LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Ποσο να πουλησω μια RTX 4070 ti gaming oc v2? (εντος εγκυησης) γιατι εχω βαλει στο ματι μια 5070 ti super gti turbo Fixed
benign Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Chris2756 said: Ποσο να πουλησω μια RTX 4070 ti gaming oc v2? (εντος εγγυησης) γιατι εχω βαλει στο ματι μια 5070 ti super gti turbo Τωρα fixed. Κυηση ειναι η εγκυμοσυνη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από benign 1
Chris2756 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, benign είπε Τωρα fixed. Κυηση ειναι η εγκυμοσυνη. Μουαχαχαχαχαχα! Ποσο γελασαααααα!
comfuzio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Πόσο μπορούν να πιάσουν μερικά fortigate routers και switches; Fortigate 40F μαζί με την βάση για rackmount Fortiswitch-124E-FPOE (24 ports poe, 370w, managed και 4 sfp) αυτό είναι λίγο ταλαιπωρημένο στις 2 sfp ports από την μεταφορά, αν εξαιρέσουμε αυτές τις 2 ports, παίζει μια χαρά. Και αυτές λογικά παίζουν απλά το έλασμα έχει στραβώσει λίγο. Πιθανά με λίγο πίεση να μπορεί να μπει κάποιο module αλλά να μην ξαναβγεί. Fortiswitch-124E (12 port non poe, managed). Fortiswitch 108E (8 ports, 1 μόνο poe, managed)
Heavside Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Καλησπέρα στο Thread μια ερώτηση και απο μένα. Πόσα θα δίνατε μια 7900xtx saphire nitro+ χωρίς εγγύηση. Κάρτα σε άριστη κατάσταση την έχω 1χρόνο. Ευχαριστώ.
nickol-us Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Heavside είπε Καλησπέρα στο Thread μια ερώτηση και απο μένα. Πόσα θα δίνατε μια 7900xtx saphire nitro+ χωρίς εγγύηση. Κάρτα σε άριστη κατάσταση την έχω 1χρόνο. Ευχαριστώ. Κάρτα των 950€, η έκδοσή σου κοστίζει κάτι παραπάνω (+100€), η λογική λέει να πέσεις ~20% ώστε να προσελκύσεις κόσμο. Οπότε θα έλεγα max 850€, ωστόσο ξεκινάς την αγγελία σου και βλέπεις την κινητικότητά της. Μεγάλο μειονέκτημα οτι κάρτα ενός έτους δεν έχει εγγύηση, θα πονηρέψει και θα αποτρέψει λογικά κόσμο η συγκεκριμένη λεπτομέρεια. 2 1
Heavside Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Δυστυχώς το κατάστημα απο το οποίο την αγόρασα για να μη λεμε τωρα ονόματα ήταν ένα απ'τα 2 καταστήματα του Skroutz πού είχαν εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο if you know you know... είχα μιλήσει με τη Saphirre και μου είπαν οτι εγγύηση μεσω serial number υπάρχει αλλά θέλουν απόδειξη αγοράς η οποία δόθηκε σε ενα link απο το site τους το οποίο προφανώς μετά απο οτι έχει γίνει δεν υπάρχει... 'Οπως και να χει τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι, σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
Mosxutus Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους Το παλιό PC στο πατρικό μου, ένα σύστημα με CPU: Intel Core 2 Duo E8600 @3,33GHz με 6GB RAM, μια NVIDIA GeForce GTS 250 1024MB RAM κάρτα γραφικών και 150GB HDD, έχει νόημα να το πουλήσω και αν ναι για πόσο; Επίσης έχω δύο παλιές οθόνες, μια DVI-D Compaq 15" 1520 TFT και μια VGA AG Neovo F-17 17" TFT LCD. Τι τιμή θα μπορούσα να τα πουλήσω όλα αυτά, είτε ξεχωριστά είτε ως πακέτο και τι θα ήταν προτιμότερο από τα δύο;
balourdiskakos Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) χάρισε τα καλύτερα.. 2 ώρες πριν, Mosxutus είπε Καλησπέρα σε όλους Το παλιό PC στο πατρικό μου, ένα σύστημα με CPU: Intel Core 2 Duo E8600 @3,33GHz με 6GB RAM, μια NVIDIA GeForce GTS 250 1024MB RAM κάρτα γραφικών και 150GB HDD, έχει νόημα να το πουλήσω και αν ναι για πόσο; Επίσης έχω δύο παλιές οθόνες, μια DVI-D Compaq 15" 1520 TFT και μια VGA AG Neovo F-17 17" TFT LCD. Τι τιμή θα μπορούσα να τα πουλήσω όλα αυτά, είτε ξεχωριστά είτε ως πακέτο και τι θα ήταν προτιμότερο από τα δύο; Επεξ/σία 3 Μαρτίου από balourdiskakos
benign Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 3 hours ago, Mosxutus said: Καλησπέρα σε όλους Το παλιό PC στο πατρικό μου, ένα σύστημα με CPU: Intel Core 2 Duo E8600 @3,33GHz με 6GB RAM, μια NVIDIA GeForce GTS 250 1024MB RAM κάρτα γραφικών και 150GB HDD, έχει νόημα να το πουλήσω και αν ναι για πόσο; Επίσης έχω δύο παλιές οθόνες, μια DVI-D Compaq 15" 1520 TFT και μια VGA AG Neovo F-17 17" TFT LCD. Τι τιμή θα μπορούσα να τα πουλήσω όλα αυτά, είτε ξεχωριστά είτε ως πακέτο και τι θα ήταν προτιμότερο από τα δύο; Ολα αυτα εχουν μηδαμινη αξια πλεον,ειναι περιπου 20αετιας και εντελως ξεπερασμενα.
spocky Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Ποσο θα ηταν μια καλη τιμη αγορας για 3060 ti μεταχειρισμενη?
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 3/3/2025 στις 4:25 ΜΜ, Mosxutus είπε Καλησπέρα σε όλους Το παλιό PC στο πατρικό μου, ένα σύστημα με CPU: Intel Core 2 Duo E8600 @3,33GHz με 6GB RAM, μια NVIDIA GeForce GTS 250 1024MB RAM κάρτα γραφικών και 150GB HDD, έχει νόημα να το πουλήσω και αν ναι για πόσο; Επίσης έχω δύο παλιές οθόνες, μια DVI-D Compaq 15" 1520 TFT και μια VGA AG Neovo F-17 17" TFT LCD. Τι τιμή θα μπορούσα να τα πουλήσω όλα αυτά, είτε ξεχωριστά είτε ως πακέτο και τι θα ήταν προτιμότερο από τα δύο; Αν έχουμε ακριβή μοντέλα των εξαρτημάτων θα μπορούσε να βγει μια εκτίμηση. Πχ θα μπορούσε να έχει μια P45 DQ6 μητρική και raptor δίσκο 150GB. Αυτά κάτι αξίζουν σε ρετρολάγνους. Πρακτική αξία δεν έχει, έχει κάποια αξία αν βρεις αγοραστή. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από Sheogorath 1
iCyd Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Πόσο θα κοστολογούσατε μία Asus ROG Strix X570-E WiFi με ολα τα παρελκόμενα, χωρις εγγύηση.
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 3 ώρες πριν, iCyd είπε Καλησπέρα σε όλους. Πόσο θα κοστολογούσατε μία Asus ROG Strix X570-E WiFi με ολα τα παρελκόμενα, χωρις εγγύηση. 180;
iCyd Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε 180; Δεν ξέρω ούτε γω, βρήκα μια μεταχειρισμένη πιο κάτω απο την τιμή που αναφέρεις αλλά δεν έχω ιδεα ποια θεωρείται μια καλή τιμή ή ευκαιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα