Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαποιοι ακόμα τον ψάχνουν  https://www.evolutionm.net/forums/project-cars-build-threads/581890-extreme-tuners-u-s-evo-build-59.html 

26 λεπτά πριν, lazlos είπε

Εαν τελικα το σχεδιο γινει πραγματικο.... τι θα εχετε να πειτε τοτε γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα πιαστηκαν απο τα λογια απλα του αρθρογραφου και οχι γιατι εχουν ιδεα τι ειναι σχεδιασμος και υλοποιηση.

Εαν τελικα το σχεδιο γινει πραγματικο ΤΙ θα κανει ο αρθρογραφος? Εχει δικαιωμα ο misterhyper να του κανει μήνυση για συκοφαντικη δυσφημηση .

Ο ιδιος δημοσιογραφος εβγαλε στο youtube και ενα ελληνικο στρατιωτικο οχημα "made in greece" και σε αναλογο Site σαν του insomnia επεσαν τα κορακια (ισως και απο εδω μεσα) να τον φανε, του τυπου "ποιο ελληνικο ΡΕ αφου ολα τα μηχανικα εξωτερικου ειναι " "ο-100 Σε 20 δευτερα χαχαχα" (ο τυπος ειχε μυαλο περδικας που σε στρατιωτκο οχημα εβλεπε το 0-100)" "ποσο καταναλωση?"     λαμπρα μυαλα στο πληκτρολογιο!

Αν γίνει,γιατί μέχρι τώρα μονο "αν" και  renders εχει δείξει.

• Like 4
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, lazlos said:

Εαν τελικα το σχεδιο γινει πραγματικο.... τι θα εχετε να πειτε τοτε γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα πιαστηκαν απο τα λογια απλα του αρθρογραφου και οχι γιατι εχουν ιδεα τι ειναι σχεδιασμος και υλοποιηση.

Εαν τελικα το σχεδιο γινει πραγματικο ΤΙ θα κανει ο αρθρογραφος? Εχει δικαιωμα ο misterhyper να του κανει μήνυση για συκοφαντικη δυσφημηση .

Ο ιδιος δημοσιογραφος εβγαλε στο youtube και ενα ελληνικο στρατιωτικο οχημα "made in greece" και σε αναλογο Site σαν του insomnia επεσαν τα κορακια (ισως και απο εδω μεσα) να τον φανε, του τυπου "ποιο ελληνικο ΡΕ αφου ολα τα μηχανικα εξωτερικου ειναι " "ο-100 Σε 20 δευτερα χαχαχα" (ο τυπος ειχε μυαλο περδικας που σε στρατιωτκο οχημα εβλεπε το 0-100)" "ποσο καταναλωση?"     λαμπρα μυαλα στο πληκτρολογιο!

Ξεκίνα διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο στο insomnia. Μετά διάβασε εξίσου προσεκτικά το δελτίο τύπου του συγκεκριμένου επιχειρηματία (ή τέλος πάντων ο,τι δηλώνει) που έχει αναδημοσιευτεί παντού σε όλα τα sites (που σημαίνει πως έπεσε τρελή προώθηση) χωρίς τον παραμικρό σχολιασμό από την πλευρά του αρθρογράφου και μάλιστα απο σελίδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο κλπ!

Αν μετά από όλα αυτά εσένα σε καλύπτει αυτό το κείμενο, η δική μας γνώμη περισσεύει! :)

Παρόλα αυτά, προσωπικά έχω κάθε δικαίωμα να γελάω με όλη μου τη δύναμη... 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ξεκίνα διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο στο insomnia. Μετά διάβασε εξίσου προσεκτικά το δελτίο τύπου του συγκεκριμένου επιχειρηματία (ή τέλος πάντων ο,τι δηλώνει) που έχει αναδημοσιευτεί παντού σε όλα τα sites (που σημαίνει πως έπεσε τρελή προώθηση) χωρίς τον παραμικρό σχολιασμό από την πλευρά του αρθρογράφου και μάλιστα απο σελίδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο κλπ!

Αν μετά από όλα αυτά εσένα σε καλύπτει αυτό το κείμενο, η δική μας γνώμη περισσεύει! :)

Παρόλα αυτά, προσωπικά έχω κάθε δικαίωμα να γελάω με όλη μου τη δύναμη... 

Τώρα είσαι τελείως λάθος. Σε όλα τα site??? Στο δικό του που πλέον είναι ξανά στον αέρα δεν αναφέρει τίποτα... χαχαχαχα 
α ρε γέλια

Επεξ/σία από kwnssk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, lazlos είπε

Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας/κατασκευαστής μπορεί να παραδώσει το αυτοκίνητο που έταξε?

ΥΓ: καμία σχέση δεν έχει αν ο εν λόγο επιχειρηματίας είναι Έλληνας ή όχι, όμως με το να παραβλέπεις το αυτονόητο μήπως εσύ πρώτα έβαλες το Έλληνας και μετά την λογική? Τα ίδια θα έλεγες αν ήταν Βούλγαρος, Τούρκος ή Κενυάτης?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, dionysg είπε

Ρε παίδες τα χαρτοκουτα πως τα έκαναν σε τέτοιο σχήμα. Έχουμε πρότζεκτ και εμεις για το νηπιαγωγείο

1426385671_chaossupercar.jpg.b0f4785973e9bd4996ca5d520292dea1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=u18JcfqeErs

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας/κατασκευαστής μπορεί να παραδώσει το αυτοκίνητο που έταξε?

ΥΓ: καμία σχέση δεν έχει αν ο εν λόγο επιχειρηματίας είναι Έλληνας ή όχι, όμως με το να παραβλέπεις το αυτονόητο μήπως εσύ πρώτα έβαλες το Έλληνας και μετά την λογική? Τα ίδια θα έλεγες αν ήταν Βούλγαρος, Τούρκος ή Κενυάτης?

Πραγματικά, δεν ξέρω τι έπαθαν με αυτό το αυτοκίνητο. 
Έχει φτιάξει/βελτιώσει και άλλο αμάξι. 

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Ναι.. πολύ το έφτιαξαν και αυτό... μόνο που το video είναι 15 μηνών άρα το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο πριν έτοιμο στους 3000hp. και ρεκόρ δεν έκανε. Γιατί είναι γνωστό σε όλους πως όταν εχεις δυνατότητα να σπάσεις κάποιο ρεκόρ δεν το βιάζεσαι κιόλας.. 

11 λεπτά πριν, Stoliver είπε

μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση πως ο τύπος έχει το μοναδικό συνεργείο αυτοκινήτων χωρίς να φαίνεται πουθενά έστω ένα εργαλείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kwnssk είπε

Ναι.. πολύ το έφτιαξαν και αυτό... μόνο που το video είναι 15 μηνών άρα το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο πριν έτοιμο στους 3000hp. και ρεκόρ δεν έκανε. Γιατί είναι γνωστό σε όλους πως όταν εχεις δυνατότητα να σπάσεις κάποιο ρεκόρ δεν το βιάζεσαι κιόλας.. 

Όπως και να 'χει, έχει κάτι να δείξει. 
Και οι άλλες παρουσιάσεις τέτοιου στυλ είναι: https://automotive.spyrospanopoulos.com/zion2/

Επεξ/σία από Stoliver
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AtiX είπε

καλα ο συγκεκριμένος θα έλεγε πως ο Τουρκος και ο Κενυάτης θα το ειχαν αντιγράψει απο Ελληνα.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rudd--o είπε

Σαν τον κορονοϊό είναι και το chaos...

Μάλλον εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχει είστε οι κλασσικοί συνωμοσιολόγοι. Βέβαια εσείς δεν έχετε φτιάξει κάτι... αλλά δημοκρατία έχουμε, ο κάθε άσχετος μπορεί να έχει και άποψη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stoliver είπε

Μάλλον εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχει είστε οι κλασσικοί συνωμοσιολόγοι. Βέβαια εσείς δεν έχετε φτιάξει κάτι... αλλά δημοκρατία έχουμε, ο κάθε άσχετος μπορεί να έχει και άποψη.

όπως τα λες "σχετικέ μου διαδικτυακέ φίλε .. "  Έφτιαξε CGI virtual car 12M !!  σαν τις φωτοτυπίες του Αρτέμη με την ΤΡΑΠΕΖΑ της ανατολής ένα πραγμα..  οσο για τον ιο αν είχες μαγαζί να το δεις και από την άλλη μεριά η αν είχες νταλαβέρια πήγαινε έλα με εξωτερικό θα είχες μια τεκμηριωμένη άποψη πέραν της αεροδιαστημολογιας...

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rudd--o είπε

όπως τα λες "σχετικέ μου διαδικτυακέ φίλε .. "  Έφτιαξε CGI virtual car 12M !!  σαν τις φωτοτυπίες του Αρτέμη με την ΤΡΑΠΕΖΑ της ανατολής ένα πραγμα..  οσο για τον ιο αν είχες μαγαζί να το δεις και από την άλλη μεριά η αν είχες νταλαβέρια πήγαινε έλα με εξωτερικό θα είχες μια τεκμηριωμένη άποψη πέραν της αεροδιαστημολογιας...

Έτσι είναι και οι άλλες παρουσιάσεις: https://automotive.spyrospanopoulos.com/zion2/

Zion-slider4.jpg
Ο συγκεκριμένος έχει δείξει τι έχει κάνει σε ένα EVO... δεν είναι ότι βρέθηκε από του πουθενά και είπε ότι θα φτιάξει αυτοκίνητο έτσι ξαφνικά χωρίς καμία γνώση.

Στο εξωτερικό είμαι έξυπνε μου. 

Επεξ/σία από Stoliver
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Το έχω δει το βίντεο αλλά μεγαλύτερη εντύπωση, από το φτιαγμένο με 3000 άλογα, μου έκανε η απίστευτη ευφράδεια λόγου του Πανόπουλου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...