eykairiakiassal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα στην παρέα. Δεν δουλευει το dvdrw παω στην σελιδα της HP βρησκω το μοντελο μου για drivers και εχει αλλο τυπο dvdrw HLDS BU40N το μηχανημα μου λεει hp PLDS DVDRW DU8AESH πως μπορω να βρω drivers ? Ευχαριστώ
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Αν βάλετε ένα bootable DVD το αναγνωρίζει στην εκκίνηση του υπολογιστή;
eykairiakiassal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Το αναγνωριζει δεν γραφει παιζει γραμμενο cd 5 λεπτά πριν, eykairiakiassal είπε Το αναγνωριζει δεν γραφει παιζει γραμμενο cd βαζω dvd με εργα παιζει και cd μουσικη παίζει
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Απ' όσο ξέρω τα DVD drives δεν χρειάζονται drivers (το συγκεκριμένο όμως είναι Blu-Ray, οπότε μπορεί να χρειάζεται). Κάνατε κάποια αλλαγή, π.χ. format; Στη διαχείριση συσκευών το αναφέρει σαν άγνωστη συσκευή ή ότι έχει πρόβλημα; (Πατάτε Win+R και γράφετε devmgmt.msc).
eykairiakiassal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 οχι την βλεπει την συσκευή στην διαχειρηση αλλα η σελιδα της HP στο μοντελο μου γραφει αλλα στοιχεία Ενημέρωση υλικολογισμικού για μονάδα οπτικού δίσκου HLDS BU40N στο δικο μου εχει αυτο PLDS DVDRW DU8AESH 3 λεπτά πριν, eykairiakiassal είπε οχι την βλεπει την συσκευή στην διαχειρηση αλλα η σελιδα της HP στο μοντελο μου γραφει αλλα στοιχεία Ενημέρωση υλικολογισμικού για μονάδα οπτικού δίσκου HLDS BU40N στο δικο μου εχει αυτο PLDS DVDRW DU8AESH δες και εσυ
Kthulhou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, eykairiakiassal είπε ο αναγνωριζει δεν γραφει παιζει γραμμενο cd με άλλη μάρκα δισκάκι, δοκίμασες? μηπως αυτά που έχεις δεν είναι συμβατά? όταν πας να γράψεις, τι σφάλμα βγάζει κ με ποιο πρόγραμμα πας να γράψεις? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από Kthulhou
eykairiakiassal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 γραφω και με το ashampoo και με το media player windows τωρα που το λες θα κανω δοκιμη με αλλη μαρκα δισκακι και θα σου πω Φιλε με εσωσες δεν γραφει σε μεγαλης ταχυτητας cd εβαλα ενα μικρής ταχύτητας και το έγραψε 12 λεπτά πριν, eykairiakiassal είπε γραφω και με το ashampoo και με το media player windows τωρα που το λες θα κανω δοκιμη με αλλη μαρκα δισκακι και θα σου πω Φιλε με εσωσες δεν γραφει σε μεγαλης ταχυτητας cd εβαλα ενα μικρής ταχύτητας και το έγραψε Σε ευχαριστω πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα