Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

150 όλο μαζί πακέτο. κομμάτι κομμάτι ίσως πιάσει και 190.

Ευχαριστώ για την βοηθεια αρχικά αξίζει η αγορά του με την προοπτική αναβαθμίσης σε cpu  και gpu? Σκέφτομαι να το πάρω για ελαφρύ σχετικά  gaming αλλά και για να αρχίσει ο μικρος να σκαλίζει τον υπολογιστη

Δημοσ.
2 minutes ago, Mrwerty1 said:

Ευχαριστώ για την βοηθεια αρχικά αξίζει η αγορά του με την προοπτική αναβαθμίσης σε cpu  και gpu? Σκέφτομαι να το πάρω για ελαφρύ σχετικά  gaming αλλά και για να αρχίσει ο μικρος να σκαλίζει τον υπολογιστη

σε καμία περίπτωση.

πολύ παλιό σύστημα που θα αρχίσει να βγάζει βλάβες και λόγω έλλειψης ανταλλακτικών θα σου μείνει στο ράφι ανεκμετάλλευτο στο 1ο πρόβλημα που θα παρουσιάσει.

για το να το σκαλίσει ο μικρός δε καταλαβαίνω το λόγο....τι ακριβώς θα σκαλίσει. αν είναι να σκαλίσει σαν 1η επαφή με υπολογιστή ώστε να γνωρίσει τι σημαίνει τεχνολογία, πάρε με 250 ένα μικρό box στυλ NUC και βάλτο σε μια οποιαδήποτε οθόνη.

προφανώς φιλτράρουμε το ίντερνετ και τι μπορεί ο μικρός να δει στην οθόνη. πάντα με εποπτεία και κωδικό κλειδώματος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σου.

Όσο για τον μικρό ναι σαν 1η επαφή με υπολογιστη  και  windows. 

Δημοσ.
8 minutes ago, Mrwerty1 said:

Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σου.

Όσο για τον μικρό ναι σαν 1η επαφή με υπολογιστη  και  windows. 

έχω βαρεθεί να βλέπω γονείς να δίνουν στα παιδιά επαφή με υπολογιστή και το πρώτο πράγμα είναι, να πάρε παίξε παιχνίδι.

αν θες να ασχοληθείς σοβαρά πάρε ένα οποιοδήποτε box με windows 11 στα 200-250ευρώ και ξεκίνα να του μαθαίνεις χειρισμό και το τι σημαίνει ίντερνετ. Φτιάξε και μια λίστα με αγαπημένες σελίδες που πραγματικά θα του δώσουν ασφαλές και εποικοδομητικό περιεχόμενο συμβατό με τα ενδιαφέροντά του και με σωστή εποπτεία θα δεις ένα τρομερά χρήσιμο εργαλείο που δε θα περιορίζεται μόνο σε παιχνίδια.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickd23 είπε

Καλησπέρα, πόσο θα μπορούσα να δώσω ένα laptop hp 15-rb013nv σφραγισμένο στο κουτί του;

Δώρο;

https://support.hp.com/ro-en/document/c05867557

αν τα παραπάνω spec είναι σωστά, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος διατεθιμένος να πληρώσει για το παραπάνω μηχάνημα...

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, drpain said:

Καλησπερα στην παρεα

Θα ηθελα να πουλησω το συστημα της υπογραφης!

Σαν συνολο θα πιασει χαμηλη τιμη γιατι ειναι παλιο και περιοριζει τον πιθανο αγοραστη στις επιλογες σας.Σαν δευτερο συστημα στο σπιτι για ωρα αναγκης ειναι καλο. Προσωπικη μου γνωμη, 450 ευρω το πολυ,ολα μαζι. Και αν δεν φευγουν,θα επεφτα μεχρι 400.

Αν και παλι δεν τα επαιρναν,θα το κρατουσα για δευτερο συστημα.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, benign είπε

Σαν συνολο θα πιασει χαμηλη τιμη γιατι ειναι παλιο και περιοριζει τον πιθανο αγοραστη στις επιλογες σας.Σαν δευτερο συστημα στο σπιτι για ωρα αναγκης ειναι καλο. Προσωπικη μου γνωμη, 450 ευρω το πολυ,ολα μαζι. Και αν δεν φευγουν,θα επεφτα μεχρι 400.

Αν και παλι δεν τα επαιρναν,θα το κρατουσα για δευτερο συστημα.

Πιστευεις οτι θα πουληθει πιο ευκολα κομματι-κομματι? κι αν ναι μπορω να εχω ενδεικτικες τιμες για το καθενα?

Δημοσ.

Καλησπερα , σε ποια τιμη να πουλησω το παρακατω set up? Θελω να φυγει σχετικα γρηγορα :)

CASE CORSAIR CARBIDE SPEC-01 MIDI TOWER

WINDOWS 10

GTX 1060 3GB

CPU INTEL CORE I5 6400

RAM CORSAIR 8GB DDDR4

PSU CORSAIR VS SERIES 650W

MOTHERBOARD GIGABYTE H110M-S2PV 

SSD SANDISK ULTRA 2 240 GB

HDD WD BLUE 1 TB

Δημοσ.
Στις 14/10/2024 στις 6:02 ΜΜ, DinosPap13 είπε

Καλησπερα , σε ποια τιμη να πουλησω το παρακατω set up? Θελω να φυγει σχετικα γρηγορα :)

CASE CORSAIR CARBIDE SPEC-01 MIDI TOWER

WINDOWS 10

GTX 1060 3GB

CPU INTEL CORE I5 6400

RAM CORSAIR 8GB DDDR4

PSU CORSAIR VS SERIES 650W

MOTHERBOARD GIGABYTE H110M-S2PV 

SSD SANDISK ULTRA 2 240 GB

HDD WD BLUE 1 TB

Θα προσπαθήσω να κάνω μια εκτίμηση

Case (30) + gpu (55) + cpu (20) + ram (15) + psu (30) + motherboard (25) + ssd (15) + hdd (15) = 205 Euro μπορείς να τα βάλεις 200 και βλέπεις. Ότι γράφω είναι προσωπική εκτίμηση πόσο θα τα έβαζα εγώ.

Περίμενε και άλλες απαντήσεις από άτομα με παραπάνω εμπειρία από εμένα στο φόρουμ, για να έχεις μια καλύτερη εικόνα πόσο μπορείς να τα πουλήσεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...