Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ipal είπε

Εμενα πάντως σε 7.50€ παραγγελία το δέχτηκε , και αφαίρεσα και 1€ με πόντους . Όμως  μετά την άλλαξα και ξεπέρασε τα 8€ τελικά. Ευχαριστούμε. 

Νομιζω οτι χτυπαει οταν πατησεις για πληρωμη, πριν μπορει να βλεπεις οτι το παιρνει, αλλα στο τελος τρως πορτα.  Το ειχα συναντησει παλιοτερα αν θυμαμαι καλα. Δεν ειμαι πελατης συχνος για να το πω 100%, αλλα αυτο θυμαμαι.

5 λεπτά πριν, miklas είπε

2πιτσες για να δούμε τη θρυλαρα τη Πέμπτη με 4€ να εισαι καλά φίλος💪💪💪

Εβαλες και λουκανικο Φρανκφουρτης; :) 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Νομιζω οτι χτυπαει οταν πατησεις για πληρωμη, πριν μπορει να βλεπεις οτι το παιρνει, αλλα στο τελος τρως πορτα.  Το ειχα συναντησει παλιοτερα αν θυμαμαι καλα. Δεν ειμαι πελατης συχνος για να το πω 100%, αλλα αυτο θυμαμαι.

Εβαλες και λουκανικο Φρανκφουρτης; :) 

Πάντα special😂😂😂

Δημοσ.
11 minutes ago, blazexX23Xx said:

Εγώ παράγγειλα 2 burgers για αύριο και μου τα έφεραν απο σήμερα. τι να πω.

Αυτό με το προγραμματισμό καλύτερα να το βγάλουνε μέχρι να το στρώσουνε/ μοντάρουνε ώστε τα καταστήματα να καταλάβουν τι γίνεται. 

Όσες φορές το έχω δοκιμάσει ή θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν αν έχει γίνει λάθος ή το στέλνουν άμεσα ή δε το στέλνουν καθόλου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blazexX23Xx είπε

Εγώ παράγγειλα 2 burgers για αύριο και μου τα έφεραν απο σήμερα. τι να πω.

Μόλις έπαθα κι εγώ το ίδιο 😄

Δεν το έχουν μάθει το σύστημα.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα 1kg προφιτερολ για αύριο πρωί παράδοση και μου τηλεφώνησαν από το κατάστημα, να με ρωτήσουν αν θελω να παραλάβω αύριο πρωί ή βράδυ γιατί δεν βγήκε σωστά η ώρα στο σύστημα τους

• Thanks 1
Δημοσ.

Να κάνεις παραγγελία, να σε καλουν απο το κατάστημα να σου λενε "δεν υπαρχουν διαθέσιμα" ακυρώνουμε την παραγγελία σας. Και το κουπόνι να χάνεται... μη σου τυχει...

• Sad 2
Δημοσ.

Είδα την προσφορά πριν καμιά ώρα και δεν είδα την ημερομήνια και σκέφτηκα τότε, θα παραγγείλω αύριο. Χαλάλι, τσάμπα θερμίδες θα ήταν πάλι χαχαχα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mp44christos είπε

Θεος ο OP. 1 ευρω 2 σαλατες για αυριο! 1+1 -5ευρο απο το κουπονι και -2 απο ποντους.

Πληρωσε το 1€ σε 5 λεπτα! Τόμπολα! :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...