Προς το περιεχόμενο

Πόσo να πουλήσω..?

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Χριστός Ανέστη Σωτήρη δεν γνωρίζω δεν ασχολούμαι με κινητά.

μια μητρικη b250 micro atx της gigabyte μαζι με εναν i7 6700 και 16gb ram drr4 στα 2400 της corsair ...ποσο θα μπορουσα να τα δωσω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, life is music είπε

μια μητρικη b250 micro atx της gigabyte μαζι με εναν i7 6700 και 16gb ram drr4 στα 2400 της corsair ...ποσο θα μπορουσα να τα δωσω ?

Γράψε ποια μητρική ακριβώς.

Στις 5/5/2024 στις 9:47 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Γράψε ποια μητρική ακριβώς.

Καλημέρα σας , έχω μια τηλεόραση Philips 43ara η οποία παίζει με αποκωδικοποιητή ...Αν την βάλω για 50 ευρώ πιστεύεται ότι μπορεί να φύγει κύριε Λευτέρη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

έχω ένα subwoofer velodyne cht-10q

πόσο είναι μία λογική τιμή να το δώσω??

εδώ τα specs του 

https://www.manualslib.com/manual/385463/Velodyne-Cht-10q.html

έχω manual + το τηλεκοντρόλ και όσα είχε μεσα η συσκευασία !

44.jpg

Επεξ/σία από elias99

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω καποια αρχαια κομματια και λογω αγορας καινουργιου pc θελω να τα πουλησω. Eιναι συναρμολογημενα αλλα τροφοδοτικο και HDD θα τα κρατησω για το καινουργιο. Τι τιμη πιστευετε οτι μπορουν να πιασουν?

CPU                                     Intel Core i5-3570 3600 MHz

CPU Cooler                        Arctic Freezer 120mm

Motherboard                    Gigabyte GA-Z77X-D3H

Graphics Card                   MSI GTX 1650 Gaming X

RAM                                   8GB 1600Mhz

Case                                   Corsair Full Tower (δεν μπορω να βρω το μοντελο) μαζι μαζι με fan controller 6 θεσεων

Driver                                 Samsung SSD 850 PRO 256GB

Επεξ/σία από ardi21

7 ώρες πριν, ardi21 είπε

Εχω καποια αρχαια κομματια και λογω αγορας καινουργιου pc θελω να τα πουλησω. Eιναι συναρμολογημενα αλλα τροφοδοτικο και HDD θα τα κρατησω για το καινουργιο. Τι τιμη πιστευετε οτι μπορουν να πιασουν?

CPU                                     Intel Core i5-3570 3600 MHz

CPU Cooler                        Arctic Freezer 120mm

Motherboard                    Gigabyte GA-Z77X-D3H

Graphics Card                   MSI GTX 1650 Gaming X

RAM                                   8GB 1600Mhz

Case                                   Corsair Full Tower (δεν μπορω να βρω το μοντελο) μαζι μαζι με fan controller 6 θεσεων

Driver                                 Samsung SSD 850 PRO 256GB

Χωρίς τροφοδοτικό λογική τιμή περίπου στο 150αρι θα πω εγώ.

Τα refurbished i5 3rd gen είναι πλέον αρκετά χαμηλά σε τιμή, έχουν μειονεκτήματα μεν αλλά και 1 έτος εγγύησης δε.

Σε σώζει κάπως η κάρτα γραφικών μα τα 8gb ram είναι λίγα όπως και ο σκληρός μικρός για παιχνίδια...

36 minutes ago, nickol-us said:

Χωρίς τροφοδοτικό λογική τιμή περίπου στο 150αρι θα πω εγώ.

Τα refurbished i5 3rd gen είναι πλέον αρκετά χαμηλά σε τιμή, έχουν μειονεκτήματα μεν αλλά και 1 έτος εγγύησης δε.

Σε σώζει κάπως η κάρτα γραφικών μα τα 8gb ram είναι λίγα όπως και ο σκληρός μικρός για παιχνίδια...

Χμμμ οκ. Απλα επειδη ειδα οτι τις 1650 τις δινουν 100 ευρω, ελεγα μηπως πιανει παραπανω.

• Like 1

1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Χμμμ οκ. Απλα επειδη ειδα οτι τις 1650 τις δινουν 100 ευρω, ελεγα μηπως πιανει παραπανω.

Οι 1650 βγαίνουν αγγελία 100€ και η λογική τιμή να τις αγοράσει κανείς είναι στο 80αρι.

Ας πούμε λόγω καλής υλοποίησης, μια 1650 σαν την δική σου κοστολογείται στα 100€ όπως λες.

https://www.info-world.gr/el/proionta/spiti-&-igeia-&-ref-pc/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/dell-optiplex-7010-tower-i5-3470/3.2ghz/8gb/240gbssd500gbhdd/dvd-r/freedos/win7p-coa-ref,grade-a10126556.html

Ίδια ονομαστικά χαρακτηριστικά με τα δικά σου και ένα χρόνο εγγύηση στα 80€.

Σύνολο 180€, το βάζεις πρίζα και παίζεις...

Στο δικό σου που θέλει τροφοδοτικό; Δεν είναι επιπλέον των 150€;

Εγγύηση δίνεις;

Ναι δίνεις ψύκτρα, ναι δίνεις "επεκτάσιμο" μηχάνημα (συγκριτικά με pre built) αλλά έχεις και μειονεκτήματα.

Βάλε την αγγελία σου όσο νομίζεις και βλέπεις αντιδράσεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, nickol-us said:

Οι 1650 βγαίνουν αγγελία 100€ και η λογική τιμή να τις αγοράσει κανείς είναι στο 80αρι.

Ας πούμε λόγω καλής υλοποίησης, μια 1650 σαν την δική σου κοστολογείται στα 100€ όπως λες.

https://www.info-world.gr/el/proionta/spiti-&-igeia-&-ref-pc/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/dell-optiplex-7010-tower-i5-3470/3.2ghz/8gb/240gbssd500gbhdd/dvd-r/freedos/win7p-coa-ref,grade-a10126556.html

Ίδια ονομαστικά χαρακτηριστικά με τα δικά σου και ένα χρόνο εγγύηση στα 80€.

Σύνολο 180€, το βάζεις πρίζα και παίζεις...

Στο δικό σου που θέλει τροφοδοτικό; Δεν είναι επιπλέον των 150€;

Εγγύηση δίνεις;

Ναι δίνεις ψύκτρα, ναι δίνεις "επεκτάσιμο" μηχάνημα (συγκριτικά με pre built) αλλά έχεις και μειονεκτήματα.

Βάλε την αγγελία σου όσο νομίζεις και βλέπεις αντιδράσεις.

Ναι καταλαβαινω το point. 150 θα το βαλω να τελειωνω γιατι δεν εχω ουτε συσκευασιες ουτε τιποτα και ελπιζω να πουληθει.

Επεξ/σία από ardi21

Καλησπέρα παιδιά, 

Θέλω να δώσω ένα ThinkPad L13 Gen2 που έχω, σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι με i3 1115G4, 8GB RAM, 256GB NVMe δίσκο και πολύ καλή μπαταρία. 

Πόσο μπορεί να φύγει σχετικά εύκολα; 

20 minutes ago, AlienTechGR said:

Καλησπέρα παιδιά, 

Θέλω να δώσω ένα ThinkPad L13 Gen2 που έχω, σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι με i3 1115G4, 8GB RAM, 256GB NVMe δίσκο και πολύ καλή μπαταρία. 

Πόσο μπορεί να φύγει σχετικά εύκολα; 

Χαίρετε. Χρόνια Πολλά!

Κατά την γνώμη μου κάτω απο €150 ειδικά εάν θες να φύγει γρήγορα. Έχει μικρή οθόνη (13") και πολύ βασικό επεξεργαστή (i3). Σε συνδιασμό με την μικρή RAM & δίσκο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα σήμερα με το συγκεκριμένο Lenovo. Με €150 μπορείς να βρείς κανονικού μεγέθους Laptop (οθόνη 16") ηλικίας 4ων ετών, με καλύτερο Hardware.

• Like 1
  • Haha 1

7 λεπτά πριν, wahwah είπε

Χαίρετε. Χρόνια Πολλά!

Κατά την γνώμη μου κάτω απο €150 ειδικά εάν θες να φύγει γρήγορα. Έχει μικρή οθόνη (13") και πολύ βασικό επεξεργαστή (i3). Σε συνδιασμό με την μικρή RAM & δίσκο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα σήμερα με το συγκεκριμένο Lenovo. Με €150 μπορείς να βρείς κανονικού μεγέθους Laptop (οθόνη 16") ηλικίας 4ων ετών, με καλύτερο Hardware.

150 του το αγοράζω εχθές!

Δεν μου βρίσκεις ένα με 150 ευρώ με καλύτερο επεξεργαστή από τον i3 11ης γενιάς;

Δηλαδή βολεύομαι και με i5 11ης γενιάς δεν θέλω παραπάνω και δεν θέλω μεγαλύτερη μνήμη και δίσκο από τα 8GB 250GB που δίνει ο AlienTechGR

Για το μικρή οθόνη δεν το σχολιάζω....

13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

150 του το αγοράζω εχθές!

Δεν μου βρίσκεις ένα με 150 ευρώ με καλύτερο επεξεργαστή από τον i3 11ης γενιάς;

Δηλαδή βολεύομαι και με i5 11ης γενιάς δεν θέλω παραπάνω και δεν θέλω μεγαλύτερη μνήμη και δίσκο από τα 8GB 250GB που δίνει ο AlienTechGR

Για το μικρή οθόνη δεν το σχολιάζω....

Πάει τρένο. Χωρίς καμία πρόθεση να το διαφημίσω ή οτιδήποτε, εξάλλου κοντά στα 170€ σκεφτόμουν αρχικά να το δώσω, θεωρώ ότι τα αξίζει δεδομένου ότι έχει 11ης γενιάς CPU, μπαταρία που βγάζει ώρες και τρέχει τα πάντα ταχύτατα. Το μέγεθος του προσωπικά για όσους θέλουν φορητότητα το θεωρώ συν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Πάει τρένο. Χωρίς καμία πρόθεση να το διαφημίσω ή οτιδήποτε, εξάλλου κοντά στα 170€ σκεφτόμουν αρχικά να το δώσω, θεωρώ ότι τα αξίζει δεδομένου ότι έχει 11ης γενιάς CPU, μπαταρία που βγάζει ώρες και τρέχει τα πάντα ταχύτατα. Το μέγεθος του προσωπικά για όσους θέλουν φορητότητα το θεωρώ συν. 

Απο 200 θα ξεκινουσα.

Φυσικα το μεγεθος ειναι στα συν σαν φορητοτητα λες να ειναι χαζη η Apple που βγαζει 13αρια φορητα;

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1

8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Απο 200 θα ξεκινουσα.

Φυσικα το μεγεθος ειναι στα συν σαν φορητοτητα λες να ειναι χαζη η Apple που βγαζει 13αρια φορητα;

Ακριβώς. Και με 170-180€ ευχαριστημένος θα είμαι προσωπικά. Αλλά αναλογικά με το τι πωλείται κάτω από 150€, μου φαίνονται λίγο κρίμα να το δώσω στα ίδια λεφτά που οι περισσότεροι δίνουν ακόμα με 4ης και 5ης γενιάς CPU συν ότι σαν ThinkPad έχει πολύ καλή κατασκευή, εύκολα προσβάσιμο εσωτερικό κτλ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...