zacharias99 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 36 minutes ago, jgeorgiou said: χαρισε το , πολύ δύσκολο να βρεις αγοραστή που χρειάζεται τόσο παλιά ανταλλακτικά ΕΚΤΟΣ αν το θέλει κάποιο για RETRO να τρέχει WIN-XP και είναι διατεθημένος να πληρώσει Προσωπικά εγώ θα ήθελα να φτιάξω ένα τέτοιο ρετρο με εγγυηση 18μηνες (αν του δώσεις αποδειξη , όχι στα λογια) περίπου 180-230ευρω ενεργοβόρος , 4 γενιές πλέον πίσω , ο αντιστοιχος 14ης έχει διπλάσια ταχυτητα χωρίς εγγυηση προσωπικά θα το τιμολογούσα το σετάκι κανένα 350αρι Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) .................. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω έναν δεινόσαυρο που δουλεύει ακόμη άψογα, αλλά είναι δεινόσαυρος 😁 case: kagami k2 mobo: gigabyte x58-ud7 socket 1366 cpu: Xeon X5675 και I7-920 cooler: coolermaster 212 evo ram: corsair 12gb 3x4 στα 1600mhz psu: Ocz 850w 80+ gold gpu: Radeon HD5850 1gb Υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα από mobo και psu. Πόσο θα έφευγε χωρίς δίσκο και λειτουργικό; Thanks. Επεξ/σία 25 Μαρτίου από musiccc444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greektechninja Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Πόσο να πουλήσω υπολογιστή με cpu AMD fx 8320E, radeon r7 360 gpu, τροφοδοτικό 700watt (deer) μάρκα.. το ειχα παρει 50 ευρώ. 8GB ddr3 ram (1x8gb) 2 SSD των 1tb (green/blue western digital) ενα απλό case, με μετριο cable management που εχει 2 fans πανω και 1 πισω 1 μπροστά. Είναι σκυλί το pc το απο το 16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, greektechninja είπε Πόσο να πουλήσω υπολογιστή με cpu AMD fx 8320E, radeon r7 360 gpu, τροφοδοτικό 700watt (deer) μάρκα.. το ειχα παρει 50 ευρώ. 8GB ddr3 ram (1x8gb) 2 SSD των 1tb (green/blue western digital) ενα απλό case, με μετριο cable management που εχει 2 fans πανω και 1 πισω 1 μπροστά. Είναι σκυλί το pc το απο το 16. Σοβαρά έδωσες 50 για Deer? Οι δίσκοι σίγουρα είναι SSD? Δεν έχεις γράψει μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drewie Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μπορειτε να μου πειτε αυτο ποσο πουλιεται. Ευχαριστω. CPU i5-8600k Mobo Unknown Radeon 550RX 8gm memory Samsung SSD 860 Evo 250GB Samsung mechanical 512GB NZXT Case PSU Corsair CX 750 M Επεξ/σία 26 Μαρτίου από Drewie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου On 25/03/2024 at 13:00, musiccc444 said: Καλησπέρα, έχω έναν δεινόσαυρο που δουλεύει ακόμη άψογα, αλλά είναι δεινόσαυρος 😁 case: kagami k2 mobo: gigabyte x58-ud7 socket 1366 cpu: Xeon X5675 και I7-920 cooler: coolermaster 212 evo ram: corsair 12gb 3x4 στα 1600mhz psu: Ocz 850w 80+ gold gpu: Radeon HD5850 1gb Υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα από mobo και psu. Πόσο θα έφευγε χωρίς δίσκο και λειτουργικό; Thanks. Μερακλιδικο συστημα αλλα καλυτερα να το δωσεις σε κομματια γιατι αλλιως θα το σκοτωσεις.Για παραδειγμα βρισκεις πληρες συστημα με ryzen 2400g, 16gb ram και 500ρι ssd με 160. Εγω εχω ενα xeon 775 socket, λυπαμαι να το δωσω για ενα 50-70ρι, θα παει σε συγγενικο προσωπο.Αν εσυ θελεις να το δωσεις πακετο νομιζω θα δυσκολευτεις πανω απο 120-130.Χωριστα ή σε μικρα πακετα θα πιασεις καλυτερο ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Noreak είπε Μερακλιδικο συστημα αλλα καλυτερα να το δωσεις σε κομματια γιατι αλλιως θα το σκοτωσεις.Για παραδειγμα βρισκεις πληρες συστημα με ryzen 2400g, 16gb ram και 500ρι ssd με 160. Εγω εχω ενα xeon 775 socket, λυπαμαι να το δωσω για ενα 50-70ρι, θα παει σε συγγενικο προσωπο.Αν εσυ θελεις να το δωσεις πακετο νομιζω θα δυσκολευτεις πανω απο 120-130.Χωριστα ή σε μικρα πακετα θα πιασεις καλυτερο ποσο. Πολλά είπες τα 120-130€. Χαμηλότερα από 100€ σαφέστατα. Έχω 2 παρόμοια συστήματα και με καλύτερες GPU και δεν νομίζω ότι πιάνουν 100€. Ειναι πολύ απλό. Βάλε το ερώτημα στον εαυτό σου. Πόσο θα ήσουν διατεθημενος να αγοράσεις εσύ αυτό το σύστημα σήμερα? Απαντας με το χέρι στην καρδιά σαν αγοραστής και γνωρίζεις την τιμή. Όλα είναι σχετικά και οι τιμές ανεβοκατεβαινουν. Κάνεις έρευνα αγοράς στα μεταχειρισμένα στις διάφορες κατηγορίες τιμής και βλέπεις τι υπάρχει. Αναλόγως κοστολογεις και το δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos6934 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου πόσο να πουλήσω το κινητό μου iPhone 14 pro 256gb 98% batery αξογο εξωτερικα με εγγηηση εως σεπτεμβριο 24 ? Το αγόρασα Αύγουστο 23 και από την πρώτη μέρα του φόρεσα τζαμάκι οθόνης ,τζαμακια κάμερας και θήκη θα ήθελα γνώμες παρακαλώ !!! ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2 λεπτά πριν, panos6934 είπε πόσο να πουλήσω το κινητό μου iPhone 14 pro 256gb 98% batery αξογο εξωτερικα με εγγηηση εως σεπτεμβριο 24 ? Το αγόρασα Αύγουστο 23 και από την πρώτη μέρα του φόρεσα τζαμάκι οθόνης ,τζαμακια κάμερας και θήκη θα ήθελα γνώμες παρακαλώ !!! ευχαριστώ Όσο θες.... Την τιμή εσύ την καθορίζεις... Βλέπεις γενικά πόσο κυμαίνονται και πράττεις αναλόγως.... Αν το αγόρασες το '23 όμως έχει εγγύηση έως το '25 και όχι ως το '24. Το '24 από πού προκύπτει; Είναι εκτός Ε.Ε. ή με τιμολόγιο; *δεν είναι και η σωστή κατηγορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Κέρδισα σε μια κλήρωση, ένα paper tablet, το remarkable 2. Προσωπικά, ούτε θα το αγόραζα από μόνος μου, ούτε νομίζω ότι θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην καθημερινότητα. Ποια είναι η σωστή τιμή για να το πουλήσω? ΥΓ1. Το προϊόν είναι σφραγισμένο. ΥΓ2. Περιλαμβάνονται θήκη και πενάκι. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Απριλίου από TO_PAIDI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Έχω βάλει την εξής αγγελία Σας φαίνεται λογική η τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 11 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Έχω βάλει την εξής αγγελία Σας φαίνεται λογική η τιμή? Ειναι περιορισμενο το κοινο που αγοραζει αυτα τα μηχανηματα και αυτο το κοινο παει και τα αγοραζει απο μαγαζι. Υπομονη. Εγω φορητο που αυτη την στιγμη εχει 600 με το ζορι το εδωσα 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Πόσο να πουλήσω? Canon EOS M50 mark ii αγορασμενη σχεδον καινουργια απο μελος εδω, δεν την δουλεψα ποτε. 2 μπαταριες αυθεντικες, φορτιστης,καλωδια και 2 τριποδα μικρα. (αξιας 50ε το ενα καινουργια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 13 Απριλίου Share Δημοσ. 13 Απριλίου Καλησπερα σας. 2 εκτιμησεις παρακαλω για τα παρακατω Τα 4 parts του τωρινου build (η μνημη ειναι 64 ) και η 2η εκτιμηση αφορα τα logitech z5500 ηχεια σε καλη κατασταση. Με λογικη φθορα λογω οτι ηταν αγορασμενο το 2005. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα