Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ρίχτε εκτιμήσεις γιατί έχω αρχίσει να γίνομαι αποθήκη. Λειτουργούν τα πάντα, ξηλώθηκαν Παρασκευή λόγω αναβάθμισης.

1) Evga g3 750w με εγγύηση μέχρι το 2030. 50;

Το φθηνότερο full modular gold που βρήκα skroutz που δεν είναι άγνωστη μάρκα είναι ένα thermaltake στα 86.

2) Evga 2080ti xc ultra χωρίς εγγύηση. 150-200;

Η συγκεκριμένη σειρά είχε θέμα με τους ανεμιστήρες, είχαν γεμίσει τα forums τους. Στο start stop ακούγεται ένα κλικ. Η λύση είναι να κάνεις ένα curve απο το afterburner πχ για να μην δουλεύει με 0 rpm. Εδώ έχει ακριβώς αυτό που περιγράφω.

3) Define r6, δε λείπει ούτε βίδα, καμία γρατζουνιά, καθαρισμένο σε νάυλον.

Mε 3 ανεμιστήρες κάνα 100άρι ή 120 με 6;

Το αντίστοιχο r7 παίζει στα 170 περίπου. Δεν έχω ιδέα πως μπορώ να κοστολογήσω ένα κουτί.

4) Full custom λούπα εκτός απο σωλήνες. 150 όλα να φύγουν πακέτο; Νομίζω είναι τίμιο.

25 fitting, γωνίες, Τ, βαλβίδα, 2x360 ψυγεία, reservoir, d5 pump, block για intel μέχρι το τελευταίο socket και εργαλεία για λύγισμα σωλήνων.

Επεξ/σία από Sarandis
  • Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τιμή για το παρακάτω desktop :

Case : COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 RGB MIDI TOWER

GPU : ASUS STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING GEFORCE GTX 1050 TI 4 GB GDDR5

RAM : CORSAIR VALUESELECT 2 X 8 GB DDR4 2133MHZ

MOBO : ASUS ROG STRIX B350 F GAMING

CPU : AMD CPU RYZEN 5 1500X

SSD : WD 250GB

POWER SUPPLY : COOLERMASTER B600

ευχαριστώ για την βοήθεια !

Δημοσ.
Στις 16/3/2025 στις 3:12 ΜΜ, Sarandis είπε

Για ρίχτε εκτιμήσεις γιατί έχω αρχίσει να γίνομαι αποθήκη. Λειτουργούν τα πάντα, ξηλώθηκαν Παρασκευή λόγω αναβάθμισης.

1) Evga g3 750w με εγγύηση μέχρι το 2030. 50;

Το φθηνότερο full modular gold που βρήκα skroutz που δεν είναι άγνωστη μάρκα είναι ένα thermaltake στα 86.

2) Evga 2080ti xc ultra χωρίς εγγύηση. 150-200;

Η συγκεκριμένη σειρά είχε θέμα με τους ανεμιστήρες, είχαν γεμίσει τα forums τους. Στο start stop ακούγεται ένα κλικ. Η λύση είναι να κάνεις ένα curve απο το afterburner πχ για να μην δουλεύει με 0 rpm. Εδώ έχει ακριβώς αυτό που περιγράφω.

3) Define r6, δε λείπει ούτε βίδα, καμία γρατζουνιά, καθαρισμένο σε νάυλον.

Mε 3 ανεμιστήρες κάνα 100άρι ή 120 με 6;

Το αντίστοιχο r7 παίζει στα 170 περίπου. Δεν έχω ιδέα πως μπορώ να κοστολογήσω ένα κουτί.

4) Full custom λούπα εκτός απο σωλήνες. 150 όλα να φύγουν πακέτο; Νομίζω είναι τίμιο.

25 fitting, γωνίες, Τ, βαλβίδα, 2x360 ψυγεία, reservoir, d5 pump, block για intel μέχρι το τελευταίο socket και εργαλεία για λύγισμα σωλήνων.

H 2080ti, παραπάνω. Και 230 χτυπάς άνετα πιστεύω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όχι πολύ σχετική ερώτηση, αλλά ανάμεσα σε ipad air 6th gen και mini 7th gen, τι πιστεύετε πως θα αγόραζε κάποιος πιο εύκολα (σφραγισμένο και 100€ κάτω από την τιμή που παίζουν στα καταστήματα);

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή με 14100f και θέλω να τον πουλήσω.Πόσο θα μπορούσε να πιάσει?

Να σημειωθεί ότι έιναι όλα καινούρια.Ο υπολογιστής είναι από prebuild του plaisio και απλά αλλάχτηκε επεξεργαστής και δίσκος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή με 14100f και θέλω να τον πουλήσω.Πόσο θα μπορούσε να πιάσει?

Να σημειωθεί ότι έιναι όλα καινούρια.Ο υπολογιστής είναι από prebuild του plaisio και απλά αλλάχτηκε επεξεργαστής και δίσκος.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Emmyts είπε

Έχω έναν υπολογιστή με 14100f και θέλω να τον πουλήσω.Πόσο θα μπορούσε να πιάσει?

Να σημειωθεί ότι έιναι όλα καινούρια.Ο υπολογιστής είναι από prebuild του plaisio και απλά αλλάχτηκε επεξεργαστής και δίσκος.

Βάλε την πλήρη σύνθεση του υπολογιστή. Από τί αποτελείται. 

Αλλιώς δεν θα πάρεις σωστή απάντηση.

• Like 2
Δημοσ.

επεξεργαστής 14100f

μητρική H610M H V2 DDR4 μνήμες

crucial 16gb ddr4

ssd 500gb western digital

τροφοδοτικό turbo x

κουτί turbo x

Του λείπει μία κάρτα γραφικών.Έχω μια 1650 super αλλά θέλει ένα εξάπινο για τροφοδοσία και το τροφοδοτικό δεν φαίνεται να βγάζει pcie καλώδιο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Emmyts είπε

επεξεργαστής 14100f

μητρική H610M H V2 DDR4 μνήμες

crucial 16gb ddr4

ssd 500gb western digital

τροφοδοτικό turbo x

κουτί turbo x

Του λείπει μία κάρτα γραφικών.Έχω μια 1650 super αλλά θέλει ένα εξάπινο για τροφοδοσία και το τροφοδοτικό δεν φαίνεται να βγάζει pcie καλώδιο.

Καλο ειναι να γραψεις και τι εγγυησεις εχουν αν και πιστευω πως ο υπολογιστης απο την στιγμη που αλλαξες επεξεργαστη θα στον βγαλει εκτος εγγυησης το Πλαισιο.

Οπως βλεπω αυτα που εχεις πανω βγαινουν καπου στα 220 ευρω χωρις κουτι τροφοδοτικο που τροφοδοτικο τουβλοχ δεν θα ελεγα ουτε σε εχθρο μου να παρει.

150 ισως και να λεω πολλα.

Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 1:55 ΜΜ, emilios.k είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τιμή για το παρακάτω desktop :

Case : COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 RGB MIDI TOWER

GPU : ASUS STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING GEFORCE GTX 1050 TI 4 GB GDDR5

RAM : CORSAIR VALUESELECT 2 X 8 GB DDR4 2133MHZ

MOBO : ASUS ROG STRIX B350 F GAMING

CPU : AMD CPU RYZEN 5 1500X

SSD : WD 250GB

POWER SUPPLY : COOLERMASTER B600

ευχαριστώ για την βοήθεια !

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς ; 

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
3 hours ago, emilios.k said:

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς ; 

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Γυρω στα 250 ευρω το πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο thread , έχω ενα corsair hx1000i 7-8 χρονών χωρίς εγγύηση και κουτί, λειτουργικό και εφόρου ζωής κουμπωμένο σε ups με όλα τα καλώδια του, λέτε να πιάσει τίποτα η να το αφήσω να αραχνιάσει στο συρτάρι μου λόγω ηλικίας... και αν το πουλούσα τι τιμή είναι οκ βλέπω ώρες ώρες τρελές τιμές για το συγκεκριμένο... Thanks.

Επεξ/σία από Heavside
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MacBook Pro 13-inch 2020 Intel i5 8GB 256GB SSD με σπασμένη οθόνη.

Κατάσταση

• Με εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία ξεγελάει ότι είναι σαν καινούργιο.
  • Έκανα αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση macOS Sequoia.
  • Η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση επειδή το χρησιμοποίησα μόνο για 2 χρόνια περίπου πριν πάρω καινούργιο.

Προβλήματα

1. Έχει σπάσει η οθόνη.
  2. Έχει χαλάσει η Touch Bar.
  3. Έχει ανοιχτεί για να αποσυνδεθεί η Touch Bar, αλλιώς δεν μπορούσε να κάνει boot σε macOS για να πάρω τα αρχεία μου.
  4. Τα WiFi και Bluetooth είναι αναξιόπιστα αλλά δουλεύουν, αποσυνδέονται και χαμηλώνει η ταχύτητα καμιά φορά, αν και δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει ακριβώς.
  5. Τα ηχεία δεν έχουν βιδωθεί σωστά και ο ήχος ακούγεται ελάχιστα αλλαγμένος, όμως δεν έχουν βλάβη.
  6. Γενικά, είναι αρκετά ταλαιπωρημένο.

Πόσο να το πουλήσω? Έστω για ανταλλακτικά.

Το σενάριο να το χρησιμοποιήσει κάποιος καθημερινά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο και φοβάμαι μήπως το πάρει κάποιος και την επόμενη μέρα χαλάσει κάτι...

Επεξ/σία από redmedusa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...