Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GEORGEX25 είπε

Έστειλα εγώ.. περιμένω απάντηση

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… αν διαβάσετε κάποια απο τα σχόλια σχεδόν ΟΛΟΙ τον πιστεύουν  και νόμισα πως μόνο οι έλληνες είμαστε  ευκολόπιστοι ΗΛΙΘΙΟΙ 

Το βλέπεις ότι όλα τα σχόλια είναι μποτάκια ε; 😅

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτοποριακές προπαραγγελίες !

Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπω να επιτρέπονται προπαραγγελίες, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως το προϊόν είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ !

Μέχρι και σε βιντεοπαιχνίδια που δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάπτυξη τους για πολλά χρόνια, πριν γίνουν οι προπαραγγελίες βλέπουμε φωτογραφίες, gameplay leaks, minimum specs κλπ. Εδώ τίποτα. Μόνο φωτογραφίες.

Δυστυχώς πιστεύω πως είμαστε κοντά στο τέλος. Ίσως κάποιος αφελής τσιμπήσει και έρθουν σε συνεννόηση ώστε να προπληρώσει ένα ποσό και καλά σαν εγγύηση και ξαφνικά ο Πανόπουλος γίνει εκατομμυριούχος. Εκεί θα εξαφανιστούν όλα σε ένα βράδυ. Σελίδες, συνεργείο στο Μενίδι, γραφεία κλπ. Μέχρι και request για διαγραφή των σελίδων του από το WebArchive τον έχω ικανό να κάνει. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ακούσουμε στις ειδήσεις πως σε ένα βράδυ τυχαία μετακόμισε σε τυχαίο προορισμό τον εξοπλισμό από το Μενίδι και από τα γραφεία του.

Θα κυνηγηθεί εάν γίνει η αυτό; ΝΑΙ.

Θα τιμωρηθεί σκληρά εάν γίνει αυτό; ΙΣΩΣ.

Εκτός εάν το τέλος είναι μια τεράστια ανατροπή και παρουσιάσει λειτουργικό, με τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει παντού αμάξι.

Επεξ/σία από ItsTomGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι δημοσιογράφοι του τύπου αυτοκινήτου είναι για τα μπάζα και αναπαράγουν το δελτίο τύπου του Πανόπουλου

Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον υπάρχει η συγκεκριμένη φόρμα προπαραγγελίας, είχα βάλει στοιχεία πριν 1 χρόνο ή και παραπάνω

Απλά τώρα το ανακοίνωσε και τα γίδια το δημοσίευσαν ως νέο, ότι ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Όσο αφορά για το αν δουλεύει η φόρμα, ας μη σχολιάσω... Ζητάει και Bank Reference....

Επεξ/σία από GrMikeD
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GrMikeD είπε

Όλοι οι δημοσιογράφοι του τύπου αυτοκινήτου είναι για τα μπάζα και αναπαράγουν το δελτίο τύπου το Πανόπουλου

Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον υπάρχει η συγκεκριμένη φόρμα προπαραγγελίας, είχα βάλει στοιχεία πριν 1 χρόνο ή και παραπάνω

Απλά τώρα το ανακοίνωσε και τα γίδια το δημοσίευσαν ως νέο, ότι ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Όσο αφορά για το αν δουλεύει η φόρμα, ας μη σχολιάσω... Ζητάει και Bank Reference....

Υποτίθεται πως η πλατφόρμα υπήρχε αλλά δεν ήταν “ενεργή”. Υποτίθεται πως τώρα που υπήρξε επίσημη ανακοίνωση είναι λειτουργική.

Δημοσ.
Στις 22/12/2022 στις 2:03 ΠΜ, ItsTomGR είπε

Πρωτοποριακές προπαραγγελίες !

Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπω να επιτρέπονται προπαραγγελίες, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως το προϊόν είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ !

Μέχρι και σε βιντεοπαιχνίδια που δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάπτυξη τους για πολλά χρόνια, πριν γίνουν οι προπαραγγελίες βλέπουμε φωτογραφίες, gameplay leaks, minimum specs κλπ. Εδώ τίποτα. Μόνο φωτογραφίες.

Δυστυχώς πιστεύω πως είμαστε κοντά στο τέλος. Ίσως κάποιος αφελής τσιμπήσει και έρθουν σε συνεννόηση ώστε να προπληρώσει ένα ποσό και καλά σαν εγγύηση και ξαφνικά ο Πανόπουλος γίνει εκατομμυριούχος. Εκεί θα εξαφανιστούν όλα σε ένα βράδυ. Σελίδες, συνεργείο στο Μενίδι, γραφεία κλπ. Μέχρι και request για διαγραφή των σελίδων του από το WebArchive τον έχω ικανό να κάνει. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ακούσουμε στις ειδήσεις πως σε ένα βράδυ τυχαία μετακόμισε σε τυχαίο προορισμό τον εξοπλισμό από το Μενίδι και από τα γραφεία του.

Θα κυνηγηθεί εάν γίνει η αυτό; ΝΑΙ.

Θα τιμωρηθεί σκληρά εάν γίνει αυτό; ΙΣΩΣ.

Εκτός εάν το τέλος είναι μια τεράστια ανατροπή και παρουσιάσει λειτουργικό, με τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει παντού αμάξι.

Κοίτα, μεγάλοι κατασκευαστές που έχουν αντιπροσωπείες και πιστούς πελάτες κλπ, ναι, θα πουλήσουν σχεδόν ολόκληρη την παραγωγή ενός μοντέλου πριν καν υπάρχει η οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το τι πρόκειται να πάρουν (πέρα από τι τύπος αμάξι είναι, αν είναι SUV ή Coupe ή Spyder). Δεν είναι παράξενο να γίνεται κάτι τέτοιο, όμως είναι ιδιαιτέρως παράξενο να το κάνει ο Πανόπουλος 😂 που πουλάει φουμαρα εδώ και χρόνια.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MrRush είπε

όμως είναι ιδιαιτέρως παράξενο να το κάνει ο Πανόπουλος

πουλαει αυτοπεποιθηση κ attitude μεγαλου καταξιωμενου κατασκευαστη (παιζει να το πιστευει κιολας)

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να περιμένουν ένα μόνο θύμα να κάνει την προπαραγγελια. Ξέρετε πόσο άνετη Ζωή κάνεις με αυτά στην Ταϊλάνδη και δεν σε ακουμπάει και κανείς; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να περιμένουν ένα μόνο θύμα να κάνει την προπαραγγελια. Ξέρετε πόσο άνετη Ζωή κάνεις με αυτά στην Ταϊλάνδη και δεν σε ακουμπάει και κανείς; 

νομίζω όλο και κάποιος θα σε ακουμπήσει στην Ταϊλάνδη

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Lucifer είπε

νομίζω όλο και κάποιος θα σε ακουμπήσει στην Ταϊλάνδη

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια κάτι γίνεται εκεί για να σε ακουμπήσουν. Σε άλλα μέρη δεν ξέρω τι γίνεται γύρω γύρω εκεί όμως σίγουρα έχεις δυνατότητα να πας κάπου που δεν σε ακουμπάει κανείς. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Οι Ταλιμπάν παρουσίασαν το πρώτο supercar αφγανικής κατασκευής – Έκανε την πρώτη του βόλτα στην Καμπούλ"

tali.webp.83e538bf6458985fa0d25a158455d5bb.webp

Εντωμεταξύ , ο δικό μας ακόμη ψάχνει λόφο να να τσουλήσει το Χάος!

Δημοσ.

Είναι επειδή 1 Ταλιμπάν = 20 χέρια ξένων. 10 δικά του και 10 που κόβει.
Πως να παίξουμε εμείς που 1 Έλληνας = 10 ξένα χέρια.

Κοίταγα το insta του τώρα... εύχεται ευτυχισμένο το 2022 (πέρσι) και του απαντάνε τώρα τελευταίες μέρες με συγχαρητήρια (κανείς δεν ξέρει για τι), μάλλον τα ούφο νομίζουν ότι εύχεται για το 2023... κάτι τέτοιοι τον πιστεύουν μάλλον.
Και στα δυο insta του έχει να γράψει από το καλοκαίρι. Μάλλον έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά (για να παρουσιάσει μηδενικό ισολογισμό πάλι)...

(να πω ότι κρυφά θα ήθελα να μας διαψεύσει όλους αλλά χλωμό - μας έχει καταγράψει όλους εδώ για να μας το τρίψει στη μούρη μετά...)

Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε» – Δείτε πώς είναι σήμερα ο ...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, teodoreh είπε

"Οι Ταλιμπάν παρουσίασαν το πρώτο supercar αφγανικής κατασκευής – Έκανε την πρώτη του βόλτα στην Καμπούλ"

tali.webp.83e538bf6458985fa0d25a158455d5bb.webp

Εντωμεταξύ , ο δικό μας ακόμη ψάχνει λόφο να να τσουλήσει το Χάος!

Εν τω μεταξυ αν ισχυει η φωτο, το αυτοκινητο μου εχει μεγαλυτερη δισκοπλακα. Καλη απατη κανουν και τα Πακια...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έβγαλε νέο στόρυ έμαθα και τα sites του χώρου, συνεχίζουν να αναπαράγουν τις ανοησίες του. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος...

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Έβγαλε νέο στόρυ έμαθα και τα sites του χώρου, συνεχίζουν να αναπαράγουν τις ανοησίες του. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος...

Ακομα ασχολείται ο κόσμος με τον πιο άχρηστο απατεώνα στην Ελλάδα σήμερα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...