Οχημάτων ( Γενική Νομοθεσία κράτους και Δήμων )...όχι εισόδους ανθρώπων στο κτήριο . Το θέμα και η ερώτηση που έγινε σε αυτό αναφέρεται μην παρερμηνεύεις και διαστρεβλώνεις αυτά που γράφουμε . Όταν έχει είσοδο παρκαρίσματος Οχήματος 1ια ( δηλαδή από εκεί που μπαίνει στο Πάρκινγκ δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και πρέπει παράδειγμα να βγει με όπισθεν Δεν μπορείς να παρκάρεις κλείνοντας τον ώστε να μην μπορεί να βγει στον Δημόσιο Δρόμο . Αν διαφωνείς ψάξε το !!!! Και πάλι δέν διαβάζεται σωστά τα γραφόμενα Δέν είπα οτι άδεια Πάρκινγ δίνει η Πολεοδομία ...ο Δήμος >>>Εδινε πλέον δέν δίνουν . Την πολεοδομία την ανέφερα σε περίπτωση που υπάρχει σκεπαστό Πάρκιν το οποίο αν είναι διαμπερές Δέν χρειάζετασι Άδεια μικράς κλίμακας απο 2018 και μετά αυτό είπα . Άν είναι κλειστό χρειάζεται Άδεια Μικράς Κλίμακας απο Πολεοδομία Δηλαδή παράδειγμα Ανοιχτός χώρός μέσα στο οικόπεδο την κατοικίας τον οποί έκανε ο ιδιοκτήτης ένα Σκέπαστρο και βάζει το αμάξι μέσα ( το σκέπαστρο φυσικά ανοιχτό από μπροστά για να μπεί το αμάξι και ανοιχτο απο πίσω για να μπαινο βγαίνει σπίτι του , η είσοδος του Πάρκινγκ στην άκρη του πεζοδρομίου μπροστά στο οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του . Το σκέπαστρο Δεν χρειάζεται άδεια από Πολεοδομία για την κατασκευή του και στο συγκεκριμένο κομμάτι εισόδου του πάρκινγκ δεν μπορεί να παρκάρει αμάξι . Εάν είναι κλειστό σκέπαστρο από πίσω και από μπροστά κατεβάζει παράδειγμα πλαστικό για τον καιρό και τις βροχές Χρειάζεται Αδεια Μικράς κλίμακας από πολεοδομία το θέμα παρκαρίσματος μπροστά από την είσοδο του Ισχύει το ίδιο
Basilhs1982 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Αναφορά σε κείμενο Ο τύπος που θα παρκάρει και θα κλείσει την εισοδο/έξοδο ενός οχήματος που έχει παρκάρει στον ιδιόκτητο χώρο του, δεν τον ενδιαφέρει αν το πάρκινγκ είναι νόμιμο ή όχι. Θα το κάνει επειδή έτσι γουστάρει, δεν τον νοιάζει αν κλείνει τον άλλον. Και φυσικά θα φάει πρόστιμο επειδή εμποδίζει την έξοδο οχήματος. Είναι ο κλασσικός Ελληναρας που θα παρκάρει και σε ράμπες αναπήρων, και πάνω σε πεζοδρόμια, και πάνω σε διαβάσεις πεζών. Ο τύπος που δεν θα κλείσει ποτέ όχημα ή γκαράζ ή πυλωτή, επίσης δεν τον νοιάζει αν το πάρκινγκ είναι νόμιμο ή όχι. Πολύ απλά βλέπει ότι θα κλεισει τον άλλο που έχει βαλει το αμάξι του σε ιδιωτικο χώρο, και φεύγει να βρει αλλού. Μα εδώ δεν μιλάμε για νόμιμα πάρκινγκ και εσύ τσουβάλιασες και χαρακτήρισες στο πρώτο σου ποστ όσους παρκάρουν μπροστά από ένα παράνομο πάρκινγκ. Όσους έχουν κατασκευάσει παράνομα πάρκινγκ πως μπορεί να τους αποκαλέσει κανείς; Δεν υπάρχει ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης από την στιγμή που δεν υπάρχει η σχετική άδεια, αυτό πιστεύω ότι είναι κατανοητό και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Τις άδειες δεν τις βγάζουν οι μηχανικοί και οι κατασκευαστές τις βγάζουν οι πολεοδομίες και η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη, αν ήταν έτσι όλοι θα έκαναν ολόκληρες τις φάτσες των οικοπέδων εισόδους πάρκινγκ (πράγμα που ήδη συμβαίνει και φυσικά είναι παράνομο). 1
great Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Hellfire45 είπε Άλλο είπα και άλλο κατάλαβες φίλτατε μιλάω για την Νομοθεσία για χώρους παρκαρίσματος Οχημάτων ( Γενική Νομοθεσία κράτους και Δήμων )...όχι εισόδους ανθρώπων στο κτήριο . Το θέμα και η ερώτηση που έγινε σε αυτό αναφέρεται μην παρερμηνεύεις και διαστρεβλώνεις αυτά που γράφουμε . Όταν έχει είσοδο παρκαρίσματος Οχήματος 1ια ( δηλαδή από εκεί που μπαίνει στο Πάρκινγκ δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και πρέπει παράδειγμα να βγει με όπισθεν Δεν μπορείς να παρκάρεις κλείνοντας τον ώστε να μην μπορεί να βγει στον Δημόσιο Δρόμο . Αν διαφωνείς ψάξε το !!!! χαλαρά το διευκρινησες και ολα ενταξει, σωστα το λες εγω υπεθεσα οτι μιλαγες για πορτα εισοδου οχι παρκινγκ 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Nabuko είπε Το έβγαλα γιατί τίποτα από αυτά που γράφεις δεν φαίνεται φυσιολογικό. Ούτε η κλήση των 20 ευρώ στέκει, ούτε αστυνομικός να σου λέει θα σου κάνω μήνυση για κάτι που δε γίνεται, ούτε αστυνομικός ενώ μπορεί άνετα να σβήσει κλήση που δεν ισχύει να μην το κάνει, ούτε τίποτα. Μήπως είναι κανένας σεκιούριτι ή κανένας δημοτικός αστυνομικός? Άποψή μου είναι τα παραπάνω και επιλέγω να μην σε πιστεύω. Η κληση των 20 ευρω μια χαρα στεκει. Τοσο ειναι. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Η κληση των 20 ευρω μια χαρα στεκει. Τοσο ειναι. Τελευταία φορά που με γράψαν για παράνομη στάθμευση ήταν 40 έχει γύρω στο μήνα πάνω κάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα