Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Δε λειτουργεί έτσι η αγορά του μεταχειρισμένου και το ξέρεις. 140 ευρώ πουλήθηκε ebay πριν 3 βδομάδες B150 μητρική με τον 6600k, χωρίς ψύκτρα, χωρίς μνήμες, από πωλητή με μηδέν αξιολογήσεις.

- Asus Z170 Pro Gaming                                    95€

- i5 6600k                                                              70€

- COOLERMASTER HYPER 212 EVO                 25€

- Kingston HyperX Fury 2X8 Gb 2133 Mhz      50€

-------------

Άθροισμα αν πουληθούν ξεχωριστά              240€

Έκπτωση σετ                                -16%              200€

Η μόνη λογική τιμή είναι για μνήμες και για ψήκτρα εγώ 70€ για 6600κ ίσο με κάτι i3 8ης/9ης γενιάς δεν θα έδινα όπως επίσης 95€ για μητρική

Η μητρική να τα πιάσει τόσα αν την πάρει κάποιος επειδή του κάηκε η δική του και έχει καλό cpu απάνω που δεν θέλει να το αλλάξει 

Εσύ στις τιμές που προτείνεις θα τα έπαιρνες αυτά; Επίσης μην συγκρίνεις eBay με ελλαντα. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, PC_Science_Lefkada said:

Δε λειτουργεί έτσι η αγορά του μεταχειρισμένου και το ξέρεις. 140 ευρώ πουλήθηκε ebay πριν 3 βδομάδες B150 μητρική με τον 6600k, χωρίς ψύκτρα, χωρίς μνήμες, από πωλητή με μηδέν αξιολογήσεις.

- Asus Z170 Pro Gaming                                    95€

- i5 6600k                                                              70€

- COOLERMASTER HYPER 212 EVO                 25€

- Kingston HyperX Fury 2X8 Gb 2133 Mhz      50€

-------------

Άθροισμα αν πουληθούν ξεχωριστά              240€

Έκπτωση σετ                                -16%              200€

το πόσο πουλήθηκε κάτι πρίν 3 εβδομάδες στο Ebay δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το πόσο θα το πουλήσει εδώ (το οποίο και ρώτησε). Υπάρχει κάποιος που έδωσε 200Ε για Haswell απο Ebay, ίσως άν έχει κανένα 'ξάδερφο θα πληρώσει τις τιμές που αναγράφεις. Πές του και για την έκπτωση. Εισαι μεγαλη καρδια.

Επεξ/σία από @11h
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, @11h είπε

Υπάρχει κάποιος που έδωσε 200Ε για Haswell απο Ebay, ίσως άν έχει κανένα 'ξάδερφο θα πληρώσει τις τιμές που αναγράφεις.

Δημοπρασία με 40 bids ήταν. Φαίνεται στο link που έχω βάλει. Βάσει εμπειρίας, οι περισσότερες δημοπρασίες αυτού του είδους (που ξεκινάνε από πολύ χαμηλά), πλησιάζουν πολύ την πραγματική αξία για μια δεδομένη στιγμή. Λίγες φορές φεύγουν στην ίδια χώρα με λιγότερα ή μηδενικά μεταφορικά (και για αυτό πρέπει να βγαίνει συμπέρασμα από δεκάδα, όχι μία δημοπρασία), τις περισσότερες φεύγουν εντός ΕΕ, με ίδια μεταφορικά με Ελλάδα.

27 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Επίσης μην συγκρίνεις eBay με ελλαντα. 

19 στις 20 κατηγορίες μεταχειρισμένων θα τα βρεις πιο φτηνά από ebay παρά από insomnia, με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης βέβαια, ο οποίος όταν ενδιαφέρει μόνο η τιμή, δεν ακυρώνεται γίνεται όμως δευτερεύων.

Μέχρι και αν προσαρμοστούν ποτέ οι εδώ τιμές με τις έξω, θα δίνω τιμές quasi-ebay, όποτε μπαίνω στον κόπο. Αν δίνω τιμές προσαρμοσμένες στην ελληνική αγοραστική δύναμη που χαίρομαι που το θίγεις Nik1239, απλά θα με αγνοήσουν. Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον να πουλήσει - 25-40% από τα υπόλοιπα "τσακάλια" του insomnia.

Ένα τελευταίο σχόλιο για τους αγοραστές του ebay. Είναι πολύ πιο έμπειροι και ενημερωμένοι από όσο πιστεύουμε (στις δημοπρασίες μεταχειρισμένων αναφέρομαι). Πολλά που φαινόταν ακατανόητα παλιότερα (π.χ. φετίχ με την asus ένα εικοσάρικο παραπάνω απλά επειδή γράφει asus και άλλα πολλά), μου βγάζουν πολύ καλύτερα νόημα τώρα και ελπίζω σύντομα και τα υπόλοιπα.

43 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Εσύ στις τιμές που προτείνεις θα τα έπαιρνες αυτά;

Όχι. Αν κάποιος στοχεύει στην μεταπώληση ωφείλει να αγοράζει χονδρικής.

31 λεπτά πριν, @11h είπε

το πόσο πουλήθηκε κάτι πρίν 3 εβδομάδες στο Ebay δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το πόσο θα το πουλήσει εδώ (το οποίο και ρώτησε).

3 ώρες πριν, Zus είπε

Πόσο μπορούν να πιάσουν πακέτο ή ξεχωριστά τα παρακάτω κατά τη γνώμη σας; (χωρίς να τα σκοτώσω)

χωρίς να τα σκοτώσω = δε με πειράζει να τα κοιτάω

Δημοσ.
3 minutes ago, PC_Science_Lefkada said:

χωρίς να τα σκοτώσω = δε με πειράζει να τα κοιτάω

OK, μαζευτείτε να τα κοιτάτε μαζί τότε, έπρεπε να το πείτε απο την αρχή ώστε να σας αγνοούμε

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, @11h είπε

OK, μαζευτείτε να τα κοιτάτε μαζί τότε, έπρεπε να το πείτε απο την αρχή ώστε να σας αγνοούμε

Εγώ πάντως δεν τοποθετήθηκα, γιατί μου την πέφτεις; 😂

Δημοσ.
1 minute ago, Zus said:

Εγώ πάντως δεν τοποθετήθηκα, γιατί μου την πέφτεις; 😂

lol, fair enough 😂

την τσίμπησες την τιμή βλέπω, 200Ε...

άν γίνει εισβολή στην Ουκρανία θα πάει 300Ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Η μόνη λογική τιμή είναι για μνήμες και για ψήκτρα εγώ 70€ για 6600κ ίσο με κάτι i3 8ης/9ης γενιάς δεν θα έδινα όπως επίσης 95€ για μητρική

Η μητρική να τα πιάσει τόσα αν την πάρει κάποιος επειδή του κάηκε η δική του και έχει καλό cpu απάνω που δεν θέλει να το αλλάξει 

Εσύ στις τιμές που προτείνεις θα τα έπαιρνες αυτά; Επίσης μην συγκρίνεις eBay με ελλαντα. 

Αν σου φαίνονται λογικές οι τιμές για ψύκτρα και για μνήμες, ποιες τιμές θα ήταν κατά τη γνώμη σου λογικές για τον 6600k και για την Z170; Ο φίλος είπε 165€, εγώ θα έλεγα 110€. Πρόσεξε τώρα 110€ αυτά + 75€ μνήμες και ψύκτρα = 185€. Διαφωνείτε για τα 15€ για να καταλάβω ή πιστεύει κάποιος ότι cpu με mobo πακέτο μπορούν εύκολα να πέσουν κάτω από 100€;

Το ebay το βγάζω από την εξίσωση, εδώ έχεις πραγματικές αξιολογήσεις και συναντάς face 2 face τον πωλητή + ότι αν γίνει μία στραβή ξέρεις που να απευθυνθείς. Αυτά παράγουν μια κάποια υπεραξία, δεν είναι δωρεάν. (το οποίο δέχομαι και εγώ όταν είμαι ο αγοραστής, όχι μόνο όταν πουλάω).

27 λεπτά πριν, @11h είπε

Τα 145€ και κάτω που πρότεινες πάντως είναι πραγματικό σκότωμα. Τα 180€ αρχική θα ήταν μία ρεαλιστικότερη πρόταση.

16 λεπτά πριν, @11h είπε

lol, fair enough 😂

την τσίμπησες την τιμή βλέπω, 200Ε...

άν γίνει εισβολή στην Ουκρανία θα πάει 300Ε

Δεν θα μπουν τελικά άμεσα μαθαίνω, την επανέφερα. 😁

Αν όμως αποφάσιζα να την αφήσω στα 200€ ποιο θα ήταν το πρόβλημα ακριβώς; Απλά δεν είμαι της λογικής ότι θα σωθώ με 40€, ευτυχώς δεν τα έχω ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, επαναλαμβάνω 130€ cpu + mobo + ψύκτρα και άλλα 50€ για μνήμες είναι λογικότατες τιμές. Έριξα μια ματιά στις αγγελίες και βρίσκω χειρότερες mobo από τη δική μου με τον ίδιο cpu στα 145€ (χωρίς ψύκτρα, χωρίς μνήμες). Η προσφορά ενός προϊόντος και η τιμή που αυτό διατίθεται atm επηρεάζει κατά τη γνώμη σου την τελική τιμή;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Zus είπε

Σε κάθε περίπτωση πάντως, επαναλαμβάνω 130€ cpu + mobo + ψύκτρα και άλλα 50€ για μνήμες είναι λογικότατες τιμές. Έριξα μια ματιά στις αγγελίες και βρίσκω χειρότερες mobo από τη δική μου με τον ίδιο cpu στα 145€ (χωρίς ψύκτρα, χωρίς μνήμες). Η προσφορά ενός προϊόντος και η τιμή που αυτό διατίθεται atm επηρεάζει κατά τη γνώμη σου την τελική τιμή;

με ένα 150ρι θα φύγουν αέρας

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Zus είπε

Αν σου φαίνονται λογικές οι τιμές για ψύκτρα και για μνήμες, ποιες τιμές θα ήταν κατά τη γνώμη σου λογικές για τον 6600k και για την Z170; Ο φίλος είπε 165€, εγώ θα έλεγα 110€. Πρόσεξε τώρα 110€ αυτά + 75€ μνήμες και ψύκτρα = 185€. Διαφωνείτε για τα 15€ για να καταλάβω ή πιστεύει κάποιος ότι cpu με mobo πακέτο μπορούν εύκολα να πέσουν κάτω από 100€;

Εγώ προσωπικά εάν ήθελα αυτή την στιγμή τέτοιο σετακι , για το συγκεκριμένο πάνω από 160€ δεν θα έδινα. Και αυτά με πολύ σκέψη και ψάξιμο. Ιδανικά θα το ήθελα σαν αγοραστής στα 140€ 

Δικά σου είναι τα πράγματα εμείς λέμε γνώμες , η απόφαση είναι δική σου για το πόσο θα τα βάλεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Εγώ προσωπικά εάν ήθελα αυτή την στιγμή τέτοιο σετακι , για το συγκεκριμένο πάνω από 160€ δεν θα έδινα. Και αυτά με πολύ σκέψη και ψάξιμο. Ιδανικά θα το ήθελα σαν αγοραστής στα 140€ 

Δικά σου είναι τα πράγματα εμείς λέμε γνώμες , η απόφαση είναι δική σου για το πόσο θα τα βάλεις.

Συμφωνούμε. Εσύ μπορεί να μην τα έδινες, κάποιος άλλος όμως επειδή είτε καίγεται, είτε επειδή καλύπτεται θα τα έδινε.

Για εμένα το παν σε μία συναλλαγή είναι κανείς να μην αισθάνεται ριγμένος. Αν ο αγοραστής θεωρεί ότι του έπιασαν τα οπίσθια ή ο πωλητής ότι μπορούσε να πιάσει περισσότερα αλλά παρασύρθηκε ή παραπλανήθηκε, η συναλλαγή θεωρείται τουλάχιστον προβληματική. Μεγαλύτερη ζημιά κάνει ένα παραπάνω 20άρικο στην τσέπη πολλές φορές.

Βασική μου αρχή, την οποία τηρώ απαρέγκλιτα και έχω πετύχει για αυτά τα λίγα πράγματα που έχω πουλήσει εδώ μέσα να αισθάνομαι καλά και αυτό να απεικονίζεται και στις αξιολογήσεις μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να δώσω έναν i7 4790k 

Με 16gb ram corsair Vengeance pro 

Mobo Asus Rog maximus vii hero 

Kai τροφοδοτικό cooler master 650 bronze. Υπάρχουν κουτιά κτλ από όλα 

Θέλω να τα αλλάξω για να πάω σε 12γενια... Το θέμα είναι τώρα ότι παίζω σε φουλ γραφικά χωρις προβλήματα σε 4κ με μια saphirre rx6900xt απλά είπα να κάνω την μετάβαση .

Αφού πρώτα δω πόσο θα πιάσουν και αν αξίζει να κάνω αναβάθμιση

Επεξ/σία από madbilly_69
Δημοσ.
8 ώρες πριν, BabisTs είπε

με ένα 150ρι θα φύγουν αέρας

εκεί γύρω είναι η τιμή τους

52 λεπτά πριν, madbilly_69 είπε

i7 4690k 

Ι5/4ης είναι , οπότε γύρω στο 150αρι

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Zus said:

Αν όμως αποφάσιζα να την αφήσω στα 200€ ποιο θα ήταν το πρόβλημα ακριβώς;

Ίσως άν περιμένεις ένα μήνα να τα πάρεις, μπορει και όχι, μπορει να μην τα δώσεις καθολου, μπορεί να φυγουν σε δέκα λεπτά, κανεις δεν ξέρει με σιγουριά. Άν πάντως θες να αγοράσεις κάτι άλλο μέσα σε ένα ευλογο χρονικό διάστημα και να συνεχίσεις τη ζωή σου πρέπει να τα δώσεις σε χαμηλότερη τιμή. Εσύ αποφασίζεις πώς θα τα σταθμίσεις όλα αυτά, δικός σου χρόνος είναι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, madbilly_69 είπε

Καλησπέρα θέλω να δώσω έναν i7 4690k 

150 ευρώ όπως τα έχεις, χωρίς ψύκτρα.

5 ώρες πριν, madbilly_69 είπε

Θέλω να τα αλλάξω για να πάω σε 12γενια... Το θέμα είναι τώρα ότι παίζω σε φουλ γραφικά χωρις προβλήματα σε 4κ με μια saphirre rx6900xt απλά είπα να κάνω την μετάβαση .

Αφού πρώτα δω πόσο θα πιάσουν και αν αξίζει να κάνω αναβάθμιση

Αφού δεν έχεις πρόβλημα κάτσε όπως είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...