Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, VFR είπε

https://www.businessregistry.gr/publicity/show/156866603000  
https://www.eauction.gr/Auction/Details/140813

Αποφάσισα σε κάθε ποστ να ξεκινάω με αυτά γιατί είναι 76 σελίδες και κανείς δεν τις διαβάζει όλες. Έτσι, δεν θα τίθεται το ερώτημα συνωνυμίας, κακεντρέχιας και απάτης.

Είπα επίσης να αφήσω αυτό εδώ.

image.png.d4a194ae204ef722417f9cbfb33d10e4.png

Είναι μια φωτογραφία που μου έστειλε φίλος, και δείχνει μία μπιέλα Πανόπουλου με αναδιάπλαση. Απο κάτω κάτι συμβατικά γυαλιά μυωπίας (απο 2 βαθμούς και πάνω όμως) ή ηλίου, πάλι εκτυπωμένα ίσως? Ο φίλος την έπιασε και στα χέρια του, και είναι ολόϊδια με του Κου Σανόπουλου. Εκτιμώ πολύ τον συγκεκριμένο φίλο και τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχουμε σπουδάσει μαζί, εργαζόμαστε μαζί κλπ.  Μου έδωσε την ακριβή διεύθυνση που βρίσκεται αυτό το αξεσουάρ. Είναι στην Αθήνα, και μπορεί κάποιος να πάει να την δεί. Δεν θα ήθελα να πω δημόσια που μου είπε ότι είναι, γιατί θα γίνει το μακελειό, αν κάποιος απο αυτούς πυο πραγματικά ενδιαφέρονται θέλει να εμφανιστεί εκεί, μπορεί να μου στείλει πμ, να βρεθούμε όλοι μαζί εκεί μια μέρα να την δούμε απο κοντά μέσα στην εβδομάδα. Με χαρά μου. Σύντομα όμως γιατί δεν ξέρω για πόσο θα κάθεται στο ράφι...

Γνωρίζω ότι πολλοί απο τους πιστευτές θα πουν ''του έδωσε το σχέδιο κι αυτός το τύπωσε για να το έχει ενθύμιο σε ένα πάγκο''. Προφανώς. Μπορεί να το έκλεψε και κάποιος για να δωρίσει τα σχέδια στην KGB (Πιο πιθανό σενάριο απο αυτό που ζούμε).

Αν διαβάζει ο Κος Πανόπουλος και ο κύριος Σαριμπαλίδης, καλό θα είναι να κινηθούν άμεσα και να δώσουν κάνα Ευρώ σε κάνα hub στο εξωτερικό αντί να φτιάχνουν σειρήνες στης Ελλάδα γιατί ο κόσμος είναι μικρός, και τα μάτια πολλά για να ξεφύγει η απάτη που κάνουν. Όσον αφορά την RedBull και το BBC, κι εγώ έχω στείλει μήνυμα. Η RB συνήθως είναι άμεση και κατεβάζει απο το ιντερνετ άμεσα ότι είναι πληγή για την εταιρία (αν πουλάνε αυτοκόλλητα με το λογότυπό της πχ κλπ). Το έχω δει να συμβαίνει, δεν το λέω απο την γκλάβα μου. Το BBC πιστέυω στα @@ του και η κυβέρνηση επίσης. Αυτοί θα χαρούν να ανεβάσουν το ηθικό των Ελλήνων του 2ου αιώνα πχ , της σημαίας και του Ελληνικού διαφωτισμού και όταν έρθει η ώρα να πετάξουν Σαριμπαλίδη και Σανόπουλο σας σφουγγαρόπανα ίσως, αφου τους πάρουν πίσω κάποια χρήματα. Δουλειά να γίνεται.

Κατά τα άλλα, κάποιος είπε γιατί ασχολείστε.
1. Γι αυτό ακριβώς που είπε ο @nemom
2. Γιατί κάποιο πασχίζουμε εδώ και χρόνια πολλά να φτιάξουμε ένα όνομα στο εξωτερικό, έχoντας γίνει ο πΩπΩς μας τετράγωνος, 24/7/365/9 (<χρόνια) και δεν δεχόμαστε να μπαίνουν τέτοιοι τραμπούκοι στον χώρο του motorsport, κι εγώ που μπορεί να θέλω να πουλήσω μετά ένα σχέδιο όντως με τεχνολογία generative design να πρέπει να αποδείξω πλέον ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Όπως μίλησα με έναν φίλο, θα πρέπει κανονικά να πάμε σε καταγγελία στο επιμελητήριο που είναι η ΙΚΕ που έχει και αν πάρει κάποια επιδότηση ή κάτι άλλο, θα πρέπει να είναι υπεύθυνο και το επιμελητήριο γιατί αυτό πρέπει να βλέπει ποιές εταιρίες είναι υγιείς έναντι άλλων. ΙΚΕ χωρίς να έχει κύκλο εργασιών δεν μπορεί να πάρει κανονικά ούτε ένα ευρώ. Το μόνο που μπορεί είναι να της βάλει κάποιος κεφάλαιο. Αυτό μπορεί να είναι και το κράτος βέβαια (παράθυρο εδώ) και όχι ΕΣΠΑ που γενικά είναι συκγκεκριμένοι κανόνες αλλά συνήθως φωτογραφικοί οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα σε τι αποσκοπεί ο απατεώνας. Είναι τυχαίο ότι όταν ρωτάς την Google με πόσα χρήματα ξεκινάς να φτιάχνεις αυτοκίνητα σου λέει 1οο εκκατ? Μιλάει σε δολλάρια, αλλά κι ο Πανόπουλος μιλούσε σε Φαρενάϊτ, οπότε μου φαίνεται λογικό.
https://www.trustcapitalusa.com/blog/starting-a-car-manufacturing-company-with-middle-market-financing

To κωμωδιακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι και μία μεσαίου μεγέθους παραγωγική εταιρία στην Αμερική και ίσως και στην Ελλάδα έχει καλύτερα εργαλεία απο αυτά του παζαριού του Αγίου Παταπίου (βοήθειά μας) που παρουσιάζει ο κύριος Πανόπουλος. Εγώ, με μια ''γραμμή παραγωγής'' που έχουμε μικρή στην δουλειά (καταχρηστικά θα την πω έτσι) τα λάθη πάνε κι έρχονται και για να τα μαζέψεις πρέπει να βρεις, όντως, μόνο ρομπότ. Δεν μπορώ να διανοηθώ το μέγεθος της βλακείας που πετάει ο τύπος. Είναι βασικά αυτό που μας έλεγαν όταν είμασταν μικροί. ''Αν το ψέμα είναι πολύ μεγάλο, μπορεί και να το πιστέψουν''.
Θα μου πεις, σε μια χώρα που γεννήθηκαν τα μαθηματικά και η γεωμετρία, έχουμε καθημερινά κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς κράνος και ζώνη γιατί ''σιγά μην τύχει σε μένα ρε μεγάλε...'' Λες και στην στατιστική, ρωτούσε ποτέ η στατιστική ''λες να κάτσει σήμερα στραβή σ'αυτόν τον τυπάκο που πάει Σινεμά να γνωρίσει το καινούργιο του αμόρε? Όχι μωρέ, άστο γι αύριο''...  Δεν μπορούμε παιδιά, (δεν μιλάω για τα τρολ, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην απαντάμε - κι εγώ έγραφα, κι έσβησα) να περιμένουμε πολλά πράγματα γιατί η πίστη σε κάτι ανύπαρκτο είναι πολύ δυνατή. Πιο δυνατή απο την πραγματικότητα.

3. Γιατί με λυπεί σήμερα που το μάρκετινγκ καβαλάει την επιστήμη. Με εκνευρίζει, με βγάζει εκτός εαυτού. Γιατί είναι ικανή μία κότα (συγνώμη, και εννοώ ανεξαρτήτως φύλου) να βγει στην τηλεόραση και να κάνει ρόμπα κάποιον που έχει βρεί το φάρμακο για το ζάχαρο. Γιατί μπορεί να βγει ενας Σαριμπαλίδης και να κάνει άνω κάτω όλη την κοινότητα με το να λέει , και να ξέρει ότι λέει βλακείες και να κρύβεται πίσω απο το ''Η δημοσιογραφία γίνεται στο πεζοδρόμιο'' . Έλα ρε μεγάλε τύπε του πεζοδρομίου που ένα φόρουμ απο σχετικούς άσχετους βρήκαν το πόσα χρωστάει ο Πανόπουλος, που τα χρωστάει, τι δάνεια πήρε, πότε τα πήρε, πότε έγινε η εταιρία, πού έγινε , που εκτυπώνεται η μπιέλα και δεν μπόρεσες να τα βρείς εσυ. Εσύ ο μέγας Σαριμπαλίδης που όταν σε ρωτάνε η απάντηση είναι ''εγώ? Εγώ δεν ξέρω αν ο Πανόπουλος το βάζει μπροστά το βράδυ... ''  Η απάντηση του Ποντικα θα έπρεπε να ήταν ''Την επόμενη φορά, περιμένω να τον ρωτήσεις όμως''. Αλλά ξέχασα, όταν κάποιος αποκτάει έστω και ιντερνετική δύναμη, ξαφνικά τον φοβούνται. Να φοβάσαι την γλύτσα? Κι όμως... Αυτό είναι το λυπηρό και το έχω δει να συμβαίνει σε όλους τους τομείς. Instagram, Facebook, Twitter Κλπ. Κάποιος σιγά σιγά ανεβάζει το ''προφίλ'' του και τώρα ''ότι και να πει έχει δίκιο'' . Και κάθε απόδειξη εναντίων του είναι φιταχτή. Μη πιστευτή. Φώτοσοπ.

Είδα προχθές το V for Vendetta.
Ας το ξαναδούμε λίγο. Δεν είναι μακριά κάποια πράγματα.

Εγώ μόνο που έχω να πω είναι σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να διατυπώσεις ότι δεν είχα το κουράγιο (την όρεξη?) να γράψω.

• Like 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας βγαλει το αυτοκινητο κ με 1000 αλογα ,μια χαρα θα ειναι κ μακαρι να πετυχει 

μεγαλοστομες μλκες να μην λεει, μουφα πατριωτισμο να μην πουλαει ,λεφτα απο τον κοσμο κ το κρατος να μην δαγκωσει κ ας κανει οτι θελει

παντως σοβαρος ανθρωπος δεν προκειται να τον εμπιστευτει ετσι με τις ψευτιες κ τις κουτοπονηριες που κανει

edit μολις ακουσα ενα ηχητικο οπου λεει οτι η μαζα του αυτοκινητου μεταβαλεται (πανω στο μονοκοκ, πεταμε κ ψαρωτικη ορολογια για να φαινεται οτι ειμαστε γνωστες) συνεχως αναλογως το πως κινειται κ κατι οτι δεν εχει κουμπια κ ολα ειναι πανω στο παρμπριζ, hud display αλλα μαχητικο αεροσκαφος ξργω

οκ πλεον ειμαι σιγουρος οτι λεει φαντασμενες χοντρομλκες κ αν κ οταν βγαλει κατι θα ειναι πολυ κατωτερο απο οσα ψευδως υποσχεται

απο μενα ας βγαλει ενα γρηγορο εντυπωσιακο αμαξι κ ολα καλα ,ας κοψει λιγο το πολυ μπλα μπλα ,καλο θα του κανει γιατι οποτε μιλαει γελανε κ τα μπουλονια 

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το αυτοκίνητο που έδειξε την Πέμπτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είναι το ίδιο που θα δούμε στο δρόμο;
Ναι. Αυτό θα είναι και το πρώτο Chaos που κοστίζει 12.5 εκατομμύρια ευρώ.

Γιατί αρχικά παρουσιάστηκε σε φωτογραφίες και όχι το πραγματικό;
Αρχικά δεν ήταν να παρουσιαστεί ούτε σε εικόνες και ούτε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο η αποκάλυψη βιομηχανικών φωτογραφιών (από τις πατέντες που έχουν κατοχυρωθεί) από το ολλανδικό AutoWeek, οδήγησε σε αυτήν την απόφαση δημοσιοποιώντας τη σχεδίαση του αυτοκινήτου σε πραγματική μορφή στην ιστοσελίδα της SPA.

Γιατί δεν αποκάλυψε το αυτοκίνητο τραβώντας το σεντόνι;
Όταν ανακοίνωσε ότι θα δείξει το αυτοκίνητο είχε γράψει πως θα δημοσιευθούν εικόνες και λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της SP Automotive. Το έκανε (την 1η Νοεμβρίου) για να ξέρει ο κόσμος πως είναι σχεδιαστικά το Chaos και όχι να το γνωρίζει μέσα από βιομηχανικές εικόνες. Δεν είπε ποτέ πως θα τραβήξει το σεντόνι.

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υλοποίηση του αυτοκινήτου;
Αυτή τη στιγμή φτιάχνεται το σαλόνι και αμέσως μετά ακολουθεί η τοποθέτηση του κινητήρα.

Η εμπρός μάσκα είναι κλεμμένη;
Η σχεδίαση του αυτοκινήτου έχει κατοχυρωθεί ως πατέντα άρα είναι αδύνατο να έχει κλαπεί σχεδιαστικά.

Το εργοστάσιο υπάρχει;
Υπάρχει ως χώρος εκτός Αθηνών και φτιάχνεται.

Το Chaos θα πάρει έγκριση Τύπου για να κυκλοφορήσει;
Ο σκοπός είναι να πάρει έγκριση Τύπου από την Ελλάδα. Αν δεν γίνει πράξη στη χώρα μας, τότε η SPA θα την πάρει από το εξωτερικό.

Πότε θα είναι έτοιμο με τον κινητήρα σε λειτουργία;
Μέσα στο 2022, όπου θα γίνουν και οι δοκιμές στην πίστα.

Την αποκάλυψη θα την κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση;
Ναι. Ήδη έχουν γίνει επαφές.

Γιατί δεν έχει κάνει συνέντευξη Τύπου;
Θα γίνει όταν ολοκληρωθεί το αυτοκίνητο και θα μπορεί να είναι λειτουργικό, δηλαδή να υπάρχει εσωτερικό, κινητήρας κ.λπ.

Δεν είναι δύσκολο να πετύχει τα ρεκόρ που λέει;
Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά αυτή είναι η ουσία του Chaos και το όραμα του κατασκευαστή. Να μπορέσει να σπάσει τα ρεκόρ.

Θα περάσει από πραγματικά crash tests;
Όχι καθώς εταιρείες με περιορισμένη παραγωγή δεν χρειάζεται να κάνουν αληθινά crash test παρά μόνο ψηφιακά.

Γιατί δεν έχει παρουσιάσει ακόμα την ομάδα του;
Η παρουσίαση των ανθρώπων που τον περιβάλλουν θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί το εργοστάσιο.

Τα χρήματα της επένδυσης από πού προέρχονται;
Τα χρήματα της επένδυσης προέρχονται από fund του εξωτερικού.

Σε τι ποσοστό το Chaos θα κατασκευαστεί από 3D εκτυπωτή;
Μεταξύ 70-80%

Ο απλός κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να το δει από κοντά;
Ναι, όταν το αυτοκίνητο ολοκληρωθεί θα μπορεί να το δει από κοντά στο εργοστάσιο της SPA.

Τι ελαστικά θα φοράει;
Η SPA βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες ελαστικών προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία με αυτή που θα δημιουργήσει τα κατάλληλα για να επιτευχθούν τα ρεκόρ.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

ας βγαλει το αυτοκινητο κ με 1000 αλογα ,μια χαρα θα ειναι κ μακαρι να πετυχει 

μεγαλοστομες μλκες να μην λεει, μουφα πατριωτισμο να μην πουλαει ,λεφτα απο τον κοσμο κ το κρατος να μην δαγκωσει κ ας κανει οτι θελει

παντως σοβαρος ανθρωπος δεν προκειται να τον εμπιστευτει ετσι με τις ψευτιες κ τις κουτοπονηριες που κανει

edit μολις ακουσα ενα ηχητικο οπου λεει οτι η μαζα του αυτοκινητου μεταβαλεται (πανω στο μονοκοκ, πεταμε κ ψαρωτικη ορολογια για να φαινεται οτι ειμαστε γνωστες) συνεχως αναλογως το πως κινειται κ κατι οτι δεν εχει κουμπια κ ολα ειναι πανω στο παρμπριζ, hud display αλλα μαχητικο αεροσκαφος ξργω

οκ πλεον ειμαι σιγουρος οτι λεει φαντασμενες χοντρομλκες κ αν κ οταν βγαλει κατι θα ειναι πολυ κατωτερο απο οσα ψευδως υποσχεται

απο μενα ας βγαλει ενα γρηγορο εντυπωσιακο αμαξι κ ολα καλα ,ας κοψει λιγο το πολυ μπλα μπλα ,καλο θα του κανει γιατι οποτε μιλαει γελανε κ τα μπουλονια 

η απάντηση για την μεταβαλλόμενη μάζα είναι απλή.

Όσο κινείται το αμάξι και λειτουργεί ο κινητήρας καταναλώνει καύσιμο, άρα μειώνεται η ποσότητα του καυσίμου, άρα μειώνεται η συνολική μάζα του οχήματος. Απλά πράματα.

🤡

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Το αυτοκίνητο που έδειξε την Πέμπτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είναι το ίδιο που θα δούμε στο δρόμο;

Αρχικά δεν ήταν να παρουσιαστεί ούτε σε εικόνες και ούτε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο η αποκάλυψη βιομηχανικών φωτογραφιών (από τις πατέντες που έχουν κατοχυρωθεί) από το ολλανδικό AutoWeek, οδήγησε σε αυτήν την απόφαση δημοσιοποιώντας τη σχεδίαση του αυτοκινήτου σε πραγματική μορφή στην ιστοσελίδα της SPA.

Όταν ανακοίνωσε ότι θα δείξει το αυτοκίνητο είχε γράψει πως θα δημοσιευθούν εικόνες και λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της SP Automotive. Το έκανε (την 1η Νοεμβρίου) για να ξέρει ο κόσμος πως είναι σχεδιαστικά το Chaos και όχι να το γνωρίζει μέσα από βιομηχανικές εικόνες. Δεν είπε ποτέ πως θα τραβήξει το σεντόνι.

Αυτή τη στιγμή φτιάχνεται το σαλόνι και αμέσως μετά ακολουθεί η τοποθέτηση του κινητήρα.

Η σχεδίαση του αυτοκινήτου έχει κατοχυρωθεί ως πατέντα άρα είναι αδύνατο να έχει κλαπεί σχεδιαστικά.

Το εργοστάσιο υπάρχει;

Ο σκοπός είναι να πάρει έγκριση Τύπου από την Ελλάδα. Αν δεν γίνει πράξη στη χώρα μας, τότε η SPA θα την πάρει από το εξωτερικό.

Θα γίνει όταν ολοκληρωθεί το αυτοκίνητο και θα μπορεί να είναι λειτουργικό, δηλαδή να υπάρχει εσωτερικό, κινητήρας κ.λπ.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά αυτή είναι η ουσία του Chaos και το όραμα του κατασκευαστή. Να μπορέσει να σπάσει τα ρεκόρ.

Όχι καθώς εταιρείες με περιορισμένη παραγωγή δεν χρειάζεται να κάνουν αληθινά crash test παρά μόνο ψηφιακά.

Η παρουσίαση των ανθρώπων που τον περιβάλλουν θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί το εργοστάσιο.

Μεταξύ 70-80%

Ναι, όταν το αυτοκίνητο ολοκληρωθεί θα μπορεί να το δει από κοντά στο εργοστάσιο της SPA.

Τι ελαστικά θα φοράει;
Η SPA βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες ελαστικών προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία με αυτή που θα δημιουργήσει τα κατάλληλα για να επιτευχθούν τα ρεκόρ.

😂😂😂😂😂😂😂😂

Γραφικός

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Το εργοστάσιο υπάρχει;

Μεταξύ 70-80%

Τι ελαστικά θα φοράει;

Αυτές είναι "νέες" πληροφορίες-πίπες;

Πάντως το μόνο που προσωπικά με πονάει είναι ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φάει.
Άλλη μια φορά ένας φιδέμπορας θα εκμεταλλευτεί τα λεφτά του φορολογούμενου.
Με τους δημοσιοκάφρους ειδικού τύπου να κάνουν τουμπεκί και σαλτιμπάγκους σαν τον Σαρη να βγάζουν φήμη και όφελος πουλώντας παπά σιγοντάροντας τον απατεώνα.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nemom είπε

Η πηγή είναι https://www.newsauto.gr/news/chaos-telika-iparchi-ke-ti-ischii-me-osa-akougonte/

Φυσικά ενοχλητικά ερωτήματα δεν περιλαμβάνονται στα FAQ.

Ναι, όπως γιατί είπε σε ένα βίντεο -300 βαθμούς και δεν διευκρίνισε ότι είναι °F και όχι °C. Με τέτοια χαζά επιχειρήματα ίσως να μην έχει και χρόνο να διαβάσει και να απαντήσει. 
Πάντως η δεύτερη απάντηση έχει νόημα. Δεν θα γινόταν αυτός ο "ντόρος" και θα βλέπαμε κατευθείαν το αμάξι. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Ναι, όπως γιατί είπε σε ένα βίντεο -300 βαθμούς και δεν διευκρίνισε ότι είναι °F και όχι °C. Με τέτοια χαζά επιχειρήματα ίσως να μην έχει και χρόνο να διαβάσει και να απαντήσει. 
Πάντως η δεύτερη απάντηση έχει νόημα. Δεν θα γινόταν αυτός ο "ντόρος" και θα βλέπαμε κατευθείαν το αμάξι. 

Το ποιο ;;
Μα αν υπαρχει το αμαξι οπως λενε, γιατι δε το δειχνουν ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stoliver είπε

Το εργοστάσιο υπάρχει;

Άρα δεν ξέρουμε τον εξοπλισμό του εργοστασίου ούτε την περιοχή. Ψάχνουν στα μεσιτικά για αγροτεμάχιο στην βιομηχανική ζώνη.😆😆

Με την νέα κυβέρνηση μάλλον, που δεν ξέρουμε ποια θα είναι στις επόμενες 2 εκλογικές αναμετρήσεις

Άρα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο χώρος, να πάρει άδεια για εργοστάσιο με άδειες περιβαντολογικές, να φτιαχτεί το εργοστάσιο και μετά να φτιαχτεί το αυτοκίνητο και τέλος να μπει ο κόσμος στο εργοστάσιο, ανάμεσα στις εργαλειομηχανές, να δει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Εκεί να δείτε γέλια.

Μέχρι τότε θα έχουν ξεχαστεί όλα.

Επεξ/σία από pavlitakis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Το ποιο ;;
Μα αν υπαρχει το αμαξι οπως λενε, γιατι δε το δειχνουν ;

CHAOS: Ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού υπερ-αυτοκινήτου αποκλειστικά στην ΕΡΤ - YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Jmr8VoZp104

7 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

Άρα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο χώρος, να πάρει άδεια για εργοστάσιο με άδειες περιβαντολογικές, να φτιαχτεί το εργοστάσιο και μετά να φτιαχτεί το αυτοκίνητο και τέλος να μπει ο κόσμος στο εργοστάσιο, ανάμεσα στις εργαλειομηχανές, να δει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Εκεί να δείτε γέλια.

Το πρώτο αυτοκίνητο δεν θα φτιαχτεί εκεί. 

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, Stoliver said:

CHAOS: Ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού υπερ-αυτοκινήτου αποκλειστικά στην ΕΡΤ - YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Jmr8VoZp104

Το πρώτο αυτοκίνητο δεν θα φτιαχτεί εκεί. 

Να βγάλουμε το «εκει» από το τέλος της πρότασης; 😛 

• Like 5
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμια πατέντα μόνο μια γνωστοποίηση της σχεδίασης με 3d μοντέλο που είναι ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από τις 17/9

https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/designs/008676563-0001

Οπότε τα πέρι τάχα διαρροών των φωτογραφιών, πατεντών και κατασκοπείας είναι τεράστιο ψέμα και γελάει ο κόσμος:

• Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GrMikeD είπε

Δεν υπάρχει καμια πατέντα μόνο μια γνωστοποίηση της σχεδίασης με 3d μοντέλο που είναι ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από τις 17/9

https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/designs/008676563-0001

Οπότε τα πέρι τάχα διαρροών των φωτογραφιών, πατεντών και κατασκοπείας είναι τεράστιο ψέμα και γελάει ο κόσμος:

Το ενδιαφέρον σε αυτό που έγραψε ο φιλος είναι η ημερομηνία καταχώρισης! Η οποία είναι 9/9/21 που σημαίνει 2 μήνες πριν. Όποτε έχουμε κατασκευασμένο όχημα εδώ κ 2 χρόνια ετοιμο για έκθεση Γενευης. Σύσταση εταιρίας πριν 1 χρόνο ενώ ήδη υποτίθεται ότι έχει αγοράσει μηχανολογικό εξοπλισμό κτλπ έχει κάνει προσλήψεις στους Έλληνες που λέει και εκεί κατασκευάσει αυτοκίνητο πολύ πριν. Και πριν 2 μήνες αποφάσισε να καταθέσει και τις πατέντες.

Ακρως λογική σειρά 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...