Arkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, djmikekat είπε Συμφωνω οσον αφορα τα meme coins. Το καλοκαιρι τον Ιουλιο ομως ολα ηταν σε μεγαλη πτωση. Εκει "ρισκασα" καποια λεφτα τα οποια πλεον εχουν γινει 2.5x Και για οποιαδηποτε οικονομοκη κλιμακα του καθε ανθρωπου το να βαλεις 50€ και να τα δεις 125€ ειτε να βαλεις 10.000€ και να τα δεις 25.000€ εντος 3 μηνων δεν λες οτι δεν βγαζεις . Timing λιγο μελετη και ΟΧΙ trading εγω προσωπικα . Απλα αγοραζω και πουλαω οταν θεωρω το ζενιθ των οριων που εχω θεσει εγω. Ιανουαριο 2021 εβαλα 60 ευρω σε ενα νομισμα τα οποια 60 ευρω ηταν απο mining λιγων ημερων το 2017 τοτε αξιζαν 5 ευρω τον Ιανουαριο 2021 60 και σημερα ειναι καπου στα 1600 ευρω. Not bad ειναι καπου 26 φορες επανω αλλα επειδη εχει προοπτικες για 1000x το συγκεκριμενο νομισμα ακομα το καθυστερω για να τα κανω fiat. Οταν φτασει κανα 5000αρο ισως παρω κανα 1000αρικο για να πω οτι πηρα κατι. Λεφτα βγαζεις και μαλιστα μπορεις λιγα ευρω να τα κανεις χιλιαδες. Απλα θελει προσοχη και διαβασμα και τυχη εννοειται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekandrew1953 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, crom251 είπε Πηγαν για κρυπτονομισμα καλαμαριου και τελικα πηραν κρυπτονομισμα παλαμαριου με λιγα λογια... Πήραν τα 3 του Καράμπελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bohemis09 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Εάν δεν φτιάξεις "σχολεία" τα οποία θα εκπαιδεύουν τους πολίτες για το πώς λειτουργεί η οικονομία και για το πώς να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους, τότε όσα λεφτά και να έχει ο ηλίθιος, πάντα φτωχός θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 exit pump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedYonko Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2021 στις 9:57 ΜΜ, spykapo21 είπε φιλε μου δεν ξερω τι λενε , δεν εχει καμια σχεση με τικτοκ , εχει απο τα μεγαλυτερα community κυριως στο twitter και εχει παρει παγκοσμια εκταση , και μοναχα το community το ανεβαζει , ειναι νομισμα με 8% whales , και υπολοιπο απο το community , εχει φουλ τεχνολογιες κι δικο του οικοσυστημα με αλλα 2 νομισματα. ηταν υποσχομενο απο τοτε που βγηκε . εχει κανει security audit, και δικο του dex πραγματικα δεν ξερω , πως γινεται και εχουν αποψη για ολα χωρις να γνωριζουν Πολύ ωραία τα λες, απλά δεν έχει χρησιμότητα επειδή υπάρχουν ήδη άλλα που ικανοποιούν την ίδια ανάγκη. Γι'αυτό είναι hype. Γι'αυτό υπάρχουν σοβαρές απώλειες (όπως με SQUID). Γι'αυτό είναι πόνζι. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από RedYonko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, RedYonko είπε Πολύ ωραία τα λες, απλά δεν έχει χρησιμότητα επειδή υπάρχουν ήδη άλλα που ικανοποιούν την ίδια ανάγκη. Γι'αυτό είναι hype. Γι'αυτό υπάρχουν σοβαρές απώλειες (όπως με SQUID). Γι'αυτό είναι πόνζι. Κάθε νόμισμα οταν παίρνει hype παιρνει ατομα που στο κεφάλι τους θελουν να πλουτισουν σε μια μερα η και φάλαινες που θελουν να διπλασιάσουν. Το Shib Ειχε ενα μεγαλο Dump μεσοβδόμαδα γιατι του ασκουν απειρο FUD το coinmarketcap και αλλα ειδησιογραφικά επειδη ειναι νόμισμα μικρο/μεσω αστων μολις 8% κατεχετε απο φαλαινες. ειναι τραγικο να συγκρινεται το Shib με το SQUID θα σου θεσω ενα πολυ απλο παράδειγμα. Το κομματι του Investment θεωρειτε ανεκαθεν μακροχρόνιο, wen labo σε μια μερα και χωρις ερευνα = επεσαν μονοι τους στα σκατα, και στη τελική εγω κανω ερευνα στο $shib και ειμαι στο community 6 μηνες δεν δεχομαι να μου πει ο καθε ασχετος οτι ειναι σκατονομισμα και οτι δεν εχει potential. επειδη μεσα σε μια εβδομαδα εφυγε 30 % κατω και μεσα σε ενα χρόνο απο 9 μηδενικα εχει παει στα 4, αυτο ειναι αθλος. Οσο αφορά το SQUID πραγματικά μονο απο το site τους ηταν εμφανες οτι ηταν scam για να μην πω πιο Advanced το κομματι της IP τους. Δες εδώ , ειναι ποτε δυνατον να βλέπεις αυτη τη φωτό και τους τιτλους και να ψαρώνεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spykapo21 είπε Κάθε νόμισμα οταν παίρνει hype παιρνει ατομα που στο κεφάλι τους θελουν να πλουτισουν σε μια μερα η και φάλαινες που θελουν να διπλασιάσουν. Το Shib Ειχε ενα μεγαλο Dump μεσοβδόμαδα γιατι του ασκουν απειρο FUD το coinmarketcap και αλλα ειδησιογραφικά επειδη ειναι νόμισμα μικρο/μεσω αστων μολις 8% κατεχετε απο φαλαινες. ειναι τραγικο να συγκρινεται το Shib με το SQUID θα σου θεσω ενα πολυ απλο παράδειγμα. Το κομματι του Investment θεωρειτε ανεκαθεν μακροχρόνιο, wen labo σε μια μερα και χωρις ερευνα = επεσαν μονοι τους στα σκατα, και στη τελική εγω κανω ερευνα στο $shib και ειμαι στο community 6 μηνες δεν δεχομαι να μου πει ο καθε ασχετος οτι ειναι σκατονομισμα και οτι δεν εχει potential. επειδη μεσα σε μια εβδομαδα εφυγε 30 % κατω και μεσα σε ενα χρόνο απο 9 μηδενικα εχει παει στα 4, αυτο ειναι αθλος. Οσο αφορά το SQUID πραγματικά μονο απο το site τους ηταν εμφανες οτι ηταν scam για να μην πω πιο Advanced το κομματι της IP τους. Δες εδώ , ειναι ποτε δυνατον να βλέπεις αυτη τη φωτό και τους τιτλους και να ψαρώνεις ??? Γνωριζεις ποια adress ειναι η πρωτη και εχει τοσα πολλα νομισματα απο shiba? Οι top 10 adresses βλεπω κατεχουν το 65%. Οποτε φαλαινες υπαρχουν και εδω οπως και στα περισσοτερα νομισματα δυστυχως. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Γνωριζεις ποια adress ειναι η πρωτη και εχει τοσα πολλα νομισματα απο shiba? Οι top 10 adresses βλεπω κατεχουν το 65%. Οποτε φαλαινες υπαρχουν και εδω οπως και στα περισσοτερα νομισματα δυστυχως. επειδη καλα λεω οτι το ινσομνια αποτελειτε απο καποια ασχετα ατομα που προκαλειτε fud η πρωτη διευθυνση ειναι black hole aka dead wallet και ειναι το πορτοφολι που ειχε στειλει ο Vitalik butterin καιγοντας ετσι το 50% απο το max circulation supply Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από spykapo21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedYonko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Βρε skykapo, απαντάς όπως να'ναι όμως. Εγώ σε ρώτησα ποια είναι η χρησιμότητά του και μου απαντάς ότι έχει potential. Πες μου λοιπόν: Τι κάνει το SHIB που ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, RedYonko είπε Βρε skykapo, απαντάς όπως να'ναι όμως. Εγώ σε ρώτησα ποια είναι η χρησιμότητά του και μου απαντάς ότι έχει potential. Πες μου λοιπόν: Τι κάνει το SHIB που ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. Eσύ τι κάνεις που ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ? Άχρηστος λοιπόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedYonko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Herald είπε Eσύ τι κάνεις που ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ? Άχρηστος λοιπόν? Μπορώ να βοηθήσω, σαν άνθρωπος σε πολλούς τομείς. Εάν μπορούσα, αλλά μπορούσε ήδη και κάποιος άλλος να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ και με μικρότερο κόστος, χωρίς να του επιβαρύνεται η δουλειά, θα με χρειαζόσουν; Δεν είναι καλή η αναλογία με την ανθρώπινη εργασία, αλλά τέλος πάντων. Θα στο θέσω αλλιώς: Αν φτιάξω το 29ο σκυλονόμισμα που κάνει ακριβώς ότι τα προηγούμενα 28, θα έχει χρησιμότητα; Η απάντηση είναι «ναι» από όσους δεν έχουν αγοράσει ένα από τα προηγούμενα σκυλονομίσματα και «όχι» από οποιονδήποτε άλλο. Εννοείται χωρίς περιτέρω τεκμηριώσεις απ'την μεριά που θέλει να πλουτίσει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από RedYonko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, RedYonko είπε Μπορώ να βοηθήσω, σαν άνθρωπος σε πολλούς τομείς. Εάν μπορούσα, αλλά μπορούσε ήδη και κάποιος άλλος να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ και με μικρότερο κόστος, χωρίς να του επιβαρύνεται η δουλειά, θα με χρειαζόσουν; Δεν είναι καλή η αναλογία με την ανθρώπινη εργασία, αλλά τέλος πάντων. Θα στο θέσω αλλιώς: Αν φτιάξω το 29ο σκυλονόμισμα που κάνει ακριβώς ότι τα προηγούμενα 28, θα έχει χρησιμότητα; Η απάντηση είναι «ναι» από όσους δεν έχουν αγοράσει ένα από τα προηγούμενα σκυλονομίσματα και «όχι» από οποιονδήποτε άλλο. Εννοείται χωρίς περιτέρω τεκμηριώσεις απ'την μεριά που θέλει να πλουτίσει. Φίλε μου καλησπέρα, Κανενα κρυπτο δεν προσφερει στη κοινωνια μεχρι στιγμης(άποψη μου), τα services ειναι στα δικτυα τους, οταν με το καλο ολα θα κινουνται σε blockchains στο μελλον θα δεις την δυναμη και τα services του καθε κρυπτο και τις διευκολύνσεις στην κοινωνια. εγω ειπα για το κομματι ενος μακρυπροθεσμου Investment και γιατι ειναι καλο να επενδυσεις στο $shib αυτη τι στιγμη ειναι ενα mixed crypto service με αυτα που ειναι να γινουν ακομα στο Whitepaper του. Επισης κατέχει τη μεγαλυτερη δωρεα στο κόσμο που για μενα ειναι μεγαλη προσφορα σε πληγεντες του covid19 στην Ινδια. και δεν την εχει κανει αλλο κρυπτονομισμα. που βρίσκεται στη κόρυφη. https://fortune.com/2021/05/13/shiba-inu-coin-donation-india-covid-19-crisis-crypto/ Κάνει δωρεές στο amazon smile για κακοποιήμενα ζώα και προσφέρει δωρεές στέγη και κάλυψη https://smile.amazon.com/gp/chpf/homepage?orig=%2F αν όχι το καλυτερο κρυπτονόμισμα, ισως το καλύτερο που ασχολείτε και σε κοινωνικά θέματα ανευ services στα blockchains τους. αυτα για ενα κρύπτο ------>1 χρόνου <------- Πάντα Φιλικά και ζητώ συγνώμη παραπάνω στο παιδί που τον είπα άσχετο @Arkin Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από spykapo21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedYonko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, spykapo21 είπε εγω ειπα για το κομματι ενος μακρυπροθεσμου Investment και γιατι ειναι καλο να επενδυσεις στο $shib αυτη τι στιγμη ειναι ενα mixed crypto service με αυτα που ειναι να γινουν ακομα στο Whitepaper του. Εσύ, σαν κάθε hodler του Shiba Inu, πρέπει να διατηρήσεις το network effect σου και δικαιολογημένα κάθεσαι και προσπαθείς να τεκμηριώσεις πως είναι ένα σοβαρό crypto. Όμως δεν είναι. Και όχι επειδή υπάρχουν άλλα 100 σκυλονομίσματα, αλλά επειδή υπάρχουν άλλα κρυπτονομίσματα που ικανοποιούν την ίδια ανάγκη. Για παράδειγμα, σε μια καθημερινή συναλλαγή, γιατί να πληρώσεις με SHIB κι όχι με BTC; Προσπάθησε να καταλάβεις πως οποιοδήποτε πρότζεκτ που στο whitepaper περιλαμβάνει τη φράση «We love Shiba Inu Dogs», δεν είναι σοβαρό πρότζεκτ. Το SHIB δημιουργήθηκε πιθανότατα από κανά πιτσιρικά που ήθελε να πλουτίσει. (Κι έτσι συνέβει) Μην το παίρνουμε στα σοβαρά, δε μπορώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν στέκει αυτο που λες κατα την γνώμη μου , δηλαδη μου λες οτι εισαι υπερ του μονωπωλίου ? π.χ ας κλείσουμε το σκρουτζ και ας επιταχθούμε για αγορές ολοι μονο στο πλαισιο. υπαρχουν τοσα σκρουτζομαγαζα εκει εξω που το πλαισιο τα καταπινει ολα με τα services που εχει, τα σκρουτζομαγαζα δινουν τα προιοντα σε μικρότερες τιμές. ετσι γινεται και με το shib. κρίνωντας απο αυτα που λες εγω δεν προσπαθώ να στηρίξω το $shib εσενα σου δινεται η ευκαιρια να διαβασεις 29 σελίδες whitepaper και πας και διαβαζεις ενα quote απο το site και βγάζεις πόρισμα. παρεπιπτόντως δεν κανω hold Μονο το Shiba μπορω να στηριξω και αλλα ωραια νομίσματα που βρισκονται και απο 20 θεση και πανω στο cmc και εχουν ιδιεταιρότητες για το μέλλον. Οσο για τον πιτσιρικά που λες ουτε αυτο ισχυει, ειναι ενα full decentralized project , με κλειδωμενο Liquidity οποτε κανεις δεν εχει προσβαση σε μεγαλα ποσα επισης ιδου και τα Holds αναλυτικα. Προφανώς δεν προσπαθω να σου αλλαξω αποψη, αλλα για μενα αν γνωρίζεις την επιφάνεια μόνο η αποψή σου ειναι απλα σεβαστή και δεν εχει καποιο αντίκτυπο. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από spykapo21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BroilKing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 βρήκε την ίδια τη σειρά πολύ επιτυχημένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα