foniki_melitzana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλημέρα! Έχω ένα laptop Dell latitude e5570 με core i7 6820, 8gb, 480ssd, μια radeon egpu και χούφτα μπαταρία. Λειτουργικό 100% απλά από τη δουλειά μου έχουν δώσει άλλο, πιο ελαφρύ και αυτό κάθεται. Πόσο μπορεί να πιάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zen1thbl4de Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου https://imgur.com/a/bfmuRsJ Βρέθηκε μια κούτα στην σοφίτα με τα παραπάνω πράγματα μέσα. Έχουν καμία συλλεκτική αξία; Το πρώτο πρέπει να είναι σκληρός δίσκος. Τα πράσινα τι είναι, μνήμες RAM; Το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα δεν είναι δικό μου, πρέπει να αναφέρεται στον σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, zen1thbl4de είπε https://imgur.com/a/bfmuRsJ Βρέθηκε μια κούτα στην σοφίτα με τα παραπάνω πράγματα μέσα. Έχουν καμία συλλεκτική αξία; Το πρώτο πρέπει να είναι σκληρός δίσκος. Τα πράσινα τι είναι, μνήμες RAM; Το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα δεν είναι δικό μου, πρέπει να αναφέρεται στον σκληρό. Μάλλον δεν έχουν αξία, εκτός αν κρύβουν τίποτα μυστικά του κράτους...😁 Κάνε ωστόσο μια αναζήτηση με τους κωδικούς στο eBay (σε sold προϊόντα) μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Για old hard drivers μόνο για τους μαγνήτες ιριδίου που έχουν μέσα 1€ ο ένας 😅. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ryzen 5 1600 30€ Cpu cooler bquiet dark rock 3 =20€ Psu evga 550W G3 gold με σπασμένο ένα φτερό από το ανεμηστηρακι 35€ Gpu Evga FTW2 1070 110€ Ram 3600 ripjaws2x8 50€ Asus b350f 35€ Υπάρχει καμία υπερβολή ή είμαι οκ; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από Mute_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, Mute_ είπε Καλησπέρα Ryzen 5 1600 30€ Cpu cooler bquiet dark rock 3 =20€ Psu evga 550W G3 gold με σπασμένο ένα φτερό από το ανεμηστηρακι 35€ Gpu Evga FTW2 1070 110€ Ram 3600 ripjaws2x8 50€ Asus b350f 35€ Υπάρχει καμία υπερβολή ή είμαι οκ; Εμένα μου φαίνεται κομπλέ. Ίσως οι μνήμες μου κλωτσάνε λίγο σε τιμή, εκτός αν είναι κάποιο Κιτ με τρέλα χαμηλό cl αλλά και πάλι, κάποιος που βρίσκει καινούργιες στα 35€...; Η μητρική αν και παλιό chipset, πιστεύω ότι ίσως αξίζει παραπάνω, πιθανώς και 50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Εμένα μου φαίνεται κομπλέ. Ίσως οι μνήμες μου κλωτσάνε λίγο σε τιμή, εκτός αν είναι κάποιο Κιτ με τρέλα χαμηλό cl αλλά και πάλι, κάποιος που βρίσκει καινούργιες στα 35€...; Η μητρική αν και παλιό chipset, πιστεύω ότι ίσως αξίζει παραπάνω, πιθανώς και 50€. Να πω την αλήθεια δεν είδα πόσο παίζουν οι ραμ. Κλαίω βέβαια τα 130€ που είχα δώσει τότε στην κρίση με τις ραμ και τους σκληρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Εχω μια καρτα γραφικων MSI GTX 1650 Gaming X, χωρις εγγυηση μονο με το κουτι. Σκεφτομαι να την βαλω 100 ευρω. Ειναι οκ τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. Σάββατο στις 06:48 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:48 μμ 3 λεπτά πριν, ardi21 είπε Εχω μια καρτα γραφικων MSI GTX 1650 Gaming X, χωρις εγγυηση μονο με το κουτι. Σκεφτομαι να την βαλω 100 ευρω. Ειναι οκ τιμη? Κάνε μια αναζήτηση στις αγγελίες... Φαίνεται σχεδόν κακή τιμή σε σύγκριση με τις υπάρχουσες αγγελίες, αφού οι περισσότερες είναι απούλητες με τιμές <100€ Υπάρχουν προφανώς καλύτερες κάρτες από την 1650 σε αυτά τα λεφτά. Το γεγονός οτι δεν έχεις κουτί και απόδειξη, λογικά σε κάνει ακόμη λιγότερο προτεινόμενο πωλητή Φυσικά τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη και μπορείς να την αγνοήσεις. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, βάζεις όσο νομίζεις και βλέπεις πόσο "κινείται" η αγγελία σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. Σάββατο στις 06:51 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:51 μμ 3 minutes ago, nickol-us said: Κάνε μια αναζήτηση στις αγγελίες... Φαίνεται σχεδόν κακή τιμή σε σύγκριση με τις υπάρχουσες αγγελίες, αφού οι περισσότερες είναι απούλητες με τιμές <100€ Υπάρχουν προφανώς καλύτερες κάρτες από την 1650 σε αυτά τα λεφτά. Το γεγονός οτι δεν έχεις κουτί και απόδειξη, λογικά σε κάνει ακόμη λιγότερο προτεινόμενο πωλητή Φυσικά τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη και μπορείς να την αγνοήσεις. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, βάζεις όσο νομίζεις και βλέπεις πόσο "κινείται" η αγγελία σου H αληθεια ειναι οτι ειδα μονο στο skroutz. Απ'οτι φαινεται ισως να μην αξιζει να πουληθει καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 μμ Καλησπέρα, μόνιτορ DELL U2414H σε άριστη κατάσταση πόσο περίπου λέτε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ 2 hours ago, parlapipas25 said: Καλησπέρα, μόνιτορ DELL U2414H σε άριστη κατάσταση πόσο περίπου λέτε ; Κανά 70-80 ευρώ μαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Καλησπερα, μια τιμια τιμη για το παρακατω gaming laptop? Ειναι αγορασμενο 12/2020 σε κατασταση καινουριου με κουτι και φορτιστη του. Ευχαριστω Asus ROG Zephyrus G14 (GA401IV-BR9N6) Price as reviewed $1,450 Display 14-inch 1,920 x 1,080 120Hz PC CPU 3.0GHz AMD Ryzen 9 4900HS PC Memory 16GB 3,200MHz DDR4 Graphics Nvidia GeForce RTX 2060 Max-Q Storage 1TB SSD Ports 2 x USB-C (1 x PD and DisplayPort 1.4), 2 x USB-A, 1 x HDMI 2.0b, 1 x headset Networking Intel Wi-Fi 6 AX1200 (Gig+) , Bluetooth 5.0 Operating system Microsoft Windows Home (1909) Weight 3.5 pounds (1.6 kilograms) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. χθες στις 09:46 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:46 πμ Καλημέρα. Switch V2, μόνο κονσόλα και φορτιστής, με microSD 32gb και από παιχνίδια: Witcher 3, Fifa 24,Fifa 23, Mortal Kombat 11, NFS Wanted, Dying Light και klonoa. Πόσο λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wahwah Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Share Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ 2 hours ago, GreeKar98K said: Καλημέρα. Switch V2, μόνο κονσόλα και φορτιστής, με microSD 32gb και από παιχνίδια: Witcher 3, Fifa 24,Fifa 23, Mortal Kombat 11, NFS Wanted, Dying Light και klonoa. Πόσο λέτε; Προσωπικά θα έδινα μέχρι €240 για όλα μαζί: - Switch Console: θα έδινα μέχρι €120 καθώς δεν έχει Dock και Joy Cons - με την προϋπόθεση μόνο εάν είναι σε καλή κατάσταση η οθόνη - Games: πακέτα στα €120 => Witcher: €20 + FIFA24: €15 + FIFA23: €15 + ΜΚ11: €20 + NFS MW: €15 + Dying Light: €20 + Klonoa: €15 - MicroSD: τίποτα καθώς καινούργια έχει €2 - €3 μόνο Προσωπική εκτίμηση προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα