Layono Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, benign είπε Καλες σκεψεις ειναι αυτες που εχεις,σωστες.Αλλα η κατασταση με τον i7 ειναι οπως σου ειπα.Αν θελεις,βαλε στην αγγελια την δυνατοτητα να φυγουν και ξεχωριστα επεξεργαστης και μητρικη,ετσι ισως φυγουν σε καπως καλυτερη τιμη και τα δυο. Εχε υποψη σου για τον 5700x3d οτι δεν πρεπει να παρεις πολυ οικονομικο motherboard,αλλα να εχει καποια ποιοτητα ωστε να μπορει να τον ''σηκωσει'',ας πουμε να εχει καλα vrms και με ψυκτρα. Ευχαριστω για τισ απαντησεις. Για να ψωνισω αυτα που θελω πρεπει να πουληθουν τιμια τα αλλα. Καλες γιορτες.
benign Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Layono said: Ευχαριστω για τισ απαντησεις. Για να ψωνισω αυτα που θελω πρεπει να πουληθουν τιμια τα αλλα. Καλες γιορτες. Καλες γιορτες με υγεια και χαρα και καλες πωλησεις/αγορες. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από benign 1
nickol-us Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Layono είπε Συγνωμη ηταν πρωτο μου post και θεωρησα οτι ο τιτλος που τα ειχα γραψει θα φαινοταν. i7-7700k kai asus rog maximus ix. Γι αυτα ρωτουσα 80-100 το cpu 80-100 η μητρική. Αυτές είναι τιμές που βρίσκω σε sold items από ebay οπότε δε μπορείς να ξεφύγεις πολύ από αυτό το εύρος. Στοχεύεις σε πολύ περιορισμένο κοινό οπότε το πιθανότερο οτι θα χρειαστεί να έχεις υπομονή για την πώληση. Οι παραπάνω τιμές εννοείται είναι για μεμονομένα κομμάτια καθώς αν μιλάμε για combo τότε ισχύει οτι σου είπαν. Με 100€ παίρνεις πολύ καλύτερο combo και βάσει λογικής κανείς δε θα προτιμήσει το δικό σου εκτός αν έχει κάποιο ειδικό λόγο. 1
Layono Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, nickol-us είπε 80-100 το cpu 80-100 η μητρική. Αυτές είναι τιμές που βρίσκω σε sold items από ebay οπότε δε μπορείς να ξεφύγεις πολύ από αυτό το εύρος. Στοχεύεις σε πολύ περιορισμένο κοινό οπότε το πιθανότερο οτι θα χρειαστεί να έχεις υπομονή για την πώληση. Οι παραπάνω τιμές εννοείται είναι για μεμονομένα κομμάτια καθώς αν μιλάμε για combo τότε ισχύει οτι σου είπαν. Με 100€ παίρνεις πολύ καλύτερο combo και βάσει λογικής κανείς δε θα προτιμήσει το δικό σου εκτός αν έχει κάποιο ειδικό λόγο. Ευχαριστω για την απαντηση. Και εγς εκει θα ηθελα να πουληθουν 180-200, για να μου φτασουν για τις αγορες μου. Καλες γιορτες!! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Layono είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Και εγς εκει θα ηθελα να πουληθουν 180-200, για να μου φτασουν για τις αγορες μου. Καλες γιορτες!! Δεν θα τα πουλησεις δεν βλεπω τον λογο αν μην παει καποιος σε καινουρια και καλυτερα. 1
nickol-us Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν θα τα πουλησεις δεν βλεπω τον λογο αν μην παει καποιος σε καινουρια και καλυτερα. Παλιά μηχανήματα, που λειτουργούν μηχανές ή συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να εκσυγχρονιστούν ούτε να αλλάξουν περιβάλλον εργασίας, πρέπει πάση θυσία να "επιβιώσουν". Έτοιμα στημένα μηχανήματα, που καταστρέφεται κάποιο κομμάτι hardware ή θέλουν να βάλουν το top notch cpu (αυτό ήταν ο 7700k σε αυτή τη γενιά) για να αποφύγουν την ολική αναβάθμιση, την επανεγκατάση κλπ κλπ. Υπάρχουν λόγοι και γι΄αυτό υπάρχουν και sold items στο ebay (μπορείς να το διασταυρώσεις). Προφανώς και δεν αφορά εσένα και τη μεγάλη μερίδα... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Παλιά μηχανήματα, που λειτουργούν μηχανές ή συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να εκσυγχρονιστούν ούτε να αλλάξουν περιβάλλον εργασίας, πρέπει πάση θυσία να "επιβιώσουν". Έτοιμα στημένα μηχανήματα, που καταστρέφεται κάποιο κομμάτι hardware ή θέλουν να βάλουν το top notch cpu (αυτό ήταν ο 7700k σε αυτή τη γενιά) για να αποφύγουν την ολική αναβάθμιση, την επανεγκατάση κλπ κλπ. Υπάρχουν λόγοι και γι΄αυτό υπάρχουν και sold items στο ebay (μπορείς να το διασταυρώσεις). Προφανώς και δεν αφορά εσένα και τη μεγάλη μερίδα... Αν τα βαλει στο Ebay μπορει εδω θα του πουν τι θελεις 100 για τον επεξεργαστη 70 εχει αυτος που ειναι καλυτερος.
Layono Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Αν τα βαλει στο Ebay μπορει εδω θα του πουν τι θελεις 100 για τον επεξεργαστη 70 εχει αυτος που ειναι καλυτερος. Ebay μπορω να πουλησω ή θα παιζουν τελωνεια?
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Layono είπε Ebay μπορω να πουλησω ή θα παιζουν τελωνεια? Δεν εχω ιδεα αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι παιρνει ποσοστο απο τις πωλησεις δεν ειναι δωρεαν. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Κι εγω πιστευω οτι 130-150 κι ο κόσμος ολος... Κι αυτό λόγο της μητρικής...
blackhill66 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 μου δωσε φιλος 20 κασεττες data cartridge 72 gb και μιαDELL ULTRIUM 6 Data cartridge lto 2.5TB/6.25 TB χρησιμοποιημενες η ερωτηση μου ειναι αν πουλιουνται και σε ποια τιμη,σας ευχαριστω.
Federacion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει τοπικ πόσο να πουλήσω για αντικείμενα που δεν είναι hardware;
nickol-us Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Federacion είπε Υπάρχει τοπικ πόσο να πουλήσω για αντικείμενα που δεν είναι hardware; Κάποιος mod (υποθέτω), μετέφερε ήδη το μήνυμά σου σε αυτό. Μπορείς να ρωτήσεις τι θες να πουλήσεις κι εφόσον κάποιος γνωρίζει σχετικά, ίσως λάβεις εκτίμηση κόστους. Πολλές φορές τα κριτήρια είναι υποκειμενικά κι άλλες αντικειμενικά. Ότι διαβάσεις δεν είναι"ευαγγέλιο που πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα" 1
Federacion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 θέλω να πουλήσω το https://www.bosch-home.gr/el/mkt-product/KDN42VL20 ψυγείο Bosch 5ετίας σε άριστη κατάσταση αλλά δεν ξέρω πόσο να το βάλω. Ευχαριστώ!
life is music Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 20/12/2024 στις 8:29 ΜΜ, benign είπε Καλες γιορτες με υγεια και χαρα και καλες πωλησεις/αγορες. Ένα xiaomi redmi note 10 pro πόσο μπορώ να το δώσω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα