akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, villasg είπε με το StartAllBack λυση απο τα setting των windows δλδ δεν υπαρχει ε? καλως ,ευχαριστω
tasvar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Η από registry. https://www.tomshardware.com/how-to/change-taskbar-icon-size-windows-11 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, tasvar είπε Η από registry. https://www.tomshardware.com/how-to/change-taskbar-icon-size-windows-11 εισαι αρχοντας ,ευχαριστω 1
Devastor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 47 minutes ago, akoinonitos said: εισαι αρχοντας ,ευχαριστω Δεν δουλεύει το συγκεκριμένο tweak πλέον δυστυχώς. Θα έχεις θέματα με την ώρα που θα είναι μισο κρυμμένη
akoinonitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Devastor είπε Δεν δουλεύει το συγκεκριμένο tweak πλέον δυστυχώς. Θα έχεις θέματα με την ώρα που θα είναι μισο κρυμμένη η ωρα ειναι κομπλε η ημερομηνια ειναι λιγο κρυμμενη αλλα δεν με πειραζει να σου πω την αληθεια
Devastor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Just now, akoinonitos said: η ωρα ειναι κομπλε η ημερομηνια ειναι λιγο κρυμμενη αλλα δεν με πειραζει να σου πω την αληθεια Στην αρχή και εγώ έψαχνα τρόπο να έχω μικρά εικονίδια όπως είχαμε στην επιλογή με τα Windows 10 εν τέλη θέμα συνήθειας είναι 2
nhzt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 6:19 ΜΜ, hp8 είπε γιατί πρέπει να φταίνε τα win 11 κλείνει ο υπολογιστής. 22 ώρες πριν, Evangelos_GR είπε Δεν σημαίνει ότι φταίνε τα Windows 11. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις φταίει το harware κομμάτι, και μιλάω σε περιπτώσεις που έχω τύχει εγώ. Σταθερό ή λάπτοπ έχεις; Μπορούν να φταίνε πολλά : 1) Ίσως υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα λόγω ασφάλειας να κλείνει από μόνος του. Έλεγξε ψύκτρα - ανεμιστηράκι ανάλογα με ότι έχεις. - Αν έχεις ψύκτρα υπάρχει ένα θερμικό γράσο το οποίο έχει και θέλει άλλαγμα κάθε χρόνο από όσο ξέρω. Γενικά η ψύκτρα είναι καλύτερη σε αποτέλεσμα αλλά θέλει και διαδικασία συντήρησης! 2) Έλεγξε το τροφοδοτικό, είναι και αυτό ένας λόγος να κλείνει ο υπολογιστής. Έλεγξε και το καλώδιο δίκτυο μην είναι φθαρμένο 3) Δες την RAM, ξέρω σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φταίει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για έλεγχο της μνήμης στο DOS . https://www.memtest86.com/download.htm Τέλος πάντων από όσο γνωρίζω λόγω εμπειρίας περισσότερες φορές είναι ένα από αυτά που σου είπα, και νομίζω ότι δεν φταίνε σων και καλα τα Windows 11, που είναι αρχικά ένα λειτουργικό σύστημα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και εγώ σου είπα μόνο κάποιους από αυτούς. Εννοείται πως βέβαια όμως πρέπει να ελεγχθεί το σύστημα από κάποιον τεχνικό αν θες να βρεθεί το πρόβλημα!! Κι όμως... Αρχικά είχα win10, για πάνω από 1 χρόνο με Ryzen5 3600, RAM16GB, GPU RX570 8GB . Όλα καλά. Πριν από 1 βδομάδα βάζω win11 και αρχιζουν τα προβλήματα. Εκεί που παίζω παιχνίδια ή σερφάρω, ξαφνικά κλείνει ο υπολογιστής. Το σημαντικό είναι ότι ενώ προσπαθώ να τον ανοίξω και δεν ανοίγει άμεσα. Μετά από πολλές προσπάθειες πατώντας το κουμπί, το pc ανοιξε. Δηλ δούλευε η cpu , τα ανεμιστηράκια και η gpu, αλλά δεν μπορούσε να μπει στο bios.Μετά από πολλά άνοιξε- κλέισε επανερχόταν στο bios και έμπεινε windows. Και πάλι μετά από λίγη χρήση παρίπου στο τέταρτο, πάλι έκλεινε και όλος αυτός ο κύκλος μέχρι να επανεκινήσει. Φοβήθηκα μήπως κάηκε η μάνα ή η κάρτα γραφικών. Αφού έκανα ένα γενικό έλεγχο σε όλο τα hardware για τροφοδοσία, μήπως δεν πατάνε καλά οι συσκευές στη μάνα κλπ προχθές έστεισα και πάλι win10... Ολα καλά και όλα ωραία. χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το πως επηρέασαν τα win11 το όλο σύστημα δεν το ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ. Πάντως κάτι συμβαίνει με το bios...
Evangelos_GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 8/11/2021 στις 9:33 ΠΜ, Devastor είπε Δεν δουλεύει το συγκεκριμένο tweak πλέον δυστυχώς. Θα έχεις θέματα με την ώρα που θα είναι μισο κρυμμένη Στις 8/11/2021 στις 9:37 ΠΜ, akoinonitos είπε η ωρα ειναι κομπλε η ημερομηνια ειναι λιγο κρυμμενη αλλα δεν με πειραζει να σου πω την αληθεια Το λειτουργικό είναι νέο... Τα 10ρια είναι από το 2015 και μην ξεχνάμε ότι ακόμη και τώρα πρόσφατα διάβαζα για patchs που δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στους χρήστες συνιστώντας να μην κάνουν την αναβάθμιση μέχρι να φτιαχτούν. Και μην ξεχνάμε ότι τα 11ρια είναι νέα, με τον καιρό όλα θα φτιαχτούν και σιγά σιγά το λειτουργικό θα φτιάξει. Όποιος θέλει τώρα τα 11ρια ναι μπορεί να εμφανίσει κανένα σφάλμα και είναι λογικό. Ε άμα πάμε στο 2015 τα ίδια πράγματα λέγαμε όλοι για τα 10ρια( ειδικά με την προηγούμενη αποτυχία των 8). Εγώ προσωπικά θα την κάνω την αναβάθμιση μιας και είναι δωρεάν, απλά θα περιμένω λίγο να πάρει και άλλα patchs,μιας και ο υπολογιστής χρησιμοποιείται και για δουλειά εκτός από παιχνίδια. Για αυτό προς το παρόν έχω μείνει με τα 10ρια. Στις 8/11/2021 στις 11:38 ΠΜ, nhzt είπε Κι όμως... Αρχικά είχα win10, για πάνω από 1 χρόνο με Ryzen5 3600, RAM16GB, GPU RX570 8GB . Όλα καλά. Πριν από 1 βδομάδα βάζω win11 και αρχιζουν τα προβλήματα. Εκεί που παίζω παιχνίδια ή σερφάρω, ξαφνικά κλείνει ο υπολογιστής. Το σημαντικό είναι ότι ενώ προσπαθώ να τον ανοίξω και δεν ανοίγει άμεσα. Μετά από πολλές προσπάθειες πατώντας το κουμπί, το pc ανοιξε. Δηλ δούλευε η cpu , τα ανεμιστηράκια και η gpu, αλλά δεν μπορούσε να μπει στο bios.Μετά από πολλά άνοιξε- κλέισε επανερχόταν στο bios και έμπεινε windows. Και πάλι μετά από λίγη χρήση παρίπου στο τέταρτο, πάλι έκλεινε και όλος αυτός ο κύκλος μέχρι να επανεκινήσει. Φοβήθηκα μήπως κάηκε η μάνα ή η κάρτα γραφικών. Αφού έκανα ένα γενικό έλεγχο σε όλο τα hardware για τροφοδοσία, μήπως δεν πατάνε καλά οι συσκευές στη μάνα κλπ προχθές έστεισα και πάλι win10... Ολα καλά και όλα ωραία. χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το πως επηρέασαν τα win11 το όλο σύστημα δεν το ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ. Πάντως κάτι συμβαίνει με το bios... Προσωπικά γνωρίζω ότι συνήθως φταίει το κομμάτι του hardware σε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν ξέρω. Έκανες την αναβάθμιση μέσω windows update; Η κατέβασες καμία έκδοση μέσο ISO ή WIndows Insider; Τα 10ρια είναι αγορασμένα ή κρακαρισμένα; Τέλος πάντων αφού στα 10ρια είσαι οκ , μείνε σε αυτό το λειτουργικό προς το παρών. Όπως γνωρίζουμε ήδη μέχρι το 2025 τα 10ρια θα παίρνουν κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις και θα υποστηρίζονται... Ως τότε... μπορεί να έχουμε αλλάξει όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και υπολογιστή...
akoinonitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 εγω το μονο θεμα που εχω συναντησει προς στιγμην ειναι οτι δεν δουλευει το paint κατα αλλα μια χαρα τα βρισκω
villasg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιζει μια χαρα ( ειναι εφαρμογη windows πλεον ) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από villasg
akoinonitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, villasg είπε Παιζει μια χαρα ( ειναι εφαρμογη windows πλεον ) Αν εχεις την γλωσσα σε ελληνικα δεν παιζει το γραφουν και αλλοι στο ms store Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από akoinonitos
villasg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Αν εχεις την γλωσσα σε ελληνικα δεν παιζει το γραφουν και αλλοι στο ms store Σε Ελληνικα ειμαι 1
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν εχεις την γλωσσα σε ελληνικα δεν παιζει το γραφουν και αλλοι στο ms store 3 λεπτά πριν, villasg είπε Σε Ελληνικα ειμαι Και εγώ με Ελληνικά από την πρώτη ημέρα και δουλεύει μια χαρά. Αλλά σε αρκετούς με Ελληνικά δεν τους δουλεύει.... 1
geokon07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει τρόπος στη γραμμή εργασιών να μην γίνεται ομαδοποιήση ; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα