Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Oscar_Mike είπε

ααααχαχαχαχαχααααχαχαχαχα

οκοκ αρα δεν ειμαι τρελος, το ειδαν και αλλοι 😆

Το ξεμπροστιασμα μηχανή και βίδες τον φλιπαρε... Από ότι είδα και στα ποστ του στο Facebook τώρα το είδαν και άλλοι. Δεν ξέρω αν το είδαν από εδώ παντός στα σχόλια το παρατήρησαν και άλλοι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να του πουν, οτι τα μαγαζια με τις βιδες στη Σπ.Πατση εχουν και inox εχουν και ergal κλπ, μην κανουν τωρα τσιγκουνιες και παιρνουν γαλβανιζε και μαυρες 😆

---edit---

λοιπον δεν αντεξα και μπηκα να δω τα στορυ του στο ινστα, κυριε Πανοπουλε θα ηθελα να μου δειξετε και το κλειδι για τις συγκεκριμενες βιδες, αν θελετε, ευχαριστω

επισης, μην κοπανατε τα παρτς μεταξυ τους καταλαθος για να ακουσουμε οτι ειναι μεταλλικα, ειχα τα ηχεια τερμα και κουφαθηκα 😆

Επεξ/σία από Oscar_Mike
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, saintinos είπε

Το ξεμπροστιασμα μηχανή και βίδες τον φλιπαρε... Από ότι είδα και στα ποστ του στο Facebook τώρα το είδαν και άλλοι. Δεν ξέρω αν το είδαν από εδώ παντός στα σχόλια το παρατήρησαν και άλλοι..

Εντωμεταξύ τι έχει κάνει στην κεφαλή; Φαίνεται πολύ σκαμένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NT1G είπε

Εντωμεταξύ τι έχει κάνει στην κεφαλή; Φαίνεται πολύ σκαμένη.

Είμαι σίγουρος γέμισε τις τρύπες, άνοιξε λίγο διαφορετικές και έκοψε τη κεφαλή από μπροστά και πίσω. Αφού τις γέμισε έπρεπε να πλαναριστει, αρκετά, για να ξαναγίνει επίπεδη. Αν googlαρετε τα διάφορα σχέδια για 2jz χρειάστηκε αρκετό γέμισμα. Δεν θα το έκανε και σωστά, και πλαναρε μέχρι να ξαναγίνει επίπεδη και να μην φαίνεται η αλλοίωση.

Επεξ/σία από saintinos
Δημοσ.

Επίσης μια καλή εργαλειομηχανη CNC θέλει περίπου 3-4 μέρες για να φτιάξει ένα μπλοκ κινητήρα. Άνετα τώρα μπορεί να βρει ένα έτοιμο cad από 2jz και να φτιάξει κάτι παρόμοιο με 2jz σε V10 μορφή. Πρόχειρα και σίγουρα όχι λειτουργικό, έτσι για να συνεχίσει τη παπάτζα...

1 λεπτό πριν, Frokiee είπε

Μάλιστα.. 170+ σελίδες για να πείσουμε ορισμένους οτι αμάξι χάος ΔΕΝ υπάρχει

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ

Δεν είναι απλά για να πειστούν κάποιοι, είναι ένα database debunking. Μην ασχολείστε με το ένα, με το άλλο τι να κάνεις? Να βλέπεις όλο αυτό το τσίρκο χιλιάδων ευρώ, που μπορεί και να βγαίνουν από τη τσέπη μας, να πουλάει φουμαρα? Σίγουρα υπάρχουν πολλά παρόμοια μέτωπα. You have to pick your fight. 

Δημοσ.

Ισως και να χεις δίκιο αγαπητέ μολαταύτα ο χρόνος μου είναι ΥΠΕΡπεριορισμένος για εκ βαθέων ανάλυση μίας πιθανοκρατικά ψυχιατρικής περίπτωσης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Frokiee είπε

Ισως και να χεις δίκιο αγαπητέ μολαταύτα ο χρόνος μου είναι ΥΠΕΡπεριορισμένος για εκ βαθέων ανάλυση μίας πιθανοκρατικά ψυχιατρικής περίπτωσης.

Συμφωνώ. Γι'αυτό είμαστε εμείς που και το χρόνο και την εμπειρία έχουμε να τα ξεχωρίζουμε. 

Το νόημα είναι να συνεχιστεί η συζήτηση. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ts0ts0s είπε

Παιδια σκαει παρουσιαση

5BF0C4EB-FF01-414F-83A1-D11CE1F02239.jpeg

Χαχαχα ρε τον απατεωνα. Τι καθετε και γραφει και γινεται ρεζιλι των σκυλιων παγκοσμιως.

11 ώρες πριν, lneam είπε

https://www.youtube.com/watch?v=sgkyVMJunOo

βρηκα αυτο το βιντεο με ημερ. 31/10/21. στο σημειο 1:20 αναφερει ο πανοπουλος για προταση απο ξενη εταιρεια να τους εξαγορασει με το ποσο των 100.000.000 $

χοαοχαοχαο για 100 ευρω παιζετε. Ρε θα τρελαθουμε τι πλεκτανη εχουν στησει αυτοι οι 2?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά υπήρχε και πιο εύκολος τρόπος, χωρίς κόπο να παρουσιάσει ένα ψεύτικο κινητήρα, που να μοιάζει με κάτι αλλά δεν είναι. 

Πραγματικά υπερ εκτίμησα τις ικανότητες του. 

Σας παρουσιάζω τον κινητήρα του Χαοζ μέχρι τώρα.

1FZ-FE

https://www.google.com/search?q=toyota+1fz+engine+head&tbm=isch&ved=2ahUKEwiu9Kb-xcP8AhVsiP0HHe9ACjgQ2-cCegQIABAC&oq=toyota+1fz+engine+head&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoECCMQJzoGCAAQCBAeOgcIABCABBAYOgQIABAeOgUIABCiBDoECB4QClDBBVjMIGDeIWgBcAB4AIABtAGIAfAHkgEDMC43mAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=Q8jAY-7GJeyQ9u8P74GpwAM&bih=687&biw=376&client=ms-android-google&prmd=isvn#imgrc=mCREQaPeBVV77M

Το μόνο που θα είχε χρειαστεί να κάνει είναι ένα γερό πλανισμα να τον ισιωσει και τρύπημα τις τριγωνικές τρυπες. Υπάρχουν και στο Alibaba κεφαλές με 450€.

Το προηγούμενο ποστ μου ισχύει, απλά με πολύ λιγότερες μετατροπές. Τι ανόητος και γω... 2jz είναι σπάνιοι και ακριβοί κινητήρες. Οι 1FZ-FE είναι practically αναλώσιμοι. 

https://m.alibaba.com/product/1600669719068/toyota-land-cruiser-1fz-Engine-toyota.html?spm=a2706.7843667.0.0.752a679eFrwVC8&prepage1=enalibaba%3A%2F%2FoneSight%3Fbiz%3Dseo%26keyword%3Dtoyota-1fz-fe-engine

Μπορεί να ήταν τυχερός και βρήκε κανένα κουφάρι τελειωμένο σε καμία μάντρα.. καθόλου απίθανο. 

Θα είμαι πιο προσεκτικός και λιγότερο συναισθηματικός την επόμενη φορά. 

Sorry people!!!!

IMG_0608.jpg

H30ddf009f7bc401fa447fe91122fcc4em.jpg

Επεξ/σία από saintinos
  • Like 3
Δημοσ.

Βρε παιδια σκεφτομουν και αναρωτιομουν τι μπορει να θελει να κερδισει ο συγκεκριμενος τυπος απο αυτο.
Τι κινητρο κρυβεται πισω απο οοοολα αυτα ;
Το να αρπαξει χορηγιες ; Και τι θα τις κανει ; Θα παρει τα λεφτα και θα φυγει ; Δε θα τον βρουν; 
Η οντως εχει προβλημα που πιστευει σε αυτα που λεει; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, saintinos είπε

Σας παρουσιάζω τον κινητήρα του Χαοζ μέχρι τώρα.

1FZ-FE

Μπράβο για την έρευνα. Κάθε ομοιότητα με τον κινητήρα της Toyota λογικά είναι εντελώς συμπτωματική! :D

Έχω μια απορία μόνο επειδή δεν γνωρίζω πολλά από μηχανολογικά: Ο κινητήρας που ανακοίνωσε ο Σπύρος μας, είναι V12 V10. Τούτος είναι V6. Τί θα κάνει λοιπόν; Θα χώσει κάτω από το καπό έναν V6 για να τσουλήσει το αμάξι, ή θα πάρει δύο, θα τους βάλει υπό γωνία να φανούν ως ένας V12 V10 με 90 μοίρες χωρίς να το τσουλήσει; Ή μπορεί να τα κάνει και τα δύο; (Να τσουλάει με τον έναν και το δεύτερο μπλοκ να είναι διακοσμητικό;) Σόρυ αν η ερώτηση είναι χαζή!

edit. Τώρα συνειδητοποίησα πως ο κινητήρας του Chaos είναι V10 μαζί με όλες τις μηχανολογικές επισημάνσεις της συζήτησης.. oops :Dsano.jpg.2212cdf5955e178e109676e558b017af.jpg

Επεξ/σία από teodoreh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...