benign Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, fotaras76 said: Χαίρεται. Θεωρείτε πως αν δώσω 5700Χ + 60 ευρώ για 5800x3d είναι καλό deal ; Στο Σκρουτζ,τωρα που κοιταξα,ο 5800x3d,εχει σχεδον την διπλασια τιμη του 5700Χ, οποτε λογικα δεν συμφερει τον αλλο αυτη η προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου On 11/06/2024 at 00:55, benign said: Μπορει να μην ειναι καλες,αλλα κατα περιοδο επηρεαζουν την αγορα και των μεταχειρισμενων. Εγω παντως που ερριξα μια προχειρη ματια εδω στις αγγελιες των μεταχειρισμενων,αλλα ειδα. Με 35 ε αγοραζεις SSD 512 Crucial BX500, δε νομιζω πως αξιζει, και ταυτοχρονα μπορει, να πωληθει μεταχειρισμενος 500ρης στα 18.Δεν εχει νοημα επισης να συγκριθει με τιμες HDD που ειναι αδικαιολογητα υψηλοτερες.Γινεται συνεχεια αυτο στην αγορα, θυμαμαι πιτσιρικας να βλεπω σε γνωστη αλυσιδα προηγουμενης γενιας καρτα γραφικων να ειναι ακριβοτερη της νεοτερης. 500ρης HDD και δεν ειναι γρηγορος και δε μπορει να χρησιμοποιηθει σαν αποθηκευτικος χωρος, στην ουσια μονο λειτουργικο και εφαρμογες, στις περισσοτερες περιπτωσεις δλδ βολευεσαι ανετα και με εναν 250ρη SSD.Πωλουνται ελαφρως μεταχειρισμενοι ή καινουριοι σφραγισμενοι Samsung και Kingston στα 20-25 ε.Επισης βλεπω 500ρηδες HDD απο 8 ε και 1 TB απο 10 ε.Η μονη περιπτωση νομιζω να τον αγορασει κανεις στα 18 ειναι να ειναι παντελως ασχετος με τεχνολογια.Μπορει και να βρεθει δεν αντιλεγω αλλα συγκρινοντας με τις υπαρχουσες επιλογες που αναφερα πιο πανω το θεωρω και λιγο κοροιδια.Φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, benign είπε Στο Σκρουτζ,τωρα που κοιταξα,ο 5800x3d,εχει σχεδον την διπλασια τιμη του 5700Χ, οποτε λογικα δεν συμφερει τον αλλο αυτη η προσφορα. Με τον 5700x3d που είναι σχεδόν ισάξιος του 5800x3d όμως έχει 60 ευρώ διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Noreak said: Με 35 ε αγοραζεις SSD 512 Crucial BX500, δε νομιζω πως αξιζει, και ταυτοχρονα μπορει, να πωληθει μεταχειρισμενος 500ρης στα 18.Δεν εχει νοημα επισης να συγκριθει με τιμες HDD που ειναι αδικαιολογητα υψηλοτερες.Γινεται συνεχεια αυτο στην αγορα, θυμαμαι πιτσιρικας να βλεπω σε γνωστη αλυσιδα προηγουμενης γενιας καρτα γραφικων να ειναι ακριβοτερη της νεοτερης. 500ρης HDD και δεν ειναι γρηγορος και δε μπορει να χρησιμοποιηθει σαν αποθηκευτικος χωρος, στην ουσια μονο λειτουργικο και εφαρμογες, στις περισσοτερες περιπτωσεις δλδ βολευεσαι ανετα και με εναν 250ρη SSD.Πωλουνται ελαφρως μεταχειρισμενοι ή καινουριοι σφραγισμενοι Samsung και Kingston στα 20-25 ε.Επισης βλεπω 500ρηδες HDD απο 8 ε και 1 TB απο 10 ε.Η μονη περιπτωση νομιζω να τον αγορασει κανεις στα 18 ειναι να ειναι παντελως ασχετος με τεχνολογια.Μπορει και να βρεθει δεν αντιλεγω αλλα συγκρινοντας με τις υπαρχουσες επιλογες που αναφερα πιο πανω το θεωρω και λιγο κοροιδια.Φιλικα παντα. Υπαρχουν πολλα που μπορει να πει κανεις,αλλα ειναι κουραστικο να γραφονται σεντονια ειδικα για ευτελη ποσα.Το μονο που θα πω ειναι οτι βασικος νομος της αγορας ειναι,πωληση του μεταχειρισμενου σε συγκριση με την τιμη του καινουργιου,συνυπολογιζοντας παλαιοτητα,χρηση,καλη κατασταση και αξιοπιστια πωλητη,που παιζει ισως και το μεγαλυτερο ρολο. Οντως οι τιμες στην αγορα και οχι μονο για τους δισκους,ανεβοκατεβαινουν απο διαφορους παραγοντες,αλλα δεν υπαρχει κανενας αγραφος νομος ουτε για μενα ειναι ηθικα αποδεκτο,παντοτε να κερδιζει ο αγοραστης στην μεταχειρισμενη αγορα,ας πουμε οταν ειναι πεσμενες οι τιμες σε ενα ειδος. Γιατι να μην κερδισει λιγο και ο πωλητης οταν ειναι ανεβασμενες? Ανεξαρτητα απο την χρησιμοτητα που ο καθενας μπορει να βρει η οχι σε εναν 500αρη HDD,η τιμη των 18 ευρω δεν ειναι εξωφρενικη.Προσωπικα στα 10 ευρω δεν θα τον εδινα,θα τον κραταγα για torrents μεχρι να χαλασει.Να μια καλη χρηση,να μαζευει λογισμικο απο torrents ταξινομημενο. Μην χανουμε χρονο και γραφουμε πολλα για πενταροδεκαρες. Για μενα δεν αξιζει καν η συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα.Να μιλαγαμε για σοβαρο ποσο,παει καλα. Εδω στις αγγελιες, εχουν στα περισσοτερα προιοντα απαραδεκτα υψηλες τιμες.Ειδικα οι εχοντες χαμηλο αριθμο αξιολογησεων.Αυτο αξιζει για συζητηση. 57 minutes ago, fotaras76 said: Με τον 5700x3d που είναι σχεδόν ισάξιος του 5800x3d όμως έχει 60 ευρώ διαφορά. Μπορει να ειναι ετσι,αλλα ο 5800x3d ειναι υπερτιμημενος. Φτιαξε εσυ την αγγελια σου και βλεποντας και κανοντας,δεν ειναι παραλογο αυτο που επιθυμεις.Απλα απο προσωπικη εμπειρια στις αγγελιες οι περισσοτεροι,ειτε αγοραστες ειτε πωλητες,ειναι ''κολλημενοι'' στις τιμες του Skroutz και οχι στην πραγματικη αξια εντος προιοντος. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efarmostis Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, benign είπε Υπαρχουν πολλα που μπορει να πει κανεις,αλλα ειναι κουραστικο να γραφονται σεντονια ειδικα για ευτελη ποσα.Το μονο που θα πω ειναι οτι βασικος νομος της αγορας ειναι,πωληση του μεταχειρισμενου σε συγκριση με την τιμη του καινουργιου,συνυπολογιζοντας παλαιοτητα,χρηση,καλη κατασταση και αξιοπιστια πωλητη,που παιζει ισως και το μεγαλυτερο ρολο. Οντως οι τιμες στην αγορα και οχι μονο για τους δισκους,ανεβοκατεβαινουν απο διαφορους παραγοντες,αλλα δεν υπαρχει κανενας αγραφος νομος ουτε για μενα ειναι ηθικα αποδεκτο,παντοτε να κερδιζει ο αγοραστης στην μεταχειρισμενη αγορα,ας πουμε οταν ειναι πεσμενες οι τιμες σε ενα ειδος. Γιατι να μην κερδισει λιγο και ο πωλητης οταν ειναι ανεβασμενες? Ανεξαρτητα απο την χρησιμοτητα που ο καθενας μπορει να βρει η οχι σε εναν 500αρη HDD,η τιμη των 18 ευρω δεν ειναι εξωφρενικη.Προσωπικα στα 10 ευρω δεν θα τον εδινα,θα τον κραταγα για torrents μεχρι να χαλασει.Να μια καλη χρηση,να μαζευει λογισμικο απο torrents ταξινομημενο. Μην χανουμε χρονο και γραφουμε πολλα για πενταροδεκαρες. Για μενα δεν αξιζει καν η συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα.Να μιλαγαμε για σοβαρο ποσο,παει καλα. Εδω στις αγγελιες, εχουν στα περισσοτερα προιοντα απαραδεκτα υψηλες τιμες.Ειδικα οι εχοντες χαμηλο αριθμο αξιολογησεων.Αυτο αξιζει για συζητηση. Μπορει να ειναι ετσι,αλλα ο 5800x3d ειναι υπερτιμημενος. Φτιαξε εσυ την αγγελια σου και βλεποντας και κανοντας,δεν ειναι παραλογο αυτο που επιθυμεις.Απλα απο προσωπικη εμπειρια στις αγγελιες οι περισσοτεροι,ειτε αγοραστες ειτε πωλητες,ειναι ''κολλημενοι'' στις τιμες του Skroutz και οχι στην πραγματικη αξια εντος προιοντος. Για τις τιμές ορισμένων αγγελιών να συμφωνήσω,δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η αξιολόγηση του κάθε μέλους με την τιμή που θα βάλει στο προϊόν του.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, efarmostis said: Για τις τιμές ορισμένων αγγελιών να συμφωνήσω,δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η αξιολόγηση του κάθε μέλους με την τιμή που θα βάλει στο προϊόν του.......... Ειναι πιο σιγουρος ο αγοραστης οτι το προιον που παιρνει ειναι σε αριστη κατασταση. Και μαλιστα εγω προσωπικα και σε ενα η δυο μηνες αν κατι εβγαζε προβλημα,θα το επαιρνα πισω και θα επεστρεφα τα χρηματα,ασχετα αν ποτε δεν μου εχει τυχει. Μην πεις οτι η υψηλη αξιολογηση δεν συνεπαγεται εντιμο πωλητη,γιατι η μειοψηφια περιπτωσεων και μαλιστα πολυ μικρη δεν ακυρωνει την πρακτικη χρησιμοτητα της 100% και υψηλης θετικης βαθμολογιας. Επισης εγω προσωπικα σαν αγοραστης στις αγγελιες θα προτιμουσα να επαιρνα ενα προιον ας πουμε για παραδειγμα απο τον Λευτερη που ειναι πολυ παλιος και αξιοπιστος πωλητης,20 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο,παρα απο εναν ας πουμε με 10 αξιολογησεις και ακομη και μια αρνητικη. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efarmostis Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Η δική μου η γνώμη ,αν μου επιτρέπεις, είναι ότι χρήσιμες οι αξιολογήσεις, σαν εργαλείο στατιστικό αλλά η τιμή που θα βάλει το κάθε μέλος στο προϊόν του και η "εντιμότητα" του όπως την αποκαλείς δεν μετριέται ούτε με παλαιοτητες ούτε αριθμό συναλλαγών ,όπως επίσης δεν αποτελούν εγγύηση για εμένα . Τον Λευτέρη δεν τον ξέρω ,δεν αμφισβητώ αυτά που λες αλλά αυτά πιστεύω.Φιλικα πάντα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 minute ago, efarmostis said: Η δική μου η γνώμη ,αν μου επιτρέπεις, είναι ότι χρήσιμες οι αξιολογήσεις, σαν εργαλείο στατιστικό αλλά η τιμή που θα βάλει το κάθε μέλος στο προϊόν του και η "εντιμότητα" του όπως την αποκαλείς δεν μετριέται ούτε με παλαιοτητες ούτε αριθμό συναλλαγών ,όπως επίσης δεν αποτελούν εγγύηση για εμένα . Τον Λευτέρη δεν τον ξέρω ,δεν αμφισβητώ αυτά που λες αλλά αυτά πιστεύω.Φιλικα πάντα..... Σεβαστο το δικαιωμα καθενος στην αποψη,αλλα εισαι στην πολυ μεγαλη μειοψηφια.Εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε απο ατομο με 2 η 3 αρνητικες αξιολογησεις ας πουμε και ας εβαζε κατι 100 ευρω φτηνοτερα.Δεν πασχω για λιγα ευρω,αλλα θελω την αξιοπιστια,που για μενα,επισης φιλικα ειναι το 90%.(Υπο την προυποθεση παντα να ειναι λογικες οι τιμες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efarmostis Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Το που είμαι εγώ άσε να το κρίνω εγώ όπως εσύ μόνο για σένα μπορείς να μιλήσεις.Συμφωνουμε ότι διαφωνούμε και ας το τελειώσουμε εδώ ,το μόνο που θέλω είναι όπως είπες λογικές τιμές και όχι παρατράγουδα.Καλη συνέχεια....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, benign said: Υπαρχουν πολλα που μπορει να πει κανεις,αλλα ειναι κουραστικο να γραφονται σεντονια ειδικα για ευτελη ποσα.Το μονο που θα πω ειναι οτι βασικος νομος της αγορας ειναι,πωληση του μεταχειρισμενου σε συγκριση με την τιμη του καινουργιου,συνυπολογιζοντας παλαιοτητα,χρηση,καλη κατασταση και αξιοπιστια πωλητη,που παιζει ισως και το μεγαλυτερο ρολο. Αυτο που λες ισχυει για προιοντα που ειναι στην αγορα σχετικα προσφατα και δεν εχουν ξεπεραστει κατα πολυ απο νεοτερα.Για παλια προιοντα που ειναι ακομα στην αγορα η τιμη καινουριου πολλες φορες δε λαμβανεται καθολου υποψην γιατι ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας.Για παραδειγμα, GeForce GT 730 2GB και GeForce GT 1030 2GB εχουν την ιδια ακριβως τιμη καινουρια στο σκρουτζ και η μια εχει ακριβως τριπλασιες επιδοσεις της αλλης! Η τιμη καινουριας GT 730 ειναι εξωπραγματικη και δε μπορει να ληφθει υποψην για τον καθορισμο της τιμης του μεταχειρισμενου. 1 hour ago, benign said: Οντως οι τιμες στην αγορα και οχι μονο για τους δισκους,ανεβοκατεβαινουν απο διαφορους παραγοντες,αλλα δεν υπαρχει κανενας αγραφος νομος ουτε για μενα ειναι ηθικα αποδεκτο,παντοτε να κερδιζει ο αγοραστης στην μεταχειρισμενη αγορα,ας πουμε οταν ειναι πεσμενες οι τιμες σε ενα ειδος. Γιατι να μην κερδισει λιγο και ο πωλητης οταν ειναι ανεβασμενες? Αν και διαφωνω με το πως βλεπεις το θεμα, δε νομιζω πως υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που βγαινει κερδισμενος ο αγοραστης.Τις τιμες πωλησης τις καθοριζουν οι πωλητες μεταχειρισμενων και οι πωλητες καινουριων, η ζητηση απο τους αγοραστες ειναι σχεδον παντα η ιδια.Οι αγοραστες δεν μπορουν να "συνασπιστουν" και να πουν δεν αγοραζουμε μεχρι να ριξετε τις τιμες γιατι υπαρχει αναγκη, (αναγκη του κωλου τις περισοτερες φορες αν θες τη γνωμη μου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) και επειδη υπαρχει αναγκη οι πωλητες πολυ ευκολα κρατανε τις τιμες ψηλα.Οτι εγινε με τις καρτες γραφικων πχ πριν μερικα χρονια με τους miners, υπηρχε μεγαλη ζητηση οι τιμες πηγαν στο θεο και σε καινουριες και μεταχειρισμενες, ψιλοτελειωσε το mining πεσαν οι τιμες σε φυσιολογικα επιπεδα και αγοραζε ο κοσμος μισοκαμενες καρτες και ελεγε και ευχαριστω.Στις περισσοτερες περιπτωσεις οι πωλητες ή θα βγουν περισσοτερο κερδισμενοι ή ικανοποιημενοι ενω οι αγοραστες ή θα βγουν ικανοποιημενοι ή χαμενοι. 1 hour ago, benign said: Ανεξαρτητα απο την χρησιμοτητα που ο καθενας μπορει να βρει η οχι σε εναν 500αρη HDD,η τιμη των 18 ευρω δεν ειναι εξωφρενικη.Προσωπικα στα 10 ευρω δεν θα τον εδινα,θα τον κραταγα για torrents μεχρι να χαλασει.Να μια καλη χρηση,να μαζευει λογισμικο απο torrents ταξινομημενο. Μην χανουμε χρονο και γραφουμε πολλα για πενταροδεκαρες. Για μενα δεν αξιζει καν η συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα.Να μιλαγαμε για σοβαρο ποσο,παει καλα. Εδω στις αγγελιες, εχουν στα περισσοτερα προιοντα απαραδεκτα υψηλες τιμες.Ειδικα οι εχοντες χαμηλο αριθμο αξιολογησεων.Αυτο αξιζει για συζητηση. Προσωπικα και γω θα τον κρατουσα για backup αλλα στην περιπτωση που θελει καποιος να τον δωσει η τιμη για να πωληθει ενα προιον πρεπει να ειναι ανταγωνιστικη και οταν βρισκεις 1 TB με 10-20 ε εχεις μειονεκτημα. Δεν εχει σημασια αν μιλαμε για ευτελη ποσα, ειναι θεμα καλυτερων επιλογων.Αν το βλεπουμε τι 10 τι 20 τι 30, τοτε πολυ ανετα παω και αγοραζω ενα καινουριο SSD με 35. Συμφωνω οτι τις περισσοτερες φορες βλεπεις απαραδεκτα υψηλες τιμες, κατα μεγαλο ποσοστο απο αγνοια.Αυτα τα "ολιγα" απο εμενα, και μενα δε μ 'αρεσει να γραφω σεντονια γι'αυτο και το αφηνω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, efarmostis said: Το που είμαι εγώ άσε να το κρίνω εγώ όπως εσύ μόνο για σένα μπορείς να μιλήσεις.Συμφωνουμε ότι διαφωνούμε και ας το τελειώσουμε εδώ ,το μόνο που θέλω είναι όπως είπες λογικές τιμές και όχι παρατράγουδα.Καλη συνέχεια....... Σε μια δημοσια συζητηση,το που εισαι βαση αποψης,δηλαδη στην μειοψηφια η στην πλειοψηφια δεν εχεις δικαιωμα να το κρινεις μονο εσυ γιατι δεν μιλαμε για προσωπικα σου θεματα,μιλαμε για θεματα που αφορουν το κοινωνικο συνολο εδω στις αγγελιες. Ολα λοιπον τα μεγαλα sites εδω στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο,εχουν καθιερωσει το συστημα αξιολογησης,βασισμενο στην εμπειρια διαπιστευμενων χρηστων που εκαναν πραγματικες συναλλαγες με αλλους ανθρωπους η με μικρες εταιριες και αξιολογουν τις εμπειριες τους.Amazon,Newegg,Ebay, και χιλιαδες αλλα sites παγκοσμιως. Το οτι για σενα προσωπικα δεν παιζει ρολο ο αριθμος η το ποσοστο αξιολογησης,ειναι αποψη μειοψηφικη αυτο ειναι πολυ φανερο. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efarmostis Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Διαφωνώ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kan_stathis Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΞΙΖΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ HARDWARE: GPU:RTX 3080 MSI VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB CPU:RAYZEN 7 7700X MB:GIGABYTE X670 AORUS ELITE AX AM5 RAM:KINGSTON FURY BEAST 32GB (2x16) DDR5-5200MHZ PSU:CORSAIR 850RMX GOLD SSD:SAMSUNG 980 PRO NVME M2 1TB SSD:SAMSUNG 980 PRO NVME M2 1TB CASE:CORSAIR 4000D AIRFLOW MID TOWER ATX CASE FAN:CORSAIR ICUE SP120 RGB ELITE 120mm (triple pack) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ενα σετακι σαν το παρακατω ποσο θα το δινατε? https://www.skroutz.gr/s/35208363/AMD-Ryzen-7-5700X-3-4GHz-Epexergastis-8-Pyrinon-gia-Socket-AM4-se-Kouti.html https://www.skroutz.gr/s/26575497/TeamGroup-Delta-RGB-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3600-gia-Desktop-TF4D432G3600HC18JDC01.html https://www.skroutz.gr/s/23726715/Asus-ROG-Strix-B550-F-Gaming-Motherboard-ATX-me-AMD-AM4-Socket.html Επεξ/σία 24 Ιουνίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Ενα σετακι σαν το παρακατω ποσο θα το δινατε? https://www.skroutz.gr/s/35208363/AMD-Ryzen-7-5700X-3-4GHz-Epexergastis-8-Pyrinon-gia-Socket-AM4-se-Kouti.html https://www.skroutz.gr/s/26575497/TeamGroup-Delta-RGB-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3600-gia-Desktop-TF4D432G3600HC18JDC01.html https://www.skroutz.gr/s/23726715/Asus-ROG-Strix-B550-F-Gaming-Motherboard-ATX-me-AMD-AM4-Socket.html Ξεκίνα από 300 και βλέπεις πως θα πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα