Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρε και το "βραβείο" τώρα.. ποιος τον πιάνει.. χαλί θα του στήνουν τα πατριδοορκ στο πέρασμα του..

Κρίμα τα παιδιά που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη, παλεύουν  αθόρυβα με πολύ μόχθο να την προοδεύσουν. Αυτά τα παιδιά δεν αξίζει ούτε να κοιτάξουν πίσω τους όταν φεύγουν από την Ελλάδα.

Τέτοιοι σκουπιδιοαχυρανθρωποι προβάλλονται γιατί τέτοιοι κυβερνούν και τέτοιοι τους ψηφίζουν. 

Λυπάμαι πραγματικά.

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

ουτε στα πιο τελειωμενα telemarketing δεν σκοτωνται τοσο πολυ να σε πεισουν 

Δεν τον ενδιαφερει να πεισει εμας η γενικοτερα τον κοσμο, πλουσιο ή μη.

Αλλο πραγμα τον απασχολει οσο του επιτρεπουν να συντηρει το παραμυθι του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσα χρόνια χρειάστηκε η συγκεκριμένη εταιρεία, για να κυκλοφορήσει αυτόν τον κουβά με ρόδες που μοιάζει με Lego. Ο Σανόπουλος όμως, που έχει μαζέψει όλα τα μεγάλα μυαλά της Ελλάδας, θα βγάλει hypercar εκατομμυρίων και ο Pagani μετά θα γίνει τσοπάνης. 🤣

https://www.newsauto.gr/news/apoklistiko-i-timi-tou-keraboss-super-k/

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 22/6/2022 στις 1:58 ΜΜ, MitsosDaBest13 είπε

Τόσα χρόνια χρειάστηκε η συγκεκριμένη εταιρεία, για να κυκλοφορήσει αυτόν τον κουβά με ρόδες που μοιάζει με Lego. Ο Σανόπουλος όμως, που έχει μαζέψει όλα τα μεγάλα μυαλά της Ελλάδας, θα βγάλει hypercar εκατομμυρίων και ο Pagani μετά θα γίνει τσοπάνης. 🤣

https://www.newsauto.gr/news/apoklistiko-i-timi-tou-keraboss-super-k/

Εντωμεταξυ στην Κινα βγαζουν ηλεκτρικο τυπου Smart For Two (Mini EV) με 4500$......Και ειναι και ωραιο για αυτοκινητακι πολης (βεβαια τα κεφαλια στην Ευρωπη θα το φορολογησουν μεχρι να ψοφησει προκειμενου να προμοταρουν αλλες μαρκες).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τέτοια κομμάτια έφτιαχνα και γω στο πάτωμα του υπόγειου μου... στο Λύκειο..

Ωραίες εποχές, ότι λεφτά βγαίναν το καλοκαίρι σεζόν τα ρίχναμε σε ρητίνες, νήματα και παρελκόμενα.. Μετά μεγαλώσαμε, σπουδάσαμε και δουλέψαμε the real deal. Καλό για καλοκαίρι να μάθεις πρακτικά 2 πράγματα.. Άλλος κόσμος όμως θες αυτό που φτιάχνεις να "είναι αντοχής".

Και το τσίρκο συνεχίζεται.....

Screenshot_20220707-204042~3.png

Επεξ/σία από saintinos
Δημοσ.
45 minutes ago, saintinos said:

Κάτι τέτοια κομμάτια έφτιαχνα και γω στο πάτωμα του υπόγειου μου... στο Λύκειο..

Ωραίες εποχές, ότι λεφτά βγαίναν το καλοκαίρι σεζόν τα ρίχναμε σε ρητίνες, νήματα και παρελκόμενα.. Μετά μεγαλώσαμε, σπουδάσαμε και δουλέψαμε the real deal. Καλό για καλοκαίρι να μάθεις πρακτικά 2 πράγματα.. Άλλος κόσμος όμως θες αυτό που φτιάχνεις να "είναι αντοχής".

Και το τσίρκο συνεχίζεται.....

Screenshot_20220707-204042~3.png

7 minutes ago, NT1G said:

Κρατάει τα κομμάτια στην θέση τους με χαρτοταινία; :wacko:

μισο λεπτάκι...

αυτή είναι φωτό είναι από το Χάος στο μυαλό του Πανόπουλου;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εγώ νόμιζα την έβαλε ο saintinos από όταν ήταν στο Λύκειο και έκανε πειράματα τα καλοκαίρια!

ΟΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧΟΧ ΧΟΟΧΟΧΟΧο δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μισο λεπτάκι...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εγώ νόμιζα την έβαλε ο saintinos από όταν ήταν στο Λύκειο και έκανε πειράματα τα καλοκαίρια!

Α δεν ξέρω, από την περιγραφή εγώ κατάλαβα ότι την ανέβασε ο Χάοζ για να δείξει πόσο πολύ έχει προχωρήσει η κατασκευή, με χαρτοταινία και νάυλον που βάζουμε στο πάτωμα όταν είναι να βάψουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

μισο λεπτάκι...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Θεουληςς!🤣🤣🤣

1 ώρα πριν, NT1G είπε

Κρατάει τα κομμάτια στην θέση τους με χαρτοταινία; :wacko:

Είπαμε.. πρέπει "να είναι αντοχής"

Σωστές δουλειές..🤣🤣🤣

Δημοσ.

Πώς και δεν πήγε ο Σανόπουλος στο Goodwood, να έκανε κατι AMG ONE, κάτι φορμουλες, κάτι bugatti να μοιάζουν με τηλεκατευθυνόμενα και να έσπαγε και το ρεκόρ εκεί;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, CHRIS-999 είπε

Πώς και δεν πήγε ο Σανόπουλος στο Goodwood, να έκανε κατι AMG ONE, κάτι φορμουλες, κάτι bugatti να μοιάζουν με τηλεκατευθυνόμενα και να έσπαγε και το ρεκόρ εκεί;

Δεν είναι ακόμα έτοιμο το εσωτερικό.🤣🤣🤣2 χρόνια το παλεύει.

Βλέπεις στην εποχή μας δε βρίσκεις εύκολα παρθένες, να τις σφάζεις στη πανσέληνο για το δέρμα τους, υπάρχει έλλειψη.

Κορωνοιος, πόλεμος, μια γρίπη, οι βροχές του καλοκαιριού και άλλα πολλά. 

Σε όλες τις "συνεντεύξεις" είναι έτοιμο. Άλλοτε 80% άλλοτε 70% και παλιότερα πήγε να μας  πουλήσει τα ρεντερ για αληθινές φωτογραφίες..

Δημοσ.

Έχουμε κάνα πραγματικό νέο;
Γιατί κρατάω δεσμευμένες μερικές πλάκες χρυσού για την προκαταβολή και δεν τις "παίζω".

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NLS είπε

Έχουμε κάνα πραγματικό νέο;
Γιατί κρατάω δεσμευμένες μερικές πλάκες χρυσού για την προκαταβολή και δεν τις "παίζω".

Έτοιμο το έχει άλλα θα καθυστερήσει να το παρουσιάσει για να κάνει εντύπωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...