Προς το περιεχόμενο

WINDOWS 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Προφανώς όπως βλέπετε και τον τίτλο στο θέμα αυτό θέλω να ρωτήσω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τα νέα Windows.Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα θέματα νομίζω, απλά η δική μου περίπτωση αφορά την αναβάθμιση μέσω του Windows Update και κανένα Insider πρόγραμμα ή άλλη μέθοδο. Έψαξα κάτι θέματα αλλά μπερδεύτηκα και για αυτό ανοίγω ένα νέο θέμα εδώ. Λοιπόν το θέμα είναι ότι έχω επεξεργαστή AMD ( Ryzen 3700X) και έχω διαβάσει posts εδώ ότι υπήρξε ένα θέμα με τα νέα Windows, πρόβλημα που δεν ξέρω αν λύθηκε. Η αν εμφανίστηκε κανένα νέο θέμα.

Για αυτό και ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η άποψή σας; Αξίζει να κάνω την νέα αναβάθμιση; Να σημειώσω πάλι ότι η αναβάθμιση μου ήρθε μέσω του Windows Update.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να πω και άλλα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου(αν χρειαστεί με ρωτάτε να πω), αλλά από ότι έχω διαβάσει το πρόβλημα αφορά κυρίως τους επεξεργαστές της AMD.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκε patch που φτιάχνει όλα τα προβλήματα με ryzen επεξεργαστές. Προσωπικά πάντως σε κάνα χρόνο με βλέπω να κάνω την αλλαγή, όταν θα έχει ωριμάσει το λειτουργικό. Δεν βλέπω το λόγο να αλλάζουμε λειτουργικό με το που βγει, γιατί συνήθως τον πρώτο καιρό προκύπτουν bugs.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μάλιστα κατάλαβα ευχαριστώ. Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι για αυτό και δεν έκανα καμία αναβάθμιση από άλλους τρόπους όπως beta insider κλπ. Απλά ρώτησα για τον λόγο ότι μου εμφανίστηκε στο Windows Update.

Σρρυ κιόλας γτ έκανα λάθος ανάρτησα στο θέμα των hardware 🤡 ενώ είναι θέμα με λειτουργικό αυτό.

Οκευυ ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 2/11/2021 στις 1:38 ΜΜ, Evangelos_GR είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Προφανώς όπως βλέπετε και τον τίτλο στο θέμα αυτό θέλω να ρωτήσω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τα νέα Windows.Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα θέματα νομίζω, απλά η δική μου περίπτωση αφορά την αναβάθμιση μέσω του Windows Update και κανένα Insider πρόγραμμα ή άλλη μέθοδο. Έψαξα κάτι θέματα αλλά μπερδεύτηκα και για αυτό ανοίγω ένα νέο θέμα εδώ. Λοιπόν το θέμα είναι ότι έχω επεξεργαστή AMD ( Ryzen 3700X) και έχω διαβάσει posts εδώ ότι υπήρξε ένα θέμα με τα νέα Windows, πρόβλημα που δεν ξέρω αν λύθηκε. Η αν εμφανίστηκε κανένα νέο θέμα.

Για αυτό και ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η άποψή σας; Αξίζει να κάνω την νέα αναβάθμιση; Να σημειώσω πάλι ότι η αναβάθμιση μου ήρθε μέσω του Windows Update.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να πω και άλλα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου(αν χρειαστεί με ρωτάτε να πω), αλλά από ότι έχω διαβάσει το πρόβλημα αφορά κυρίως τους επεξεργαστές της AMD.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

δεν εχουν προβληματα τα 11, απλα χρειαζεται να εχεις κ 2ο υπολογιστη.

αμα κολλανε τα 11αρια να μπορεις να λειτουργησεις τον 2ο. κατα τα αλλα μειωμενες αποδοσεις, κολληματα κλπ 

ολα τα λυνει η μάικ.

και χρονο να ασχολεισαι με τα 11αρια κ τα πατσ που θα βγαζει καθε μερα,

κ μερικα ριμπουτ στο καπακι 

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, peiraiask είπε

δεν εχουν προβληματα τα 11, απλα χρειαζεται να εχεις κ 2ο υπολογιστη.

αμα κολλανε τα 11αρια να μπορεις να λειτουργησεις τον 2ο. κατα τα αλλα μειωμενες αποδοσεις, κολληματα κλπ 

ολα τα λυνει η μάικ.

και χρονο να ασχολεισαι με τα 11αρια κ τα πατσ που θα βγαζει καθε μερα,

κ μερικα ριμπουτ στο καπακι 

Αυτό είναι σίγουρο, αποκλείεται ένα νέο λειτουργικό να το αφήσει να είναι μειωμένο από ένα λειτουργικό πιο παλιό, αλλά ναι είναι νέο κα χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε να φτιαχτούνε τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται.

Επειδή δεν έχω 2ο υπολογιστή θα κρατήσω τα 10ρια και θα περιμένω μέχρι να βγουν και άλλα patchs , εφόσον η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει για ένα χρόνο όπως έχουν πει

Δημοσ.

Μετά απο 2 βδομάδες κανονικής χρήσης των win11, σήμερα παρουσιάστηκε πρόβλημα. Ξαφνικά κλείνει ο υπολογιστής. 

Γνωρίζει κανείς κάτι; 

Δημοσ.
Στις 2/11/2021 στις 1:54 ΜΜ, Evangelos_GR είπε

Μάλιστα κατάλαβα ευχαριστώ. Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι για αυτό και δεν έκανα καμία αναβάθμιση από άλλους τρόπους όπως beta insider κλπ. Απλά ρώτησα για τον λόγο ότι μου εμφανίστηκε στο Windows Update.

Σρρυ κιόλας γτ έκανα λάθος ανάρτησα στο θέμα των hardware 🤡 ενώ είναι θέμα με λειτουργικό αυτό.

Οκευυ ευχαριστώ

Έχω τα win11 από την πρώτη ημέρα με ryzen 5 4600h

Όλα δουλεύουν ρολόι (και καλύτερα και από τα 10)

Για εμένα μιας και το πρόβλημα με τους ryzen διορθώθηκε, προχώρα και μην ακούς τις υπερβολές για δράκους και μάγισσες που λένε μονότονα ορισμένοι... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nhzt είπε

Μετά απο 2 βδομάδες κανονικής χρήσης των win11, σήμερα παρουσιάστηκε πρόβλημα. Ξαφνικά κλείνει ο υπολογιστής. 

Γνωρίζει κανείς κάτι; 

Δεν σημαίνει ότι φταίνε τα Windows 11.  Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις φταίει το harware κομμάτι, και μιλάω σε περιπτώσεις που έχω τύχει εγώ. Σταθερό ή λάπτοπ έχεις; Μπορούν να φταίνε πολλά :

1) Ίσως υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα λόγω ασφάλειας να κλείνει από μόνος του. Έλεγξε ψύκτρα - ανεμιστηράκι ανάλογα με ότι έχεις.
- Αν έχεις ψύκτρα υπάρχει ένα θερμικό γράσο το οποίο έχει και θέλει άλλαγμα κάθε χρόνο από όσο ξέρω. Γενικά η ψύκτρα είναι καλύτερη σε αποτέλεσμα αλλά θέλει και διαδικασία συντήρησης!

2) Έλεγξε το τροφοδοτικό, είναι και αυτό ένας λόγος να κλείνει ο υπολογιστής. Έλεγξε και το καλώδιο δίκτυο μην είναι φθαρμένο

3) Δες την RAM, ξέρω σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φταίει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για έλεγχο της μνήμης στο DOS .
https://www.memtest86.com/download.htm

Τέλος πάντων από όσο γνωρίζω λόγω εμπειρίας περισσότερες φορές είναι ένα από αυτά που σου είπα, και νομίζω ότι δεν φταίνε σων και καλα τα Windows 11, που είναι αρχικά ένα λειτουργικό σύστημα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και εγώ σου είπα μόνο κάποιους από αυτούς. Εννοείται πως βέβαια όμως πρέπει να ελεγχθεί το σύστημα από κάποιον τεχνικό αν θες να βρεθεί το πρόβλημα!!

Επεξ/σία από Evangelos_GR
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nhzt είπε

Γνωρίζει κανείς κάτι; 

αν κλεινει λιγες φορες ειναι στα πλαισια. ισως εχει αυτοματο ριμπουτ.

αγοραζεις δευτερο δισκο σσδ .

ετσι εχεις και δεκαρια κ 11.

20 ευρω λυση

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, peiraiask είπε

αν κλεινει λιγες φορες ειναι στα πλαισια. ισως εχει αυτοματο ριμπουτ.

αγοραζεις δευτερο δισκο σσδ .

ετσι εχεις και δεκαρια κ 11.

20 ευρω λυση

ή δεν τον ξανανοιγεις αν κλεινει μεχρι να βαλει μυαλο , απλα τιμωρησε τον και πηγαινε παρε αλλον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

ρε παιδες εχει ιδεα κανενας αν μικραινουν τα εικονοδια στη γραμμη εργασιων οπως στα 10 ? και αν ναι πως?

με το StartAllBack  

s3EIbds.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...