MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα περιστατικό, χθες έκανα ανώνυμη καταγγελία για παράνομη στάθμευση, τέλος πάντων ήρθε ένα περιπολικό τους εξήγησα ότι προς το παρών δν έχουμε βρει την άδεια καθώς τώρα το πήραμε από την θεία μου η οποία δεν ζει πια. Του έδωσαν 20€ κλήση. Σήμερα ήρθε και με βρήκε ο ιδιοκτήτης του αμαξιού και για κακή μου τύχη είναι αστυνομικός, μου έδειξε και την ταυτότητα του. Μου είπε πως θα μου κάνει μήνυση και να φέρω την άδεια στο δικαστήριο. Τι γίνεται τώρα; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από MilaMouVromika 5
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δεν βγαζουν νόημα αυτα που γράφεις, ποιανού ειναι το αυτοκίνητο; 15 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε χθες έκανα ανώνυμη καταγγελία για παράνομη στάθμευση 15 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε προς το παρών δν έχουμε βρει την άδεια καθώς τώρα το πήραμε από την θεία μου 18 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε ήρθε και με βρήκε ο ιδιοκτήτης του αμαξιού Έκανες καταγγελία στον εαυτό σου; 8 2
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δικό του είναι το αμάξι Το αμάξι είναι του αστυνομικού, εμείς έχουμε το πάρκινγκ, αλλά είναι φάση σαν αυλή απλός έχει πορτονι
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Βγάλτε άδεια τότε για να την έχετε στο δικαστήριο 3
d_gkal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Just now, NikosKallithea said: Α μάλιστα! Ποσο πιο ξεκάθαρα να στο πει; 🤣 1
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 εμένα η απορία μου είναι για ποιον λόγο μπορεί να με μηνύσει;
Nabuko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Τι γίνεται τώρα; Τίποτα. Γιατί να σου κάνει μήνυση? 3
Nabuko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, MilaMouVromika είπε εμένα η απορία μου είναι για ποιον λόγο μπορεί να με μηνύσει; δεν υπάρχει κάποιος λόγος Μόλις τώρα, MilaMouVromika είπε Με πια κατηγορία δεν υπάρχει κάποια κατηγορία 2
MilaMouVromika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Αυτό απορώ και εγώ, ελπίζω να ήθελε απλός να με τραμπουκισει, γενικά ήταν πολύ επιθετικός, εγώ από μεριά μου πολύ ευγενικός, φάση με το που βγήκα κράταγε την αστυνομική του ταυτότητα στο χέρι
Nabuko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Tο μόνο που μπορεί να κάνει είναι ένσταση για να σβηστεί η κλήση. 1
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το αν θα σε μυνησει θα το μάθεις εν καιρο.Αστυνομικός εναι θα την βρει την ακρη.Εσυ έχεις αδεια τελικα η τσαμπα τραμπουκιζεις τον κοσμο γιατι αλλο ειναι δεν εχω βρει την αδεια και αλλο ΔΕΝ εχει αδεια. 13 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Αυτό απορώ και εγώ, ελπίζω να ήθελε απλός να με τραμπουκισει, γενικά ήταν πολύ επιθετικός, εγώ από μεριά μου πολύ ευγενικός, φάση με το που βγήκα κράταγε την αστυνομική του ταυτότητα στο χέρι Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από SPY_oo7 5
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Απορία: Έστω ότι εγώ καλώ την τροχαία να κόψει κλήση. Η τροχαία έρχεται, βλέπει μια "αυλή με πορτόνι", δεν ζητάει άδεια νόμιμου χώρου στάθμευσης και κόβει κλήση έτσι, αέρα-πατέρα; 8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα