Προς το περιεχόμενο

CHAOS αοριστολογιών με το «ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

πραγματικα καποιοι βλεπετε φαντασματα δεν εξηγειται αλλιως

Ε εμεις βλεπουμε φαντασματα, εσυ βλεπεις με το ζορι μια πλατη ενος καθισματος, και μια βαση οποιοδηποτε αυτοκινητου 🤷‍♂️ 

Spoiler

Παμε να ξεπερασουμε τους 3000 ιππους 💪

image.png.82f810e019d442884df9018a5fbe61f1.png

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεταχειρισμένο μοτέρ από Supra σου παρουσίασε και το έφαγες αμασητο.. Κρατά πισινή. 

Η καλύτερα, πάρε τις οικονομίες σου και στειλτες του. Να βοηθήσεις τον συνελληνα...

Σαν πρόβατο στη σφαγή.....

• Like 2

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@saintinos

δε λες πάλι καλά που προνόησε και έβαλε παξιμάδι ασφαλείας μη φύγεις με το κάθισμα από τα G της επιτάχυνσης....

drive thru eating while driving GIF by Jason Clarke

Είμαι προκατειλημμένος ή οι βίδες και τα παξιμάδια μου φαίνονται από το χρωματοπωλειο?  

ΠΑΕΙ ΓΙΑ 500kmh ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ???? Ερε γλέντια... Και για να μπει το τρολλ να χαλάσει το θρεντ, πρέπει να πόνεσε που βρήκαμε από που είναι το ψευτομοτερ..... V10 και παπατζες..

• Like 1

'Για να μπει το τρολ να χαλασει το θρεντ', δηλαδη τι 'χαλασα' ακριβως? Οτι σε 160 σελιδες βριζετε τον Πανοπουλο? Δηλαδη αν παει 1000 σελιδες τι νοημα θα χει? Και μια θα εφτανε. Εγω μπηκα εδω για να πω 3-4 αποριες και με πηρατε ολοι απο τα μουτρα επειδη ηδη βγαλατε πορισμα. Γιατι τοτε υπαρχει αυτο το θρεντ δε καταλαβαινω. Καντε το ιδιωτικα, ριχτε τα μπινελικια και ευχαριστηθειτε το. Μπηκε το τρολ με το χαρτζηλικι.

Δε μου λες αδερφε, αυτο του οτι η μηχανη ειναι απο Σουπρα ειναι σοβαρο, γιατι δε κανεις μια επωνυμη καταγγελια τοτε? Οχι ετσι ανωνυμα σε ενα φορουμ-σεκτα. Μαζευτειτε και καταγγειλετε τον ανθρωπο γιατι αυτα που λετε ειναι πολυ σοβαρα και θα γλιτωσετε τον ελληνα φορολογουμενο απο πολλα χρηματα. Αν θελετε δηλαδη να κανετε ενα καλο, γιατι αλλιως δε βλεπω το νοημα να συνεχιζεται ολο αυτο το παρτι

Μόλις τώρα, DimitrisBugatti είπε

'Για να μπει το τρολ να χαλασει το θρεντ', δηλαδη τι 'χαλασα' ακριβως? Οτι σε 160 σελιδες βριζετε τον Πανοπουλο? Δηλαδη αν παει 1000 σελιδες τι νοημα θα χει? Και μια θα εφτανε. Εγω μπηκα εδω για να πω 3-4 αποριες και με πηρατε ολοι απο τα μουτρα επειδη ηδη βγαλατε πορισμα. Γιατι τοτε υπαρχει αυτο το θρεντ δε καταλαβαινω. Καντε το ιδιωτικα, ριχτε τα μπινελικια και ευχαριστηθειτε το. Μπηκε το τρολ με το χαρτζηλικι.

Δε μου λες αδερφε, αυτο του οτι η μηχανη ειναι απο Σουπρα ειναι σοβαρο, γιατι δε κανεις μια επωνυμη καταγγελια τοτε? Οχι ετσι ανωνυμα σε ενα φορουμ-σεκτα. Μαζευτειτε και καταγγειλετε τον ανθρωπο γιατι αυτα που λετε ειναι πολυ σοβαρα και θα γλιτωσετε τον ελληνα φορολογουμενο απο πολλα χρηματα. Αν θελετε δηλαδη να κανετε ενα καλο, γιατι αλλιως δε βλεπω το νοημα να συνεχιζεται ολο αυτο το παρτι

Γεια σου Σπύρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Γιατι τοτε υπαρχει αυτο το θρεντ δε καταλαβαινω.

Τον τιτλο τον διαβασες? Εδω κραζουμε τον Σανοπουλο.

Εδω για να τον υποστηριξεις 

@DimitrisBugatti διαβασε μια και το προτεινομενο ποστ. Που το αυτοκινητο θα ηταν ετοιμο να το παρουσιασει ο Κουλης τον Νοεμβριο του '21, και ακομα κανει καθισματα. 

https://www.drive.gr/news/nea-montela/chaos-ta-rekor-poy-tha-prospathisei-na-katarripsei-elliniko-ultracar-ton-eu124

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Thanks 2

3 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Κάτσε να μην είμαι και προκατειλημμένος, μπορεί να είναι ο Σαριβλακιδης... Από το ύφος που γράφει πιθανό. Όλο κάτι τέτοια λέει, να βγούμε επώνυμα, δημοσιογράφος του πεζοδρομίου και μπλα μπλα...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, saintinos είπε

Η καλύτερα, πάρε τις οικονομίες σου και στειλτες του. Να βοηθήσεις τον συνελληνα...

Εντεκάχρονος από την Κρήτη έδωσε το χαρτζιλίκι του για το ελληνικό hypercar

Αλλοι δινουν στον Πανοπουλο παντως το χαρτζιλικι τους 💀

Επεξ/σία από SabotazNic

Ελα καταλαβα τι παιζει εδω, 10 μηνυματα χρειαστηκε...ευτυχως οχι 18 χρονια. Μαλλον αλλου πεφτουν τα χαρτζηλικια.

Λοιπον αν υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος να πουμε δυο κουβεντες ας στειλει διαφορετικα το να ανταλλασουμε φιλοφρονησεις δεν εχει κανα νοημα. Αφου βγηκε πορισμα οτι ο κινητηρας ειναι απο Σουπρα και οι βιδες απο τα Λιντλ τι αλλο να πω εγω.

Εγω αμφιβαλλω παντως αν μπορει να φτιαξει ακομα και ενα ποδηλατο για παιδακια. Για να φτιαξει κανα φουιτ σε ροδα ποδηλατου ισως για μεχρι εκει τον εχω. 

1 λεπτό πριν, DimitrisBugatti είπε

Ελα καταλαβα τι παιζει εδω, 10 μηνυματα χρειαστηκε...ευτυχως οχι 18 χρονια. Μαλλον αλλου πεφτουν τα χαρτζηλικια.

Λοιπον αν υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος να πουμε δυο κουβεντες ας στειλει διαφορετικα το να ανταλλασουμε φιλοφρονησεις δεν εχει κανα νοημα. Αφου βγηκε πορισμα οτι ο κινητηρας ειναι απο Σουπρα και οι βιδες απο τα Λιντλ τι αλλο να πω εγω.

Σφηκοφωλια παιδί μου!!

Μακριά!!

Στις 25/8/2022 στις 2:15 ΜΜ, SabotazNic είπε

Πήγα λίγο πίσω στο προφίλ του και είδα αυτό. Εσείς που τον ακολουθείτε καιρό, το έχετε δει σε χρήση το καροτσάκι? 🤣

3 Οκτ 2020 η δημοσίευση 

Screenshot_20220825-141359_Instagram.jpg

@Arkin Εδω εκανε render καροτσακι ακομα και για το παιδι του, τι να πεις. Απορια το εχω αν υπαρχει αυτο πουθενα, αν το ειδε καποιος, αν ειναι στο σπιτι του (καλα, εργονομικα μπαζει απο παντου, οταν χρειαζεται να κουβαλας ποσα πραγματα για ενα παιδακι)

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εγω αμφιβαλλω παντως αν μπορει να φτιαξει ακομα και ενα ποδηλατο για παιδακια. Για να φτιαξει κανα φουιτ σε ροδα ποδηλατου ισως για μεχρι εκει τον εχω. 

Έχει τεχνογνωσία συνεργείου της γειτονιάς, και καλές γνώσεις Η/Υ. Πέρα από αυτό έχει και κάποιο μηχανουργείο στον Ασπρόπυργο και τον σπρώχνει.. 

Τίποτα παραπάνω. Με πολύ πονηριά, κακές προθέσεις και ΠΟΛΛΑ αδιευκρίνιστα χρήματα, μπορείς να πας πολύ μακριά σήμερα.. Μπορείς να στήσεις ότι παπαντζα θες..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...