RTW4ever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 7:53 ΜΜ, andreas1gr είπε Έχω τα win11 από την πρώτη ημέρα με ryzen 5 4600h Όλα δουλεύουν ρολόι (και καλύτερα και από τα 10) Για εμένα μιας και το πρόβλημα με τους ryzen διορθώθηκε, προχώρα και μην ακούς τις υπερβολές για δράκους και μάγισσες που λένε μονότονα ορισμένοι... Επειδή σε εσένα δουλεύουν, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα γίνει και στους άλλους. Μη δίνεις απερίσκεπτες συμβουλές. Άμα το pc του φίλου τα φτύσει, θα πας στο χώρο του να το φτιάξεις;
andreas1gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, RTW4ever είπε Επειδή σε εσένα δουλεύουν, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα γίνει και στους άλλους. Μη δίνεις απερίσκεπτες συμβουλές. Άμα το pc του φίλου τα φτύσει, θα πας στο χώρο του να το φτιάξεις; Θα απαντήσω στο ίδιο ύφος Επειδή σε εσένα δεν δουλεύουν, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα γίνει και στους άλλους. Σε κάθε περίπτωση αν ο χρήστης το μετανιώσει για Χ λόγους, εχει 10 ολόκληρες ημέρες να επανέλθει στην αγκαλιά των 10, με το πάτημα ενός κουμπιού.... Τόσο απλό... Αν πηγαίναμε όλοι με την λογική σου, ακόμα θα ήμασταν στην εποχή του χαλκού... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από andreas1gr 2
neo80 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 1:09 ΠΜ, geokon07 είπε Υπάρχει τρόπος στη γραμμή εργασιών να μην γίνεται ομαδοποιήση ; Ευχαριστώ. Ναι aero tweaker πρόσεχε τι επιλέγεις αν δεν ξέρεις ρωτάς.
RTW4ever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Θα απαντήσω στο ίδιο ύφος Επειδή σε εσένα δεν δουλεύουν, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα γίνει και στους άλλους. Σε κάθε περίπτωση αν ο χρήστης το μετανιώσει για Χ λόγους, εχει 10 ολόκληρες ημέρες να επανέλθει στην αγκαλιά των 10, με το πάτημα ενός κουμπιού.... Τόσο απλό... Αν πηγαίναμε όλοι με την λογική σου, ακόμα θα ήμασταν στην εποχή του χαλκού... Και αν πηγαίναμε με τη δική σου λογική, θα είχαμε όλοι πέσει στο γκρεμό. Η δική μου πρόταση είναι της ασφαλούς προσέγγισης, ενώ η δική σου του όποιον πάρει ο χάρος. Όπως (ελπίζω ότι) καταλαβαίνεις, οι δύο προσεγγίσεις δεν είναι το ίδιο. Εγώ βρίσκω απίστευτα κουραστικό και εγωιστικό το επιχείρημα "εμένα μου δουλεύουν χωρίς πρόβλημα, βαλ' τα", όταν υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για προβλήματα. Περισσότερο ως πρόταση της αλεπούς με την κομμένη ουρά μοιάζει, "κοίτα, εγώ έκοψα την ουρά μου, κόψ' την κι εσύ, είναι της μόδας", ενώ στην πραγματικότητα όπως ξέρουμε, η ουρά κόπηκε από τη δαγκάνα των κυνηγών. 1
andreas1gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Και αν πηγαίναμε με τη δική σου λογική, θα είχαμε όλοι πέσει στο γκρεμό. Η δική μου πρόταση είναι της ασφαλούς προσέγγισης, ενώ η δική σου του όποιον πάρει ο χάρος. Όπως (ελπίζω ότι) καταλαβαίνεις, οι δύο προσεγγίσεις δεν είναι το ίδιο. Εγώ βρίσκω απίστευτα κουραστικό και εγωιστικό το επιχείρημα "εμένα μου δουλεύουν χωρίς πρόβλημα, βαλ' τα", όταν υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για προβλήματα. Περισσότερο ως πρόταση της αλεπούς με την κομμένη ουρά μοιάζει, "κοίτα, εγώ έκοψα την ουρά μου, κόψ' την κι εσύ, είναι της μόδας", ενώ στην πραγματικότητα όπως ξέρουμε, η ουρά κόπηκε από τη δαγκάνα των κυνηγών. Αει καλά... Και στο θέμα των 10 να μπεις, για προβλήματα λένε... 5 χρόνια μετά... Όταν υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες διαφορετικές συνθέσεις υπολογιστών, πάντα θα υπάρχουν και προβλήματα... Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή σε εσένα κάτι δεν δούλεψε σωστά, δεν θα δουλέψει και σε άλλους χίλιους... Μήπως να επιστρέψουμε στα win7 για σιγουριά; Ρε τι διαβάζουμε πρωί πρωί... Τεσπα. Ο κάθε ένας έχει λογική και κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο (ειδικά όταν μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση με 1 κλικ) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από andreas1gr 1
georgiouu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 8:07 ΠΜ, RTW4ever είπε Και αν πηγαίναμε με τη δική σου λογική, θα είχαμε όλοι πέσει στο γκρεμό. Η δική μου πρόταση είναι της ασφαλούς προσέγγισης, ενώ η δική σου του όποιον πάρει ο χάρος. Όπως (ελπίζω ότι) καταλαβαίνεις, οι δύο προσεγγίσεις δεν είναι το ίδιο. Εγώ βρίσκω απίστευτα κουραστικό και εγωιστικό το επιχείρημα "εμένα μου δουλεύουν χωρίς πρόβλημα, βαλ' τα", όταν υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για προβλήματα. Περισσότερο ως πρόταση της αλεπούς με την κομμένη ουρά μοιάζει, "κοίτα, εγώ έκοψα την ουρά μου, κόψ' την κι εσύ, είναι της μόδας", ενώ στην πραγματικότητα όπως ξέρουμε, η ουρά κόπηκε από τη δαγκάνα των κυνηγών. με αλλα λογια η δαγκανα των κυνηγων (bill gates) μας μαγκωσε εμας που βαλαμε τα 11...να την προχωρησω λιγο την θεωρια να την συνδεσω και με τα εμβολια viral θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα