Προς το περιεχόμενο

CHAOS αοριστολογιών με το «ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, billdanos said:

Πάντως να ξέρετε πως με αυτό το τοπικ δίνουμε τεράστιο traffic στις σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, οπότε εγώ πρότεινα ή να το κλειδώσουμε ή να του ζητήσουμε συνδρομή για να παραμείνει ανοιχτό! :) 

Το σημαντικό είναι το traffic να οδηγεί περισσότερους εδώ παρά αλλού. Αν έχετε στατιστικά από το τι ισχύει πράξτε και ανάλογα. 

Girl Fire GIF by MOODMAN

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Το σημαντικό είναι το traffic να οδηγεί περισσότερους εδώ παρά αλλού. Αν έχετε στατιστικά από το τι ισχύει πράξτε και ανάλογα. 

Girl Fire GIF by MOODMAN

Εδώ οδηγεί αλλά ταυτόχρονα είναι και καλή προώθηση για τον ίδιο! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν κάποιος στην αναζήτηση του google γράψει "panopoulos chaos" και τα πρώτα 5 αποτελέσματα είναι εδώ, it's a win in my book. 

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 2

1 minute ago, billdanos said:

Decisions decisions.......

Κάνα μπλόκο στα redirections του θρεντ σε άλλα λινκ κάντε.....win win

18 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάντως να ξέρετε πως με αυτό το τοπικ δίνουμε τεράστιο traffic στις σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, οπότε εγώ πρότεινα να το κλειδώσουμε ή να του ζητήσουμε συνδρομή για να παραμείνει ανοιχτό! :) 

Ισολογισμός Πανοπουλος 2023: ζημιά λόγω συνδρομής στο insomnia 

• Like 1

Παμε εναν εναν γιατι εχετε κανει επιστημη την παραποιηση της αληθειας

1) chrisxcar πρωτα απ´ολα παιρνεις δεδομενο οτι ΔΕΝ εχει εγκαταστασεις.  Απο οσο καταλαβαινω προφανως εσυ δεν εχεις ιδεα απο τον πραγματικο κοσμο. Μια εταιρεια μπορει να κανει χιλια δυο κολπα για φορολογικους λογους. Το οτι εσυ δε ξερεις ποιο ειναι το ονομα της εταιρειας η οι εγκαταστασεις σε κανει να υποθετεις κατι λαθος. Και μετα πατας πανω στο λαθος και χτιζεις. Οσο για τα εκατομμυρια. Τον hennesay τον ξερεις; 1800 ιπποι και ουτε κολοσσος ειναι ουτε πολυεθνικη εκατομμυριων. Ξεκολλα απ αυτα, μιλαμε για οχημα περιορισμενης παραγωγης οχι μαζικης

2) billdanos εχεις ακουσει ποτε την εκφραση ´τροπος του λεγειν´ ; Οχι ε;

3) teodoreh , λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Στεκεσαι σε λεπτομερειες που ολες μπορουν να απαντηθουν. Και μετα το ριχνεις σε ορθογραφικα λαθη κ τετοια. Προφανως ο τυπος ειναι μπροστινος, και απο πισω να βρισκονται πολλοι για καθε τομεα, δε νομιζω πως ενας ανθρωπος το τρεχει ολο αυτο. Και μπαινει μπροστα ο Πανοπουλος που προφανως δε το χει με το επικοινωνιακο και πιανεσαι εσυ και οι αλλοι και βρισκετε τα μαργαριταρια. Απο οσο καταλαβα νιωθεις υπερηφανος που ξεσκεπαζεις μια απατη και καλα αλλα αυτο πρεπει να αποδειχθει και στα λογια και οχι να πιανεσαι απο την επικοινωνιακη αδυναμια του Πανοπουλου. Εγω βλεπω πλεον εξαρτηματα και οτι τελικα θα βγει το αυτοκινητο. Εσυ μεινε με το αφηγημα με τις 30 αιτιες. Οταν βγει το αμαξι θα το κρινουμε τοτε δια ζωσης. 

Μόλις τώρα, DimitrisBugatti είπε

1) chrisxcar πρωτα απ´ολα παιρνεις δεδομενο οτι ΔΕΝ εχει εγκαταστασεις.  Απο οσο καταλαβαινω προφανως εσυ δεν εχεις ιδεα απο τον πραγματικο κοσμο. Μια εταιρεια μπορει να κανει χιλια δυο κολπα για φορολογικους λογους. Το οτι εσυ δε ξερεις ποιο ειναι το ονομα της εταιρειας η οι εγκαταστασεις σε κανει να υποθετεις κατι λαθος. Και μετα πατας πανω στο λαθος και χτιζεις. Οσο για τα εκατομμυρια. Τον hennesay τον ξερεις; 1800 ιπποι και ουτε κολοσσος ειναι ουτε πολυεθνικη εκατομμυριων. Ξεκολλα απ αυτα, μιλαμε για οχημα περιορισμενης παραγωγης οχι μαζικης

3) teodoreh , λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Στεκεσαι σε λεπτομερειες που ολες μπορουν να απαντηθουν. Και μετα το ριχνεις σε ορθογραφικα λαθη κ τετοια. Προφανως ο τυπος ειναι μπροστινος, και απο πισω να βρισκονται πολλοι για καθε τομεα, δε νομιζω πως ενας ανθρωπος το τρεχει ολο αυτο. Και μπαινει μπροστα ο Πανοπουλος που προφανως δε το χει με το επικοινωνιακο και πιανεσαι εσυ και οι αλλοι και βρισκετε τα μαργαριταρια. Απο οσο καταλαβα νιωθεις υπερηφανος που ξεσκεπαζεις μια απατη και καλα αλλα αυτο πρεπει να αποδειχθει και στα λογια και οχι να πιανεσαι απο την επικοινωνιακη αδυναμια του Πανοπουλου. Εγω βλεπω πλεον εξαρτηματα και οτι τελικα θα βγει το αυτοκινητο. Εσυ μεινε με το αφηγημα με τις 30 αιτιες. Οταν βγει το αμαξι θα το κρινουμε τοτε δια ζωσης. 

Εχεις πλάκα πάντως ,αυτό στο δίνω.Πόσα προφιλ έχεις κανει για τα διαφορα θέματα του Πανοπουλου;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Πολυ γρήγορα έφαγες....λιτό το γεύμα μάλλον..

Επεξ/σία από saintinos

2 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Σπύρο-Δημήτρη μου, ένα πράγμα κατάλαβα: διαμαρτύρεται ο Εσκομπάρ για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

5 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Και μετα το ριχνεις σε ορθογραφικα λαθη κ τετοια

Μα, ο άνθρωπος δεν ξέρει βασικούς ορθογραφικούς και συντακτικούς κανόνες, κι εσύ περιμένεις να κατασκευάσει το Chaos; Στο δημοτικό πρέπει να πάει πρώτα.

6 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Εγω βλεπω πλεον εξαρτηματα και οτι τελικα θα βγει το αυτοκινητο.

Σπύρο-Δημήτρη μου, ιδού το αυτοκίνητό σου:

https://www.deagostini.com/gr/montelismos/knight-rider

1 λεπτό πριν, DimitrisBugatti είπε

Αν οι λεπτομέρειες μπορούν να απαντηθούν, εμπρός απάντησε τις. Περιμένω!

Αν νιώθω περήφανος; Περισσότερο νιώθω οργή. Και πίστεψε με, Πανόπουλοι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί. Εσύ γιατί όμως ασχολείσαι μαζί μου και όχι με αυτά που γράφω αλήθεια; Προσβάλλω εσένα; (;)

Εσύ είδες εξαρτήματα, άρα υπάρχει και αμάξι. Οτ(αν) βγει το αμάξι και κάνει αυτά που λέει ο Πανόπουλος (όλα όμως), εδώ μπροστά σε όλο το forum, εγώ σου χαρίζω την RTX3060 μου. Δεν είναι δα 4090 (χοχο), αλλά τέσπα, ορίστε, το έγραψα. Και ο δικός μου λόγος, μετράει μάλλον παραπάνω από του Σανόπουλου! :D

• Thanks 1

9 minutes ago, DimitrisBugatti said:

Τον hennesay τον ξερεις; 1800 ιπποι και ουτε κολοσσος ειναι ουτε πολυεθνικη εκατομμυριων.

Today, the company operates Hennessey® Performance Engineering (HPE), Hennessey® Special Vehicles (HSV), and the world-famous Tuner School® where future vehicle engineers and tuners learn the trade. 

Hennessey® has modified more than 10,000 cars and trucks since opening in 1991.

Hennessey® Performance is a team of 70+ dedicated co-workers. 

Our Texas facility boasts a massive workshop with more than 30 service bays, 24 hydraulic lifts, two in-ground dynamometers, laser alignment racks, and the latest tools and technology. We have a dedicated R&D facility and a state-of-the-art design studio on our campus, which allows our team of expert engineers and technicians to do both design and testing on-site. 

Hennessey-Headquarters-Clean.webp

Τι ακριβώς συγκρίνουμε? 

• Like 5

2 ώρες πριν, teodoreh είπε

Φίλε NLS συμφωνούμε σε πολλά. Μερικές παρατηρήσεις όμως:

Δεν χρειάζεται να έρθει εδώ ένας χρήστης για να "αναζωογονηθεί" η συζήτηση. Αυτό το thread έχει προσφέρει περισσότερο υλικό από οποιαδήποτε άλλη δημοσιογραφική απόπειρα αποκωδικοποίησης του χάους στο μυαλό του Πανόπουλου.

Συμφωνώ απόλυτα πως δεν πρέπει να υπάρχουν πεσίματα και ειρωνείες σε έναν νέο χρήστη που έρχεται να καταθέσει την δική του άποψη, όσο σωστή ή λάθος και να είναι. Μα από την συμπεριφορά του και μόνο συνειδητοποιώ πως απλά είναι χάσιμο χρόνου. Δεν μπορεί ο άλλος να σου γράφει χίλια πράγματα και να σου παραθέτει στοιχεία και εσύ να λες "δεν σου μιλάω". Είτε έμμισθος είναι, είτε πολύ αδύναμος για να δει την αλήθεια και κανένα από τα δύο, δεν είναι κολακευτικό.

Όσον αφορά το #7, κάποιος χρήστης δημοσίευσε εδώ το μήνυμα του γραφίστα που έλεγε πως το Apeiron (αν θυμάμαι καλά) είναι δικό του σχέδιο και του το έκανε (του Σανόπουλου) γιατί εκείνη την εποχή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Δεν πληρώθηκε και του έδωσε μόνο JPEGs ενώ αυτός έχει το 3D model. Δεν θέλω να ψάχνω στο.. χάος (no pun intended) του thread, είναι κάπου εκεί πάντως.

Για τα έτη έχεις δίκιο. Εγώ τον παρακολουθούσα από παλαιότερα που έλεγε τις ιστορίες του.

Τέλος για τους αρνητές της πραγματικότητας, έχω να πως το εξής:

Το βάρος της απόδειξης, πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό. Το αστείο εδώ με τους ισχυρισμούς του Πανόπουλου, είναι πως συχνά-πυκνά ένας προς ένας, αυτοί καταρρίπτονται από τον ίδιο που αλλάζει αφήγημα!

Ένας γείτονας μου 19χρονος, έξυπνο παιδί, πέρασε ψηλά πανεπιστήμιο, πίστευε πως όλη αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Δεν έφταιγε αυτός. Απλά δεν έκατσε να διαβάσει insomnia. Είδε λίγο ΕΡΤ, λίγο OPEN, διάβασε 5 sites που αναπαρήγαγαν το ίδιο δελτίο τύπου, πίστεψε ο άνθρωπος.

Δεν μου αρέσει να αναπαράγω θεωρίες ή πεποιθήσεις μου - θεωρώ τον εαυτό μου, πραγματιστή. Αλλά, βλέποντας την συμπεριφορά του τύπου, ειλικρινά πιστεύω πως από πίσω έχει πέσει σύρμα ή χρήμα. Υπάρχει τέτοια τυφλή αναπαραγωγή από όλους, υπάρχει τόση "ευγένεια" ακόμη και σε αυτούς που τολμάνε να προβληματίζονται , υπάρχει τόση βουβαμάρα από δημοσιογράφους του χώρου που ΣΙΓΟΥΡΑ, κάτι παίζει! Προχτές ένα site του ειδικού τύπου αναπαρήγαγε την τελευταία του μπαρούφα και τους απάντησα πως δεν είμαι βέβαιος αν ο καραγκιόζης είναι αυτός ή εκείνοι που αναπαράγουν αυτά που γράφει. Προσεβλήθηκαν και απάντησαν. Βρήκα ευκαιρία δημόσια να τους γράψω πέντε πράγματα. Ο διάλογος, σταμάτησε εκεί! Καμία απάντηση!

Κύριοι, ίσως ποτέ δεν μάθουμε ποιος ο σκοπός αυτής της τρέλας. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Μπορεί να λαμβάνει κονδύλια και να γελάει μαζί μας. Μπορεί, μπορεί. Το μόνο βέβαιο είναι πως έτσι και αποκαλυφθεί κάποια στιγμή, τότε αυτό εδώ το thread φοβάμαι πως θα είναι η μοναδική απόδειξη πως όλοι ήξεραν και κανένας δεν έκανε τίποτα. Ούτε πολιτικοί, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε κανένας. ΑΠΕ, Car&Driver, 4ΤΡΟΧΟΙ, ΕΡΤ, Open, gocar, autogreeknews, Traction, autotriti, Capital, sport24, gazzeta, autoagora και μύριοι άλλοι, είναι γελάς μαζί τους.

Έναν Νίκο με βαθύ ντεκολτέ, με κάτι στημένους διαγωνισμούς, στην τηλεόραση, τον έχει πάρει το μάτι σου?

Έχεις διαβάσει/δει/ακούσει κάτι άλλο εκτός από ύμνους, αντε και λίγη ζήλια...και μιλάμε για απατεώνα ολκής, έτσι?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saintinos είπε

Πολυ γρήγορα έφαγες....λιτό το γεύμα μάλλον..

σανο προφανως...

Παντως δεν μπορει να κανει Post χωρις Ελληνικη σημαιουλα...Αυτο και μονο κατι ομολογει.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Εγγραφή πριν 20 ώρες, ποστιδια μόνο για το πόσο απίστευτο είναι το χάοζ και πόσο μας πονάει ο Σπάιρος. 😁 

Ένας Έλληνας poster είναι ίσος με πόσους ξένους;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...