Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

100€ Άμα την δίνεις την παίρνω χτες 😛

Αυτο θα ηταν προσφορα black friday + cyber Monday + Χριστουγεννα +++

Μαλλον ο φιλος μας που προτεινε 100€ ειχε πολυ γιορτινη διαθεση 😂

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι όταν κάποιος ρωτάει εδώ για το πόσο μπορεί να πιάσει το σύστημα του , και η απάντηση που θα πάρει δε του άρεσει ,τότε ξαφνικά γίνεται γνώστης του αντικειμένου, και έρχεται σε αντιπαράθεση με αυτον που μπήκε στον κοπο να του απαντήσει. Σορυ για το οφ τοπικ.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, troi.g είπε

Πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι όταν κάποιος ρωτάει εδώ για το πόσο μπορεί να πιάσει το σύστημα του , και η απάντηση που θα πάρει δε του άρεσει ,τότε ξαφνικά γίνεται γνώστης του αντικειμένου, και έρχεται σε αντιπαράθεση με αυτον που μπήκε στον κοπο να του απαντήσει. Σορυ για το οφ τοπικ.

Εν μέρει έχεις δίκιο όμως ένα νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.

Ίσως κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του και απλά ζητάει επιβεβαίωση σε ένα ποσό που υπολογίζει, όταν αυτό πέφτει αρκετά χαμηλότερα από τις προσδοκίες του τότε προσπαθεί να καταλάβει γιατί και αντιδρά.

Βέβαια υπάρχει κι άλλη πλευρά. Έχω παρατηρήσει(εύχομαι να κάνω λάθος)  μέλη που επαναλαμβανόμενα δίνουν πολύ χαμηλές τιμές. Στην καλή περίπτωση γίνεται από ασχετοσύνη, στην κακή μπαίνουν και χτυπάνε hardware για να κερδίσουν σε μεταπώληση.

Οπως και να έχει  εδώ απλά ανταλλάσουμε γνώμες. Η καλύτερη τακτική για μένα είναι: κάνεις μια ερώτηση για μια "χοντρή" εκτίμηση, ρίχνεις μια ματιά στις αγγελίες (εδώ και σε μεγάλα site τύπου ebay),  βάζεις αγγελία σε ότι τιμή θες(και λίγο προς τα πάνω) , ανάλογα πάντα και πόσο γρήγορα θες να πουλήσεις και περιμένεις να δεις την ζήτηση.

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Εν μέρει έχεις δίκιο όμως ένα νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.

Ίσως κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του και απλά ζητάει επιβεβαίωση σε ένα ποσό που υπολογίζει, όταν αυτό πέφτει αρκετά χαμηλότερα από τις προσδοκίες του τότε προσπαθεί να καταλάβει γιατί και αντιδρά.

Βέβαια υπάρχει κι άλλη πλευρά. Έχω παρατηρήσει(εύχομαι να κάνω λάθος)  μέλη που επαναλαμβανόμενα δίνουν πολύ χαμηλές τιμές. Στην καλή περίπτωση γίνεται από ασχετοσύνη, στην κακή μπαίνουν και χτυπάνε hardware για να κερδίσουν σε μεταπώληση.

Οπως και να έχει  εδώ απλά ανταλλάσουμε γνώμες. Η καλύτερη τακτική για μένα είναι: κάνεις μια ερώτηση για μια "χοντρή" εκτίμηση, ρίχνεις μια ματιά στις αγγελίες (εδώ και σε μεγάλα site τύπου ebay),  βάζεις αγγελία σε ότι τιμή θες(και λίγο προς τα πάνω) , ανάλογα πάντα και πόσο γρήγορα θες να πουλήσεις και περιμένεις να δεις την ζήτηση.

Πολύ σωστά τα λες , απλά αν κάποιος θέλει επιβεβαίωση στην τιμή που έχει στο μυαλό του , δεν είναι ανάγκη να προσπαθεί να πείσει αυτόν που στο κάτω κάτω δεν είναι και υποχρεωμένος να του απαντήσει . Αρκεί ένα ευχαριστώ , κι ας μή συμφωνεί με την απάντηση. Βάζει μια αγγελία και βλέπει.  Βέβαια αυτό είναι γνώμη μου.

• Like 5
Δημοσ.

Πόσο λέτε αξίζει ένα OptiPlex 7010 με Core-i7 3770S, 16 GB RAM και 256 SSD; Έχει επιπλέον κάρτα WiFi AX, ενώ στα γραφικά υπάρχει επιλογή της ενσωματωμένης κάρτας, αλλά και Quadro P1000 (με τα αχτίστοιχα παραπάνω χρήματα).

Εάν τελικά τον δώσω, θα τον δώσω μόνο "σώμα", χωρίς περιφερειακά. 

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω μια κάρτα EVGA 2080super (μόλις μου την αντικατέστησε η EVGA europe) με υπόλοιπο εγγύησης 8-9μήνες ακόμη. Την έχω βάλει 850 και κάποιος μου την ζήτησε 800ευρώ. Να την δώσω?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Καλησπέρα , έχω μια κάρτα EVGA 2080super (μόλις μου την αντικατέστησε η EVGA europe) με υπόλοιπο εγγύησης 8-9μήνες ακόμη. Την έχω βάλει 850 και κάποιος μου την ζήτησε 800ευρώ. Να την δώσω?

Ναι φυσικα αφου με αυτα τα λεφτα βρισκεις 3060 ti που ειναι καλυτερη και με φουλ εγγυηση.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι φυσικα αφου με αυτα τα λεφτα βρισκεις 3060 ti που ειναι καλυτερη και με φουλ εγγυηση.

εννοείς LHR καινούρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...