Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα περιστατικό, χθες έκανα ανώνυμη καταγγελία για παράνομη στάθμευση, τέλος πάντων ήρθε ένα περιπολικό τους εξήγησα ότι προς το παρών δν έχουμε βρει την άδεια καθώς τώρα το πήραμε από την θεία μου η οποία δεν ζει πια. Του έδωσαν 20€ κλήση. Σήμερα ήρθε και με βρήκε ο ιδιοκτήτης του αμαξιού  και για κακή μου τύχη είναι αστυνομικός, μου έδειξε και την ταυτότητα του. Μου είπε πως θα μου κάνει μήνυση και να φέρω την άδεια στο δικαστήριο. Τι γίνεται τώρα; 

Επεξ/σία από MilaMouVromika
  • Confused 5
Δημοσ.

Δεν βγαζουν νόημα αυτα που γράφεις, ποιανού ειναι το αυτοκίνητο;

15 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

χθες έκανα ανώνυμη καταγγελία για παράνομη στάθμευση

15 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

προς το παρών δν έχουμε βρει την άδεια καθώς τώρα το πήραμε από την θεία μου

18 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

ήρθε και με βρήκε ο ιδιοκτήτης του αμαξιού

Έκανες καταγγελία στον εαυτό σου;

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δικό του είναι το αμάξι 

Το αμάξι είναι του αστυνομικού, εμείς έχουμε το πάρκινγκ, αλλά είναι φάση σαν αυλή απλός έχει πορτονι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MilaMouVromika είπε

εμένα η απορία μου είναι για ποιον λόγο μπορεί να με μηνύσει; 

δεν υπάρχει κάποιος λόγος

Μόλις τώρα, MilaMouVromika είπε

Με πια κατηγορία 

δεν υπάρχει κάποια κατηγορία

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό απορώ και εγώ, ελπίζω να ήθελε απλός να με τραμπουκισει, γενικά ήταν πολύ επιθετικός, εγώ από μεριά μου πολύ ευγενικός, φάση με το που βγήκα κράταγε την αστυνομική του ταυτότητα στο χέρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αν θα σε μυνησει  θα το μάθεις εν καιρο.Αστυνομικός εναι θα την βρει την ακρη.Εσυ έχεις αδεια τελικα η τσαμπα τραμπουκιζεις τον κοσμο γιατι αλλο ειναι δεν εχω βρει την αδεια και αλλο ΔΕΝ εχει αδεια.

13 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

Αυτό απορώ και εγώ, ελπίζω να ήθελε απλός να με τραμπουκισει, γενικά ήταν πολύ επιθετικός, εγώ από μεριά μου πολύ ευγενικός, φάση με το που βγήκα κράταγε την αστυνομική του ταυτότητα στο χέρι

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απορία: 

Έστω ότι εγώ καλώ την τροχαία να κόψει κλήση.

Η τροχαία έρχεται, βλέπει μια "αυλή με πορτόνι", δεν ζητάει άδεια νόμιμου χώρου στάθμευσης και κόβει κλήση έτσι, αέρα-πατέρα;

• Like 8
  • Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...