Προς το περιεχόμενο

CHAOS αοριστολογιών με το «ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, DimitrisBugatti said:

Αυτο το καθισμα που βλεπω τι ειναι φαντασμα? Ειναι απο ανθρακονημα? Ετσι δειχνει τουλαχιστον. Το οτι ηταν βλακας στα επικοινωνιακα του, δε ξερω τι, αυτο τι εχει να κανει με την ταμπακερα? Αν δεν ειχε πει οτι το αμαξι ειναι ετοιμο και ελεγε οτι θα βγει σε 3 χρονια θα του ελεγε κανεις τιποτα? Και εν πασει περιπτωσει, αν το παρουσιασει φετος αντι για πριν 2 χρονια  αυτο θα ειναι το εγκλημα δηλαδη? Οσο για τον αλλο που λεει οτι παιρνω χαρτζηλικι, ας το αντιστρεψω, μηπως παιρνεις εσυ απο αλλου χαρτζηλικι για να τον βριζεις?

μην παίζεις με τη νοημοσύνη μας φίλε....ναι παίρνω χαρτζηλίκι για να τον βρίζω γραμμένος εδώ μέσα 18χρόνια, όπως εμφανίστηκες εσύ σαν πυροτέχνημα να τον υπερασπίζεσαι με προφίλ 3ωρών.

να σου φτιάξω και γω ένα κάθισμα από ανθρακόνημα σε περίπου 3 ημέρες;

κάπου τόσο θέλω για να κόψω ράψω βερνικώσω τα φύλλα carbon και να τα αφήσω να στεγνώσουν για να στο παραδώσω.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι να κανουμε ρε αδερφε τωρα μου ηρθε να γραψω, επρεπε να ρωτησω εσενα που εισαι εδω 18 χρονια? Ρε τι ακουμε βραδιατικα...ωστε μπορεις να κανεις ανθρακονηματινο καθισμα σε 3 μερες? Πραγματικα θα μου πεσουν και τα μαλλια που δεν εχω χαχαχαχα....

Μαθαμε λοιπον 2 πραγματα σημερα....οσοι εχουν πολλα χρονια εδω ειναι πιο εγκυροι και δευτερον κανεις καθισμα με ανθρακονημα σε 3 μερες

12 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Αυτο το καθισμα που βλεπω τι ειναι φαντασμα? Ειναι απο ανθρακονημα? Ετσι δειχνει τουλαχιστον. Το οτι ηταν βλακας στα επικοινωνιακα του, δε ξερω τι, αυτο τι εχει να κανει με την ταμπακερα? Αν δεν ειχε πει οτι το αμαξι ειναι ετοιμο και ελεγε οτι θα βγει σε 3 χρονια θα του ελεγε κανεις τιποτα? Και εν πασει περιπτωσει, αν το παρουσιασει φετος αντι για πριν 2 χρονια  αυτο θα ειναι το εγκλημα δηλαδη? Οσο για τον αλλο που λεει οτι παιρνω χαρτζηλικι, ας το αντιστρεψω, μηπως παιρνεις εσυ απο αλλου χαρτζηλικι για να τον βριζεις?

αυτό που ΄΄βλέπειs΄΄ ούτε ο ίδιος δεν το έχει δει Live 

• Like 1

Just now, DimitrisBugatti said:

Τι να κανουμε ρε αδερφε τωρα μου ηρθε να γραψω, επρεπε να ρωτησω εσενα που εισαι εδω 18 χρονια? Ρε τι ακουμε βραδιατικα...ωστε μπορεις να κανεις ανθρακονηματινο καθισμα σε 3 μερες? Πραγματικα θα μου πεσουν και τα μαλλια που δεν εχω χαχαχαχα....

Μαθαμε λοιπον 2 πραγματα σημερα....οσοι εχουν πολλα χρονια εδω ειναι πιο εγκυροι και δευτερον κανεις καθισμα με ανθρακονημα σε 3 μερες

κάνεις και πιο γρήγορα με εξοπλισμό και εργαστήριο, αλλά σε χειροποίητο για χόμπι ναι, κάπου 3 μέρες θες χαλαρά, αν έχεις ένα καλούπι από racing seat στην άκρη και ξέρεις πως να το τυλίξεις.

η ουσία είναι οτι δε μας απασχολεί αν βγει μεμονωμένα ένα καρμπονοκάθισμα ή ένας καθρέφτης.

η ουσία είναι οτι ολοκληρωμένο λειτουργικό υπεραυτοκίνητο με όσα υποσχέθηκε δε πρόκειται να βγει ούτε σε δέκα ζωές με την εταιρία φάντασμα, με το εργοστάσιο και τις μυστικές εγκατάστασεις φάντασμα, και τον μηδενικό ισολογισμό που ανακοινώθηκε δημόσια από επίσημες αρχές οικονομικών στοιχείων για το κύριο Σανόπουλο.

ΜΗΔΕΝ κύκλο εργασιών. Α ναι ξέχασα...έχει υπερπολύτιμα φωτοτσοπ και καταχωρήσεις στο ινσταγκραμ για να βλέπουμε renders, υποσχέσεις, ταξίδια, και χορηγίες 4090 από το κόκκινο μαγαζί.

και μερικά εκτυπωμένα parts από εταιρία ΕΚΤΟΣ Ελλάδας να τα μοστράρει πάνω σε ένα τραπέζι ή ένα βιτρινάκι αντίστοιχο με αυτά που βάζουμε τα αυτοκινητάκια μας από τη συλλογή της δεαγοστίνι.

• Like 6

5 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

εδώ που τα λέμε μάλλον είναι πιο έγκυροι από κάποιον που μπήκε πριν από λίγο και 6 στα 6 πρώτα ποστ του είναι στο συγκεκριμένο θέμα 

Μα ειναι στο συγκεκριμενο θεμα γιατι γι'αυτο ηθελα να γραψω. Μη βλεπεις φαντασματα αδερφε. Δηλαδη επρεπε να μπω κατ'εσε, να γραψω κανα 2-3 μηνες σε διαφορα θεματα ωστε να μπω εδω για να ειμαι 'εγκυρος'. Πραγματικα αυτα που ακουω ειναι πρωτακουστα.

Φιλε greekfragma, δε τον υποστηριζω. Κανω το δικηγορο του διαβολου σε καποια πραγματα για να γινει μια επικοδομητικη συζητηση. Εγω πρωτος συμφωνω σε ολα αυτα που λες, προφανως ο τυπος επικοινωνιακα ειναι εντελως ασχετος. Παρολλα αυτα βλεπω καποια ζωντανα εξαρτηματα. Καποιος πιο πριν υποστηριξε οτι ειναι απο αλλο οχημα. Το να φτιαξεις κατι απο ανθρακονημα δεν ειναι καθολου απλο οπως λες αλλιως ολοι θα ειχαμε καθισματα απο ανθρακονηματα στα αμαξια μας. Ειναι κατι ακριβο, απαιτει μια τεχνογνωσια , εν πασει περιπτωση δεν ειναι κατι που γινεται σε 3 μερες. Εγω θα μαι ευχαριστημενος και μονο αν παρουσιασει ενα ανθρακονηματινο αμαξωμα με το zylon σασι και ας εχει και κινητηρα δανεικο.

25 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Τώρα που το λες ναι, μάλλον μαζεύτηκαν κάτι Bugatti Lamborghini koessinger και λοιποί κατασκευαστές supercar και του δίνουν χαρτζιλίκι για να βρίζει το Σανόπουλο μην τυχόν τους φάει τη δουλειά τώρα που άνοιξε και δέχεται και παραγγελίες. Ρε τι διαβάζουμε βραδιάτικα...

3 minutes ago, DimitrisBugatti said:

Το να φτιαξεις κατι απο ανθρακονημα δεν ειναι καθολου απλο οπως λες αλλιως ολοι θα ειχαμε καθισματα απο ανθρακονηματα στα αμαξια μας. Ειναι κατι ακριβο, απαιτει μια τεχνογνωσια , εν πασει περιπτωση δεν ειναι κατι που γινεται σε 3 μερες. Εγω θα μαι ευχαριστημενος και μονο αν παρουσιασει ενα ανθρακονηματινο αμαξωμα με το zylon σασι και ας εχει και κινητηρα δανεικο.

Σε πληροφορώ οτι υπάρχουν τεχνικές που αν έχεις ένα δείγμα από αυτό που θες να φτιάξεις, φτιάχνεις καλούπι την 1η μέρα, τη 2η κόβεις τα κομμάτια ανθρακόνημα και το τυλίγεις, και την 3η μέρα περιμένεις να στεγνώσουν τα βερνίκια και κάνεις το τελικό σιδέρωμα κόψε ράψε (δε μιλάμε για monocoque)

δε θα καθήσω να σου αναλύσω περισσότερα αλλά ναι μπορείς σε 3 μέρες χαλαρά πίνοντας καφέ να φτιάξεις ένα racing seat από ανθρακόνημα απλά σαν κατασκευή για να το δείξεις και να το βιδώσεις μέσα σε ένα σασί αυτοκινήτου.

το αν αυτό το carbon κάθισμα θα έχει τα απαραίτητα νεύρα/πάχη στα σημεία που πρέπει ή θα σηκώνει άνθρωπο από 70 έως 170κιλά για να οδηγήσει το σασί αυτοκίνητο είναι άλλο λεβελ.

• Like 3

24 λεπτά πριν, DimitrisBugatti είπε

Άνθρωπε του θεού, μετά από 3+ χρόνια ότι είναι έτοιμο, το 23 θα έσπαγε ρεκόρ, θα το παρουσίαζε η κυβέρνηση, θα θα θα.. Είναι και παλεύουν σαν πρωτόγονοι στη σπηλιά, να φτιάξουν ένα κουφάρι και ένα καθισμα, όπως να'ναι, με χύμα cf κοψίματα, στραβοκολλημενα, με εκτυπώσεις από "κάπου" όταν έλεγε για αναδιαπλασεις και ελληνικούς 3D εκτυπωτές  και άλλες μπαρουφες.

Σε εντυπωσίασε το κάθισμα? Εμένα όχι. 

Βλέπεις τις εκτυπώσεις που ανεβάζει? Έχεις κάποιο μηχανολογικό background? Αν ναι θα επρέπε να ανησυχείς... Καλό και άγιο το generative design, αλλά μέσα σε όρια.. βλέπεις τα "ψαλίδια" ,ο θεός να τα κάνει, είναι προϊόν πρόχειρου generative design. Απλά έβαλε κάποια points και το λογισμικό τα ένωσε μόνο του. Το βλέπεις ότι δεν είναι για  πολλές δυνάμεις. Η ένωση των point είναι πρόχειρη και με γωνίες, ότι χειρότερο. Σε αυτά τα σημεία μαζεύονται δυνάμεις που θέλουν να το σκίσουν.. Το λογισμικό θα σου δώσει μια ιδέα για το πώς πρέπει να είναι και μετά εσύ τρέχεις πρωτότυπα για να το επιβεβαιώσεις, βλέπε Czinger.

Λογικό είναι πολύς κόσμος να μην ξέρει τι χρειάζεται για να φτιάξεις ένα monocoque για χρήση στο δρόμο. Ακόμα και φυσικά crash test που λεει ο Μπαρουφοπουλος να μην χρειαστούν, τι νομίζει δηλαδή ότι θα κατεβάσει ένα έτοιμο asset και that's it?? Οι προδιαγραφές και ποιότητα προσομοίωσης που απαιτούνται είναι πραγματικά επιπέδου αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Τι να κάνει ο άνθρωπος, να το γράψει στο κούτελο, ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΝΤΖΑΣ???

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DimitrisBugattiChaos: Ο Πανοπουλος παρουσίασε το κάθισμα. 

Στο μεταξύ το κάθισμα (με βάση που κλείνει τι άλλο, στόματα):

Screenshot_20230112_003535_Facebook.jpg

Screenshot_20230112_003546_Facebook.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

DimitrisBugattiChaos: Ο Πανοπουλος παρουσίασε το κάθισμα. 

Στο μεταξύ το κάθισμα (με βάση που κλείνει τι άλλο, στόματα):

Screenshot_20230112_003535_Facebook.jpg

Screenshot_20230112_003546_Facebook.jpg

Θεέ μου.. εκτύπωσε τη μπούρδα και έβαλε rails από Toyota Yaris στη καλύτερη ή από καμία βάση τηλεόρασης.. Είμαστε σοβαροί?? Ποτέ οι φωτογραφίες δεν είναι ευρείς.. πάντα είναι κοντινές και στραβες. Ποσταρε το όλο.. 

Δείξε ρε άνθρωπε το "εργοστάσιο"... Να δούμε και μεις τι γίνεται, να μας κλείσεις το στόμα. Τι παπαντζας θεέ μου.. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..

• Like 4

SabotazNik γατα εισαι, αυτος ειμαι ναι ναι ! Χαχα...πραγματικα καποιοι βλεπετε φαντασματα δεν εξηγειται αλλιως..τωρα εχω ομως 10 μηνυματα αρα αυξανεται η αξιοπιστια μου χαχα

Για τον πιο πανω φιλο. Τα ειπα και πριν. Ο τυπος επικοινωνιακα ειναι για τα πανηγυρια, ομως η ταμπακερα δεν αλλαζει αν το παρουσιασει το 23 αντι για το 21. Επισης υπαρχουν μικρες εταιρειες οπως η Czinger που αναφερες και η Zenvo που και ο Schmee αγορασε ενα κομματι, οπου αποδεικνυουν οτι δε χρειαζεται να υπαρχει ενας κολοσσος απο πισω. Οταν κανεις boutique οχηματα οπου δε σε απασχολει το κοστος παραγωγης, τοτε οι περιορισμοι ειναι σαφως λιγοτεροι. Εμενα μου κανει παντως εντυπωση οτι το χετε ΟΛΟΙ εδω μεσα δεσει κομπο οτι ο τυπος ειναι απατεωνας. Κρατατε και μια πισινη λεω εγω, δε ξερουμε τι θα παρουσιασει και μη ξεχνατε οτι ζουμε στην Ελλαδα οπου ξερουμε ολοι τι εμποδια υπαρχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...