Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, XristosQts said:

Γιατί να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια… Σαν καλούπι υπάρχει ´Ελεος με τους ψεκασμένους εδώ μέσα… Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει ένα λειτουργικό χαιπερ καρ κάτω από το σεντόνι, πράγμα τρομερά δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα. 

103355C8-A3B0-41E9-BECC-F926704867D7.jpeg

663489BD-0BBA-4AD7-9D7C-415C7627AAFD.jpeg

Οπότε υποθέτω πως σας φαίνονται φυσιολογικές όλες αυτές οι φωτό ε? 🤣

• Thanks 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mordred είπε

Μία είναι η σίγουρη αλήθεια. Ότι η κορούλα του είναι για εξώφυλλο περιοδικού

αν ειναι δικιά του και αυτή...

16 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Νομίζεις αμάξια τύπου Apollo/pagani φτιάχνονται σε γραμμή παραγωγής;; 

οχι ρε.. φτιαχνονται στο Μενίδι σε 100τμ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Ναι. Ο όρος "γραμμή παραγωγής" δε σημαίνει ότι θα έχεις 500 συστήματα που θα σου παράγουν 20 αυτοκίνητα τη μέρα. Εσυ ακους "handmade" για τις Pagani κλπ και νομιζεις οτι δεν ειναι γραμμη παραγωγης. Ακόμα και το να έχεις 1000 άτομα να παράγουν σταθερά 5 αυτοκίνητα, με καθορισμένους ρόλους και άλλα 5 μηχανήματα να παράγουν σταθερά συγκεκριμένα εξαρτήματα (οργανωμενα και συντονισμενα σε σειρα), ονομάζεται γραμμή παραγωγής. Ξέρεις τι έχει δείξει μέχρι στιγμής το Chaos; Ένα, κυριολεκτικά άδειο εργοστάσιο. Ένα "φούρνο" κι ενα ψυγειο με κατι "τρελους" ισχυρισμους του στυλ "υπαρχει αλλο ενα τετοιο στην Ευρωπη" κλπ.

Υ.Γ. Ο τύπος στο βίντεο πέρυσι το Φεβρουάριο είπε ότι στο ψυγείο ψύχει τα μεταλλικά αντικείμενα "στους -300 βαθμούς" για να κάνει "αναδιάταξη της μοριακής τους δομής'. Έχετε πάρει χαμπάρι τι ανυπόστατα έχει πει ή ακόμα; -273 περίπου το απόλυτο μηδέν, αλλά σπάει τους νόμους της φυσικής ο Πανόπουλος και τα ψύχει στους -300.

Στο 10:53 του βίντεο

Υ.Γ. Είπα ποtPkGxHNod2M ο σχόλιο μου, στη "γραμμή παραγωγής" έμεινες μόνο.

Βγηκε κάποιος από αυτούς νομίζω μετά και είπε ότι είναι - 300 βαθμοί φαρενάιτ, γιατί , τι πιο λογικό να μιλάς με φαρενάιτ στην Ελλάδα... 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μου κάνει εντύπωση που αναρωτιέσαι γιατί είμαστε δύσπιστοι σε μια χώρα που μάθαμε στα έργα από μακέτες…

εδώ ο άλλος έκανε εγκαίνια στο μετρό Θεσσαλονίκης θα μου πεις και αρκετοί τον πίστεψαν για ένα αμάξι θα κολλήσουμε?

Δεν θα βγάλεις άκρη αρδερφέ..    Ένα είναι το θέμα , Για να πάρει έγκριση τύπου / παραγωγής και safety stadar και οικολογικές π...ριες...  ένας αριθμός τεστ οχημάτων πρέπει να περάσει κάποια καταστροφικά τεστ.  5-10-100 οχήματα καταστρέφονται για να ολοκληρωθούν τεκμηριωμένες μετρήσεις.  απλό και οριστικό ... τώρα αν ο άλλος επιμένει ότι το χει δει   είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις κουμουνιστή ότι τα ρεζορτ στην Γυαρο και στην Μακρόνησο δεν ήταν για το κακό τους.

Επεξ/σία από rudd--o
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Βγηκε κάποιος από αυτούς νομίζω μετά και είπε ότι είναι - 300 βαθμοί φαρενάιτ, γιατί , τι πιο λογικό να μιλάς με φαρενάιτ στην Ελλάδα... 😁

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τι άλλο θα ακούσουμε! Μιλάμε αν κάτσεις και δεις αναλυτικά τι έχει πει και τα συγκρίνεις με τι ισχύει...

Autoclave: "Δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα, στην Ευρώπη υπάρχει μόνο ένα, στη McLaren." Ναι, γιατί όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες δε φτιάχνουν τα hypercars σε autoclave. Δεν υπάρχουν autoclave για F1 στο εργοστάσιο κάθε ομάδας. Δεν υπάρχουν autoclave για βιομηχανική χρήση.

Meanwhile. Κυριολεκτικά στην πρώτη αναζήτηση για autoclave στην Ευρώπη:

https://www.italmatic.eu/autoclavi/compositi/?lang=en

100% made in Italy...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας αναφέρει και στο άρθρο!!!

“Όμως, σύμφωνα με αναφορές χρηστών στο Twitter αλλά και μελών του Insomnia…”

Τι μεγαλεία ζούμε ως κοινότητα!!!

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Να ρωτήσω κάτι;
spacer.png

Το τιμόνι αυτό, πώς στρίβει; Δεν βρίσκει η πάνω μπάρα;

οχι.. γίνεται αυτόματα είτε Direct είτε Offset απο το Autodesk Inventor και στρίβει κανονικά.

Επίσης στην ακριβή έκδοση θα χρησιμοποιείται Unreal Engine και θα είναι πιο ρεαλιστική η μετατόπιση της μπάρας.

•  
Επεξ/σία από kwnssk
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MikeKata είπε

δε γίνονται με 9 άτομα ομάδα σε 2 χρόνια, χωρίς ήδη επενδύσεις εκατονταδων εκατομμυρίων, ακριβώς όπως μεγάλοι και καθιερωμένοι κολοσσοί του εξωτερικου.

Εντελώς άκυρη λοιπόν η σύγκριση σου. Μην τα τσουβαλιαζεις όλα για να μη σε τσουβαλιαζουν.

Και εσύ πως το ξέρεις ότι δεν γίνεται; Σε αυτές τις εταιρίες δουλεύεις και ξέρεις; 
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που φαντάζομαι δεν γνωρίζεις, όπως και εγώ. Για αυτό όμως δεν είμαι ξερόλας και απλά περιμένω και δεν βγάζω βιαστικά συμπεράσματα. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Υ.Γ. Ο τύπος στο βίντεο πέρυσι το Φεβρουάριο είπε ότι στο ψυγείο ψύχει τα μεταλλικά αντικείμενα "στους -300 βαθμούς" για να κάνει "αναδιάταξη της μοριακής τους δομής'. Έχετε πάρει χαμπάρι τι ανυπόστατα έχει πει ή ακόμα; -273 περίπου το απόλυτο μηδέν, αλλά σπάει τους νόμους της φυσικής ο Πανόπουλος και τα ψύχει στους -300.

Εγώ τις κοαολες μου στου -300 τις έχω. Αν εννοεί φαρενάιτ είναι καπου -184 κελσιου... Δε ξέρω αν κάποια ψυγεία τις Algida φτάνουν τόσο χαμηλά

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Να ρωτήσω κάτι;
spacer.png

Το τιμόνι αυτό, πώς στρίβει; Δεν βρίσκει η πάνω μπάρα;

γατάκι...αφού το αμάξι πάρει μπροστά, και συνδεθεί με VR o οδηγός στο UI, έρχεται προς τον οδηγό με ηλεκτροϋδραυλικό μοτέρ έχοντας υπολογίσει εργομετρικά τις απόλυτα άψογες αποστάσεις και γωνία προς τους ώμους για την υπέρτατη χαηπερ εμπειρία οδήγησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Και εσύ πως το ξέρεις ότι δεν γίνεται; Σε αυτές τις εταιρίες δουλεύεις και ξέρεις; 
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που φαντάζομαι δεν γνωρίζεις, όπως και εγώ.

Γιατί δε γίνεται από εταιρείες που έχουν τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία, τον αριθμό ατόμων, τις εγκαταστάσεις ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ TRACK RECORD. Πόσο μάλλον από μια εταιρεία που ήρθε από το 0, ενός προγραμματιστή (παρακαλώ), που δεν έχει εξοπλισμό και συστάθηκε μόλις πέρυσι. Όλα τα υπόλοιπα που έγραψα και δημιουργούν μία ακολουθία "ατυχών" συμπτώσεων, προφανώς και δεν τα αγγίζουμε, ε; Να κάνεις αναλογία μεταξύ "απίστων" προς το Chaos με αντιεμβολιαστές, ήξερες όμως.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 7
Δημοσ.

το κακο με πολλα ψυχακια ειναι οτι πιστευουν πραγματικα στο "μεγαλειο" τους και κατ επεκταση στα ψεμματα που λενε οποτε οι παπατζες τους γινονται πιστευτες ευκολα αν σ αρεσει το παραμυθι που πουλανε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...