Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας αφήσουμε και αυτό εδώ.

Είναι σημαντικό και ίσως καθυστερήσει κι άλλο το Project και βγει στην επιφάνεια το σύμπαν σε λίγο καιρό. Είτε αυτό είτε θα συνεχίσει καλά η ρεμούλα.
https://www.mixanitouxronou.gr/desmeyontai-ta-perioysiaka-stoicheia-gnostoy-paroysiasti-epicheirimatia-katigoreitai-gia-forodiafygi-kai-xeplyma-ypsoys-22-ekat-eyro/

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mants118 είπε

έτσι έτσι!!! Μέχρι και η NASA αντιγράφει τις Ελληνικές καινοτομίες!!! Διαδόσται!!111 😛

https://www.carandmotor.gr/nea/ki-omos-i-nasa-antegrapse-chaos

Έχει πάψει να υφίσταται ο όρος "δημοσιογραφία" εν τέλει...

Αν μαζέψεις όλα αυτά τα διαμάντια και σε 3-4 χρόνια τους τα δείξεις πίσω στους ίδιους που τα γράφανε, θα πούνε "δεν με φτύνεις - βρέχει".

• Like 9
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

έτσι έτσι!!! Μέχρι και η NASA αντιγράφει τις Ελληνικές καινοτομίες!!! Διαδόσται!!111 😛

Πω πωωωωωωω... Εγώ πάντως αλήθεια ντρέπομαι πλέον όταν διαβάζω τέτοιες μπούρδες! 😛 

Εντάξει γνωρίζω την "αξιοπιστία" και τη θεματολογία αυτής της σελίδας και τους έχω μπλοκάρει από παντού. Αλλά και πάλι ...ντρέπομαι!

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πω πωωωωωωω... Εγώ πάντως αλήθεια ντρέπομαι πλέον όταν διαβάζω τέτοιες μπούρδες! 😛 

Εντάξει γνωρίζω την "αξιοπιστία" και τη θεματολογία αυτής της σελίδας και τους έχω μπλοκάρει από παντού. Αλλά και πάλι ...ντρέπομαι!

Το πρόβλημα είναι ότι κυριολεκτικά η μισή Ελλάδα πιστεύει αυτές τις αρλούμπες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mants118 είπε

Δεν καταλαβαινω γιατι κανει εντυπωση σε μερικους, προσφατα η αναλογια 5 - 100 εγινε 5 - 20.000, ασφαλως και απο εμας θα αντεγραφε η ΝΑΣΑ, ουτε 18.000 ατομα δεν εχουν....Αμεσως να συκοφαντησετε μερικοι αυτο το λαμπρο ΑΣΤΡΟ (τι αστρο, ΓΑΛΑΞΙΑ) της Ελληνικης βιομηχανιας εκ του Μενιδιου βεβαιως βεβαιως....

Επεξ/σία από TheStranger80
Δημοσ.

Οπότε όποιος κάνει generative design σε αυτό τον κοζμο αντιγράφει την διάνοια τον Σπάιρος; :shock:

Το συγκεκριμένο site πρέπει να είναι από τα χειρότερα click bait site, ότι να ναι, αυτοκίνησης στην ελληνική γλώσσα. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 8/3/2023 στις 10:35 ΠΜ, NT1G είπε

Οπότε όποιος κάνει generative design σε αυτό τον κοζμο αντιγράφει την διάνοια τον Σπάιρος; :shock:

Το συγκεκριμένο site πρέπει να είναι από τα χειρότερα click bait site, ότι να ναι, αυτοκίνησης στην ελληνική γλώσσα. 

Mα αυτό που κάνει ο Πανόπουλος, μόνο Generative Design δεν είναι...
Paparative Design, ίσως. Ας διαβαστεί όλο το thread για να ξυπνήσει ο κόσμος ποιός πάει και τρώει τα ΕΣΠΑ ... Ανέβασε δύο Video o Κορρές που δείχνει το σύμπαν σε κάποιο κανάλι στο Youtube, και αντί τέτοιοι επιστήμονες να λάβουν βοήθεια, έχουμε τους τρόμπες που θα φτιάξουν απο αυτοκίνητα μέχρι drone...
Άξιοι της μοίρας μας...

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/3/2023 στις 5:56 ΜΜ, tritonas00 είπε

Ακομα δεν βγηκε το ψεκάμαξο? 😂

Φήμες λένε ότι το σαλόνι είναι έτοιμο και τώρα σχεδιάζουν τα πατάκια 😆

Δημοσ.

Εγω ακουσα απο εναν γνωστο μου(απο το χωριο ταξιτζη,δεν τον ξερετε,εγκυρη πηγη ομως) οτι εχει "κολλησει" η δουλεια στα τακακια,δεν μπορουν να συμφωνησουν brembo και ferodo ποια θα εχει την τιμη να φτιαξει μεταβλητα τακακια για το Τσαος του Mr.Πανοπουλος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Εγω ακουσα απο εναν γνωστο μου(απο το χωριο ταξιτζη,δεν τον ξερετε,εγκυρη πηγη ομως) οτι εχει "κολλησει" η δουλεια στα τακακια,δεν μπορουν να συμφωνησουν brembo και ferodo ποια θα εχει την τιμη να φτιαξει μεταβλητα τακακια για το Τσαος του Mr.Πανοπουλος.

Να την αφήσεις αυτή την πηγή. Είπαμε όλα θα τα φτιάξει ο Πανόπουλος, μέχρι βίδας. Άρα και τακάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...