Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ειπα πως δε το ξερω μη παραποιεις οτι λεω. Σε ενα καφε καθομαι χαχα

Τουλαχιστον πλεον απο τα render ξεφυγαμε κατι ειναι κ αυτο

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Εγω ειπα πως δε το ξερω μη παραποιεις οτι λεω. Σε ενα καφε καθομαι χαχα

Τουλαχιστον πλεον απο τα render ξεφυγαμε κατι ειναι κ αυτο

Δεν είναι τίποτα. Τουλάχιστον ξεφύγαμε από τα ρεντερ? Σοβαρολογεις τώρα?? 

Να του πούμε και μπράβο δηλαδή,..

Λίγο έλεος.. 

Also να μαντέψω θα κλείσεις τη κουβέντα λέγοντας να περιμένουμε, υπομονή κλπ... Πόσο καιρό ακόμα??? 

Ξέρεις πόσα μπορεί να έχει μασήσει μέχρι τώρα?

Πολλά.. 

Επεξ/σία από saintinos
Δημοσ.

Ρε φιλε ελεος πια, δε σε πιανει κανεις απο πουθενα!

Μολις ανεβασε κ αλλα εξαρτηματα, περιμενω να δω απο ποια μοντελα ειναι παραποιημενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Πως το ξερεις ρε αδερφε, πηγες εκει και το ειδες; Εσυ ακομα και το αμαξι να δεις θα πεις οτι ειναι ολογραμμα. Εδω λες οτι και να δεις v10 εχεις απαντηση οτι μπορει να χει κοψει ραψει. Εχεις απαντηση απο πριν για ολα στο αφηγημα σου

ενω να πιστευουμε τις καθε μπαρουφες του καθε τυχαιου,γιατι μεταξυ μας τυχαιος ειναι, ειναι καλυτερο.Βγηκε μια μερα ενας τυπας που δεν ξερω γω ασχολιοταν με βελτιωσεις και ντραγκ (ασχετο εντελως με το την κατασκευη αυτοκινητου) χωρις πτυχια εμπειρια σε κατασκευη αναπτυξη ή οτιδηποτε κοντα, και ειπε θα φταιξω το καλυτερο σουπερκαρ που εχει δει ο κοσμος πραγμα που το επιχειρουν εταιρειες εκατομμυριων (λεφτα τα οποια αν ειχε θα το γνωριζες γιατι θα ηταν στους πλουσιοτερους ελληνες) με team μηχανικων τεραστιας εμπειριας.Και μετα θελεις εμεις να πουμε γιατι αμφισβητουμε τις παπαριες που λεει.

Λιγη κριτικη σκεψη να εχεις καταλαβαινεις πως ειναι παπατζας και στην καλυτερη περιπτωση αν εχει πολιτικες γνωριμιες θα αρμεξει κανενα δανειο το οποιο δεν θα αποπληρωσει ποτε θα παρουσιασει ενα αυτοκινητο που καμια σχεση δεν θα εχει με αυτα που ειπε θα κλειψει τα φραγκα απο την εταιρεια και θα εξαφανιστει εξωτερικο.

Επεξ/σία από chrisxkar
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Μολις ανεβασε κ αλλα εξαρτηματα, περιμενω να δω απο ποια μοντελα ειναι παραποιημενα

Όντως, ανέβασε την 1 τάπα από τα 2 ντεπόζιτα βενζίνης. Η οποία φαίνεται λίγο βαριά, αν όντως ο στόχος είναι το βάρος και η ταχύτητα... 

Screenshot_20230112_125210_Facebook.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Δεν τον παρακολουθώ.. μόνο ότι παίζει στο θέμα. Ότι και να ανεβάσει αν δεν δουλέψει είναι ψέμα και μη λειτουργικό. Μέχρι να το αποδείξει με 500χλμ ρεκόρ στο Nurburgring, γραμμή παραγωγής κλπ.

Είναι αποδεδειγμένα ψεύτης. Γιατί να μην τον περάσω από κόσκινο?? Είναι ψευταρας με τα όλα του. 

Επεξ/σία από saintinos
Δημοσ.

Δημήτρη δε θα παίξω άλλο το παιχνιδάκι σου. Αν δεν είσαι απλά ανώριμος και αγαθός θα πω ότι είσαι ξανά βαλτός να οδηγήσεις το θρεντ εκεί που θέλεις. Οτιδήποτε και αν ισχύει από τα δύο καλή συνέχεια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Όντως, ανέβασε την 1 τάπα από τα 2 ντεπόζιτα βενζίνης. Η οποία φαίνεται λίγο βαριά, αν όντως ο στόχος είναι το βάρος και η ταχύτητα... 

Screenshot_20230112_125210_Facebook.jpg

Τι είναι αυτό το έκτρωμα? Φαίνεται  βολικό στη χρήση και πολύ safe..

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο παιχνιδακι, βλεπεις φαντασματα. Να σου πω κατι; Εχεις εγκλωβιστει σε μια εμμονη και αν δεν εισαι και εσυ καποιος βαλτος απο ανταγωνιστη-εχθρο του Πανοπουλου, και αν μια στο εκατομμυριο παρουσιασει το αμαξι να δω πως θα πεισεις μετα τον εαυτο σου. Εγω δεν ξερω αν θα ναι οπως το λεει αλλα κραταω μια επιφυλαξη. Αυτα που βλεπω ειναι εξαρτηματα παντως και οχι ρεντερ και με πρωτη ματια ειναι πανεμορφα. Ξερω, ξερω, δε δουλευουν

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Να πω ενα τεραστιο respect στο φιλο NLS και απανταω μονο σ´αυτον. Καταρχας ολα αυτα για εταιρειες και μηδενικους ισολογισμους. Ας μη γελιομαστε, στην Ελλαδα βρισκομαστε. Ας μην ειμαστε κηρυκες της ηθικης οταν ξερουμε τι γινεται με το επιχειριν στη χωρα τουτη. Δε ξερω τι κουκουλωματα κανει και να πω την αληθεια δε με νοιαζει. Ειμαι λατρης των υπεραυτοκινητων με την εννοια οτι γουσταρω την Τεχνη, ενα υπεραυτοκινητο ειναι ενα εργο τεχνης πανω απ´ολα και διαβαζω οτιδηποτε σχετικο. Επισης μη ξεχνας οτι στην Ελλαδα δε παραγεται (κυριολεκτικα) ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ! Το να λεμε οτι απο εκει που η χωρα δεν εχει να επιδειξει σχεδον τιποτα στο χωρο της τεχνολογιας οτι ενα χειροποιητο αμαξωμα και σασι απο συνθετικα υλικα δεν ειναι δα και κατι σπουδαιο νομιζω οτι ειναι φαιδρο. 
Οσον αφορα τον κινητηρα αυτο που εχετε δεσει οτι ειναι απο Σουπρα εχετε αποδειξεις; Ειναι κατι δεδομενο; Εγω καλη τη πιστη περιμενω να το δω. Και απο τη στιγμη που ειπε πως διπλα στο πρωτοτυπο θα εχει και τα ανταλλακτικα σημαινει πως βρηκε 2 κινητηρες τετοιους οι οποιοι θα πρεπει να ναι και ολοκαινουριοι! Καπου δε μου κολλαει. Και επισης δε μου απαντησε καποιος, ενα τετοιο αμαξι που θα ναι τραβεστι θα μπορει να περασει απο εταιρειες πιστοποιησης πριν βγει στην παραγωγη; Δε το νομιζω

Ακομα και στην ελλαδα αν εισαι εταιρεια και δεν εχεις ισολογισμο ή ο ισολογισμος σου ειναι μηδενικος δεν εχεις παγια κτλ.Σημαινει οτι εισαι ανυπαρκτος ,ασημος και οτι κοροιδευεις κοσμο.Το να εχεις παγια στην εταιρεια σου σε δεσμευει στο οτι πιστευεις σε αυτο που κανεις και γιαυτο συνδεεις τα χρηματα σου με την εταιρεια ωπου αν δεν παει καλα αυτα τα στοιχεια δεσμευονται στις υποχρεωσεις σου.

Η μονη περιπτωση που αφηνω στο να μην ειναι απαταιωνας ειναι το να εχει πληρη αγνοια οικονομικων, διαχειρησης και κατασκευης.Και απλα μια μερα θα αντιληφθει οτι δεν εχει τα χρηματα για το προτζεκτ που ανακοινωσε

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες....του έχει κάνει donation και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι δεν τον έπιασε κορόιδο και ότι δεν έστειλε τα λεφτά σε απατεώνα. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εγώ άρχισα να τον συμπονώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimitrisBugatti είπε

Ποιο παιχνιδακι, βλεπεις φαντασματα. Να σου πω κατι; Εχεις εγκλωβιστει σε μια εμμονη και αν δεν εισαι και εσυ καποιος βαλτος απο ανταγωνιστη-εχθρο του Πανοπουλου, και αν μια στο εκατομμυριο παρουσιασει το αμαξι να δω πως θα πεισεις μετα τον εαυτο σου. Εγω δεν ξερω αν θα ναι οπως το λεει αλλα κραταω μια επιφυλαξη. Αυτα που βλεπω ειναι εξαρτηματα παντως και οχι ρεντερ και με πρωτη ματια ειναι πανεμορφα. Ξερω, ξερω, δε δουλευουν

Αν μια στο εκατομμύριο??? Τόση πίστη έχεις Σπύρο? Το ότι "ξεπέρασε" το ρεντερ και ότι αυτό που βλέπεις είναι πρόοδος ε μόνο ο Σπύρος θα μπορούσε να το δει από αυτή την οπτική, ή κάποιος που έχει συμφέρον. 

Δεν υπάρχουν φαντάσματα, μόνο μοτίβα και δεδομένα. Όταν τα συνδέσεις αυτά τα δύο έχεις τη αλήθεια. Είσαι ο κλασικός ύποπτος, χρήστης πυροτέχνημα που ποσταρεις όταν ποσταρει και αυτός, και έχεις αντζεντα. 

Επειδή είμαι πολύ παλιός στο χώρο του αυτοκινήτου και έζησα την εποχή που τον κραζανε στα Evo forums είχε φτιάξει τουλάχιστον 10 ψεύτικους λογαριασμούς, είσαι 100% κάποιος πολύ κοντά ή ακόμα και ο ίδιος ο Σπύρος.  Τότε βέβαια έβριζε σαν μανιακός, και ετρωγε μπαν. Η τέχνη εξελίσσεται το ύφος δεν αλλάζει όμως. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι ναι χαχα το βρηκες! Το λουκουμι στον κυριο.

εσεις που φαγωθηκατε με την εταιρεια, ρε παιδες αυτα ολοι τα κανουν για φορολογικους λογους, οφ σορ και τετοια. Ποιος σας λεει πχ οτι αυτη η εταιρεια εχει αλλη επωνυμια και αυτο που βλεπετε ειναι κατι αχρηστο. Η εμμονη σας πραγματικα ειναι υποπτη. Θεωρειτε δεδομενο ενα αφηγημα και οτι βλεπετε πλεον το δικαιολογειτε. 

επισης προφανως και δε γινεται ενα ατομο μονο του να κανει ολη αυτη τη δουλεια και σε μια μαντρα, εκτος και εν ειστε εσεις οι αφελεις

Δημοσ.

Εντελως τυχαια εσκασε το νεο ακαουντ σημερα που αμολαει προοδος στο ινστα.

Μητσο πες μου και 5 αριθμους τζοκερ ρε συ.

Μη παραβλεψουμε και το γεγονος πως σου ειπα να μου απευθυνεις αποριες συγκεκριμενες για να σου εξηγησω το γιατι δεν ειναι μηχανολογικα εφικτο οτι ισχυριζεται και το εκανες αβαβα αλλα απαντας σε ολους τους αλλους.

ΥΓ. Παιδια μη του απαντατε.Κριμα ειναι να κλειδωθει τετοιο διαμαντι θεμα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...