Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, έχω ένα αυτοκίνητο που κάθεται 6 χρόνια χωρίς πινακίδες και επειδή είναι να το φτιάξω της επόμενες ημέρες θέλω να μάθω εάν θα έχω κάποιο φόρο από την εφορία όταν θα πάω να πάρω της πινακίδες πίσω, το αυτοκίνητο ήτανε του πατέρα μου οπότε θα πρέπει να κάνω τα χαρτιά πάνω τώρα εάν γνωρίζει κάποιος με όλη την διαδικασία τι γίνεται εάν συνέβει κάτι τέτοιο σε αυτόν.

Δημοσ.

Ποσα χρόνια είναι οι πινακίδες στην ΔΟΥ; Το πιο πιθανό είναι να έχουν καταστραφεί οπότε θα πρέπει να βγάλετε άλλες. Αν κάνατε δήλωση ακινησίας τότε δεν θα πληρώσετε κστι, μόνο για το τρέχον έτος που γίνεται η άρση ακινησίας. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Merceir είπε

Καλησπερα, έχω ένα αυτοκίνητο που κάθεται 6 χρόνια χωρίς πινακίδες και επειδή είναι να το φτιάξω της επόμενες ημέρες θέλω να μάθω εάν θα έχω κάποιο φόρο από την εφορία όταν θα πάω να πάρω της πινακίδες πίσω, το αυτοκίνητο ήτανε του πατέρα μου οπότε θα πρέπει να κάνω τα χαρτιά πάνω τώρα εάν γνωρίζει κάποιος με όλη την διαδικασία τι γίνεται εάν συνέβει κάτι τέτοιο σε αυτόν.

Πρώτα από όλα εσύ δεν μπορείς να τις πάρεις, μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί.

Επίσης φόρος όχι, πρέπει όμως να πληρωθούν τέλη κυκλοφορίας, να ασφαλιστεί, να περάσει κτεο, και παράβολο για νέες πινακίδες σε περίπτωση που έχουν καταστραφεί οι παλιές. Και φυσικά αν θέλεις να το μεταβιβάσεις στο όνομα σου να πληρωθούν τέλη μεταβίβασης και αδείας.

Δημοσ.

Το αυτοκίνητο ήτανε του πατέρα μου δεν ζει πια, πρέπει να έκατσε κάποιους μήνες επάνω πρώτου της παραδώσουμε πρέπει να μάθω εάν καταστράφηκαν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ακινησία εγινε ή διαγραφή, ξερεις;

Αν εγινε διαγραφη λογικα δεν μπορει να ξαναβγει στον δρομο εκτος και αν το διαστημα που εγινε το αιτημα της διαγραφης δεν ειναι μεγαλυτερο απο ενα ετος.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ακινησία εγινε ή διαγραφή, ξερεις;

Ακινησία έγινε 2 μήνες αφότου πέθανε δεν άλλαξε το έτος όταν έγινε ακινησία αρα δεν θα έχω να πληρώσω τίποτα;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Merceir είπε

Ακινησία έγινε 2 μήνες αφότου πέθανε δεν άλλαξε το έτος όταν έγινε ακινησία αρα δεν θα έχω να πληρώσω τίποτα;

Όπως έγραψα και παραπάνω εσύ δεν μπορείς καν να πάρεις τις πινακίδες γιατί δεν σου ανήκει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Όπως έγραψα και παραπάνω εσύ δεν μπορείς καν να πάρεις τις πινακίδες γιατί δεν σου ανήκει.

Τότε πως το παίρνω πίσω το αυτοκίνητο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Merceir είπε

μιλάς με το δικηγόρο-συμβολαιογράφο της οικογένειας που ήταν υπεύθυνος για τις συμβολαιογραφικές πράξεις του θανόντα πατέρα σου.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Merceir είπε

Ο πατέρας σου άφησε διαθήκη?

Αν ναι σε ποιον το κληροδοτεί?

Αν όχι πόσοι είστε οι κληρονόμοι? Η μητέρα σου ζει? Αδέρφια έχεις? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ο πατέρας σου άφησε διαθήκη?

Αν ναι σε ποιον το κληροδοτεί?

Αν όχι πόσοι είστε οι κληρονόμοι? Η μητέρα σου ζει? Αδέρφια έχεις? 

Όλα τα αδέρφια είμαστε κληρονόμοι και η μάνα μου της πινακίδες της παράδωσε η μάνα μου όταν πέθανε ο μπαμπάς μου

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Merceir είπε

Όλα τα αδέρφια είμαστε κληρονόμοι και η μάνα μου της πινακίδες της παράδωσε η μάνα μου όταν πέθανε ο μπαμπάς μου

Ε τότε θα πρέπει να κάνετε όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες για να το κληρονομήσετε.

Μόνο η μητέρα σου μπορεί να το κληρονομήσει με συνοπτικές διαδικασίες ως εξαίρετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...