Προς το περιεχόμενο

Πόσo να πουλήσω..?

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, dimoskoutr said:

Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος μίας sapphire rx570 4gb nitro+ και θα αναβαθμίσω σε κάτι πιο δυνατό. Η κάρτα είναι αγορασμένη αρχές του 2018 σε άριστη κατάσταση πλήρως λειτουργική και θα δωθεί κανονικά στο κουτί της.  Ποσό πιστεύετε ότι είναι μια δίκαιη τιμή να την πουλήσω; Η κάρτα είναι αυτή: https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-570-4g-g5-oc

Στα 50 με 60 ευρω.Αρχισε με την μεγαλυτερη τιμη και αναλογως την ζητηση,κατεβαζεις.Παντως δεν θα τη εδινα κατω απο 50, θα την κρατουσα για ρεζερβα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, benign είπε

Στα 50 με 60 ευρω.Αρχισε με την μεγαλυτερη τιμη και αναλογως την ζητηση,κατεβαζεις.Παντως δεν θα τη εδινα κατω απο 50, θα την κρατουσα για ρεζερβα.

για μια 1650 asus ειναι λογικη τιμη 70-80?

3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

για μια 1650 asus ειναι λογικη τιμη 70-80?

Λογικότατη... 80€ θα έλεγα

Κάρτα ψυχρή που δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα, άρτια για σωρεία χρήσεων ακόμη και σήμερα.

• Like 2

Και ένα monitor Samsung αυτό εδώ 

https://www.skroutz.gr/s/28120553/Samsung-C27F396FHR-VA-Curved-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-με-Χρόνο-Απόκρισης-4ms-GTG.html?product_id=123849169&sponsored=listing

Αγορασμενο το '19 150€ με καινούργιο πάνελ από το '21 πόσο θα μπορούσε να φύγει;

8 minutes ago, Nik1239 said:

Και ένα monitor Samsung αυτό εδώ 

https://www.skroutz.gr/s/28120553/Samsung-C27F396FHR-VA-Curved-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-με-Χρόνο-Απόκρισης-4ms-GTG.html?product_id=123849169&sponsored=listing

Αγορασμενο το '19 150€ με καινούργιο πάνελ από το '21 πόσο θα μπορούσε να φύγει;

Αν ειναι σε αριστη κατασταση λειτουργικα και εξωτερικα ενα 100αρικακι νομιζω μπορει να το πιασει ανετα.Εγω τοσο θα το εδινα.

20 λεπτά πριν, benign είπε

Αν ειναι σε αριστη κατασταση λειτουργικα και εξωτερικα ενα 100αρικακι νομιζω μπορει να το πιασει ανετα.Εγω τοσο θα το εδινα.

Ωραία κάπου τόσο έλεγα και εγώ , είναι σε τέλεια κατάσταση ένα καθαρισμό θέλει μόνο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,

πόσο λετε να δωσω το παρακατω desktop, ολα ηταν καινουργια, με τα κουτια τους.πεντακαθαρο.

Ryzen 3 2200G (AM4, 3.70GHz, 6MB)
Κουτί Aerocool Aero 800 Black
ram 8 3800ΜΗΖ RAM PATRIOT PV48G300C6K VIPER 4 SERIES 8GB
ASRock B450 Pro4 (AM4)
500 gb Patriot Burst (SATA (SSD))
500 GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B2
corsair 450w CX450M

ευχαριστω!

Επεξ/σία από navger

Καλησπερα, σταματησε να λειτουργει και δεν το εχω παει ακομα στο σερβις αλλα μαλλον mobo ειναι. Ποσο πιανει να το

δωσω ανταλλακτικα; Εχω και τον φορτιστη του που δεν τον εχω χρησιμοποιησει.

ποτε. https://www.gsmarena.com/oneplus_8-10161.php

Ευχαριστω

3 ώρες πριν, navger είπε

καλημερα,

πόσο λετε να δωσω το παρακατω desktop, ολα ηταν καινουργια, με τα κουτια τους.πεντακαθαρο.

Ryzen 3 2200G (AM4, 3.70GHz, 6MB)
Κουτί Aerocool Aero 800 Black
ram 8 3800ΜΗΖ RAM PATRIOT PV48G300C6K VIPER 4 SERIES 8GB
ASRock B450 Pro4 (AM4)
500 gb Patriot Burst (SATA (SSD))
500 GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B2
corsair 450w CX450M

ευχαριστω!

200-250με το 250 να το θεωρώ κάπως οριακό, ωστόσο έχεις καλό κουτάκι, καλούτσικη μητρική, δεύτερο σκληρό και 500gb ssd. Καλό επίσης και το τροφοδοτικό ωστόσο η ηλικία του, που δεν γνωρίζουμε, επηρεάζει αρκετά. ο 2200g πλέον είναι για πολύ βασική χρήση και 8gb ram είναι οριακά επαρκές για καθημερινές εργασίες.

Το όλα ήταν καινούργια δυστυχώς δεν αλλάζει την αξία πώλησης, ίσως μόνο σε κάποιον που σε γνωρίζει προσωπικά και ξέρει οτι (αν) έκανες άριστη και σωστή χρήση. H ηλικία και η αντοχή στο σήμερα παίζει ρόλο, όπως και η κατάσταση της αγοράς.

• Like 1
  • Thanks 1

15 λεπτά πριν, nickol-us είπε

200-250με το 250 να το θεωρώ κάπως οριακό, ωστόσο έχεις καλό κουτάκι, καλούτσικη μητρική, δεύτερο σκληρό και 500gb ssd. Καλό επίσης και το τροφοδοτικό ωστόσο η ηλικία του, που δεν γνωρίζουμε, επηρεάζει αρκετά. ο 2200g πλέον είναι για πολύ βασική χρήση και 8gb ram είναι οριακά επαρκές για καθημερινές εργασίες.

Το όλα ήταν καινούργια δυστυχώς δεν αλλάζει την αξία πώλησης, ίσως μόνο σε κάποιον που σε γνωρίζει προσωπικά και ξέρει οτι (αν) έκανες άριστη και σωστή χρήση. H ηλικία και η αντοχή στο σήμερα παίζει ρόλο, όπως και η κατάσταση της αγοράς.

Το δικό μου πόσο να το έδινα αν και πλέον έχω αποφασίσει να το πάω στο εξοχικό.

Case Thermaltake V1 Core snow white
PSU Corsair CX430 80 Plus
Motherboard Asrock B450 Gaming ITX/ac
CPU Ryzen 5600G
RAM 16GB DDR4 3000Mhz
SSD 500GB NVME καινούριος.
Cooler LC Power LC-CC-120-ARGB-PRO
OS Windows 11 Pro ελληνικά.

13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το δικό μου πόσο να το έδινα αν και πλέον έχω αποφασίσει να το πάω στο εξοχικό.

Case Thermaltake V1 Core snow white
PSU Corsair CX430 80 Plus
Motherboard Asrock B450 Gaming ITX/ac
CPU Ryzen 5600G
RAM 16GB DDR4 3000Mhz
SSD 500GB NVME καινούριος.
Cooler LC Power LC-CC-120-ARGB-PRO
OS Windows 11 Pro ελληνικά.

Ιδιαίτερο itx build, με εγκατεστημένα windows ωστόσο (ας μου επιτραπεί η έκφραση)"σάπιο" τροφοδοτικό.

Θα αποφύγω να δώσω τιμή, έχει πράγματα που δε θα έμπαινα στη διαδικασία να πληρώσω, υπάρχει όμως κόσμος που θα πλήρωνε.

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ιδιαίτερο itx build, με εγκατεστημένα windows ωστόσο (ας μου επιτραπεί η έκφραση)"σάπιο" τροφοδοτικό.

Θα αποφύγω να δώσω τιμή, έχει πράγματα που δε θα έμπαινα στη διαδικασία να πληρώσω, υπάρχει όμως κόσμος που θα πλήρωνε.

Καλά το τροφοδοτικό αλλάζει ένα evga G2 750W 80 plus είχα πάνω αλλά το έδωσα.

Ειδικά αν θέλει κάποιος να βάλει ξεχωριστή κάρτα πρέπει να βάλει μεγαλύτερό.

Εγώ δεν θα βάλω κάρτα για αυτό έδωσα και το 750 αλλά σιγά τα λεφτά που θα το έδινα παραπάνω με το 750 άντε ένα συν 20 ευρώ.

• Like 1

On 20/07/2023 at 13:30, benign said:

Καλημέρα φίλε μου!  Εαν είναι διαθέσιμη ακόμα στα 50 ευρω με ενδιαφέρει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...