Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 2:40 ΜΜ, Heavside είπε

Καλησπέρα στο thread , έχω ενα corsair hx1000i 7-8 χρονών χωρίς εγγύηση και κουτί, λειτουργικό και εφόρου ζωής κουμπωμένο σε ups με όλα τα καλώδια του, λέτε να πιάσει τίποτα η να το αφήσω να αραχνιάσει στο συρτάρι μου λόγω ηλικίας... και αν το πουλούσα τι τιμή είναι οκ βλέπω ώρες ώρες τρελές τιμές για το συγκεκριμένο... Thanks.

Καλημέρα, λογικά ένα 60άρι το πιάνει.

• Thanks 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 2:40 ΜΜ, Heavside είπε

Καλησπέρα στο thread , έχω ενα corsair hx1000i 7-8 χρονών χωρίς εγγύηση και κουτί, λειτουργικό και εφόρου ζωής κουμπωμένο σε ups με όλα τα καλώδια του, λέτε να πιάσει τίποτα η να το αφήσω να αραχνιάσει στο συρτάρι μου λόγω ηλικίας... και αν το πουλούσα τι τιμή είναι οκ βλέπω ώρες ώρες τρελές τιμές για το συγκεκριμένο... Thanks.

9 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και σιγά μην το βαζα στην άκρη!

Άλλα 5 χρόνια για πλάκα θα το χρησιμοποιούσα!

Εκτος κι αν εμπλέκεται 5090 και κλοκαρίσματα κτλ...

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Στα 70 το λίσταρα από χθές το βράδυ να κόψω κίνηση.

1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Και σιγά μην το βαζα στην άκρη!

Άλλα 5 χρόνια για πλάκα θα το χρησιμοποιούσα!

Εκτος κι αν εμπλέκεται 5090 και κλοκαρίσματα κτλ...

Προφανώς και όχι 5090 :) ,  το παλιό μου set up είχα κουμπωμένο με 980ti. Έκανα αναβάθμιση πέρυσι, όλα τα άλλα κομμάτια έφυγαν και το μόνο που έμεινε είναι το psu.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Heavside είπε

Στα 70 το λίσταρα από χθές το βράδυ να κόψω κίνηση.

Προφανώς και όχι 5090 :) ,  το παλιό μου set up είχα κουμπωμένο με 980ti. Έκανα αναβάθμιση πέρυσι, όλα τα άλλα κομμάτια έφυγαν και το μόνο που έμεινε είναι το psu.

Πιστεύω θα φύγει, αν χρειαζόμουν PSU θα το έπαιρνα. Φαντάοσυ έχω ακόμα στο μεγάλο ένα ΗΧ850 απο το 2012 που δεν έχει δουλέψει πολύ καιρό συνολικά όμως, αν και έχει φάει OCed X58 6/12 και SLI GTX470 :P

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Πιστεύω θα φύγει, αν χρειαζόμουν PSU θα το έπαιρνα. Φαντάοσυ έχω ακόμα στο μεγάλο ένα ΗΧ850 απο το 2012 που δεν έχει δουλέψει πολύ καιρό συνολικά όμως, αν και έχει φάει OCed X58 6/12 και SLI GTX470 :P

Μακάρι να φύγει , θα το κρατούσα και εγώ για back up ποτέ δεν ξέρεις αλλά με τις GPU της Nvidia μπλέκω με πολύ αντάπτορα και δεν πολύ θέλω, εχω δει βιντεάκια και ποστ με τους αντάπτορες που με στοιχειώνουν τα βράδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ποσο να δωσω ενα Τροφοδοτικο, Coolermaster masterwatt Lite 600w
και μια rtx 2060 ventus ?

Επεξ/σία από libathos
Δημοσ.

Παιδια ποσο μπορω να πουλησω αυτον τον πυργο;

• CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz Six Core, Socket AM4
  • GPU: nVidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB DDR6 (Gigabyte) – υποστηρίζει PCI-E, HDMI και Triple DisplayPort
  • ΜΟΒΟ: MSI B450-A PRO MAX (Socket AM4, LAN, Audio, RAID)
  • RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4 (Non ECC, CL16, 3200MHz)
  • PSU: Be Quiet! 600W ATX 24-pin System Power 9
  • Storage:
    • Corsair 480GB MP510 NVMe (M.2 PCI-E SSD)
    • Crucial BX500 SSD 500GB (2.5'' SATA III)
  • CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 LED White Edition (συμβατός με Intel και AMD – Socket 115x / 1366 / 2011 / 2011-3 / 2066 / AM2(+) / AM3(+) / AM4 / FM1 / FM2(+))
  • Case: Cougar MX410 Mesh-G RGB Midi Tower

Επισης υπαρχει καποιο καταστημα που μπορω να παω να τον δωσω και να μη μπλεκω με αγγελίες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Jimmy_mmyji said:

Παιδια ποσο μπορω να πουλησω αυτον τον πυργο;

• CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz Six Core, Socket AM4
  • GPU: nVidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB DDR6 (Gigabyte) – υποστηρίζει PCI-E, HDMI και Triple DisplayPort
  • ΜΟΒΟ: MSI B450-A PRO MAX (Socket AM4, LAN, Audio, RAID)
  • RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4 (Non ECC, CL16, 3200MHz)
  • PSU: Be Quiet! 600W ATX 24-pin System Power 9
  • Storage:
    • Corsair 480GB MP510 NVMe (M.2 PCI-E SSD)
    • Crucial BX500 SSD 500GB (2.5'' SATA III)
  • CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 LED White Edition (συμβατός με Intel και AMD – Socket 115x / 1366 / 2011 / 2011-3 / 2066 / AM2(+) / AM3(+) / AM4 / FM1 / FM2(+))
  • Case: Cougar MX410 Mesh-G RGB Midi Tower

Επισης υπαρχει καποιο καταστημα που μπορω να παω να τον δωσω και να μη μπλεκω με αγγελίες;

Γυρω στα 400 ευρω. Γιατι το πουλας?Πουλα μονο την καρτα γραφικων,βαλε αλλα 16gig μνημη,αγορασε μια καινουργια καρτα γραφικων και εισαι ενταξει.  Καταστηματα στην Αθηνα επωνυμα,δεν πουλανε μεταχειρισμενα.Μπορεις να ρωτησεις καποιο της  γειτονιας να το ελεγξει και μετα να το βαλει για πωληση,αλλα θα σου πει χαμηλα για να βγαλει το κερδος του,οποτε δεν θα σε συμφερει.

3 hours ago, libathos said:

120 ευρω

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 ώρα πριν, benign είπε
4 ώρες πριν, libathos είπε

120 ευρω

120e και για τα 2 ? η καρτα υπολογιζα στα 150, οχι ? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, libathos είπε

Και εγώ πιστεύω κάρτα 140, και τροφοδοτικό, κανα 30άρι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, libathos said:

Για την καρτα το ειπα,γιατι ειναι πολυ παλια  και ξεπερασμενη  και εχει καταπονηθει.

Ειδικα στις καρτες γραφικων,για τους γνωστους λογους,δεν θα επαιρνα καρτα 6αετιας ακομη και σε τρομερη τιμη. Επεξεργαστες,μητρικες η μνημες ναι,αλλα οι καρτες γραφικων χαλανε πιο  ευκολα.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
10 ώρες πριν, benign είπε

Γυρω στα 400 ευρω. Γιατι το πουλας?Πουλα μονο την καρτα γραφικων,βαλε αλλα 16gig μνημη,αγορασε μια καινουργια καρτα γραφικων και εισαι ενταξει.  Καταστηματα στην Αθηνα επωνυμα,δεν πουλανε μεταχειρισμενα.Μπορεις να ρωτησεις καποιο της  γειτονιας να το ελεγξει και μετα να το βαλει για πωληση,αλλα θα σου πει χαμηλα για να βγαλει το κερδος του,οποτε δεν θα σε συμφερει.

Γιατι η δουλεια μου μου παρεχει λαπτοπ για να δουλευω, οποτε και εκτος δουλειας το λαπτοπ θα ανοιξω για να κανω οτιδηποτε. Το πισι το σταθερο εχω να το ανοιξω σχεδον 2 χρονια γιατι δυστυχως δεν υπαρχει χρονος για gaming.
Ελεγα μηπως το εδινα ετοιμο σε καποιο μαγαζι να το παρει για να μην μπλεκω με αγγελιες κλπ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimmy_mmyji είπε

Γιατι η δουλεια μου μου παρεχει λαπτοπ για να δουλευω, οποτε και εκτος δουλειας το λαπτοπ θα ανοιξω για να κανω οτιδηποτε. Το πισι το σταθερο εχω να το ανοιξω σχεδον 2 χρονια γιατι δυστυχως δεν υπαρχει χρονος για gaming.
Ελεγα μηπως το εδινα ετοιμο σε καποιο μαγαζι να το παρει για να μην μπλεκω με αγγελιες κλπ...

Αν αξίζει 400, το μαγαζί θα στο πάρει μαξ 200 για να έχει κέρδος 100 ευρώ με τον ΦΠΑ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Αν αξίζει 400, το μαγαζί θα στο πάρει μαξ 200 για να έχει κέρδος 100 ευρώ με τον ΦΠΑ 

Όντως μετά τα 200 ευρώ είναι εξευτελιστική τιμή. Ήθελα να μη μπλέκω με αγγελίες αλλά μάλλον είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Kαλησπέρα πόσο μπορώ να πουλήσω το παρακάτω σύστημα?

1.H7 Flow

2. i7 13700K

3.Gigabyte Z790 Gaming X

4.G.Skill DDR5 6000 32GB

5.RTX4070ti Suprim X

6.Arctic Liquid Freezer II 360

7.WD SN770 1TB

Eυχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...