sotos 1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, life is music είπε Εγώ έλεγα 180 ... ευχαριστώ πάντως Υπάρχει ανακατασκευή από εταιρεία 199 οπότε αν είναι σε καλή κατάσταση πιστεύω στα 150€ θα φύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ireneangel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση σ εσας που ειστε παλιοι εδω.. πρεπει να πουλησω ηχεια, ραδιοενισχυτη, cd player cd recorder και ρακ. Θα πρεπει να φτιαξω ξεχωριστες αγγελιες; επισης υπαρχει καποιος να βοηθησει με τις τιμες να μου πει γνωμη-προταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε πρεπει να πουλησω Είσαι σίγουρη; 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε ηχεια Όσο τα αγόρασες επί 1/3. 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε ραδιοενισχυτη Όσο τον αγόρασες επί 1/4. 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε cd player 5 ευρώ 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε cd recorder 10 ευρώ 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε και ρακ Όσο το αγόρασες επί 3/4. 1 ώρα πριν, Ireneangel είπε Θα πρεπει να φτιαξω ξεχωριστες αγγελιες; Όχι βάλε τα όλα σε μία αγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ireneangel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Ευχαριστω για την απαντηση. Μια και ειστε γνωστης αν σας στειλω φωτογραφια θα μπορουσατε να εκτιμησετε και να μου πειτε τη γνωμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RX5700XTCat Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Εχω ενα sfx τροφοδοτικο, συγκεκριμενα το Corsair SF Series SF600 Platinum με ολα τα παρελκομενα και εγγυηση. Το αγορασα περσι τελη σεπτεμβριου οποτε ειναι λιγοτερο απο 1 χρονου. Υπαρχουν μαζι καποια psu combs για τα καλωδια που εκανα 3d print. Θα δωθουν σαν δωρακι. Ποσο πιστευετε οτι ειναι μια καλη τιμη για να πουληθει συντομα; Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από RX5700XTCat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, RX5700XTCat είπε Καλησπερα, Εχω ενα sfx τροφοδοτικο, συγκεκριμενα το Corsair SF Series SF600 Platinum με ολα τα παρελκομενα και εγγυηση. Το αγορασα περσι τελη σεπτεμβριου οποτε ειναι λιγοτερο απο 1 χρονου. Υπαρχουν μαζι καποια psu combs για τα καλωδια που εκανα 3d print. Θα δωθουν σαν δωρακι. Ποσο πιστευετε οτι ειναι μια καλη τιμη για να πουληθει συντομα; Ευχαριστω πολυ! Ε λογικά ένα 90άρι θα φύγει, αν θες για γρήγορα ίσως και 80...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RX5700XTCat Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε Ε λογικά ένα 90άρι θα φύγει, αν θες για γρήγορα ίσως και 80...; Ευχαριστω πολυ! Στα 80 σκεφτομουν και εγω, απλα ηθελα μια δευτερη γνωμη. Ανεβαινει αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Οι τιμές στις καινούριες GPU έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται αλλά κάποιοι ακόμα συνεχίζουν το scalping στις μεταχειρισμένες. Ποια είναι μια λογική τιμή για να αγοράσω μία μεταχειρισμένη dual fan Gigabyte / Asus / MSI GTX 1060 στα 3GB και πόσο για μία στα 6GB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos85thess Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, S1eepwalker είπε Καλησπέρα. Οι τιμές στις καινούριες GPU έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται αλλά κάποιοι ακόμα συνεχίζουν το scalping στις μεταχειρισμένες. Ποια είναι μια λογική τιμή για να αγοράσω μία μεταχειρισμένη dual fan Gigabyte / Asus / MSI GTX 1060 στα 3GB και πόσο για μία στα 6GB; Προσωπικα, θα εδινα 100 και 150. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Στις 19/8/2022 στις 8:03 ΜΜ, Ireneangel είπε αν σας στειλω φωτογραφια θα μπορουσατε να εκτιμησετε και να μου πειτε τη γνωμη σας; Η κατάσταση των ηχείων εξωτερικά, επιρρεάζει λίγο μόνο την τιμή τους. Το να γυαλοχαρτιστούν και να ξαναβαφτούν ή να ξαναβερνικωθούν δεν αποτελεί μεγάλο κόστος ή κόπο. Τα ίδια ισχύουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό για τον ενισχυτή. Είναι η κατάσταση των μεγαφώνων και των ηλεκτρονικών που καθορίζει την τιμή μεταπώλησης. Εάν δε μένετε Αθήνα/Θεσσαλονίκη και δεν έχετε σκοπό να κάνετε το χώρο σας δοκιμαστήριο hi-fi (να έρχεται ο κάθε καραφάνταλος δηλαδή να βάζει τις μουσικές του και να λέει δυνάμωσε λίγο να σιγουρευτώ ότι είναι όλα εντάξει), η κατάσταση των μεγαφώνων και των ηλεκτρονικών δεν πιστοποιείται εύκολα. Η "άριστη κατάσταση" και το "σαν καινούρια" δυο κουβέντες είναι μονάχα και δεν λένε και πολλά. Εν πάσει περιπτώση και αφού δεν έχετε αποθαρυνθεί από τις τιμές που έχω ήδη δώσει και συνεχίζετε να θέλετε να τα πουλήσετε και όχι να τα κρατήσετε, μπορείτε να μου στείλετε ότι φωτογραφία θέλετε, είτε σε προσωπικό μήνυμα είτε δημοσιεύοντας και εδώ. Θα βρω το χρόνο να σας απαντήσω. Είναι καλό να φαίνονται οι μάρκες και τα μοντέλα στις φωτογραφίες, διαφορετικά ίσως να μη βγαίνει κάποιο καλύτερο συμπέρασμα. 20 ώρες πριν, S1eepwalker είπε Ποια είναι μια λογική τιμή για να αγοράσω μία μεταχειρισμένη dual fan Gigabyte / Asus / MSI GTX 1060 στα 3GB και πόσο για μία στα 6GB; 120 και 130 ευρώ αντίστοιχα είναι η δική μου άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Quadro P400 PNY αμεταχειριστη και λειτουργικότατη με 1 (ή 2) MiniDP το DP adapters ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Quadro P400 PNY αμεταχειριστη και λειτουργικότατη με 1 (ή 2) MiniDP το DP adapters ? Πολύ ανάξια κάρτα και το 100αρι που βλέπεις στο σκρουτζ είναι μούφα, αφού στα ίδια λεφτά υπάρχει η πολύ καλύτερη t400, αυτά για κάποιον που γνωρίζει 2 πράγματα. Λογικά κανά 50άρι θα σου έλεγα, ίσως αν έχεις χαρτιά-εγγυήσεις και βρεις τον "κατάλληλο"¨αγοραστή να πάρεις και παραπάνω Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Πολύ ανάξια κάρτα και το 100αρι που βλέπεις στο σκρουτζ είναι μούφα, αφού στα ίδια λεφτά υπάρχει η πολύ καλύτερη t400, αυτά για κάποιον που γνωρίζει 2 πράγματα. Λογικά κανά 50άρι θα σου έλεγα, ίσως αν έχεις χαρτιά-εγγυήσεις και βρεις τον "κατάλληλο"¨αγοραστή να πάρεις και παραπάνω Μου αναπτέρωσες το ηθικό με τα 50€ 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Πόσο θα κοστολογούσατε αυτό το PC; Intel 10900k MSI Tomahawk Z490 Silent Base 802 Corsair h100i Icue Elite Capellix 360mm Ram Patriot 3200mhz RGB 64gb (4X16GB) SSD Silicon Power 2ΤΒ PSU Chieftec 80+ Platinum 1200w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, unforgiven είπε Πόσο θα κοστολογούσατε αυτό το PC; Intel 10900k MSI Tomahawk Z490 Silent Base 802 Corsair h100i Icue Elite Capellix 360mm Ram Patriot 3200mhz RGB 64gb (4X16GB) SSD Silicon Power 2ΤΒ PSU Chieftec 80+ Platinum 1200w ~1100-1200€ αν βρεις κατάλληλο αγοραστή καθώς έχεις πολλές υπερβολές (πχ 1200 τροφοδοτικό, 360 aio, rgb 64gb ram κτλ) Ίσως συμφέρει να το σπάσεις σε κομμάτια Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα