panteraGGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα I phone 13 απλό σε πολύ καλή κατάσταση ενάμιση χρόνο αγορασμένο και υγεία μπαταρίας 94% πόσο λέτε να το σπρώξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Τώρα το έχουν 669€, οπότε εγώ θα το έβαζα ~550€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας Εχω καποια καινουργια τροφοδοτικα server/βιομηχανικά seasonic SS-350H1U (8τεμαχια εχει η κουτα) οπως αυτα https://www.rgbautomatyka.pl/en/new-power-supply-ss-350h1u-3-3v-5v-12v-350w-netzteil-seasonic-id26359.html τα οποια θελω να τα δωσω που μπορω να τα πουλησω και ποσο ? Με ενδιαφερει να τα δωσω κουτα οχι ενα ενα (8 τεμαχια ελαχιστο οσα εχει η κουτα) για να γλιτωνω εξτρα συσκευασιες και χρονο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από j2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να δώσω τον σταθερό υπολογιστή μου και να πάω σε laptop καθώς χρειάζομαι την φορητότητα. AMD Ryzen 3 1200 + Wraith Spire Cooler 16,0GB Dual-Channel DDR4 @ 1064MHz (15-15-15-36) Gigabyte Technology Co. Ltd. B450M DS3H-CF (AM4) DELL U2410 (1920x1200) DELL U2410 (1920x1200) (2 οθόνες) 2047MB NVIDIA GeForce GT 730 (MSI) 238GB XPG GAMMIX S5 Creative Live! Cam Sync V3 CM QuickFire TK with MX BLUE SWITCHES Corsair HX650W Δείτε και την υπογραφή μου! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από gorillas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Philips smart tv 40PFH4509/88, πόσο μπορεί να εκτιμηθεί για πώληση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosydd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα, καλησπερα, οτι ωρα και να το διαβαζεις αυτο γεια σου! Λοιπον, αποφασισα πως ηρθε η ωρα να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου σε κατι πιο μοντερνο καθως τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον τρεχουν με το ζορι στα 140-150FPS και σε καποια ουτε 60.Τα κομματια που αγορασα για την αναβαθμιση ειναι: 1)Ryzen 5 5600X , 2)AMD RX 6700XT της XFX με 3 fans , 3)Be Quiet 650W plus 80B 4)Gigabyte B550M DS3H και τα παλια που ειχα στον υπολογιστη ειναι: CPU : i3-8350k 4GHz 4 cores 4 threads CPU Cooler : Be Quiet Pure Rock Slim 2 GPU : AMD RX 6500XT 4GB GDDR6 PSU : Corsair 450W MB : B360M Pro4 Η ερωτηση μου ειναι η εξης, ειναι αυτες οι τιμες κομπλε για μεταχειρισμενα parts; i3 8350k - 100 ευρω B360M PRO4 - 50 ευρω 2x 4GB Corsair 2666Mhz - 15 ευρω RX 6500XT 4GB GDDR6 (Αγορασμενη 27 Μαρτιου του 2023 μεσω Skroutz) - 130 ευρω 450wat PSU corsair - 25 ευρω Be Quiet Pure Rock Slim 2 - 15 ευρω (Εχω ΜΟΝΟ INTEL (LGA 1151) MOUNT) Ελεγα καπως ετσι να παει κομματι-κομματι και να εχω μια τιμη στα 290-300 ευρω για ΟΛΑ μαζι. Ειμαι υπερβολικος; Υ.Γ Δεν εχω κανενα κουτι απο αυτα. Oops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πόσο πιάνει ένα Realmi 9 Pro+ 5G dual sim 6gb ram / 128gb storage; Αγορά 31/12/2022 από Γερμανό στα 399€ και δίνεται με απόδειξη και φυσικά ότι άλλο είχε στο κουτί του σε άριστη κατάσταση. Αλλαγή λόγω επιστροφής (τρέχοντας) σε iOS τώρα που έχει usb type c 😂 Και ένα Galaxy S7 Edge 32GB έχει γίνει αλλαγή μπαταρίας στις αρχές της χρονιάς, έχω το κουτί του, φορτιστές κτλ αλλά αυτό έχει μερικές μικρές γρατζουνιές στο κάτω μέρος κοντά στην θύρα φόρτισης. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από comfuzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hid3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σύστημα με i5 4690k, Asus pro gamer , 16 gb ram ddr3 savage, Corsair rm650i, be quiet dark rock pro 3, Samsung 840 Evo 250gb, Seagate barracuda 2tb hdd,σε Enthoo pro window case πόσο περίπου πουλιέται? Οι ανάγκες απαιτούν laptop! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από hid3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, stavrosydd είπε Η ερωτηση μου ειναι η εξης, ειναι αυτες οι τιμες κομπλε για μεταχειρισμενα parts; i3 8350k - 100 ευρω B360M PRO4 - 50 ευρω 2x 4GB Corsair 2666Mhz - 15 ευρω RX 6500XT 4GB GDDR6 (Αγορασμενη 27 Μαρτιου του 2023 μεσω Skroutz) - 130 ευρω 450wat PSU corsair - 25 ευρω Be Quiet Pure Rock Slim 2 - 15 ευρω (Εχω ΜΟΝΟ INTEL (LGA 1151) MOUNT) Ελεγα καπως ετσι να παει κομματι-κομματι και να εχω μια τιμη στα 290-300 ευρω για ΟΛΑ μαζι. Ειμαι υπερβολικος; Βρίσκεις i5 της ίδιας γενιάς, πολλές φορές και i7 στο100ρικο οπότε η τιμή για το cpu είναι αστεία και υπερβολική. Ως κάτοχος της συγκεκριμένης γενιάς, η έλλειψη ht κάνει το cpu σχεδόν άχρηστο για gaming άρα και αδιάφορο για μεγάλη γκάμα χρηστών. 50€ για μητρική, για κάποιον που θέλει να διατηρήσει την πλατφόρμα του ίσως και να είναι οκ όχι όμως και τρομερό deal για τον αγοραστή. Μνήμες 15 ευρώ, άχρηστες για την πλειοψηφία των σημερινών χρηστών αφού με 30-35€ αγοράζουν aegis 2x8gb στα 3200. Δεν είναι κακή η τιμή στα 15 αλλά ούτε και τρομερά ελκυστική. Η καρτούλα 6500xt, όσο μένουν στο θεό οι τιμές κι εφόσον έχεις απόδειξη-εγγύηση σε ισχή είναι οριακά καλά. Υπόψιν οτι σε κάποιες μάρκες η εγγύηση δε μεταφέρεται... 450w psu, στα 25; Ανάλογα το μοντέλο (η επωνυμία σκέτη δε βοηθάει) και τα έτη χρήσης. Ψύκτρα στα 15, έστω και μόνο με 1151 (πρακτικά όλα τα Intel μέχρι 1200) είναι καλά. Δεν αναφέρεις το κουτί, όπως δεν αναφέρεις και δίσκους. Δε βλέπω γιατί να προτιμήσει κάποιος να πάρει όλα τα παραπάνω πακέτο από τη στιγμή που δε μιλάμε για πλήρες λειτουργικό σύστημα. Δυστυχώς για εσένα, στην αγορά υπάρχουν πολύ φθηνά amd cpu/mobo σε εφάμιλλες τιμές, σημαντικά καλύτερες επιδόσεις και του κουτιού, που σημαίνει εγγύηση minimum 2έτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosydd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Βρίσκεις i5 της ίδιας γενιάς, πολλές φορές και i7 στο100ρικο οπότε η τιμή για το cpu είναι αστεία και υπερβολική. Ως κάτοχος της συγκεκριμένης γενιάς, η έλλειψη ht κάνει το cpu σχεδόν άχρηστο για gaming άρα και αδιάφορο για μεγάλη γκάμα χρηστών. 50€ για μητρική, για κάποιον που θέλει να διατηρήσει την πλατφόρμα του ίσως και να είναι οκ όχι όμως και τρομερό deal για τον αγοραστή. Μνήμες 15 ευρώ, άχρηστες για την πλειοψηφία των σημερινών χρηστών αφού με 30-35€ αγοράζουν aegis 2x8gb στα 3200. Δεν είναι κακή η τιμή στα 15 αλλά ούτε και τρομερά ελκυστική. Η καρτούλα 6500xt, όσο μένουν στο θεό οι τιμές κι εφόσον έχεις απόδειξη-εγγύηση σε ισχή είναι οριακά καλά. Υπόψιν οτι σε κάποιες μάρκες η εγγύηση δε μεταφέρεται... 450w psu, στα 25; Ανάλογα το μοντέλο (η επωνυμία σκέτη δε βοηθάει) και τα έτη χρήσης. Ψύκτρα στα 15, έστω και μόνο με 1151 (πρακτικά όλα τα Intel μέχρι 1200) είναι καλά. Δεν αναφέρεις το κουτί, όπως δεν αναφέρεις και δίσκους. Δε βλέπω γιατί να προτιμήσει κάποιος να πάρει όλα τα παραπάνω πακέτο από τη στιγμή που δε μιλάμε για πλήρες λειτουργικό σύστημα. Δυστυχώς για εσένα, στην αγορά υπάρχουν πολύ φθηνά amd cpu/mobo σε εφάμιλλες τιμές, σημαντικά καλύτερες επιδόσεις και του κουτιού, που σημαίνει εγγύηση minimum 2έτη. Το κουτι του υπολογιστη οπως και τους δισκους θα τους ξανα χρησιμοποιησω για την ωρα γιαυτο δεν τους ανεφερα πιο πανω. Προτεινεις να ριξω την τιμη απο την CPU στα <=80 ευρω θα ειναι καλυτερα πιστευεις; Οσο για την μητρικη και αυτη πχ μπορει ν πεσει στα 40-45 αν ειναι κατι πιο eye catching. Για τις ram συμφωνω απολυτα γιαυτο κ εγω δεν ξερω τι μπορω ν κανω κ απλα ελεγα να το αφησω 15 ευρω και οποιος την παρει την πηρε φαση. Η καρτα εκει ελεγα κ εγω θα πρεπει ν βρω και το χαρτι της εγγυησης γιατι την αγορασα μεσω skroutz απο το IT Direct που εχουν (Νομιζω ειναι η αποθηκη τους; Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γιαυτο). Για το τροφοδοτικο ειναι Corsair τωρα ειναι αναμεσα σε CX450 VS450 CV450 δεν θυμαμαι ακριβως σιγουρα, οταν τα βγαλω απο τον υπολογιστη θα εχω το ονομα αλλα ειναι σε χρηση απο το 2018 που εκανα τον υπολογιστη. Αν τα 25 ειναι πολλα φανταζομαι παλι μπορει να πεσει κοντα στα 20; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από stavrosydd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, stavrosydd είπε Προτεινεις να ριξω την τιμη απο την CPU στα <=80 ευρω θα ειναι καλυτερα πιστευεις; Αυτή τη στιγμή βρίσκεις 70 ευρώ καινούριο και 50 μεταχειρισμένο 3600, καινούριο 10105f στα 60 ευρώ. Και οι δύο πατάνε τον 8350K από όλες τις αποψεις. Επίσης για άλλη δουλειά γραφείου παίρνει κάποιος έναν Celeron με ενσωματωμένα η έναν 3200g, 4300g καινούριους και πιο φτηνούς από 80 ευρώ. Οπότε και τα 80 είναι αστεία τιμή. Η ερώτηση δεν είναι πόσο αξιζει, είναι με πόσα λεφτά θα φυγει, και ποιος θα τον παρει. Κάποιος που έχει μια παλιουτσικη low range κάρτα Πχ 2060, και ακόμα πιο παλιό επεξεργαστή και τρωειι μπουκαλι, αλλά θέλει πακέτο Mobo CPU όσο πιο φθηνα; Τι να σου πω. Εγώ πάνω από 70 και για τα δύο δε θα έδινα σε καμία περιπτωση. Για το Cpu και τα 40 μου φαίνονται πολλά όταν 3600 φεύγουν με 50ρικο. Αν είναι cx το τροφοδοτικό βάλτο 30 κι αν δεν φύγει ριχτο 25, αν είναι CV ένα εικοσαρικο είναι οκ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosydd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzavardin είπε Αυτή τη στιγμή βρίσκεις 70 ευρώ καινούριο και 50 μεταχειρισμένο 3600, καινούριο 10105f στα 60 ευρώ. Και οι δύο πατάνε τον 8350K από όλες τις αποψεις. Επίσης για άλλη δουλειά γραφείου παίρνει κάποιος έναν Celeron με ενσωματωμένα η έναν 3200g, 4300g καινούριους και πιο φτηνούς από 80 ευρώ. Οπότε και τα 80 είναι αστεία τιμή. Η ερώτηση δεν είναι πόσο αξιζει, είναι με πόσα λεφτά θα φυγει, και ποιος θα τον παρει. Κάποιος που έχει μια παλιουτσικη low range κάρτα Πχ 2060, και ακόμα πιο παλιό επεξεργαστή και τρωειι μπουκαλι, αλλά θέλει πακέτο Mobo CPU όσο πιο φθηνα; Τι να σου πω. Εγώ πάνω από 70 και για τα δύο δε θα έδινα σε καμία περιπτωση. Για το Cpu και τα 40 μου φαίνονται πολλά όταν 3600 φεύγουν με 50ρικο. Αν είναι cx το τροφοδοτικό βάλτο 30 κι αν δεν φύγει ριχτο 25, αν είναι CV ένα εικοσαρικο είναι οκ. Τελεια ευχαριστω για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, stavrosydd είπε Το κουτι του υπολογιστη οπως και τους δισκους θα τους ξανα χρησιμοποιησω για την ωρα γιαυτο δεν τους ανεφερα πιο πανω. Προτεινεις να ριξω την τιμη απο την CPU στα <=80 ευρω θα ειναι καλυτερα πιστευεις; Οσο για την μητρικη και αυτη πχ μπορει ν πεσει στα 40-45 αν ειναι κατι πιο eye catching. Για τις ram συμφωνω απολυτα γιαυτο κ εγω δεν ξερω τι μπορω ν κανω κ απλα ελεγα να το αφησω 15 ευρω και οποιος την παρει την πηρε φαση. Η καρτα εκει ελεγα κ εγω θα πρεπει ν βρω και το χαρτι της εγγυησης γιατι την αγορασα μεσω skroutz απο το IT Direct που εχουν (Νομιζω ειναι η αποθηκη τους; Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γιαυτο). Για το τροφοδοτικο ειναι Corsair τωρα ειναι αναμεσα σε CX450 VS450 CV450 δεν θυμαμαι ακριβως σιγουρα, οταν τα βγαλω απο τον υπολογιστη θα εχω το ονομα αλλα ειναι σε χρηση απο το 2018 που εκανα τον υπολογιστη. Αν τα 25 ειναι πολλα φανταζομαι παλι μπορει να πεσει κοντα στα 20; Αν και όσα λέει ο Tzavardin είναι πραγματικά. ρεαλιστικα το cpu σου θα έλεγα οτι πιάνει 50-60€. Στο κάτω κάτω Βάλε τιμή εκκίνησης λιγο παραπάνω και βλέπεις. Οι λόγοι που δεν συγκρίνεται άμεσα με τον 3600 είναι οτι διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά. Είναι πολύ σημαντικό οτι δεν χρειάζεται επιπλέον έξοδα καθώς μιλάμε καθαρά για cpu γραφείου όπου η κάρτα γραφικών είναι κάπως περιττή ενώ παράλληλα θα στοιχίσει 20-30€ επιπλέον. Ο δεύτερος λόγος είναι οτι το συγκεκριμένο cpu απευθύνεται καθαρά σε χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας που πιθανώς διαθέτουν κάποιο εξάρτημα (πχ μητρική) και θέλουν να το διατηρήσουν. Κάτω από τα 50€ μόνο 8100 βρίσκεις στο ebay που για μένα είναι δίνει μια καλή εικόνα για την αξία του cpu. Τώρα για το τροφοδοτικό, 5ετίας και κάποιο basic bronze, πιο πολύ στο 20ρικο θα έλεγα. Λάβε υπόψιν οτι μιλάμε για εκτιμήσεις και το λέω γιατί κάποιοι παρεξηγούνται. Μπορείς να θέσεις όποια τιμή πιστεύεις οτι μπορείς να πιάσεις και περιμένεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosydd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, nickol-us είπε Αν και όσα λέει ο Tzavardin είναι πραγματικά. ρεαλιστικα το cpu σου θα έλεγα οτι πιάνει 50-60€. Στο κάτω κάτω Βάλε τιμή εκκίνησης λιγο παραπάνω και βλέπεις. Οι λόγοι που δεν συγκρίνεται άμεσα με τον 3600 είναι οτι διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά. Είναι πολύ σημαντικό οτι δεν χρειάζεται επιπλέον έξοδα καθώς μιλάμε καθαρά για cpu γραφείου όπου η κάρτα γραφικών είναι κάπως περιττή ενώ παράλληλα θα στοιχίσει 20-30€ επιπλέον. Ο δεύτερος λόγος είναι οτι το συγκεκριμένο cpu απευθύνεται καθαρά σε χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας που πιθανώς διαθέτουν κάποιο εξάρτημα (πχ μητρική) και θέλουν να το διατηρήσουν. Κάτω από τα 50€ μόνο 8100 βρίσκεις στο ebay που για μένα είναι δίνει μια καλή εικόνα για την αξία του cpu. Τώρα για το τροφοδοτικό, 5ετίας και κάποιο basic bronze, πιο πολύ στο 20ρικο θα έλεγα. Λάβε υπόψιν οτι μιλάμε για εκτιμήσεις και το λέω γιατί κάποιοι παρεξηγούνται. Μπορείς να θέσεις όποια τιμή πιστεύεις οτι μπορείς να πιάσεις και περιμένεις. Καλα ναι το εχω καταλαβει γενικα με τις τιμες στα μεταχειρισμενα στην Ελλαδα χαχαχαα Αλλα οχι καμια παρεξηγηση ισα ισα σας ευχαριστω και για την βοηθεια, ουτως ή αλλως θα μου ειναι αχρηστα ολα αυτα εφοσον θα αλλαχθουν οποτε οτι μπορω να βγαλω ας τα βγαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, stavrosydd said: Τελεια ευχαριστω για την βοηθεια! Πιστευω θα δυσκολευτεις να δωσεις το cpu πανω απο 50, και μονο που βλεπει ο αλλος i3 το προσπερναει.Και η gpu παρολο που ειναι καινουρια με εγγυηση. ειναι 4 gb και χαμηλων επιδοσεων.Παρ αυτα προσπαθησε στις τιμες που προτειναν τα παιδια και κρινεις αναλογα με τα παζαρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα