Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, starfarmer είπε

μια πορτα αυτοκινητου για να ελεγχθει η αντοχη της ανοιγοκλεινεται 80.000 φορες

Οταν την φτιαχνουν ΕΛΛΗΝΕΣ που κανουν για 100 ξενους, οι 800 φορες ειναι αρκετες και περισευουν θα πω εγω!

• Haha 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Snoob είπε

Είναι συγκεκριμένο το άτομο που επιμένει να γράφει για το Chaos.

Kαι, προφανώς, πέρα από το δημοσιογράφο, τεράστιο ζήτημα εγείρεται για το μέσο που φιλοξενεί τέτοια άρθρα.

Βλεπουμε καπου το ονομα, γιατι στο παραπανω λινκ δεν φαινεται κατι.

Όταν ρωτήθηκε πόσα μέλη έχει η ομάδα που δουλεύει πάνω στο Chaos, ο κ. Πανόπουλος απάντησε: «Τώρα είναι 7 άτομα. Εκτός του Chaos, επειδή έχω μια μονάδα 3D printing, κάνω και άλλα πράγματα. Εκτός αυτοκινήτου. Το εισόδημά μου πλέον από εκεί έρχεται».

Εχασε και 2 ατομα (9 δεν ηταν, με αυτον 10?)

Τι κανει εκτος αυτοκινητου που του φερνει εισοδημα:

giphy.gif

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Haha 3
Δημοσ.

Ακομα ασχολειστε με αυτον τον απατεωνα? Ο τυπος ειμαι 100% σιγουρος οχι λαστιχα για hyper car δεν ξερει να φτιαχνει αλλα δεν ξερει να φτιαχνει ουτε καν φουιτ απο ποδηλατο με 24αρες ροδες που φτιαχναμε οταν ειμασταν 10 χρονων. 

Προφανως δεν εχει κανενα ατομο σε καμια εταιρια μιας και δεν υπαρχει εταιρια δεν υπαρχει συνεργειο μια αποθηκη ειναι αδεια και παιζει να μενει και εκει μιας και το σπιτι του το εχουν παρει οι τραπεζες με τα λεφτα που χρωσταει. 

Απορω που ακομα ασχολειται ο αλλος απατεωνας ο δημοσιογραφος του κωλου και τον προωθει αλλα μαζι προσπαθουν να αρμεξουν οτι μπορουν ολα τα χρονια με την απατεωνια τους. 

• Haha 1
Δημοσ.

παρακακολουθω το θεμα χρονια και δεν μπορω να κατανοησω πως πιστευει καποιος οτι θα βγει supercar απο το μηδεν ,

και το πιο τρελο χωρις να δουμε κατι, ενα μοτερ σε σασι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...